Salmiak lollys
Koop regelmatig salmiak lolly's maar maar zeker driekwart van de lollys zit geen zwart en wit vind het slecht word wel duurder maar de kwaliteit word slechter
Dit schreef ik naar candyman en mailde ik naar mail adres COPAR.
Ik heb vaak salmiakknotsen , maar maak ook vaak mee dat er helemaal geen salmiak in de knots ziet , en daarvoor koop ze , hoe meer salmiak hoe liever , en ook vaak dat ze kapot in de plasticfolie zitten , jammer hierbij stuur ik U paar verpakkingen met datum en streepjescode .
Hierop reageerde copar dat ik een formulier moest invullen met streepjescode tht datum en al mijn gegevens en foto’s, dit gedaan te hebben moest ik de lolly opsturen van de foto , maar die was inmiddels al opgegeten, toen kreeg ik een reactie van COPAR wat mij echt verbaast over was , en dan over een paar lolly’s .
Ik kan uw klacht registeren.
Ik kan er verder niet veel meer mee in verband met de monsters.
Ik hoop u voldoende geholpen te hebben.
Wat een antwoord en goedkoop pfffff
Zeer slecht oplichting box besteld niks klopt wat er in zit ze adverteren met normale grote maar alles is klein 1 zak chips 6 snoep zakjes 30 euro wat een bedrijf bestel hier niet wij gaan er ook heen dit is gewoon niet oke sterkte voor de andere die dit te laat lezen
"Pure nostalgie", dacht ik toen ik een zak Salmiak Knotsen kocht. Tot mijn verbazing zat er geen salmiak in. Na de eerste dacht ik dat het toeval was, dus heb ik nog enkele geprobeerd... Geen salmiak of heeeeeel klein beetje. Inmiddels is de zak leeg en kwam ik tot de conclusie dat "Salmiak Knotsen" het niet waard zijn om nogmaals te kopen.
Graag wil ik de aandacht vestigen op het kunststof stokje. Deze blijkt gevaarlijk te zijn voor met in het bijzonder kinderen. Wat is het probleem? Bij een salminakknots is het lekker om de knots open te bijten om zo bij de salminak te komen. Door de krachten die daarbij worden gebruikt om de knots open te bijten is het al enige keren voorgekomen dat het bovenste topje van het stokje afbreekt. Dit stukje van ong.1 cm. komt in de mond terecht samen met de knots. Door het fijnkauwen komt het stukje kunststof met de scherpe kantjes vrij in de mond. Bij het doorslikken bedtaat er een gerede kans dat daarbij de slokdarm wordt beschadigd met alle ernstige gevolgen van dien. Ik hoop dat ik u voldoende heb ingelicht om kinderleed te voorkomen.
Voor de zoveelste x salmiak lolly’s gekocht. Wat is er toch aan de hand ik proef haast geen salmiak en wat zijn ze bleek.Bij de eerste lolly die ik nam was het net of ik een suikerlolly had in plaats van een salmiaklolly. Zou het ooit nog weer eens goed komen lekker veel salmiak. Want daar koop ik ze voor.Ben benieuwd.
Salmiak knotsen geen nougat geen salmiak , chocolade knots waar is de chocolade jaren 80 tien maal beter
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.