CatwalkDeluxe.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt nogle støvler som ikke passer mig. Har prøvet at sende retur 2 gang nu, og pakken bliver ikke hentet fra posthuset af Catwalk. De svarer på ingen af mine mails. Så nu har... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Opdagede Catwalkdelux helt tilfældigt. Der er jo helt fantastisk hvad man kan få af flot tøj mm til billig penge. Men ved ikke om det er mig der har misforstået noget da jeg refunderede nogle varere f... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jamen jeg købte en leopart kjole, stropløs, kort model, rigtig chick, er super glad for den. Man skal bare passe på når man går og hiver op i den da selve overdelen er noget tyndt ''stof'' med pal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemmeside nem at gå til. Pakken kom hurtigt efter bestilling, Indholdet var pænt pakket ind og beskyttet mod turen gennem postvæsenet. Ikke sidste gang jeg handler her. :)

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

fedt og billigt

Kan kun anbefale siden. kjolerne er super fede og prisen er til at kunne betale. det er bestemt ikke sidste gang jeg handler derinde

15. Februar 2011

total suverent

jeg har haft en helt vild god oplevelse på catwalkdeluxe.dk ... for det første total nem side at overskue , har set den igennem et par gange med min datter på 15 .. fik lyst til at prøve lykken... så vi fandt en del tøj som vi havde set både forfra og bagfra og bestilte så i den str. vi ville have ... bare så let !
blev meget overrasket da en meget rar dame fra catwalkdeluxe ringede mig op, bare for at sige at der var en enkelt ting eller to de ikke havde på lager... hun spurte om jeg ville have noget andet ... men vi tog det som vi havde bestemt os for... det som gjorte det meget let at finde den rette str. var at tøjet var beskrevet utroligt godt samt der stod hvis det var en meget lille str... bare en dejlig oplevelse ... og datteren hoppede lige i tøjet som sad helt perfekt...

14. Februar 2011

Hurtig

meget fine kvaliteter, der matcher deres billeder, 3 dage fra bestillingen er afgivet til pakken ankommer, kan man ikke sige noget til. alt i alt en god oplevelse.

13. Februar 2011

Super!

Jeg er kunde af Catwalkdeluxe og er fuldt ud tilfreds med mit produkt. Tak fordi jeg måtte handle med jer :-)

9. Februar 2011
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Den lever stort set op til forventningerne.

Jeg har bestilt rimelig meget tøj gennem catwalkdeluxe og har stort set været tilfreds. Billeder er jo altid taknemmelige og stemmer ikke altid overens med virkeligheden. men det er det "farlige" ved at handle på nettet.
men jeg kan godt anbefale siden.
håber snart i får opdateret jeres sommerkollektioner.

hilsen
Dorthe.

8. Februar 2011

alt fungerede

Jeg kan varmt anbefale CatwalkDeluxe de holdt hvad de lovede. str. var rigtig, farverne var rigtig og emballagen var i orden

7. Februar 2011

Helt anderledes..

Jeg har købt bukser på nettet, som ser rigtigt godt ud.
Jeg var lidt usikker på det bukser jeg købte, fordi mange tøj jeg har købt online plejer at være dårligt valg på grund af størrelse. Men da jeg læste at deres størrelse er en lille størrelse, var jeg lidt lettet.
Da de bukser ankom, passede perfekt på mig :-)
De bedste er at I beskriver godt tøj...

3. Februar 2011

Good ! :D

I think that Miss CatwalkDeluxe is a really good online shop. Because you always get what you have bought, and it looks exactly like the picture! : D you can trust them, I have ordered several times before, I will also do it in the future.

25. Januar 2011

Catwalkdeluxe

Jeg købte en del tøj til min datter i julegave fra hjemmesiden catwalkdeluxe,
alt var i den skønneste orden.

Mvh Dan

True Loooove <3

Jeg har efterhånden benyttet mig af denne hjemmeside mange , mange gange og er absolut iik færdig :)!! - Jeg har endnu iik haft nogen problemer med hverken betaling , levering eller ødelagt tøj/sko . . .

Jeg anbefaler Catwalkdeluxe til alle mine veninder og jeg ved , at nogle af dem efterhånden er ligeså afhængig af hjemmesiden som jeg er ;D!!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

jeg er ikke helt tilfreds

Jeg købe en kjole men da jeg prøvede den gik palietterne fra hinanden, det gør dog ikke at jeg ikke køber hos jer igen, alle skal jo have en chance og jeg kan have været en af de uheldige

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tog sin tid

Jeg fik et gavekort af Catwalkdeluxe. Jeg bruget det på en bestilling, som jeg annulerede. Derfor skulle jeg have et nyt. Jeg nåede at få omkring 5 før det virkede. At få nye og få lavet en ny bestilling har nu taget omkring 5 måneder, hvilket et yderst utilfredstillende!
Kommunikationen har været rigtig dårlig! Der bliver ikke svaret på mails og nu kan man ikke ringe mere.
Men jeg fik et nyt gavekort og bestilt, men en af de vare jeg fik var der et hul i.
Er derfor meget utilfreds med den oplevelse jeg har haft med catwalkdeluxe og ønsker ikke at handle her igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super kvalitet og hurtig levering!

Jeg bestilte en kjole. En søndag mellem jul og nytår. Og selv om det var mellem jul og nytår fik jeg min vare 2 dage efter bestillingen. Jeg var tilfreds, og det var god kvalitet!

10. Januar 2011
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg fik de forkerte varer.

Jeg bestilite to par leggins mellem jul og nytår. Modtog hurtigt en pakke med to kjoler. Ringede til dem og fik at vide jeg skulle sende varene retur og lave en ny bestilling. Det gjorde jeg så. Modtog en ny pakke med kun et par leggins. Det andet par havde de slet ikke mere :-(. Har ikke fået pengene retur for 1. bestilling endnu. Handler ikke hos CatwalkDeluxe mere - det er sikkert....

9. Januar 2011

Perfekt

Tøjet til min datters nytårsfest kom lige i rette tid. Hertig og præcis levering.

6. Januar 2011
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uprofesionelt

Jeg bestilte d. 6. dec. et par pink moon boots på tilbud til halv pris. Først efter 8 dage kom pakken, og da var der et forkert par støvler i: ikke moon boots og i en forkert farve.
Jeg skrev en mail via firmaets kundeservice og bad om at blive ringet op men intet skete. Derefter fandt jeg firmaets telefonnummer via deres CVR-nummer (De kan kontaktes på 88 70 77 07) og talte med ejeren Heinrich Zahl, der selvfølgelig var meget undrende over, hvordan fejlen kunne være opstået.
Da de pink moon boots i mellemtiden var blevet udsolgt aftalte vi at jeg i stedet skulle have nogle hvide af samme mærke og til samme pris.
Tilbuddet med halv pris på alle varer var slut, men da firmaet havde begået en fejl gik jeg ud fra, at jeg også ville få de hvide støvler til halv pris.
Jeg returnerede de forkerte støvler og hørte ikke mere før jeg opdagede, at beløbet var blevet tilbageført til min konto - uden kommentarer.
Et par dage senere fik jeg en mail fra firmaet der meddelte, at min vare nu var afsendt og kunne følges via Track & Trace-nummeret. Spændt gik jeg derfor ind og så til min undren, at det var den "gamle" pakke med de forkerte støvler, som jeg havde kvitteret for en uge tidligere.
Alt i alt virker det ikke som om Heinrich Zahl har styr på den mest elementære ordrebehandling, og jeg handler der aldrig mere.

5. Januar 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr