CatwalkDeluxe.com

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har bestilt nogle støvler som ikke passer mig. Har prøvet at sende retur 2 gang nu, og pakken bliver ikke hentet fra posthuset af Catwalk. De svarer på ingen af mine mails. Så nu har... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Opdagede Catwalkdelux helt tilfældigt. Der er jo helt fantastisk hvad man kan få af flot tøj mm til billig penge. Men ved ikke om det er mig der har misforstået noget da jeg refunderede nogle varere f... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jamen jeg købte en leopart kjole, stropløs, kort model, rigtig chick, er super glad for den. Man skal bare passe på når man går og hiver op i den da selve overdelen er noget tyndt ''stof'' med pal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hjemmeside nem at gå til. Pakken kom hurtigt efter bestilling, Indholdet var pænt pakket ind og beskyttet mod turen gennem postvæsenet. Ikke sidste gang jeg handler her. :)

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Overskueligt og smart

hjemmesiden er overskuelig og det er rart at man kan ændre hvor mange emner man vil se pr. side så man ikke skal bladre igennem alt for mange sider.

De har rigtigt mange flotte kjoler og tøj og siden opdateres regelmæssigt med nye vare.

betaling er nem og overskuelig og man får varerne efter max. 2 dage. hvis man derefter ikke er tilfreds med varen kan man få pengene igen og dette fungere også fint.

En rigtigt god side med fedt og smart tøj som jeg har brugt mange gange.

11. Mai 2011
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

forsvundet ordre

jeg bestiller et par sko i bestemt størrelse og ordren bekræftes - 2 dage senere får jeg mail om at størrelsen er udsolgt så ordren annulleres - 2 dage efter får jeg ny mail om at ordren er afsendt!! jeg forsøger via mail at spørge om skoen så er fundet i min størrelse - har ikke fået svar og har ikke fået nogle sko.

26. April 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint tøj og hurtig levering!

Catwalkdeluxe.dk er en hjemmeside med tøj for kvinder, og især kjolerne interesserede mig. De var rimelig billige, og de var meget unikke og specielle. Jeg fandt en rigtig flot kjole, som jeg bestilte, og jeg havde den i hænderne dagen efter!
På alle måder en udemærket hjemmeside, som varmt kan anbefales.

24. April 2011

Super!

Har brugt Catwalk Deluxe flere gange. Dem tør jeg godt anbefale til familie og venner. Hurtig og perfekt levering.

20. April 2011

RETURNERING

Det som jeg synes er det bedste ved CatwalkDeluxe er at man kan få sendt tøj hjem og hvis man så ikke kan lide det eller det ikke passer, kan man sende det tilbage med en seddel i og så i løbet af få dage for man pengene tilbage.

13. April 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det var lidt forvirrende at selvom jeg havde givet kortinformationer skulle jeg overføre via netbank ved betalingen men da jeg havde overført fik jeg leveret kjolen selv samme dag.

11. April 2011

hurtig levering!

Super dejligt at bestille d. 29 marts og så ligger ens varer allerede i postkassen d. 31 marts. Lækkert lækkert og fedt fedt tøj!!

10. April 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, varen af en god kvalitet.

Jeg var overrasket over den hurtige levering og den gode kvalitet der var på varen. Selve perioden af bestilling var godt informeret og jeg kunne følge mit produkt og informations mailsne var en god sikring for at varen nået frem.

9. April 2011

Jeg er tilfreds

Jeg elsker mine leggings fra CatwalkDeluxe. Det er lige noget for mig, og jeg vil og skal snart bestille igen.

7. April 2011

Nemt og hurtigt

Stort udvalg, dog kunne nogle flere størrelser være påskønnet :)
Fik leveret det bestilte 3 dage efter og det var af god kvalitet og priserne i køre er til at hamle op med. Så alt i alt har catwalkDeluxe mine varmeste anbefalinger

24. März 2011

smækkerlækkert

De har nogle kanon lækker kjoler, det er bare synd at det meste er i små størrelser. Men virklig smart tøj, jeg skal helt sikkert ind og kigge igen og bestille noget , der er et par kjoler og en trøje jeg bare må eje.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Både og

Synes det går stærkt fra man bestiller og til man har tøjet. Men har 2 gange skulle bytte tøj til anden str. men fik i stedet pengene tilbage. Har ikke fået besked om hvorfor, kun at min ordre var returneret og pengene refunderet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

tilfreds med lev. men ikke med returnering

alt vedr. bestilling forløber fin og hurtigt, men når man så modtager en vare med fejl syntes jeg det går lidt galt.
Jeg bad om at få varen byttet til en uden fejl, således at man ikke skulle bruge unødig tid til en ny bestilling, når man skulle bruge varen til et bestemt tidspunkt.
Pengene blev istedet returneret 362,50 kr. som er incl. fragt omkostningerne, næsten for jeg betalte 363,- kr.
Desuden har det kostet mig penge at sende den retur og det får man ikke refunderet, på trods af at der var fejl på varen og nu skal jeg så bestille igen og når derfor ikke at få varen inden jeg skulle havde brugt den.

Elsker det!!!!

Alt er som forventet og jeg får det jeg bestiller inde for 2-3 dage, og det pæneste tøj er helt klart på catwalkdeluxe.
Det kan bare ikke blive bedre

18. März 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr