Efter rigtig mange år som tilfreds kunde i BRF ser tingene nu helt anderledes ud! Fra at have fået god betjening af medarbejdere i BRF, som kendte os er man med et den nye dreng i klassen(Jyske Bank... Mehr ansehen
BRF
Jeg har nu i dagevis forsøgt at om komme kontakt med BRFKREDIT , uden held. ligemeget hvormange gange jeg ringer, så ender jeg max. med at blive "nr2" i køen, hvorefter der ikke sker mere, selv... Mehr ansehen
Efter have brugt mere end 2 måneder på at sende papirer til dem. hvor de blot krævede mere og mere dokumentation. Gik der fuldstændig radiotavshed i den, ingen tilbagemelding, på trods af flere rykker... Mehr ansehen
Vi modtog som formentlig mange andre husstande en reklame fra BRF kredit med tilbud om et gratis hjemmebesøg, hvor vores boligøkonomi kunne blive gennemgået. Dette takkede vi ja til og fik a... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Realkreditinstitut med Internetbank, finansiering og lån, herunder realkreditlån, boliglån, banklån og erhvervslån samt lånetjek
Klampenborgvej 205, 2800, Kgs. Lyngby, Dänemark
- www.brf.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid venlig
BRF har under hele forløbet være venlige.
De har ringet tilbage, med svar på spørgsmål.
De er desværre bare lidt dyrer end andre realkredit institutter.
Total mangel på tilbagemeldinger
Andelsforening som stadig ikke har fået skriftligt svar ift. afslag på ændring af fastrenteperiode. Vi har nu ventet i ca. to måneder….
Meget meget dårlig kundebehandling
Kan kun tilslutte mig peer`s anmeldelse fuldt ud, har været ude for nøjagtig det samme, ingen tør stå ved hvad de siger, og vil kun informere pr. tlf. så man ikke kan hænge nogen op på et svar. Det er iøvrigt også fuldstændig identisk med mine oplevelser med BRF, når Peer skriver, at man bliver smidt rundt fra den ene rådgiver til den anden, uden at den nye har et minimum af viden omkring historikken i korrespondencen. Endelig er BRF jvf EDC samarbejdspartner med disse (EDC), men BRF vil ikke stå ved, hvad EDC skriver om BRF på EDC`s hjemmeside, herunder skriver EDC bla. at BRF behandler ansøgninger om forhåndsgodkendelser den dag de modtager dem, dette er ifølge BRF direkte forkert, idet de siger, at der må forventes en behandlingstid på ca. 14 dage, - har erfaret at dette snarere er 3 uger. Få alt på skrift fra BRF, for ingen fra firmaet står ved noget, hvis du ikke har det skriftligt !!!!!!!!!!!!!!!!.
Spild af tid og forkert vejledning
Har nu i 2 måneder forsøgt at få et svar på et helt simpelt spørgsmål omkring realkredit fra Brf-kredit via email.
Jeg har også henvist til at jeg ikke kan finde svar på det pågældende spørgsmål via deres hjemmeside, og da det er et ret afgørende spørgsmål for mig rent økonomisk, ville jeg gerne have et svar på skrift - derfor henvendte jeg mig også til dem via email.
De første par gange fik jeg forkerte svar og bortforklaringer. Derefter blev jeg bedt ringe. Dette ville jeg selvfølgelig ikke, da jeg gerne ville have et skriftligt svar jeg senere hen kunne dokumentere.
Jeg rykkede og rykkede, og fik derefter et rimeligt svar - dog stadig ikke på hele spørgsmålet.
Nu 14 dage senere får jeg så pludseligt et svar til fra dem på samme spørgmål, men det er det stikmodsatte af deres forrige svar, og de henviser til noget helt forkert i mit lån.
Dette brokker jeg mig over, og henviser samtidigt til, at det kunne være rart hvis de gemmer den email-korrespondance man er igang med, til korrespondancen er slut. Det kan gøres så simpelt at man blot vælger "besvar" til mailen. For ellers skal jeg hver gang til at forklare en ny medarbejder hvad henvendelsen drejer sig om, når jeg ikke fik svar første gang. Desuden kunne det være en fordel at den samme medarbejder kører sagen færdig.
Til denne henvendelse fik jeg blot flg. kommentar: "Ring venligst vedr. dit spørgsmål, så vi undgår misforståelser". Det er bare for ringe! Kunne jeg give 0 stjerner fik de dét.
Netbanken er grim, banken er ikke
Lad mig starte med at sige, hvad banken angår, er den helt i top. Gode kontovilkår, og kompetent personale. Men netbanken er simpelthen ikke pæn. Er godt klar over det ikke decideret er BRF's skyld, da det er BEC's løsning. Men den er stadig ikke pæn.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.