City Gross Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Citygross helsingborg. Det jag gillar är när man tar lägre pris på varor, när bäst före datum är på väg gå ut. Men lägga bröd av svinn,där ingen ser, är mig en gåta. Äldre personal i kassan och charks... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Sista gången vi handlade på Berga City Gross! Undermålig service som möjligtvis beror på underbemanning. Mina besök på Berga CG i Hbg det här året har varit frustrerande. Ingen att fråga, båda burkm... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Köpte plommonfärgad påsktårta av princess/opera typ som var bakad dagen innan. Tårtan var god förutom marsipantäcket som smakade väldigt beskt. Vi ringde butiken som inte erbjöd någon rättelse då men... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Butiken I Hässleholm Parkering för oss med hund borttagen det fanns 3 platser resten var upptagna av blomjord och sedan var det borttaget 5 platser som var omgjorda till lastzon tydligen så är kunde... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Supermarkt
  2. Lebensmittel-Lieferservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Om City Gross

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Skärpning!

Deras matkassar är förvisso prisvärda och hyfsat goda. Men det väger dessvärre föga upp för att deras hemsida och deras kundservice är fruktansvärd. På hemsidan gör de det halvt omöjligt att boka av en prenumererad matkasse, dessutom ändrar de förfarandet med jämna mellanrum för att göra det ännu svårare.
Man blir inte kompenserad för uteblivna varor annat en om man ringer och tjatar på dem även om de är fullt medvetna om att varorna inte levererats. Det går inte att styra vilken e-post de skickar information till, detta då de tvingar matkassekunder att betala genom Klarna. Och har man väl valt Klarna så går alla post till den e-post man angett hos Klarna, det spelar alltså ingen roll vilken adress man angett (och ser) när man är inloggade hos citygross. I min familj sköter jag kontot hos citygross men betalningen sker genom min frus klarna-konto, problemet med detta blir då att min fru tvingas vidarebefordra all e-post från citygross till mig. Detta då Klarna uppenbarligen bestämmer var citygross ska skicka sin information, märkligt!

Antingen försöker de tjäna pengar på att ha vilseledande information på en svårnavigerad hemsida eller så har de anlitat en av världens sämsta webbdesignbyråer och är helt ovetandes om att hemsidan är värdelös.

9. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Riktigt värdelös service och webshop!

Riktigt värdelös service och webshop!!
Beställde 100 varor, i webshopen fick man välja att enbart visa tillgängliga leveransdagar, det gjorde jag och valde 4 olika dagar att hämta på grund av att man max fick hämta 25 varor per gång. Första hämtningen kommer de fram med enbart tre varor... Säger att det är slut i lagret och man hänvisas till deras förbutik. Då tvingas man gå dit, stå och snacka ett tag för att sen bli hänvisad till kundservicen på internet. Ringer dit, får stå i telefonkö och så vidare, tidskrävande osv för att direkt bli hänvisad tillbaka till butiken. Helt sjukt dåligt!!

Sedan säger de att de kommer lösa varorna till de nästa beställningarna så då la vi också till en till beställning på de 22 varorna vi inte fick första gången. Tre dagar senare då vi ska hämta qr-koden för att hämta varorna så finns det ingen qr-kod utan istället ett meddelande om att det inte kommer gå att hämta. OCH ATT MAN MÅSTE RINGA KUNDSERVICEN IGEN!! Man blir ju förbannad. Sen väl där den här gången säger de att jag inte kommer kunna hämta några varor på någon av beställningarna som de lovade att jag skulle få. Och jag får inte heller lämna tillbaka de första tre på grund av att de går ut om ett halvår, så nu sitter jag med tre av dem utan att kunna använda de till någonting utan de resterande...

30. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte deras egna kokta julskinka och…

Köpte deras egna kokta julskinka och kvällen innan julafton skulle jag griljera den när i stort sett all annan mat var klar och mina gäster väntade. När jag putsade skinkan visade det sig att den inte vår kokt utan ett stort rått köttstycke.
Tog mig till Närmaste affär, istället för några mil bort till en City Gross affär. Som tur var hade de kvar skinka, om än Pigham till ett väldigt dyrt pris, Så jag kunde komma hem och griljera den nya skinkan och värma på den redan tillagade maten.
City Gross skinkan kostade mig 126 Kr och den jag köpte för att rädda julen kostade mig 377 Kr. Kan tycka att en stor livsmedels kedja som detta borde ha ett bättre kundbemötande, men när jag klagade via e-post till dom så skickade dom 250 Kr i presentkort till dom och påpekade att de inte ersätter annat besvär eller obehag. Utan endast mycket mer än vad deras oätliga skinka kostade.
Vilken tur att jag inte griljerade skinkan och bjöd mina gäster på rå julskinka! Kommer inte utnyttja dessa checkar eller handla där mer och som tur är finns det andra livsmedelsaffärer.

13. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tar inte hand om deras kunder

City Gross bromma är sämst på att ta hand om deras kunder och reklamationer!

Jag köpte oxfilé som stank rent utsagt! Jag ville naturligtvis inte äta dåligt kött och trodde att det var bara att lämna tillbaka köttet! Men så var inte fallet.

Jag gick till kundtjänsten som var totalt inkompetenta , de i sin tur hänvisande mig till deras köttavdelningen. Köttavdelningen hade inget heller någon ansvarig. Personalen tyckte att jag kunde komma tillbaka dagen efter med köttet. Jag tyckte att de kunde ta hand om köttet och den ansvariga kunde ringa mig. Färskvaruchefen hörde av dig 3 dagar senare och ifrågasatte mig. De hade vägt köttet och undrade om jag hade ätit lite av det!?

Han i sin tur ska meddela kundtjänsten om att jag ska få tillbaka pengarna. Han bad verken om ursäkt och var ohjälpsam. Det har gått snart en vecka och deras kundtjänst har fortfarande inte har av dig!

Så himla nonchalant och oprofessionellt! De bryr sig verkligen inte om deras kunder!

11. Januar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

jag har varit kund på citygross.se i 8…

jag har varit kund på citygross.se i 8 månader och jag har handlat mat på nätet under snart 10 år,citygross påstår dem skall bli störst på näthandel, dem drömmarna måste dem vakna uppifrån! varenda gång jag beställt hem mat så har det antingen varit utgången eller väldigt kort datum på någon vara och alltid är det flera varor som antingen utgått eller så kan dem inte leverera,har ringt deras kundtjänst säkert 10 gånger ang olika fel och varje gång har dem sagt att det skall framföras till dem som sköter packningen!dem tror det skall bli bättre nu när dem inte levererar annat än matkasse,och man får hämta själv i deras butiker!tyvärr är det lika dåligt när man hämtar direkt från deras butik!så tack för mig citygross lägg ner all er verksamhet vad det gäller näthandel!

18. Oktober 2019

Utebliven matkasse, ingen kompensation. Uruselt

Jag fick aldrig matkassen som jag hade beställt.
Tidigare på dagen blev jag uppringd och fick besked om att de kompletterande varorna jag köpt inte längre går att få med hemleverans. Jag stapplade iväg på kryckor och köpte det kompletterande varorna på ICA Nära.
När väl leveransen kom hade han komiskt nog bara med sig de kompletterande varorna som jag nu har dubbelt av.
Men ingen matkasse!?!
Det blev ingen kul middag eller matlådor till jobbet i veckan.
Återbetalning för utebliven leverans dröjer också än så länge.

8. Oktober 2019

Beställ ALDRIG online från dem

Beställ ALDRIG online från dem. Två av varorna var mögliga och de vägrar att ersätta utan en bild på mögliga hallon och en vattenmelon. Jag kastade dem direkt och tänkte att jag mailar dem och berättar vad som hänt. Får svaret att jag kanske ljuger ihop historien för att få pengarna tillbaka, alltså det är så dålig service så man blir mörkrädd.

27. August 2019

Aldrig mer City Gross Online

Provade City Gross Online för första gången nyligen och blev djupt besviken! Massor av varor var slut som jag hade tänkt använda till planerade måltider. Sedan hade majoriteten av färskvarorna endast några få dagar kvar innan bäst före datum passerat. Brödet var flera dagar gammalt och grönsakerna halv-vissna. Kommer ALDRIG mer handla från City Gross Online så nu blir det MatHem som förut!

15. Juli 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Väldigt dålig butik (Höganäs)

Frukt & grönt hälls upp till bredden och lite till, det som rullar ner på golvet kastas upp igen. Det fattar väl vilken idiot som helst att de varorna kommer att ruttna snarast!
Köttavdelningen rena skämtet, inget fint skivat kött utan mer som slamsor och väldigt ojämna som inte ens är genomskuret. Tunna skivor på sommaren när det är dax att grilla istället för lite tjockare som är att föredra vid grillning. Vanliga varor byta systematiskt ut mot egna varumärket (favorit). Visst då är förtjänsten större men jag som konsument vill kunna välja vilket märke jag vill ha på mina varor.

21. Juni 2019

Extremt dåligt bemötande

Extremt dåligt bemötande, personalen är väldigt otrevlig. Det är slosseri med tid att försöka scanna själv, då bestämmer den att de måste kolla igenom alla varorna och man måste börja om. Det har aldrig varit något problem självklart, men det har hänt flera gånger att de ville kolla om allt har scannats. Om ni inte litar på era kunder + larm maskinerna, blir det bättre att inte alls ha självscanning aparaterna.

Priserna stämmer inte mellan vad det finns på skylterna och vad man får i kassan. Man behöver kolla och säga till kassörska för att få rätt pris, det har hänt flera gånger nu.

Jag har en City Gross nära mig och brukade alltid handla där. Nu föredrar jag att gå en bit och handla på Ica eller handla på väg från stan, aldrig mer på City Gross.

12. Mai 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nu har inte jag handlat någon matkasse…

Nu har inte jag handlat någon matkasse utan varor online och de var bra varor allt som jag beställt var med bra datum, killarna som levererade varorna var trevliga..så ska testa och handla nån mer gång och fungerar de lika bra då så fortsätter jag handla så här tack🌟🌟🌟🌟

14. April 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Köpt eller försökte köpa matkasse…

Köpt eller försökte köpa matkasse online. Citygross standardbesked om leveranstid är 16-18, alltså måste man ta sig hem tidigare just den dan för att vara tillgänglig. Sagt och gjort. Sen meddelande från budet att leveransen kommer ske 19.30-20.30... Har alltså tagit mig hem tidigare helt i onödan. Lite senare leveransbesked 20-21... Sen när klockan blivit 21 (alltså efter anges leveranstid) kom beskedet att lastbilen fått tekniska problem och inte kunde köra ut varorna.
Verkar inte som CityGross och deras utkörning har någon som helst kommunikation vad gäller leveranstider.
Med tanke på andra omdömen här så kändes det inte värt o chansa på ny utkörning idag (av gårdagens kanske inte så fräscha varor?) så ICA då i fortsättning och andra mer seriösa matkasseleverantörer.

Deras brist på respons på all kritik här säger en del om deras kundengagemang...

12. März 2019
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Inte sällan är det billigare på…

Inte sällan är det billigare på närlivs. Speciellt småtomater har de rövarpris på.

Skannrarna är plågsamt långsamma och har dålig avläsning. Sjukt att man måste skanna varje läskburk för sig i en 24 burks platta.

Personalen är dock väldigt trevliga och hjälpsamma.

9. März 2019

Onlinebutiken - ett skämt

Onlinebutiken är ett skämt. Man spenderar en massa tid på en matkasse för sex personer. När man går till kassan kan de flesta av nyckelprodukterns inte levereras. Får börja om. På ICA.

12. Februar 2019

Inte helt nöjd

Beställde hem en matkasse där jag själv valt varor. Inget fel på varorna, kanske lite kort bäst före datum men annars inget. En nackdel var att den frysta maten inte låg i stora fryspåsar, men som tur hade maten inte tinat. Det som drar ner betyget är utkörningen, chauffören bara lämnade maten vid dörren. Han kunde åtminstone knackat på. Sen saknar jag att man får kvittera att man fått maten, samt ett totalpris på allt. Fick papper på vad som låg i lådorna, men inget pris om vad allt kostat.

12. Februar 2019

Vi beställde matkasse hem

Vi beställde matkasse hem. Köttfärsen hade bäst före redan samma dag och var packat flera dagar för tidigt. Känns som de skickar med mat som ofta är nära "bäst före" datum och hoppas ingen bryr sig..
Fick bara till svar "ni får en ny faktura med lite avdrag", inte ville de skicka ut ny köttfärs.. så nu måste vi ändå åka o handla.

Jaja, finns ju andra företag..

30. Januar 2019

Matkasse

Har haft matkasse från citygross, det är väldigt dyrt jämfört med vad du får i kassen, är det t.ex. rostade rotfrukter så får du endast morötter, palsternacka & potatis (i bästa fall) och vill du ha något annat får du komplettera själv. Bäst före datumet är väldigt kort på all protein i kassen, ibland går varorna ut redan dagen efter leverans, de håller alltså inte ens hela veckan. Torsken STINKER ALLTID! Luktar i flera dagar i huset, kollegorna på jobbet frågade om jag hade dålig mat med mig, fick sluta ta med den i matlåda. Slängde fisken varje vecka då stanken var fruktansvärd, trots att bäst före datumet inte passerat. Troligen så ligger den varmt och blir dålig under transport till butik, eller så är det helt enkelt någon billig fultorsk dom köper in. Den var alltid oätbar. Under röda dagar flyttas leveransdatum flera dagar utan att meddela kunderna. Om du vill avboka matkassen så måste du göra det 7 dagar innan (trots att Citygross har flyttat fram leveransdatumet utan att meddela), och missar du detta är det helt omöjligt att kontakta kundtjänsten då dom inte alls är tillmötesgående. Kontaktade dom 5 dagar innan, och det gick inte alls att avboka, att få in dom där hundralapparna för EN vecka var viktigare än att behålla kunden flera veckor/månader till. Jag kommer aldrig mer att handla eller beställa matkasse från Citygross. Katastrof service, dålig mat, dyra varor, snåla kassar. Köper min mat i annan butik numera, och det kommer jag fortsätta med.

28. Dezember 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr