Fik en Cæsars salat, croutonerne kunne slå en død mand ihjel, var simpelhen hårde som sten, kyllingen var våd, ikke lækket stegt ☹️ Der er nusset og beskidt, planten som stod i vindueskarmen havde en... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fredag d.21/1-22 Sød kvindelig tjener som helt alene forsøgte at styre restaurant og bar. Lang ventetid, som resulterede i at flere gæster valgte at forlade restauranten. Maden, i vores tilfælde S... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilte 2 burgere med 38 min ventetid og skulle alligevel vente en del længere i butikken. Øv Desværre syntes bøffen at været på panden hele tiden og var totalt gennemstegt og grå. Bollen var nok... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Cock’s and Cows Tisvilde. Vi havde bestilt via websiden uden problemer, 3 x burger og en Asien salad with chicken. Blev ringet op fordi der var udsolgt af chicken og valgte bøf i stedet = god service.... Mehr ansehen
Burgers & Cocktails siden 2010. It's Our Place, But It's Your Party!
Gammel Strand 42, stuen, 1202, København, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Puha, skulle have læst de andre anmeldelser, inden vi gik på C&C Gammel Strand. Havde desværre samme oplevelse som de andre; små, smagsløse burgere, der var lavet i bløde boller, som samtidig var tørre, uden det flotte stempel fra billederne på nettet. Slet ikke samme standard som tidligere. Cilli cheese tops smagte af hengemt ost, og var overdænget med mærkelig tomatsovs, som havde gjort paneringen blød og klistret... Da vi ankom, havde et stort selskab lige fået deres mad, så vi blev lovet, at maden ville komme hurtigt. Alligevel ventede vi næsten 40 minutter, og andre gæster, der havde bestilt efter os, fik mad først. Desværre en trist oplevelse, som ikke gav værdi for pengene.

Antwort von Cocks & Cows
They would give not give my orders. Also you have to go outside and ind to order a drink... That’s not sustainable.........

Antwort von Cocks & Cows
Den 1. september besøgte jeg Cocks & Cows med min datter.
Vi valgte to gange combos, en øl og vand. Bestilte og betalte med kreditkort online systemet ved bordet. Regningen var på kr. 315.
Tjeneren (hvis navn står på kvitteringen) sagde at øl ikke var inkluderet i combo tilbudet. Jeg vidste at jeg havde betalt for, øl i tilbudet men jeg måtte betale yderligere kr. 65 for en ny øl.
Jeg bad om en kvittering, men det kunne betjeningen ikke give mig. Fik at vide at jeg kunne kontakte supporten. Skrev efterfølgende email, men fik intet svar.
Fik heller ikke en kvittering på email.
Det er et problem, når man ikke kan se hvad man har købt og ganske rigtigt var jeg blevet trukket for 2 x combo og en øl, så jeg har betalt for meget. Min kontoudskrift lød på kr. 315 + en øl til kr. 65.
I virkeligheden kunne jeg jo være ligeglad - det er jo bare kr. 65, men det også en principsag for mig. Bryder mig ikke om at blive snydt!

Antwort von Cocks & Cows
Var i Kødbyen og spise i weekenden. Fantastisk lækker mad.
De 2 stjerner får i simpelthen pga i vælger at sælge drinks på kande og med sugerør i som folk skal drikke af midt i en tid med Corona. Vi så en flok sidde og drikke af sugerørne i samme kande. I disse tider???
Bør i ikke tage ansvar og stoppe med at sælge disse kander pt?

Antwort von Cocks & Cows
Jeg overnattende på Hotel Postgaarden i Lyngby og blev derfor informeret om, at jeg kunne få 15-20% rabat på mad hos Cocks & Cows. Også på take away, men da jeg ville benytte mig af det, kunne jeg ikke bestille maden via hjemmesiden, uden at skulle betale først. Det er der ikke noget galt i som sådan, der var bare ikke noget sted, hvor jeg kunne skrive en rabatkode.
Da jeg kommer derned i stedet, kan den ellers søde ekspedient ikke få systemet til at virke ift. at give mig 20% rabat og må forlade disken for at finde en kollega. Hun kommer tilbage med en engelsktalende pige og sammen giver de mig 20 kr. i rabat, men jeg skulle have haft 32 kr. (159-20%)Jeg er så træt efter en lang dag, så opdager det først sent på aftenen og da jeg sagde nej til kvitteringen, orker jeg ikke gå ned og påtale det og i bund og grund overlever jeg de 13kr. Det er mere princippet.
Maden var rigtig god med en god portionsstørrelse, men synes bare det er ærgerligt, at de ikke overholder
rabataftalerne, de indgår med hotellet

Antwort von Cocks & Cows
Har lige besøgt lyngby afd. servicen var ikke eksisterende, blev efterladt bagerst i restauranten og stort set glemt, personalets iPhone var mere interessant ind kunderne.
Ok burger.

Antwort von Cocks & Cows
Søde tjener bag baren i Kbh ved gammel strand - forfærdelig burgere. Vi sendte de 2 første burgere retur, da brødet og bøffen var helt sorte. Vi får begge en ny burger, hvor brødet er ligeså sort som før og bøffen knap nok er stegt, selvom vi bestilte welldone. Vi valgte ikke at sende dem retur igen, da tjeneren var utilfreds med vi sendte den retur 1. gang. Lidt træls af betale 400kr for brændte brugere.
Jeg husker coks and Cows for at være et sted med gode burgere, men vi kommer desværre ikke igen!

Antwort von Cocks & Cows
Rigtig gode burgere, men servicen er desværre virkelig ringe. Besøgt Lyngby i sidste måned med familien og vi kommer aldrig igen. Direkte uforskammet personale og rigtig dårlig stemning.

Antwort von Cocks & Cows
Overrasket over alle de dårlige anmeldelser, sådan var min oplevelse slet ikke, tværtimod. den burger jeg fik snakkede lige til mit mad hjerte. Jeg var glad for at få en burger der var lidt ud over det sædvanlige burgeren: "Korean fried chicken" kan Helt sikkert anbefales😃 Og jeg kommer gerne igen for at smage nogle af de andre burgere..
Servicen var også helt i top, og stedet super hyggeligt!
Tak for mad Magnus//Markus og kollega 👍👍
Først venter vi en del tid på vores burger og pomfritter, selvom der ikke mange gæster er. Mine pomfritter var kolde og min burgerbøf var fuldstændig sort. Dernæst får jeg en ny burger, hvor salaten er glemt. Jeg får endnu en ny. Den 3 burger er fuldstændig gennemstegt selvom den skulle være medium og brødet var fuldstændig sort i siderne. Jeg gad ikke sende den tilbage igen da vi er sultne. Min kæreste, som jeg spiste med, får til at starte med en kold burger og sender den også tilbage. Vi blev begge skuffede over burgerne, som havde en melet konsistent. Tjenerne var dog rigtig søde, og tilbød os sodavand mens vi ventede. Men vi skal dog, aldrig tilbage igen. Slet ikke pengene værd. Vi spiste på den ved gammel strand.

Antwort von Cocks & Cows
We just got takeaway (picked up ourselves) in Tisvilde. We are lost for words. The restaurant was filthy, the service was like they couldnt care of we where there. The floor, grill and walls... Filth! The food you might ask? We didn't eat it. The burger was soaking, the salad was a starter size but priced as a main. The chicken we ordered for the salad looked and tasted like coal. Please do yourself a favour and find another place to eat your burger!'
Bestilte burgers via deres online takeaway. Fik bekræftet et leveringstidspunkt cirka 1 time senere, både direkte i min bestilling og via sms.
10 minutter før vores mad skal leveres, ringer en fyr fra just eat og siger at de først har fået bestillingen nu og at jeg skal bestille igen via dem, hvis jeg vil have min mad. Han lover levering “hurtigst muligt”, men jeg siger, at vi hellere vil finde mad et andet sted, så vi ikke skal vente endnu en time. Ordren bliver derfor annulleret.
I dag er der så trukket 600,- fra mit kort fra cocks and cows! Og der er selvfølgelig ingen mail til kundeservice eller et nummer jeg kan ringe til. Tak for INGEN mad og for at stjæle mine penge. Det føles mega fedt at have mistet 600 kr til jer.

Antwort von Cocks & Cows
Lyngby afd. d. 20/7 2020: Dårlig oplevelse. Cheese balls smagte direkte rædselsfuldt, og de var overhældt med tomatpure, spiste dem ikke. Fedtet drev fra burger og cheese balls. Chicken nuggets var tørre og kedelige, burger var rimelig. Alt for dyrt i forhold til den dårlige kvalitet. Ville ikke komme igen selvom det var billigere.

Antwort von Cocks & Cows
Vi besøgte i dag jeres resturante på gammel strand, som i mange år har været vores ‘go to burger sted i københavn’ de seneste 10 år hvor vi plejer at elske jeres burgere.
Men NEJ NEJ NEJ hvor blev vi skuffet!!!
Burgerne var både kolde og ekstremt små!
Dårlig service - vi måtte spørge om restauranten var lukket, da vi ankom, da det virkede sådan.
Det nye koncept fungere slet ikke.
Både mad og service er langt bedre på burger fastfood kæder!

Antwort von Cocks & Cows
Maden var kold, betjeningen mega dårlig og uvenlig. Da Milkshaken ikke smagte af milkshake ville de ikke bytte den da det vsr det vi havde bestilt... alt i alt en virkelig dårlig oplevelse der ikke kan anbefales..

Antwort von Cocks & Cows
Vi besøgte jeres restaurant på Gammel Strand, som så mange gange før. Vi havde dog ikke set det ændrede koncept, før vi kom.
Vi blev desværre meget skuffede. Til over 1000,- for 6 burgers der var desværre alt for små og kedelige (de var ikke engang varme), små nuggets der ikke smagte af noget særligt, og cheese tops der smagte af gammel ost og var helt bløde.
Det gamle koncept var meget mere tiltalende, og vi har desværre bestemt ikke tænkt os at komme tilbage igen før ændring.

Antwort von Cocks & Cows
It was by far the worst burger and fries I have had in years. Cold burger with suspitias quality of meat ,no any vegetables, gummi bread ,fries with way to much fat . We will never again eat at that chain.
Run away from Cocks&Cows

Hej!
Vi var 3 på Cocks&Cows i Lyngby igår, tirsdag aften.
Bestilte bord til 3 personer til kl. 19.00
Hold nu op hvor blev virkelig så skuffede over burgerne og tilbehøret.
Det var de mindste og kedeligste burgere jeg længe har spist, de er da godt nok blevet nedjusteret i både, kvalitet, smag og størrelse! Øv øv øv! Og sølle udvalg på kortet!
Kedeligt med kedeligt på, og brugte godt 700kr, ud over at vi også havde brugt 40kr i et parkeringshus, for at spise på netop “jeres” restaurant.
Burgerne var desuden halvkolde, og servicen var også mangelfuld, hvilket ikke plejer at være et problem på jeres restauranter.
Har spist sindssygt mange gange på Cocks and Cows, både ved Gammel Strand, Ravnsborggade og denne i Lyngby.
Det har altid været min farvorit burger Restaurant, med lækkert kød og en masse Spændende sideorders, som Padrons osv... Burger i mange lækre varianter osv...
Vi har massere af burgersteder her tæt tæt på Hvidovre, Halifax, Rumble osv, tæt på hvor vi bor, men valgte at køre helt til Lyngby, pga vi jo normalt gerne tager langt for en god burger, som Cock and Cows normalt leverer til Perfektion, og Lyngby er nemmest ift parkering.
Jeg gider normalt ikke skrive herinde, men blev vitterlig skuffet og håber godt nok i gøre noget ved det!😟
Det eneste positive jeg kan sige er, at jeres nye mayo til burgerne smagte fint!
Håbet sandelig i går tilbage til jeres gamle koncept, ellers mister i nok mange kunder fremadrettet!
Prøvede at finde et kundeservicenummer på jer hjemmeside, men kunne intet finde, så håber i ser beskeden her.
Vh Michelle

Antwort von Cocks & Cows
Efter at havde læst de utallige anmeldelser, kom jeg ind til C&C med forventningerne om
En grå burger der ville smage af gamle friture.
Jeg skal være ærlig at sige, jeg blev squ en smule skuffet, da jeg kom hjem og åbnede posen for at blive i mødetkommet af en helt normal burger, der på ingen måde var grå. Det lignede allermest en burger fra grillen. Her stod jeg ellers og glædede mig til en eksotisk grå burger.
Skam jer!
PS de 2 stjerne er for størrelsen af burgeren. Det kan ikke være rigtigt at man kun skal bruge en hånd til at spise den.

Antwort von Cocks & Cows
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.