Fik en Cæsars salat, croutonerne kunne slå en død mand ihjel, var simpelhen hårde som sten, kyllingen var våd, ikke lækket stegt ☹️ Der er nusset og beskidt, planten som stod i vindueskarmen havde en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fredag d.21/1-22 Sød kvindelig tjener som helt alene forsøgte at styre restaurant og bar. Lang ventetid, som resulterede i at flere gæster valgte at forlade restauranten. Maden, i vores tilfælde S... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 2 burgere med 38 min ventetid og skulle alligevel vente en del længere i butikken. Øv Desværre syntes bøffen at været på panden hele tiden og var totalt gennemstegt og grå. Bollen var nok... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cock’s and Cows Tisvilde. Vi havde bestilt via websiden uden problemer, 3 x burger og en Asien salad with chicken. Blev ringet op fordi der var udsolgt af chicken og valgte bøf i stedet = god service.... Mehr ansehen
Burgers & Cocktails siden 2010. It's Our Place, But It's Your Party!
Gammel Strand 42, stuen, 1202, København, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Spiste idag i Lyngby. Føj for en dårlig oplevelse. 2 små grå fedtede burgere. Fritterne smagte af gammel friture. Chili cheese, smagte af blue cheese. Virkelig dårligt. Yderligere var der klasket noget tomat fluridum oven i dem. Hvor kom den ide fra!!!🙈
Vi fik som skrevet 2 burgere, 2 fritter, 1x chili cheese, 1 glas hvidvin og 1 øl = kr. 430.
Vi er SÅ færdige med C&C

Antwort von Cocks & Cows
Vi har altid nydt maden fra C&C, så vores mad i dag var noget af en skuffelse. Vi fik to bittesmå burgere med hver en grå bøf, lidt ketchup, blød bacon, agurkesalat og en Skive ost. Gennemgående smagte det af gammel friture, og efter at fyldet var spist, var der ca en halv bolle tilbage. Milkshaken smagte som en mælkedrik.
Medmindre I vender tilbage til jeres gamle koncept med Gode velsmagende burgere, kommer vi ikke til at købe mad hos jer igen. Øv øv øv.

Antwort von Cocks & Cows
Hvorfor ændre et vindene koncept? 😔
Før var c&c blandt top 5 på gourmetburger i København. Friskt, hjemmelavet og lækkert!
Efter i ændrede menu og koncept er det virkelig lav kvalitet. Det smager mest friture og fritterne er generic a la frost i netto. Soggy, greasy og grå burger. Ikke en grøntsag i sigte. Jeg føler mig beskidt efter dette måltid, og desværre ikke på den gode måde.
Jeg håber i vil overveje at genetablere det gamle koncept, som var en helt anden liga. Indtil det vælger vi en anden restaurant.

Antwort von Cocks & Cows
Vi købte take away fra cocks & cows i går og bestilte levering. Maden kom for sent, var kold og pomfritterne så bløde og kedelige. Burgerne var uden salat (der står på hjemmesiden at de burde have salat) og ikke særlig spændende. Der var normale pomfritter til børne menu selv om der på hjemmesiden står at de kommer med twister. Vi fik også normale pomfritter til voksen menuerne trods at der står twister på hjemmesiden. En virkelig kedelig oplevelse som min lokale pizzamand kunne have lavet meget bedre. Vi ringede med det samme og ville indgive en klage i håb om, at de kunne lave os ny mad. De lovede at ringe tilbage, hvilket de ikke gjorde. Derfor denne rating...
Jeg har dog spist hos dem et par gange med succes, så måske vi bare var mega uheldige.

Antwort von Cocks & Cows
Takeaway for 300 kroner smidt direkte i skraldespanden! Hold jer væk!

Kære Cocks and Cows
Mine to kammerater og jeg havde glædet os til at besøge jeres restaurant efter to lange måneder i karantæne. I var dog på ingen måde i stand til at kunne møde vores forventninger med jeres nye koncept. Som en del af jeres nye koncept var burgerudvalget kraftigt reduceret og ingen af jeres klassikere var at finde på det ganske forvirrende menukort. Dertil var burgerne små og portionen af pommefritter mindre, så vi faktisk endte med at gå sultne fra restauranten. Vi besøger ikke Cocks and Cows for at få en burger, der er lidt større end en cheeseburger fra McDonalds, til 80kr, men for at få en mættende kvalitetsburger samt en ordentlig position pommefritter. Hvorfor ændre et koncept, der har fungeret så godt i alle disse år? Det er primært maden, der halter, da både jeres drinks og atmosfære er stadig på samme høje niveau som før. Jeg håber inderligt, at I vil genoverveje jeres menukort, da I ellers står til at miste tre loyale kunder.
Vh Anders

Hej,
Jeg var ude at spise i går med min datter, på Cocks and Cows i Lyngby.
Vi havde glædet os meget til at spise ude efter en lang karantæne og nedlukning af alle restauranter i Danmark.
Men hold da op, det var godt nok en skuffelse af de helt store, har faktisk ikke oplevet dårligere mad nogen andre steder som på Cocks and Cows. Vi bestilte burger og fritter for 2. Bestilling og betaling skulle ske ved kassen, ingen betjening ved bordet. Ok helt i orden, vi ventede i ca 30min og ind kom 2 små kedelige burgere og nogle underligere fritter i små kurve (ingen tallerkener!), også meget kedelige. Begge burger boller var bløde af en olie lignede substans, og kødet på den ene var råt indeni, og lignede kød der kom fra fryseren eller havde ligget i køleskab i længere tid. Den ene burger røg retur og den søde værtinde betalte os straks pengene tilbage.
Cocks and no-Cows lever fuldt op til deres navn, der er for mange haner i køkkenet der ikke ved ret meget om at lave god mad, og der er for lidt frisk okse kød i deres burgere. Beklager at anmeldelsen er så dårlig men det var virkelig ringe. Håber i kan bruge kritikken til noget positivt?
MVH Peter

Antwort von Cocks & Cows
Jeg har spist på Cocks and Cows inde i byen mange gange og har altid været super tilfreds, hvorfor jeg valgte at invitere min far på burger på jeres restaurant i Lyngby.
Jeg har aldrig været så skuffet over en burger, hvilket resulterede i at ingen af os havde lyst til at spise den. Bøffen smagte ikke frisk og var rå. Bollen var helt våd og fedtet og så var de skrumpet en hel del siden sidst jeg var hos jer. Jeg er med på at i har lavet jeres koncept om, men det var på ingen måder pengene værd.

Antwort von Cocks & Cows
Cocks’n’cows levede desværre ikke op til det ellers før i tiden gode ry. Vi har lige bestilt to combos fra Lyngby og først og fremmest var burgerne skrumpet en del, dernæst var burgerne fuldstændig væddet ind i væske og smattet ud i ketchup, bøffen var nærmere kogt end grillet og halvdelen af osten hang fast i papiret. Desværre en rigtig dårlig burger oplevelse. Vi kan slet ikke kende den gode gamle cocks’n’cows i de burgere vi fik... Virker som om at stedet har fået nye ejere der slækker på håndarbejdet og mængden. :-(

Antwort von Cocks & Cows
Desværre syntes bøffen at været på panden hele tiden og var totalt gennemstegt og grå. Bollen var nok fra før Corona og smuldrer ved berøring.
I øvrigt en meget lille burger for kr 80
Jeg fortsætter med Holy Cow på Ordrupvej der laver super gode bøffer.

Antwort von Cocks & Cows
Har spist der før gode burger, hvor vi er glade for at komme.. vi har endda faste ritualer i familien..men så prøvede vi Wolt😭 aldrig i mit liv har jeg følt mig så dårligt behandlet, mine børn fik mere mad med i deres børne menu.. man sider bare og stirre på sin mad og venter på det kamera hold der skulle hoppe ind af døren.. “prank” tag mine penge usle hunde.. mig og min famile finder et nyt sted at fejre begivenheder i familien!

Antwort von Cocks & Cows
Jeg har lige fået The Governator burger med twisters til, og jeg har aldrig smagt en så våd, saltet og slatten burger som denne, bøfferne var gennemstegte og havde fået alt alt alt for meget så de var blevet sorte, så jeg måtte smide burgeren ud!!! Og nøjes med twistersne!
Det er første og sidste gang at jeg bestiller derfra igen
Amagerbrogade 37
2300 Kbh S

Antwort von Cocks & Cows
Despite the tag being on the pricey side of things in comparison to other burger places, the food was alright to good even if the burger was rather small.
The service, however, was absolutely HORRENDOUS, it was so bad to the point in which literally NONE of the things that we have ordered was delivered in full. We have ordered 2 Burger menus (Street Food Menu and Cheese ' n' Smoke Menu) and 10 Chilli Cheese Balls.
The older was made through Wolt. When the order had arrived, one of the dips was wrong; we got 2 Street Food burgers, only 1 portion of fries, and 7/10 Cheese Cheese Balls.
What is even the point of ordering anything from you if you only deliver what you want anyway?
And before you ask, it was from Cock's & Cows Amager.

Antwort von Cocks & Cows
Kedelig take away i Lyngby til fødselsdag
Tirsdag den 14.april bestilte vi to burgere og en gang sweet potatofries for at fejre min fødselsdag i solen. Næste gang vi er i Lyngby, går vi helt klart et andet sted hen, for bøfferne var nærmere kogte end stegte, så kødet var gråt og vandet. Det hele noget slattent og halvkoldt, på trods af at det blev spist inden for 5 min. af modtagelsen. Fritterne var nærmest helt kolde og uden smag. Desuden ville det være smart lige at lægge et par servietter i posen med take away, da det er næsten umuligt at spise en burger uden at få fedtede fingre, og i det fine vejr i øjeblikket, spiser mange udendørs!

Antwort von Cocks & Cows
Ikke nogen anbefalelsesværdig oplevelse i afdelingen i Lyngby.
Bøffen var kold, og så havde den karakter af at være kogt - grå og uden stegeskorpe. Bollen var kold og våd af væde fra bøffen eller de syltede agurker. Frittere var dog lunkne. De 5 chilli cheese balls var nærmest stadig frosne i midten.
Vi bestilte mad til 5 personer, men det var umuligt at se, hvem der skulle have hvad. Samtidig må man i disse covid-19 tider forvente, at mad er emballeret, så man kan nå at køre hjem, inden at maden bliver kold. Vi bor blot 10 min i bil fra restauranten.
Jeg tror godt at Cocks & Cows kunne lave en god burger, men i dag var der kun én på arbejde, som både skulle servicere kunder i butikken, og forberede maden i køkkenet. Det duer bare ikke! Så bliver hverken service eller maden god, det fik vi bevis for i dag. Så kære chefer hos Cocks & Cows, få nogle folk på arbejde, så der er folk nok på arbejde til at servicere og kokkerere.

Antwort von Cocks & Cows
Vi bestilte igår 2 burgere med ekstra bacon og fritter på cocks & cows egen hjemmesidde, og til at vi skulle hente maden i Lyngby.
Da vi kommer hjem er burgerne uden den ekstra bacon vi bestilte, derudover var kødet overtilberedt og helt gråt. Bollerne var tørre som tvebakker. Maden afspejler ikke prisen.
Generelt bare en rigtig dårlig oplevelse på take away

Antwort von Cocks & Cows
Many different burgers and snacks to choose from the menu, yet you're not overwhelmed with the number of options. The ZeBrazil is amazing with buffalo mozzarella and salt n' vinegar fires..yum!
great atmosphere, attentive service, right choice of music. Steak Sandwich to die for. Very nice option, where you can have all you can eat and drink for 349 :O
Awesome burgers with fair price. I have ordered burgers from several places as takeaway and these ones seem the best in CPH.
Ikke hvad jeg havde forventet. Havde bestilt mad over Wolt. Burgeren var meget saltet, samt var twister fries også. Så hele måltidet var bare salt på salt på. Burgerbollen var våd og klam. Maden var til den kolde side. Ja utrolig skuffende, af det var så dyrt.
Vil ønske jeg havde kigget på anmeldelser før jeg bestilte.
Aaaad, er mit sidste ord for deres mad. Bestil ikke hos dem.
Dette var Cocks and Cows fra Kongens Lyngby

Antwort von Cocks & Cows
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.