Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte først et Canon Power Shot G11, som ganske kort tid efter garantiudløb gik i stykker. Det døde ganske enkelt! Da jeg var godt tilfreds med kameraet, så længe det virkede, købte jeg derefter e... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Afsindig ringe kundeservice. 5 timers venten og ingen hjælp alligevel. Canon er delt op i regioner så du får ingen hjælp hvis du har købe en vare i DK og ønsker hjælp i USA. De "glemmer" a... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har to gange scannet QR-koden på vores Canon TS6150 printer og har bestilt forkerte printer-patroner via scanning af QR-koden på printeren. Har efterfølgende skrevet to gange til Canons uden at modtag... Mehr ansehen

1. Fachgeschäft für Drucker und Scanner
  2. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
  3. Fotoladen
  4. Druck- und Schildergeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Canon har igennem snart 80 år leveret innovative og nyskabende imaging-løsninger til kunder i hele verden. I Danmark gør vi en forskel for vores kunder gennem den bedste rådgivning om fysiske og digitale dokumenter og alle områder inden for fotografi. Med en innovativ tilgang og stor markedsindsigt optimerer vi vores kunders arbejdsgange og sikrer, at de kan handle med stor agilitet og effektivitet, både nu og i fremtiden. Vi har stor respekt for miljø og samfund, og lægger vægt på at leve og arbejde sammen til fælles bedste. Hos Canon véd vi - med udgangspunkt i vores mangeårige ekspertise - hvordan vi kan hjælpe med at udnytte og udvikle imaging-løsninger til forbedring af vores kunders forretningsmæssige vilkår.

2.1

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil gerne rose canons medarbejder på Support.Virkelig god service fra vedkommende.

Jeg vil gerne rose Canon`support.D.22-07-2020 ville jeg printe fotos ud på min canon printer.Jeg har et program der hedder " My Image Garden"som jeg har megen glæde af.Da jeg skulle printe et speceielt layout som jeg har benyttet før virkede det ikke.Kontakter support og fik hurtigt svar fra.M.Okholm. Han kom med forskellinge løsningsforslag som jeg afprøvede uden det store held.Til sidst foreslog han afinstaller og geninstaller produktet og så virkede alting.Han var virkelig omhyggelig med både ledetråde og skærmbilleder.Det er ikke første gang jeg har fået hjælp hos Canon Support.Super behandling.

28. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste kundeservice ever

Bedste kundeservice ever! Købte en Canon MF742cdw multiprinter, som havde svært ved at snakke med mit netværk. Efter gentagne samtaler med et meget imødekommende kundeservice på 3 timer i alt og til sidst et montørbesøg i hjemmet lykkedes det. Rudi på deres kundeservice ringede endda uopfordret for at følge op på det. Jeg følte mig virkelig godt behandlet. Efter alt virker må jeg sige at maskinen også er en drøm. Tak for at behandle sagen så seriøst.

5. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Printer ink is a complete scam

Printer ink is a complete scam, why do your cartridges say empty but then i flick a switch on the bottom of the cartridge and suddenly there is plenty more ink. The printer always jams and does not print in good resolution. Screw you guys.

26. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

købte en tråløs printer (mg2550s) jeg…

købte en tråløs printer (mg2550s) jeg ikke kan bruge til noget, der stod jeg kunne bruge min tlf. ja det kan man så kun hvis man har en pc til at opsætte den, da printeren skal installeres med kabel total latterligt. det eneste der står på kassen er et meget lille mærke der går opmærksom på der ikke er usb kabel i. Intet om at den skal bruge det for at installere.

8. Juni 2020

Køb italiensk istedet! ;-D

1 gang fik jeg printeren på nettet, og trods samme internet uden opdatering eller ændringer af nogen art går printeren ikke på nettet (Pixma TS3151), den forbinder sig ikke til min mobil og da jeg slår op på nettet står der jeg skal gendanne fabriksindstillinger. Dette er jo et must for alle maskiner at man kan slukke samt starte igen men her kikser det også. Der er nemlig ikke nogen menu man kan bladre i at vælge "gendan fabriksindstillinger". Da jeg ringer til Canon får jeg at vide at jeg er i kø men ikke hvilket nummer i køen så jeg lægger på igen. Nu venter jeg atter på det printerkabel jeg har bestilt på nettet som for 1€ ikke fulgte med den nye printer - for så at lave en gammeldags forbindelse til min Mac.

2. Juni 2020

Borderline bondefangeri

Jeg synes faktisk det hælder til bondefangeri, når man køber en printer, kommer hjem og begynder at installere driver mm. og SÅ får at vide at man BY THE WAY skal købe et USB-kabel for at printeren kan komme til at fungere! Og nej, der står ingen steder på kassen, at der SKAL købes et USB-kabel. Der står at der ikke medfølger et USB-kabel, men det betyder sådan set ikke at det er nødvendigt.

Så nu sidder jeg med en printer som jeg ikke kan bruge før jeg har købt et ekstra kabel. SUPER. TAK.

Sidste gang jeg køber produkter fra Canon.

8. April 2020

Antwort von Canon Danmark

Hej Isa. Tak for din besked. Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at du ikke er blevet rådgivet om dette ved køb af printeren. Årsagen skal nok findes hos, at stort set alle printere installeres over Wi-Fi uden brug af kabel. Derfor vil et kabel for mange være en fordyrende og unødvendig enhed.
Der bliver derfor heller ikke lagt kabel med mere. Naturligvis er der stadig nogle, som har behov for et kabel, og der skal man selvfølgelig ved køb rådgives om dette tilkøb. Det vil vi tage med videre.
Såfrem du har wi-fi, hvor printeren skal opsættes, er vores helpdesk naturligvis klar til at hjælpe med installationen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvor er det sørgeligt ringe

Hvor er det sørgeligt ringe: når man skal opdaterer software til sit kamera, downloaded idag til et 7 år gammelt kamera. skal disken være i maskinen. hvis tekniken i jeres nye kameraer er lige så gammel som jeres tankegang i supporten, må man gå til konkurrenten

15. März 2020

Antwort von Canon Danmark

Hej Steen. Tak for din henvendelse. Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig. Kan du fortælle, hvilket produkt der er tale om?

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kundeservice- plads til forbedring

Jeg har købt et kamera kit med 2 objektiver på Canons webstore.
Det ene objektiv var defekt, og jeg klagede over det. Jeg fik så en returlabel, så jeg kunne returnere det. Fin service syntes jeg på det tidspunkt.
Efter 3 uger fik jeg endelig svar. Canon skulle have hele pakken med kamera og det gode objektiv retur. Jeg fik endnu en returlabel, og sendte resten retur. 3 ugers ventetid igen. Nu har Canon tilbageført hele beløbet til min konto. Det lyder jo fint, men da jeg havde købt det som black friday tilbud, skal jeg give 2700 kr mere for det samme kamera i dag.
Jeg synes at Canons service på dette område er langt under, hvad man kan forvente af et seriøst firma.Canon burde have løst mit problem ved at sende mig et nyt objektiv i stedet for det defekte.

Opdatering 3-3-2020: Canon har sendt mig en rabatkode, så jeg kan købe samme kamera til black friday prisen. Jeg har netop modtaget kameraet i dag, og det ser ud til at det er som det skal være. Jeg kan dog ikke give Canon 5 stjerner, da jeg synes at processen har været alt for bureaukratisk.

23. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Få styr på jeres printer…

Få styr på jeres printer installationer. Gud hvor starter man bare med at få et dårligt indtryk af jer, når I har været for dovne til at lægge opdaterede vejledninger op.

Min Pixma 6850 printers software passer slet ikke til det i beskriver i vejledningen. SÅ RINGE!

19. Februar 2020

Canon printer IP 7250

Har nu inden for 4 år haft 2 Pixma IP 7250 printere som er gået i stykker indenfor garantien. Har begge gange fået penge tilbage fra sælger, fordi de ikke vil reparere da det er for dyrt i forhold til køb af ny. Hvor f..... er vi henne, køb smid ud. Canon, tag jer dog sammen, hvorfor kan jeres produkter ikke holde, og hvorfor kan de ikke repareres når alle jeres følere og fejlkoder fortæller hvad problemet er. Nu har jeg købt en ny, da jeg har blækpatroner til den, og håber at 3. gang er lykkens gang.

5. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er ikke kanon med Canon

Det er ikke kanon med Canon. Faktisk er det sk. irriterende.
Min MG5750 Canon printer kan ikke printe, efter en Mac opdatering. Alle dokumenter sendt til mig som PDF i e-boks, kan jeg ikke printe ud. Snart vil den vel heller ikke printe Word dokumenter. Den bruger afsindigt meget blæk, og jeg havde lige udskiftet for omegnen af 500 kr. Når man trykker udskriv får man kun rammerne med ud, men ikke tekst eller tal. Jeg har aldrig haft en ringere printer end denne. Vejledningen til selve printeren er fjernet fra Canons hjemmeside, printeren er mindre end blot 3 år gammel.

Postscript - idag gad jeg ikke mere...Det kom aldrig til at virke med Catalina og Canon printeren. Jeg købte istedet en HP printer der kunne arbejde med 64 bit software. Hvordan føles det Canon at blive snydt af Apple, sådan at alle jeres produkter - ikke duer længere..

14. Januar 2020

Ekstremt højt blækforbrug.

Ekstremt højt blækforbrug.
Købte i foråret en TS8250, og den bruger urimeligt meget blæk. Den har nu været til service/eftersyn og de mener ikke at den fejler noget. Dog anbefaler de at den ikke slukkes overhovedet, for at forhindre den i at køre sit renseprogram. Dvs at maskinen skal stå konstant tændt. Jeg har ikke haft problemer før med andre Canonprodukter, og har en god fornemmelse af hvad der er rimeligt i blækforbrug, da jeg printer ofte.
Desværre kan jeg ikke gøre mere, da Canon ikke kan gå yderligere ind i sagen og bruger servicerapporten som grund for at printeren ikke fejler noget, Jeg må nu bruge det sidste blæk (det tager jo nok ikke så lang tid), så skrotter jeg printeren, og køber et andet mærke, da det simpelt hen vil genere mig for meget at skulle købe Canon igen, endsige købe deres blæk i alt for store mængder pga et dårligt produkt...og så siger jeg undskyld til miljøet!

6. Dezember 2019

Ekstremt forbrug af blæk

Jeg har haft en pixma MP540 i flere år.
Den har aldrig fungeret optimalt. Den løber meget hurtigt tør for blæk, vi bruger formuer på det.
Nu er den igen løbet tør, og jeg skal scanne et dokument. Det kan jeg ikke, fordi der mangler blæk. Det giver overhovedet ikke mening.
Printeren er efterhånden blevet et meget dyrt bekendskab.
Næste gang køber jeg helt sikkert en anden model

5. Dezember 2019

Mega dårlig service.

Mega dårlig service.
Spildte en halv time på at snakke med en pige i supporten, der OVERHOVEDET IKKE anede spor om hvad hun skulle hjælpe med. Hin forstod intet og kunne ikke finde ud af noget. Så tak for ingen hjælp og ALDRIG mere Canon

11. November 2019

Hej Lotte.
Det er vi kede af at høre, og vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig. Kan du fortælle, hvad din henvendelse drejede sig om, så kan vi forsøge at hjælpe dig.

Kraftig advarsel imod Canon Danmark A/S

Kraftig advarsel imod Canon Danmark A/S
Canon Danmark A/S er ekstremt griske og amoralske – i samarbejde med Canon forhandler Copycare A/S leaser Canon Danmark en kopi/printmaskine til en markedsværdi på 20 - 25.000 DKK på en 5 årlig uopsigelig leasingkontrakt – samlet omkostninger i perioden er 64.270 DKK excl. forbrug (toner og service).
Canon Danmark/Copycare A/S og Leasing Fyn Bank A/S har groft udnyttet en SMV ejerleder, som var terminal syg af alvorlig kræftsygdom (og nu død).
Så for jeres egen skyld hold jer meget langt læk fra Canon Danmark A/S, Copycare A/S og Leasing Fyn Bank A/S – advarer på det kraftigste imod disse virksomhedens tvivlsomme og uetiske forretningsmetoder.

4. November 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringer til supporten for at finde ud af…

Ringer til supporten for at finde ud af hvad jeg skal gøre ang. fejlkode på min printer. Supporten finder frem til at der er en fejl på hardware, ud fra den fejl der fremgår og tilbyder mig en rabatkode på 30% til køb af ny printer, da det ikke kan svare sig for dem at reparere printeren, som er under 2 år gammel og derved stadigvæk dækket af deres garanti.
Jeg får tilsendt koden og en lang liste over printere som rabatkoden IKKE kan anvendes på. CANON vil ikke reparere min printer og de vil ej heller give mig rabat på køb af en ny printer af samme eller tilsvarende model. Fuldstændig ubrugelig kundeservice! Løsningen er vel ikke længere at købe CANON...

25. Oktober 2019

Hej Kris.
Vi beklager, at du ikke har fået ordentlig information gennem vores helpdesk. Såfrem printeren er under 2 år gammel, er den underlagt danske regler om reklamationsret. Har printeren en fejl, som ligger ind under reklamationsret, skal den naturligvis laves uden yderlige omkostninger.
Uden, at jeg kender selve sagen, har helpdesken mulighed for, i særlige tilfælde, at tilbyde en rabatkode på en ny tilsvarende printer i samme serie. Koden kan ikke bruges til andre produkter eller printere i helt andre serier. Men da printeren er under 2 år gammel er du velkommen til at indlevere den til reparation enten gennem forhandleren eller direkte til DFA service ( www.dfaservice.dk ).

For dårligt - kunden taber

Købte Canon Pixma TS3150 og efter et års tid begyndte den at strejke og ville kun printe periodevis. Til sidst, efter flere måneder, da den slet ikke kunne printe mere, ringede jeg til Canon, hvor de straks sagde, at de godt kender den fejlmeldelse (E-5-0) som printeren gav og opfordrede mig til at sende den til reparation, enten direkte til dem eller gennem butikken (Proshop), hvor jeg havde købt den. Jeg valgte det sidste, da det var gratis. Proshop sendte printeren så videre til Canon’s værksted. Efter 5 ugers ventetid får jeg en regning fra Proshop med besked på, at printeren ikke fejlede noget og derfor skal jeg betale regningen fra Canon’s værksted på 254 kr!!! De sidste 14 dage har jeg prøvet at rede dette ud både med Canon og Proshop, men begge parter er benhårde - hvis jeg vil have min defekte printer (med dyre blækpatroner) tilbage, måtte jeg betale værkstedsregningen. Selvfølgelig vil jeg ikke have en defekt printer tilbage og endda betale for det. En meget mystisk, kedelig sag, som tog meget tid og kræfter og hvor forbrugeren tabte og betalte. Vil ikke anbefale hverken Canon eller Proshop.

18. September 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har lige købt en kompakt kamera G7X…

Jeg har lige købt en kompakt kamera G7X Mark iii.
I æsken var der ingen manual.
Manualen kan ikke downloades fra Canon siden. Den findes bare ikke.
Support kan ikke hjælpe - beskeden var, at den nok kommer til jul.
Hvad er meningen at sætte et nyt produkt til salg uden en manual?
Det er alt for dårligt Canon.

1. August 2019

Hej Izak

Du skal naturligvis have en manual til dit kamera, og den er lige rundt om hjørnet.
Desværre skal problemet findes ved, at kameraet først skulle være i handel i løbet af august, men det gik hurtigere end forventet. Det er selvfølgelig ingen undskyldning og beklageligt, at den ikke kan være dig i hænde endnu. Vi arbejder på højtryk for at få manualen online i løbet af meget kort tid.
På trods af det ønsker jeg dig god fornøjelse med dit nye kamera.

Mvh
Andrea Frovin

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr