Jeg købte først et Canon Power Shot G11, som ganske kort tid efter garantiudløb gik i stykker. Det døde ganske enkelt! Da jeg var godt tilfreds med kameraet, så længe det virkede, købte jeg derefter e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Afsindig ringe kundeservice. 5 timers venten og ingen hjælp alligevel. Canon er delt op i regioner så du får ingen hjælp hvis du har købe en vare i DK og ønsker hjælp i USA. De "glemmer" a... Mehr ansehen
Hvor er det sørgeligt ringe: når man skal opdaterer software til sit kamera, downloaded idag til et 7 år gammelt kamera. skal disken være i maskinen. hvis tekniken i jeres nye kameraer er lige så gamm... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har to gange scannet QR-koden på vores Canon TS6150 printer og har bestilt forkerte printer-patroner via scanning af QR-koden på printeren. Har efterfølgende skrevet to gange til Canons uden at modtag... Mehr ansehen
Canon har igennem snart 80 år leveret innovative og nyskabende imaging-løsninger til kunder i hele verden. I Danmark gør vi en forskel for vores kunder gennem den bedste rådgivning om fysiske og digitale dokumenter og alle områder inden for fotografi. Med en innovativ tilgang og stor markedsindsigt optimerer vi vores kunders arbejdsgange og sikrer, at de kan handle med stor agilitet og effektivitet, både nu og i fremtiden. Vi har stor respekt for miljø og samfund, og lægger vægt på at leve og arbejde sammen til fælles bedste. Hos Canon véd vi - med udgangspunkt i vores mangeårige ekspertise - hvordan vi kan hjælpe med at udnytte og udvikle imaging-løsninger til forbedring af vores kunders forretningsmæssige vilkår.
Knud Højgaards Vej 1, 2860, Søborg, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Købte et halvdyrt Canon RP kamera. Kameraet lever helt op til forventninger, men men men men
Nu har Canon blokkeret for udvikling, salg og produktionen af objektiver fra andre end dem selv. En væsentligt forringelse af kameraet, at man partout er nødt til at købe originale Canon objektiver, der er meget dyrere end produkter fra Sigma, Tamron og andre
Jeg har bestilt et kamera den 21. juli og fik en besked om jeg kunne hente mit nye kamera i UPS shoppen den 25.juli, men men.
Der var ingen pakke og personen i butikken vidste ikke hvor den var. Nu har jeg prøvet at komme i kontakt med Canon flere gange og jeg har kun fået et svar, "Vi undersørger sagen". Hmmmm nu er det den 3. aug. og intet er sket.
PS. beløbet er trukket fra min konto.
Værste support jeg har prøvet. Jeg har købt et Canon Eos RP som jeg er mega glad for. Til det har jeg købt et brugt Samyang 85mm 1,4 som jeg ikke kunne få til at virke. Ingen absolut ingen hjælp var der at hente😡😡😡 Fandt så selv en YouTube video som fortalte at det drejede sig om 2 indstillinger der skulle ændres for at objektivet kunne bruges. Æv, æv, æv det må i kunne gøre bedre.
Forespørgsel 01035461
I forbindelse med køb af en ny printer var jeg interesseret i at få noget at vide om farvestabiliteten af det anbefalede blæk. Jeg spurgte derfor om hvordan stabiliteten er i forhold til det canonblæk jeg brugte tidligere. Jeg betragter det som givet at Canon har data for dette. Jeg har i flere omgange fået udenomssnak som svar. Det sidste var at brugte jeg det anbefalede blæk fik jeg det bedste resultat, ikke et ord om holdbarheden i forhold til det hidtil anvendte. Dårlig holdbarhed er dyrt i længden når der skal genprintes. UBRUELIG SERVICE
Har haft en Cannon Mb2150 printer i cirka 1 år. Det har været en meget frustrerende oplevelse. Af den tid jeg har brugt på at arbejde med printeren har 90 % af tiden, været at kæmpe med en flodbølge af fejlmeldinger - det er som om den her printer altid har en undskyldning for ikke at virke. "Printeren er i fejltilstand", "printeren er offline", "printeren findes ikke på listen" etc, etc, etc....
Hver gang man udskifter en blækpatron nulstiller softwaren sig komplet, så man skal til komplet at re-installere printeren på den enhed man vil have den forbundet til.
Når den endelig virker duer den ikke til at udskrive fotos. Hvis baggrunden på et foto er bare lidt mørkt, så printer den en næsten sort firkant, hvor man kun kan se nogle få detaljer. Uanset hvad man ændrer på, bliver den ved med at udskrive fotos alt for mørke.
Køb ikke Canon Skæremaskiner.
Canon Service support er nok det dårligste support jeg længe har mødt. Sløv og ikke særlig serviceminded medarbejder. Ingen hjælp uden serienr. på A0 skæremaskinen.
Gå dog tilbage til mp navigator på jeres printere,- det fungerede perfekt, det gør cannon print service appen
langtfra, den er bare ubrugelig og total ustabil.
Jeg har ad flere omgange været i kontakt med Canons support-afdeling i forbindelse med opsætning og brugen af min nye printer og fået stor hjælp af Michael og Giordos. Her har jeg hver gang fået en meget pædagogisk og tålmodig vejledning. Det er guld!
Canons support duer ikke. Jeg sendte eksempler på uskarpe fotos taget med G1X Mark III. Der gik flere måneder uden at jeg fik svar, så jeg bad Canon om status i sagen. Straks skrev Canon en mail til mig om at der ingen fejl var ved kameraet, men jeg skulle lære at tage fotos, og de medsendte nogle links, som var til nybegyndere i fotografering.
Jeg har fotograferet i 30 år, og jeg mener ikke kun selv, at mange af dem er fremragende.
Canons support taler ned til mig som kunde.
(et tip til min type kamera: brug så lidt automatik som muligt, når du tager landskabsfotos, og ret manuelt white ballance meget for at få farverne nogenlunde og brug spot metering og one point AF)
Canons brand tager skade af deres support.
Har i dag fået den bedste hjælp fra teknisk support. Havde købt en printer som jeg ikke kunne få til at printe. Han var den mest tålmodige og hjælpsomme tekniker, vejledte mig trin for trin i min fart! (jeg er dum til teknik) Det er meget sjældent man er ude for en der vil give sig den tid. Jeg er imponeret over hans service. Tak for det.:-)))
Dårlig support
Ringede med en fejl B203 på min printer MG6650 og fik bare af vide at jeg skulle tage stikket ud af vægen og tilslutte den igen.
Fejlen var der stadig og han sagde køb en ny printer ved Canon og du får 20% rabat.
Ah!!!
Jeg startede den op nogle gange med låget åben til patronerne og den meldte ikke fejl B203 og så installerede jeg nyt software og nu kører den igen.
Han burde nok have sagt at jeg skulle installere nyt software.
Jeg kan IKKE anbefale Canon produkter til nogen..
Jeg købte en ny canon prograf 300 som skulle være en af de bedre.
Der har ikke været andet end bøvl. jeg har haft fat i canon kundeservice flere gange og de sender mig videre til dfa service.
Her har min print allerede en gang været inde og blive lavet (der er halvanden times kørsel hver vej.)
De siger så at det er mig der ikke kan finde ud af at sætte papir rigtigt i.. forklarer dem at jeg jo allerede har printet flere, men at den manuelle bakke IKKE vil tage store print.. jeg skal så endnu en gang sende dem ind til dfa, selvom jeg forklarer dem at så vil jeg hellere have ombyttet, end at blive ved at være til grin for mine penge.. men nej, det kan ikke lade sig gøre..
De ligger den hele tiden over på kunden.. som om det e rmin fejl. printeren er fra 4 måned og har maks printet 40 print.. Så er det sku svært at drive hobby virksomhed..
Har en printer som for anden gang på mindre end et år er ophørt med at virke. Vil ikke printe farve.
Har forsøgt nogle gange at få forbindelse med Canon support. Senest sluttede det efter 33min 40 sekunder med "Dit opkald vil nu blive afbrudt"
Jeg har købt en simpel printer TS3351
Det burde være et plug and play produkt.
Men det er et mareridt at få den til at virke.
Den kan ikke finde netværk og der er ingen instruktion til den. Når jeg finder den på mobilen, beder den om en pinkode. Den findes heller ikke.
Jeg har allerede bittert fortrudt at jeg købte det produkt.
Og prøv at finde et nummer til support...
Det burde være en nem ting for Canon og jeg synes ikke jeg beder om meget , jeg har to gange haft kontakt med en medarbejder , men problemet er ikke Jeg har købt en ældre Canon 1Ds ll og ville godt have fjernet den tidligeres navn i Cameraet men at give mig et værktøj til det overstiger åbenbart Canon kunnen , det burde være nemt men jeg kan i komme i kontakt med kameraet med den software jeg fik tilbudt . Masser af firmaer glemmer ikke deres kunder ( jeg har 6 Canon kameraer og masser af objektiver ) men føler at Canon kun tænker på kunder der køber det aller nyeste udstyr . I glemmer jeres kunder surt men sandt Finn Eggert Jensen
Printer virker aldrig når man skal bruge den
Har prøvet i 14 dage at få kontakt med en tekniker der kan se på den printer jeg købte for 14 dage siden og som IKKE virker , den kan printe en eller 2 gange så låser den sig fast , ringer til dem 2 gange om dagen men samme svar hver gang du skal skrive en mail !! hvilket jeg så har gjort 8 gange men stadig uden besvarelse , når de tager telefonen siger de blot at jeg vil blive kontaktet men det sker bare ikke , har nu på 14 dage en printer til at stå der ikke virker Canon model I-sensys MF446x som har koster 3.499kr
Jeg har købt en ny printer for at den skulle virke så tak for ingenting
Kan ikke anbefale Canon desværre

Antwort von Canon Danmark
Jeg modtog 20. juli en mail fra Canon, hvor de skrev at man fik en gratis objektivadapter, hvis man købte deres nye Canon R6 kamera. Da det var umuligt at skaffe den fra en dansk butik købte jeg den på et international site. Jeg glædede mig til at modtage adapteren, men fik efterfølgende besked på at det gjorde jeg ikke, da den ikke var købt i Danmark. Rigtig dårlig stil og misvisende markedsførting, når man ikke gør opmærksom på begrænsningerne.
Воспользовался случаем пребывания в Германии, и купил здесь себе отличный принтер и камеру. Качество передачи цвета просто бомба. Доверяю этой компании и рекомендую покупать технику этой марки.
Fik opsat en ny router fredag eftermiddag og skulle have connected i forbindelse med scanning og print på vores Canon printer. Ringede til Canon support som jeg blev gjort opmærksom på ville koste mig(Hvilket overraskede mig), men jeg skulle jo have det til at fungere og blev geleidet igennem diverse koder der skulle ændres. (OG NU VIRKER DET HELE) var bemærkningen fra Canon. Men det virkede ikke som det skulle og nu var Canon gået på week-end og der var noget der skulle sendes. Fandt så hjælp andetsteds og fik det at virke. Da så regningen kom, skrev jeg tilbage om min oplevelse og foreslog at betale det halve og så slutte her. MEN NEJ, INTET SVAR, MEN EN RYKKER MED TRUSLER OM INKASSO M.M. USMAGELIG ADFÆRD FRA ET FIRMA VI HAR BENYTTET GENNEM MANGE ÅR. john
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.