Diverse keren wijn besteld bij Wijnbroeders voor thuis. Zeer tevreden over het contact en de levering. Daardoor ook Wijnbroeders deze feestdagen ingeschakeld om de relatiegeschenken te verzorgen. B... Mehr ansehen
Ik krijg 2 flessen van een andere wijn, dit is een fout van het magazijn en de oplossing is dat ik de flessen op eigen kosten terug stuur... De wijn die ik besteld heb is blijkbaar niet leverbaar m... Mehr ansehen
We hebben weer twee dozen goede wijnen ontvangen van de Wijnbroeders. Zelf geven we als bedrijf altijd het budget aan en de Wijnbroeders zoeken er een lekkere wijn voor uit, waar het hele kantoor van... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Wij houden van de warme en ongedwongen sfeer die rond een goed glas wijn kan ontstaan. Wijn wordt nog vaak gezien als een product waarvoor je een kenner moet zijn. Dit taboe willen wij doorbreken. Wij willen wijn toegankelijk maken voor iedereen.
Ampèrestraat 15, 3861 NC, Nijkerk, Niederlande
- 085 890 14 62
- info@wijnbroeders.nl
- wijnbroeders.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Lekkere wijn en netjes uitgeleverd!
Niet leveren wat ik besteld heb
De wijn die ik besteld heb is blijkbaar niet leverbaar maar hierover is geen contact met mij opgenomen. Die soort die ik nu heb ontvangen kan ik elders 33% goedkoper bestellen, ipv 13,45 voor 8,95; dit is totaal géén klantenservice!!
Ik kan 10% korting op een volgende bestelling krijgen maar dat herstelt de fout helaas niet.
Na afronden bestelling plotseling extra kosten
Na afronding van je bestelling komen er bij het afrekenen plotseling kosten bij.... Bij navraag zouden ze dit mogen want 'het staat in hun algemene voorwaarden'.. ;-)
Zoals vóór het faillissement
Zoals vóór het faillissement, nu 18/8/2020 en de nieuwe directie geeft weer goede service!! De Saint Roch rose smaakt weer top! Complimenten!
Gr/JS
Goede ervaring na overname!
Wijnbroeders is begin juli overgenomen door een andere partij en hebben een doorstart gemaakt. Ik had ook nog een openstaande bestelling die ik nooit heb ontvangen, maar na contact opgenomen te hebben met de klantenservice kwamen ze mij prima tegemoet met een mooie korting op mijn volgende bestelling. Die heb ik keurig netjes ontvangen. Ik zie al duidelijk verbetering met de situatie hiervoor; nette website, completer assortiment en prima levering en klantenservice (livechat). Ik heb er alle vertrouwen in!
Hoe is het mogelijk die goede recensies…
Hoe is het mogelijk die goede recensies in juli 2020. zaak is failliet vanaf juni 2020. Ik heb de curator al aangeschreven via aangetekende brief dat ik niks heb ontvangen en wel heb betaald. Schande dat er nog besteld kan worden via de website. Schande dat dit zomaar kan.
Failliet gaan is erg, maar schande dat er nog besteld kan worden.
Snelle en nette levering
Snelle en nette levering! Mooi en compleet assortiment en wekelijks goede aanbiedingen.
Levering volgens afspraak. goede klantenservice
Al een aantal jaren klant van Wijnbroeders, naar volle tevredenheid. Twee weken geleden hoorde ik dat het bedrijf een doorstart heeft gemaakt, waarna ik direct weer een bestelling heb geplaatst. Uitstekend opgepakt en keurig volgens planning geleverd. Ik had ook nog een vraag voor de klantenservice, welke heel snel en adequaat werd opgelost. Top!
Doe ik zeker opnieuw!
Meerdere malen besteld, altijd vlot geleverd en uitstekend contact met de klantendienst
niks port…
5 april bestelling gedaan,nu 13 april nog steeds niets ontvangen maar ik kreeg wel een mail hoe of de port smaakte,weet jij het dan weet ik het ook,niks ongtvangen
Onbetrouwbaar!!!
Bestelling gedaan, betaald. We krijgen niets binnen. Ze zijn ook telefonisch niet te bereiken. Volle voicemail box. Reageren ook niet op email!!!!
Krijg rare smaak bij deze firma
Krijg rare smaak bij deze firma. Bestelling gedaan. Niets geleverd. Geen antwoord op mails, telefonisch niet bereikbaar. Advies hier niet mee in zee gaan
Top geregeld
Snel bezorging en goede service
Snel bezorging en goede service! Ik zou aan iedereen aanraden.
Relatiegeschenken
Daardoor ook Wijnbroeders deze feestdagen ingeschakeld om de relatiegeschenken te verzorgen. Budget verteld en daar heeft Wijnbroeders een passend voorstel voor gemaakt.Alles naar tevredenheid afgeleverd bij de relaties. Dank hiervoor.
Groet, Imko Molenbuur
Goede service en heerlijke wijnen die …
Goede service en heerlijke wijnen die je het voordeligst bij wijnbroeders kan bestelln.
Wijn op werk laten bezorgen
Wijn op werk laten bezorgen. Ondertussen de eerste fles geopend en we genieten er van. Bedankt!
Top bedrijf en lekkere wijnen
Top bedrijf en lekkere wijnen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.