Das sagen Bewerter
förutom att att komma in på parkeringen (tar sin lilla tid och den är dyr !! så är själva upplevelsen inne på kolmården fantastisk när det gäller djur lekparker åkattraktioner (även med priset på entr... Mehr ansehen
Inte värt, inträdet är för dyrt.. Parkeringen är för dyr.. De flesta djuren sover bara och gömmer sig.. Det står att det finns Show! Till exempel tiger showen, det är ingen show! En av per... Mehr ansehen
Bojkotta djurparken Först avlivar de lejon sedan vill de köpa nya.hel otroligt. Hundratals djur dör på djurparken – varje år Tolv lejon har avlivats på Kolmårdens djurpark under de senaste åre... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Zoo with large animals such as elephants and rhinos, as well as monkeys, petting zoo, dolphins and a safari park with lions, bears and wolves. Opening hours, prices and information about wildlife conservation work.
Kontaktinformationen
Das haben sich andere Leute angesehen
Not safe for children
Not safe for children, it's clear the rides haven't been serviced for a long time.
Bojkotta djurparken
Bojkotta djurparken
Först avlivar de lejon sedan vill de köpa nya.hel otroligt.
Hundratals djur dör på djurparken – varje år
Tolv lejon har avlivats på Kolmårdens djurpark under de senaste åren. Förra året avlivades sex afrikanska lejon eftersom parken valt att satsa på asiatiska lejon och därför inte längre hade plats för de afrikanska.
– Vissa djur kan vi ge som foder till de köttätande djuren. Men det gör vi inte med lejon, säger zoologen Ellen Holm.
Vårt besök präglades av flera negativa…
Vårt besök präglades av flera negativa upplevelser, där personalens brist på engagemang var påfallande. På attraktionerna ignorerades tydliga regler för att fylla vagnar, samtidigt som vi bevittnade hur besökare trängde sig i kön. Vi såg upprepade gånger hur besökare tilläts åka en och en trots långa köer, vilket ökade väntetiden avsevärt. Personalen vid attraktionerna verkade helt passiv inför detta problem.
Även på restaurangen var standarden låg. Vid Fish and Chips-restaurangen lades maten upp direkt med bara händer, något som är helt oacceptabelt ur hygiensynpunkt. Sammantaget gav personalen ett oengagerat och oprofessionellt intryck, vilket drog ner hela upplevelsen.
Bedrövligt av er att spärra våra…
Bedrövligt av er att spärra våra årskort som vi i god tro lånade ut. Nu så har vi blivit spärrade. Årskort på tex bussar kan man låna ut!
Vi kommer inte rekommendera nån av våra bekanta & besöka er!
Kolmården är ingen djurpark längre
Kolmården är ingen djurpark längre. Har blivit en nöjespark för små barn och försämrats. Djuren ser trötta ut och ingen glimt i ögonen. Dyra entrébiljetter och dyr parkering. Fick vänta drygt 1 timme på maten på Nahm Nahm vilket är skandal för hungriga magar. Smutsigt och kladdigt på och kring matborden. Städningen lyste med sin frånvaro. Kommer förmodligen inte att besöka Kolmården igen.
Kolmården har personal som inte klarar…
Kolmården har personal som inte klarar sina arbetsuppgifter. Tex restaurang NHAM NHAM.
Väldigt bra djurpark
Det verkar inte som att människor här fattar direkt grejen med en bra djurpark. Ja, vissa djur kan man inte se när man är där men det är väl bra? Man vet iaf att ingen tvingar ut de och stressar mer än de redan är. Själv tycker jag att priserna är inte höga, ifall man vill ha en lugn stund så kan man betala de 120 kr extra och vara med innan öppning. Själv betalade jag runt 1400 kr för två personer och "early access" till parken. Jag går där 8:45, vi fick en guide som berättade lite mer om vissa djur, var med när de matade utter och björnar. Det längsta kö tiden jag var på var safari banan och där väntade jag kanske 10 minuter (Skulle förmodligen ta mindre tid om jag inte tog en paus för att köpa glass på vägen). Priser på mat är också bra tycker jag, så klart om man går till en dyr restaurang så kan man bli lite missnöjd men själv känner jag att 45 kr för korv med bröd och en dryck är inte alls dyrt. Min upplevelse var iaf väldigt bra, lite synd att när träff med djur som Kapybaras var inte tillgängliga men jag förstår också att de fick barn och kanske skulle inte vara så snälla. Egentligen den enda djuret jag inte lyckades se är tigern och lodjuret men det var ju typ 30 grader ute och kan förstå att det var lite för varmt för de. Med några mer positiva grejer, dalbanan (wild Fire tror jag den hette), var en av de bästa jag har varit på. Hela Liseberg gav mig inte lika mycket adrenalin som just den där. Sälar som vi såg var också roliga, ena simmade runt i en cirkel och gjorde roliga grejer. Delfinerna var väldigt nyfikna på människor, kom fram till fönsterrutor och gjorde massa ljud. Slushies var väldigt goda, enda problemet var getingar som flög runt alla dryck och godis (men det är inte direkt något man kan göra åt det). Annars som sagt, har upplevelsen för mig varit bra, rekommenderar att betala lite extra för att vara först på plats :)
Inte värt alls!!
Inte värt alls!!
inträdet är för dyrt!
Parkeringen är för dyrt!
De flesta djuren gömmer sig och man kan ej se nåt! Ingen ansvarig personal fanns!
Det står att det finns visning! Till exempel tiger visning, det är ingen visning! Inte heller tiger! Det blåste lite ute så var det skyltar med info att djuren måste sitta inne men då var det heller inte möjlighet att se de i stallet tex!
Safari var inte alls spännande, såg ingen lion eller björn!
Det enda som var bra var hope.
Fullt på påsk för årskortskunder och överaskande parkeringskostnader
För 6e året i rad har vi köpt årskort på Kolmården. Det har blivit något av en tradition för oss att alltid gå på påsk, halloween och julen. Barnen älskar det.
I år hade vi i vanlig ordning tänkt boka in årets första besök till påsken. Normalt har det varit öppet fler veckor men nu var det endast öppet 1 vecka över påsk. Vi började med att boka hotell i Norrköping, men helt plötsligt gick det inte att boka biljetter längre med årskortsplats. Däremot gick det att boka betalade platser. Vi mailade in eftersom att det inte gick att komma fram på telefonlinjen. Fick svar 1 vecka senare att dom inte kunde göra något.
Vid nästa besök hade vi bokat 2 dagar i följd. När vi åker ut från parkeringen får vi varse om att parkeringen inte längre ingår i årskortspriset (men kan köpas för hela året för 150kr).
Men man måste köpa minst 2 dagar innan. Dvs försent för oss att köpa till dag nummer 2. Kolmården har alltså utan att kommunicera detta tagit bort något som alltid ingått och nu får vi betala 300kr extra för parkering även om vi betalar 150 för resten av året. Och tyvärr kan dom givetvis inget göra.
Vi har inget emot att betala 150kr mer, men man vill inte känna sig lurad på 300kr.
Såhär behandlar man alltså sina trogna kunder som varit aktiva år efter år.
Vilken besvikelse det var när jag…
Vilken besvikelse det var när jag skulle boka Kolmården inför påsk. I vår familj har vi investerat i varsitt årskort och sett fram emot påsken på Kolmården. En ganska gedigen investering sett till att priserna har höjts och att parkering inte ingår längre. Tyvärr fanns det inte årskortsplatser kvar på någon av de dagar vi kunde besöka Kolmården, men "vanliga" biljetter finns. Kunde till och med boka 50 biljetter en dag när årskortsplatserna var slut. Det känns otroligt dåligt att inte kunna erbjuda de som har köpt årskort plats i parken, när andra kan få det. Under flera år har vi varit trogna årskortskunder men man känner för varje år att det blir sämre. Till nästa år kommer vi noggrant överväga om det är värt att investera i ett årskort.
This is Good place 👍
Fick inte komma in med förväntansfulla…
Fick inte komma in med förväntansfulla barn trotts årskort. ”Potten” är full för årskortgäster säger de samtidigt som folk köper biljetter och får komma in.
Allt för att maximera sina vinster.
Sista gången jag lägger 4000 kr på årskort igen.
Aldrig mer årskort!!
Vilket slöseri med pengar på att köpa årskort, ALDRIG igen. Planerat med familj och släkt att åka dit, barnen sett fram emot att se djur, träffa bamse, åka linbana, attraktioner o.s.v. och visar sig att det bara finns ett antal årskortsplatser så vi får berätta för barnen att det inte blir nått besök idag tyvärr som då självklart blir jätteledsna. Är inte själva tanken med årskort att man spontant ska kunna åka dit när man vill och det passar oss och få nån sorts prioritering? Nu är det mer att man får komma på besök när det passar dem själva istället och alternativet är att komma dit ändå men isåfall betala som vanligt istället för att använda årskort för då finns det platser plötsligt. Summa summarum, Årskort=man får komma när det passar dem. Vanlig entré=man får komma precis när man vill och när det passar en själv.
Har för övrigt varit där två gånger i år med familj o barn, aldelles för många gäster som resulterar i för långa köer (ca 30-60min då vi varit där) till attraktioner bl.a. som gör att man förlorar för mycket onödig tid för att hinna med allt annat man velat/planerat så ska man plötsligt hem och får stressa sig igenom allt istället. Har svårt o se att en vanlig barnfamilj skulle kunna hinna med hela utbudet på endast 1 besök under sommaren p.g.a. alltför många insläppta, d.v.s. se djur, bamses värld och attraktioner där, åka linbana, åka wildfire, se delfinshow, äta i någon av restaurangerna där etc.
Djurpark och hotell som inte bryr sig om sina gäster
Bokade ett Kolmårdenpaket, deluxe rum med havsutsikt, svindyrt men smidigt med ett paket för allting tänkte vi. Sov hemskt på natten, familjen vaknade upp flera gånger av störande ljud från andra rum på hotellet, trots att familjen har hörselnedsättning.
Så rörigt på frukosten! Fick vänta nästan en kvart på ett bord trots att vi bokat tid. Personalen glömde bort sin service och det var stökigt och gapigt. Det var inte ens fullbokat på hotellet..
I djurparken köade folk i över en timme till delfinshowen. Ljudet i Safaribanan fungerade inte och deras genomsnittliga tid på 10 minuters väntetid i kön motsvarade 30 minuter.
Besviken familj som varit i kontakt med Kolmården men som vägrar kompensera överhuvudtaget. Bryr sig inte om sina kunder. Hett tips, åk inte dit!!
I det stora hela en trevlig park och…
I det stora hela en trevlig park och trevlig personal, MEN det är alldeles för mycket folk insläppta, hur kan man ha 60-70 minuters väntetid på barnkaruseller? Förbered er på att stå i kö en stor del av dagen..
Helt orimligt att stå i kö 60-70 min…
Helt orimligt att stå i kö 60-70 min med småbarn. Hur f@n tänker ni när ni slipper in SÅ mycket folk.
ALDRIG IGEN!!!
Katastrofal bemötande vid Safari Gondolen
Vi var 10 pers, varav 4 barn.
Jag hade lämnat en 5:a om det inte var för katastrofal och respektlös service vid safari Gondolen. Jag bokade och betalade 1 Gondol för att slippa stå i kön, när vi kom fram blev vi informerade om att det endast får åka 8 pers per Gondol, barn inräknad (Inget fel med det, regler är regler)
Därefter blev jag nekad möjligheten att köpa en Godnol till för ytterligare 250kr och dem ville att vi skulle istället ställa oss tillbaka i vanliga kön som var 1 timme lång…
2 unga Tjejer som jobbade där gjorde säkert bara sitt jobb och följde instruktioner, men sättet som det skötes på var helt respektlös.
Att vända ryggen mot mig innan situationen var löst och att vara så fyrkantig när det fanns så många smidigare sätt att lösa situationen på.
Kunde inte få kompensation för biljetten som köptes, blev skickad fram o tillbaka till slut ville dem att jag ska maila för att få tillbaka 250kr - Behåll dem
Det var pinsamt att bli behandlad på det sättet framför sin egna familj som man har bjudit till Kolmården. Tråkigt
Inte värt
Inte värt,
inträdet är för dyrt..
Parkeringen är för dyr..
De flesta djuren sover bara och gömmer sig..
Det står att det finns Show! Till exempel tiger showen, det är ingen show!
En av personalen pratar bara om djuren..
Man ska inte förvänta sig en riktig show dvs. Att djuren ska göra nåt..
Maten är dyr i restaurangerna, personalen är unga/långsamma/bryr sig inte, outbildade.. Absolut ingen service!
Delfin showen är ok, fast det är mycket prat om annat där också...
Fin djurpark men väldigt…
Fin djurpark men väldigt underdimensionerad. Kommer man en dag då det är hyfsat mycket folk så är det 60-90 min väntetid till det mesta. Är man en lite större familj så kostar det närmare 3 000 kr i inträde och det slutar med att man inte orkar besöka några andra aktiviteter mer än att promenera runt parken. Bor man i Stockholm så är det mycket mer värt att besöka Skansen även ifall dom inte har samma utbud av djur.
Fin park mm men alldeles för långa…
Fin park mm men alldeles för långa kötider till karuseller i Bamses värld. Helt orimligt att stå i kö 30-40 min med småbarn.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.