Jeg har bestilt nogle støvler som ikke passer mig. Har prøvet at sende retur 2 gang nu, og pakken bliver ikke hentet fra posthuset af Catwalk. De svarer på ingen af mine mails. Så nu har... Mehr ansehen
CatwalkDeluxe.com
Opdagede Catwalkdelux helt tilfældigt. Der er jo helt fantastisk hvad man kan få af flot tøj mm til billig penge. Men ved ikke om det er mig der har misforstået noget da jeg refunderede nogle varere f... Mehr ansehen
Jamen jeg købte en leopart kjole, stropløs, kort model, rigtig chick, er super glad for den. Man skal bare passe på når man går og hiver op i den da selve overdelen er noget tyndt ''stof'' med pal... Mehr ansehen
Hjemmeside nem at gå til. Pakken kom hurtigt efter bestilling, Indholdet var pænt pakket ind og beskyttet mod turen gennem postvæsenet. Ikke sidste gang jeg handler her. :)
Vestergade 5, 8723, Løsning, Dänemark
- info@catwalkdeluxe.com
- www.catwalkdeluxe.com
er meget tilfreds med indhold af tøj til slag og siden er nemt at gå til, de holder hvad de lover, men kunne tænke mig at de beskriv kjolerne mere i stoffet.
hej
Jeg er meget glad for kjolerne og modellerne de falder for hvert smag og behag, men kunne tænke mig der var noget for dem som er stor i kroppen, så de også kunne blive glade for produktet. Siden mangler at de beskriver stoffet mere, som hvis den skulle være gennemsigtig for i billerne kan du ikke se det. Ellers er jeg meget glad og tilfreds med catwalkdeluxe.
Hilsen kunde
effektiv og hurtigt
Der var ingen problemer undervejs. Hurtig levering, billig tøj, god kvalitet og så er det nemt at returnere.
Her kunne jeg godt finde på at handle igen, fint med hurtig levering.
Næsten i orden
Jeg fik et track and trace nr som ikke virkede, og jeg kæmpede med at finde et tlf nr til Catwalk. Men fandt dog nr,(44408007) og må indrømme at deres kundeservice er helt i top. Fik at vide at de ville efterlyse min pakke, eller i løbet af 2 dage, sende en ny. Heldigvis næste dag fik jeg min pakke ind af døren. Har ellers ikke haft problemer med mine bestillinger før, så det her gør ikke at jeg boykotter dem. Men de får ikke den sidste stjerne pga at de ikke har oplyst deres tlf så det gør det nemt for en at komme i kontakt med dem.
Super god og hurtig service og lækker kvalitet
Bestillingen blev sendt hurtigt og lvering var intet problem.
Var spændt på om tøjet passede, men det bar perfekt!
Alle mål og beskrivelser på hjemmesiden hjælp!!
Top Nice
Superservice
Forretningen er meget seriøs, og da der var fejl på den bestilte vare, sendte CatwalkDeluxe straks en ny.
SÅDAN!
Er fuldt ud tilfreds.
I har en masse fedt tøj og det bliver leveret til tiden :).
Har forelsket mig i en masse som jeg må eje på et tidspunkt :).
gode billeder af tøjet.
Er meget godt tilfreds med CatwalkDeluxe
En handel med CatwarkDeluxe bliver du meget godt tilfreds med
God og hurtig betjening
Jeg havde bestilt en flot kjole om tirsdagen, hentede den på posthuset om fredagen, skønt. Dog havde de desværre glemt at sende det bælte med som hørte til. Men dagen efter at jeg sendte en mail til dem og forklarede hvad der manglede fik jeg en undskyldning og en forsikring om at bæltet var afsendt med posten. Og jeg modtog bæltet dagen efter, med en lille matchende læderring til min kjole. Kjolen er ligeså flot i virkeligheden som på billedet. Det kan godt snyde rigtig meget nogle gange, men ikke denne gang. Grunden til at de ikke får 5 stjerner er kun fordi de glemte at sende det tilhørende bælte med første gang.
Hurtig levering og tøj i god kvalitet, der lever op til forventningerne.
Jeg har været glad for at bestille tøj hos jer. Det har levet op til forventningerne og det er gået hurtigt med leveringen. Desuden er jeres hjemmeside rigtig fin og nem at søge på.
Hurtig levering!
Vi er meget glad for kjolen, og bonus pakken med ringen, men vi savnet båndet og rosen vi troede var medfølgende til blondekjolen, da I ikke havde oplyst om det, så det var en smule skuffende. Men vi vil blive glade for, hvis I ville rette det og hvis I sælger tilbehøret også som der var anvist på billedet.
Hurtigt levering er et stort plus.
Tak! :-)
nr. 1 hvis du mangler en kjole
CatwalkDeluxe er en fantastisk hjemmeside hvis du står og mangler en kjole til hverdag eller fest. Udvalget er stort og priserne er et kup, så man kan let tillade sig at købe et par stykker. kvaliteten er i orden og størrelserne er til at regne med. Der er hurtig levering og servicen er iorden. Helt sikker en hjemmeside der er anbefalet til tøserne ;o)
Dårlig service :-(
Total dårlig service.. Jeg fik købt en bikini der var for lille. Fik sendt den retur og betalte 75 kr i forsendelse, netop fordi de anbefaler man sender pakken retur med Track og trance nr. Skrev på bytte/retur nota'en jeg ønskede bikini'en et nr større, men i stedet refundere de pengene, så jeg igen skal bestille og betale forsendelse endnu engang :-(
Hmmm Nok ikke lige et sted jeg vil bestille fra igen :-(
Endnu dårligere at man skal give dem en stjerne for at få sin mening ud !!!!
Holder hvad de lover.
Varene blev bestilt, men pga. af sygdom hos en ansat i virksomheden, blev varene ikke sendt så de i tide kunne være her. Jeg blev ringet op af virksomheden, vel at mærke, inden jeg selv rykkede for leveringen, da de ikke kunne holde deres aftalte leveringstid. Varene var til en fødselsdagsgave, så de ville under normale omstændigheder ikke kunne nå frem i tide, derfor blev varene sendt lørdagsekspress, uden ekstra omkostninger. Se det er service der virker på forbrugeren.
Det er absolut IKKE sidste gang jeg handler med firmaet, og kan kun anbefale dem til andre.
Utrolig god service
Servicen er helt i top og god kommunikation.
Det var en super handel der fuldt ud levede op til det jeg forventede
Jeg bestilte en kjole hos catwalkdelux, den kom i løbet af to dage og den var rigtig flot. Der handler jeg meget gerne igen.
Helle
OK blusekjole
Syntes godt nok blusekjolen var meget tyndere i stoffet end hvad den ser ud til på jeres hjemmeside. Derudover burde ordet kjole ikke indgå i denne bluse, da den er ALT for kort til dette.
Ellers tilfreds :)
altid god service
næste gang du mangler tøj så gå ind på catwalkDeluxe.com de har det jeg stod og manglede da jeg skulle til fest ,og der er hurtig levering så næste gang du står og skal købe tøj
Super og professionel service, leveret til tiden og varen lever fuldt op til forventningerne!
Super service, leveret inden for få dage. Varerne lever 100% op til forventningerne - TAK.
For lille størrelse Hurtig levering
Varen blev leveret hurtigt. det er jo positivt. Desværre stod der at det var en 41 i støvlen, og min veninde som bruger str 38 synes at den strammer. Så det var ik underligt at min str 41 fod ik kunne være i støvlen. Det er jeg rigtig ked af, da jeg havde glædet mig til at få et par nye fede støvler. Så jeg måtte returnere varen :(
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.