Citygross helsingborg. Det jag gillar är när man tar lägre pris på varor, när bäst före datum är på väg gå ut. Men lägga bröd av svinn,där ingen ser, är mig en gåta. Äldre personal i kassan och charks... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Sista gången vi handlade på Berga City Gross! Undermålig service som möjligtvis beror på underbemanning. Mina besök på Berga CG i Hbg det här året har varit frustrerande. Ingen att fråga, båda burkm... Mehr ansehen
Köpte plommonfärgad påsktårta av princess/opera typ som var bakad dagen innan. Tårtan var god förutom marsipantäcket som smakade väldigt beskt. Vi ringde butiken som inte erbjöd någon rättelse då men... Mehr ansehen
Butiken I Hässleholm Parkering för oss med hund borttagen det fanns 3 platser resten var upptagna av blomjord och sedan var det borttaget 5 platser som var omgjorda till lastzon tydligen så är kunde... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Om City Gross
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Dålig service !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!City Gross Förbutiken ska ha öppet…
City Gross Förbutiken ska ha öppet tills kl 22 - det står överallt där man söker eller frågar, även när man ringer självaste förbutiken - när jag kom dit kl 21:30 får jag veta i kassorna att de har gått hem och stängde kl 21 - ingen tar ansvar för detta, hur många kontakter jag har tagit, per email och telefon, de slår ifrån sig och säger kl 22 eller titta på nätet, där står kl 22 - om jag bara visste, vem som ger tillstånd till sådana här oansvariga butiker, så skulle jag klaga där
Dåligt att ni inte kan leverera hem…
Dåligt att ni inte kan leverera hem matvaror. Ni leverar bara matkassar men jag vågar inte köpa nån matkasse då jag inte kan äta starka kryddor som t.ex chili sedan äter jag inte allt då jag kan inte smälta en del produkter.
Super dåligt när andra företag kan göra detta.
Jag har ingen bil och har ingen hjälp. Sitter isolerad då jag inte kan vaccinera mej p.g.a mina sjukdomar
Jag köper inte av nån om de inte har hemleverans och jag betalar vad det kostar att få varorna hemleverade.
Om jag måste hämta ut även på en stor affär är jag så rädd att all min energi är borta för resten av dagen.
Mycket dåligt i dessa tider inte erbjuda hemleverans. Jag köper av mycket mindre företag som har hemleverans och kostar bara 49 kr att leverera hem.
Undanhåller kort giltighetstid.
Det uppges en viss giltighetstid på erbjudanden, sen visas erbjudanden bredvid med kortare giltighetstid utan att det anges!
Vill man lura kunderna?
10%rabattkupong lurad
Storhandlade på city gross Gävle idag ,och använde min 10% rabattkupong.Kollade kvittot sedan och såg att inte rabatten var avdragen längst ner på kvittot som det tidigare gjort.Gick tillbaks till kassörskan o frågade om kupongen blivit bortglömt.Tydligen stod rabatten efter varje vara nu och endast de som var till ordinarie pris,vilket inte var många.Eftersom citygross har nedsatt pris o kampanjpris på det mesta,och är trots det dyrare.Efter detta blir det inte många köp på city gross.Känns seriösare med ica och coop som lämnar rabatter på hela köp,och som är måna om sina stamkunder.
Vilseledande marknadsföring
Vilseledande marknadsföring. Fick ett erbjudande om 10% rabatt. När jag kontrollerade kvittot hade jag inte fått rabatt på en enda vara trots att jag storhandlat. Om man köper stora förpackningar eller flera varor av samma sort så verkar de inte längre ge samma rabatt som de tidigare gjort. Jag kommer aldrig mer handla på City Gross om de inte ger rabatt på sina normala priser när de SMS:ar att man ska få 10%.
10 %-iga prio-rabattkupong är en bluff
10 %-iga prio-rabattkupong är en bluff. Rabatten gäller endast varor till ordinarie pris. Men i butiken är det ständigt massvis med varor som anges som extra pris, vilket de inte är. Ingen 10% rabatt där. Har en vara lockpris med 1% billigare pris, ingen rabatt där heller. Häromdagen handlade vi för 2 500 kr, och hade priokupong 10%, och rabatten blev totalt 60 kr. Vi påpekade det, och personalen sa att det gäller endast icke rabbaterade varor. Rena rama blufföretaget... Denna upplevelse var på City Gross Uppsala.
Fanns bara PRIO-kunds-pris på hyllan…
Fanns bara PRIO-kunds-pris på hyllan och man skulle regga sig i kassan stod det, när jag väl hittade en bemannad kassa förstod de inte alls vad jag menade med att regga mig som PRIO-kund, det gick helt enkelt inte. Fullständigt i det blå. Detta var min första och sista gång jag handlar på CityGross, aldrig igen.
Bra råvaror
Bra råvaror, bra personal och trevligt utval av råvaror.
Stort utbud i Länna
Stort utbud i Länna. De har hjälpsam personal och bra rabatter på gott svenskt kött då och då, dessa rabatter får man aviseringar om via sms om man är registrerad kund. Perfekt för köttätare!
Citygross ytterby
Citygross ytterby, inga scanner funkar. Otrevligt o ohjälpsam personal. Och allt är dyrare än på ica t.ex.
Jag köpte grillad kyckling igår och det…
Jag köpte grillad kyckling igår och det var inte tillräckligt bra grillad.
Hur svår kan det vara att grilla ordentligt kyckling???
Bokat tårta 2 veckor innan sen har de…
Bokat tårta 2 veckor innan sen har de inte ens gjort den. Ingen kompensation heller.
I 24 februari i min födelsedagen köpte…
I 24 februari i min födelsedagen köpte jag en smörgås tårta..
Ägg och allting övan på smakade mögel... Jag sa till mina vänner att slänga... Och då fick jag beställa 2 stora pizzor hemleverans.
Jag blev frustrerad i min dag...
Igår köpte jag en påsk prinsesstårta (rosa färj) den vår fryst från alla hjärtans dag kanske,,,, den genoise inuti vår blöt och datum 1 dag kvar och vaniljkräm inuti smakade plastik...
Jag fick slänga.... Synd om hur många gånger jag blir besviken på deras produkter...
Ingen kontroll!
Sista gången jag ska ditt igen..
Jag kastade 145kr bort igen...
Jag beställde en matkasse för att testa…
Jag beställde en matkasse för att testa denna vecka. De marknadsförde portionspriset 19 kr per måltid vilket _lät_ bra.
REKOMMENDERAS EJ!!
Kortfattat: det som levereras är överprissatt skräp, som ej är receptkomplett och dessutom har sista förbrukningsdag innan matveckan är förbi. Går du på detta så får du räkna med att komplettera med det mesta för att få hela måltider.
VARNING!! Läs mina 7 punkter nedan innan du testar deras matkassar.
1. Leveransen och info i appen stämmer inte. Föraren hade redan dumpat allt utanför dörren när jag kom hem. Jag hade noggrant kontrollerat positionen i appen och såg att det fortfarande stod 3 stopp innan mig och lastbilen var på andra sidan stan enligt kartan.
Leverantören hade inte ens ringt på för att se till att de andra som faktiskt var hemma kunde ta emot. I appen dröjde det ytterligare innan försändelsen var rapporterad som levererad.
2. Fruktansvärt snålt. Ett av recepten var Marockanska köttbullar med couscous. Men couscous fick man inte med utan det ska man köpa själv. Samma med pannkakor, de skickade inte med mjöl eller mjölk eller en bit smör trots att det är typ allt i en pannkaka. Klart det blir billigt då.
Inte heller vitlök, chilisås, eller något av de andra smaksättande ingredienserna eller kryddorna kom med till något recept trots att man får liknade grejer i överflöd när man beställer hämtmat. Små förpackningar med såser, soja, smörpaket etc. Hur svårt kan det vara när de ingår i recepten?
3. Köttfärsen var sista förbrukningsdag för 2 dagar sedan såg jag nu idag, när vi planerat att göra köttbullarna. Det är bara att kasta. Couscousen hade jag bittert nog redan varit och köpt, vad jag nu ska med den till när vi får beställa hämtmat istället.
4. Matkassen kom inte ens i en kasse. Den kom i en låda. Trots det marknadsförs den som en kasse och det är vad man får se på bilderna och i beskrivningen. Kan tyckas småttigt men är det en matkasse så ska man inte få en ful låda.
5. Ett av recepten var helt seriöst endast pasta med en klick cremefraische och 10 gram (!?) färsk spenat per portion. Knappast en rimlig måltid när man dessutom käkat pannkakor på egen bekostnad dagen innan. Skönt att få en anledning till hämtmat nu när köttfärsen gick åt helskotta.
6. Hade jag själv köpt de ingredienserna som kom med på fysiska butiken så hade priset blivit ungefär 320 kr. Nu begär dem 399 och dessutom får de chans att sälja en utkörning för 49 kr. Beställer man en matkasse där hälften av grejerna är på väg bortanför sista förbrukningsdagen räknar man med att få rabatt. Speciellt när alla som beställer detta har samma veckomeny så borde de kunna pressa priset mer. Nu istället betalar man premie.
7. Möjligtvis individuellt. Men portionerna är snarare 3 st per recept och inte 4. Ytterligare ett sätt för dem att fula ned priset per portion.
8. Inga bonuspoäng på köpet som jag hade fått på Ica eller Hemköp.
Jag funderar på att anmäla detta fuskföretag till allmänna reklamationsnämnden om det inte kommer en rimlig förklaring. Alla kan ha en dålig dag, men att sätta något sånthär i system är ofattbart.
Vi skulle köpa godis sen så lurade dom…
Vi skulle köpa godis sen så lurade dom oss på pengar inte alls bra
Bra utbud och priser i Uppsalabutikerna
Bra utbud och priser i butikerna. Har det mesta jag behöver och ofta lite till. Hjälpsam personal. Går snabbt att självskanna.
Sjukt dålig förbutik var in dit idag…
Sjukt dålig förbutik var in dit idag och skulle köpa bingolott ber min son som står brevid att säga vad vi ska ha och då säger kassörskan att vi inte får köpa lott och även pappan är förbjuden att köpa lott. Är för f-n 39 år och har legitimation och förklarar att jag ska köpa lott. Nej då inte ens det fick man och självklart så finns det regel att barn inte får köpa men när förälder är med och har id så vad är problemet. Nä va sista gången jag handlar där ni blir bara sämre o sämre för kunderna. Och självklart så ska barn inte få prata för sig själv i eran butik. Riktigt dåligt av er på city gross Falun.
Köpte ost med kort datum ( fortfarande…
Köpte ost med kort datum ( fortfarande flera dagar innan bäst före kvar) väl hemma upptäckte vi att den var dålig luktade dåligt på ena sidan, klagade då på varan responsen var att köper man till rabatterat pris får man räkna med det. Detta var i Borås och inte första gången det har hänt
online-shopping med flera ordrar
Vi har tidigare handlat mycket online på citygross.se men har nu tröttnat på dålig service: beställer man fler än en order, så slås de ihop. jag handlar både till min familj och till mina föräldrar, men då tycker citygross att jag ska stå utanför bilen i 10 minuter för att sortera upp allt i olika kassar. Det KAN inte vara svårt att ordna detta när andra handlare lyckas.
Nu idag så hämtade jag mat för sista gången hos Citygross i Kalmar, och när jag har åkt 7 mil till mitt hem, så ser jag att den ekologiska sötpotatisen är möglig. Riktigt illa.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.