BRF

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter rigtig mange år som tilfreds kunde i BRF ser tingene nu helt anderledes ud! Fra at have fået god betjening af medarbejdere i BRF, som kendte os er man med et den nye dreng i klassen(Jyske Bank... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu i dagevis forsøgt at om komme kontakt med BRFKREDIT , uden held. ligemeget hvormange gange jeg ringer, så ender jeg max. med at blive "nr2" i køen, hvorefter der ikke sker mere, selv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter have brugt mere end 2 måneder på at sende papirer til dem. hvor de blot krævede mere og mere dokumentation. Gik der fuldstændig radiotavshed i den, ingen tilbagemelding, på trods af flere rykker... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi modtog som formentlig mange andre husstande en reklame fra BRF kredit med tilbud om et gratis hjemmebesøg, hvor vores boligøkonomi kunne blive gennemgået. Dette takkede vi ja til og fik a... Mehr ansehen

1. Hypothekenmakler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Realkreditinstitut med Internetbank, finansiering og lån, herunder realkreditlån, boliglån, banklån og erhvervslån samt lånetjek

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hvad sker der med BRF Kredit

Jeg har været kunde hos BRFkredit siden 2008. I januar 2015 begyndte jeg at overveje om der skulle købes sommerhus. Jeg sendte alle dokumenter ind og ventede på svar. Efter en meget lang ventetid blev jeg igen kontaktet i midten af marts måned om jeg stadig var interesseret i et Køberbevis. Jeg måtte bekræfte at dette var tilfældet. I midten af april måned bliver jeg så kontaktet igen - nu mangler de nogle lønsedler og en ny årsopgørelse - da den tidligere sagsbehandling er trukket ud og deres nuværende informationer var forældet. Jeg sender dette til boligrådgiveren i håb om, at der så kommer et konkret køberbevis. I Slutningen af maj får jeg endelig mail tilbage fra rådgiveren - der er vedhæftet en aftale på Købermægler service til over 20.000 kr. - som det er en god idé at jeg skriver under på. Men stadig intet Køberbevis.
Da jeg i dag ringer for at bede om en ny rådgiver får jeg oplyst at der er en del ventetid hvis jeg ønsker dette.
Kære BRFkredit - nogen gange giver man bare op - jeg magter ikke en ny ventetid for at få et Køberbevis.

3. Juni 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inkompetente, nedladende, dårlig service, rådgivning og forretnings-stil

Jeg har været i korrespondance med dem vedrørende en ansøgning om omlægning af boliglån, men jeg finder deres vejledning væsentlig mangelfuld, da de hverken viste interesse eller engagement i at rådgive mig. Der var en række punkter, som jeg i betragtning af en almindelig forbruger ikke haft kendskab til, hvorfor jeg spurgte ind til det, hvorefter mine spørgsmål samt hele sagen ignoreres og det finder jeg ikke særlig professionelt, henset til at de skal rådgive mig.
Er aldrig blevet mødt med så meget ligegyldighed og inkompetent sagsbehandling. Såfremt BRFkredit ikke ønskede at imødekomme vores ansøgning, var det stadig en god forretningskik at melde tilbage med en formel afvisning, selv dette var fraværende.

Det er under al kritik

15. April 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inkompetente, nedladende, dårlig service og rådgivning.

Vi modtog et brev om at vi kunne spare penge ved at omlægge vores realkreditlån, fra afsender Tom Palving, BRF. Efter vi havde taget kontakt til dem fik vi et tilbud på omlægning som var ok. Da vi så opsagde eksisterende lån ønskede vi samtidig at låne til istandsættelse af vores hus, hvilket deres rådgiver ikke rigtig kunne finde ud af at regne ud om kunne lade sig gøre. Vi opsagde lånet, da fristen var ved at udløbe. Det viste sig så ugen efter at vi ikke kunne få lov til at låne yderligere til istandsættelse, men pga. kursforskellen fra da vi fik lånetilbudet til da vi låste kursen vi vi få ca. 38.000kr. i overskud, som vi kunne bruge på huset. To uger inden det gamle lån skulle indfries, blev vi ringet op og fik at vide at vi slet ikke kunne omlægge vores lån.

Status er at vi har modtaget opfordring på omlægning fra BRF, de har sendt et bindende tilbud, de har(tre forskellige 'rådgivere') beregnet på lånet osv.. og så for vi så den melding. Nu må BRF boligvurdering så hæve vurderingen af huset, for at det hele kan lade sig gøre og vi pludselig ikke står uden finansiering af vores hus.
Her efter modtager vi så også et brev hvor de gør opmærksom på at vi ikke kan få udbetalt kurs-overskudet, da det skal bruges som afdrag på vores boliglån, helt modsat hvad vi har aftalt med deres rådgiver, som har siddet i vores stue, drukket vores kaffe og givet lovning på et overskud til istandsættelse af huset!

Når vi har givet udtryk for vores forvirring og utryghed ved bankens rådgivning, bliver vi talt ned til som børnehavebørn og vejledt i et fagsprog som kræver at man skulle have arbejdet i en bank et par år eller ti, for at forstå.

29. März 2015

Mærkelig beregninger.

Vi er et ægtepar som ønsker at bygge/købe hus og bliver godkendt til Sølle lige omkring 1 mil. Hvad helvede kan vi bruge det til? Vi har et indtægt på 32000kr ubetalt hver måned. Vores husleje er i dag på ca 1000kr. Jeg talte med en kvinde som ikke havde styr på både mine tal og heller ikke hendes egne. Skal IKKE være kunde hos dem alligevel og endte med at sige til kvinden, BARE GLEM DET og lade på :) Jeg ved selv at vi kan blive godkendt til det dobbelte da vi har en rimelig god opsparing på 300.000kr.

4. März 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KANON SERVICE

Det kan sige med meget korte ord.

Hvis man skal have en bank / opsparing så det der man skal gå hen.

De er gulddrengene af deres liga.

15. Januar 2015

Følte mig talt ned til.

Jeg har ringet d. 26 /11-14 kl.15:35 på vejende af en kammerat. Det virkede som at jeres medarbejder ikke ville svare på mine spørgsmål da han tilkendegav at jeg lød ung.
Jeg stoppede samtalen da medarbejderen ikke virkede til at ville svare på mine spørgsmål og henstillinger.
Forstår ikke hvordan jeg ellers kunne have henvendt mig for at få mulighed for at låne penge, ej heller hvordan medarbejderens objektive vurdering af min alder kan have betydning for samtalen med ham og for at få saglige svar på min spørgsmål?

26. November 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Arbejdsgang,behandling af låneansøgere under alt kritik.

Søgte om boliglån,renovering mv. Fik i første omgang afslag på renovering,men godkendelse af boliglånet. Nogle dage efter bliver man kontaktet af BRF,hvor de siger ,at de desværre har lavet en regnefejl.Brugt nogle forkerte tal,så de vil lave en ny beregning, og at det ser lovende ud. 3 Dage efter er det endnu et afslag. Hvorfor helvede ringer de tilbage og siger,at de vil regne på det igen ? Ja falske forhåbninger og arrogante inkompente medarbejdere,det kan de stå inde for. FUSKERE. Håber at en hvis Gitte ser dette. FØJ.

30. Oktober 2014

Køberrådgivning kan ikke anbefales

Jeg har købt hus i Januar i år og vi valgte BRF køberrådgivningspakken, da det på det tidspunkt virkede som en god beslutning.

I forløbet var der mange ting som ikke forløb gnidningsfrit. Helt overordnet var vores køberrådgiver slet ikke proaktivt og vi brugte meget tid på at prøve få fat i ham og følge op alle mulige mærkelige ting. Det er jo netop det, som man får lovet med denne pakke, at ikke burde være nødvendigt.

Derudover havde vi følgende 'højdepunkter' i forløbet:
- Advokaten skulle står for prisforhandling og fik det ikke at vide
- Vi blev rådgivet til at skrive under til prisen vedvidende at advokaten skulle forhandle pris efterfølgende med den bemærkning at de ikke ville stille os dårligere ifht. prisforhandlingen
- Vi fik de mærkeligste e-mails fra BRFs systemer, med mange bilag, ingen forklaring af kontekst eller formål - nogen gang kun fordi der var et enkelt formular vi skulle skrive under på (efter vi endelig havde fået fat i rådgiveren)
- Man betaler 3.000 kr for oprettelse af boligskifte konto selvom man reelt ikke har brug for det. Rådgiveren havde faktisk lovet os at vi ikke skulle til at betale for det, men endte alligevel med en regning på de 3.000 kr
- Til dagens dato har vi ikke modtaget en detaljeret opgørelse af boligskiftekontoen samt alle bilag (fx regning fra advokat), som jeg har bedt om flere gange

Hvorfor skal det være så besværligt at købe en bolig?

Jeg vil absolut ikke anbefale BRF af de ovennævnte grunde. Man kan lige så godt undvære køberrådgivning, da man alligevel står for det hele selv. Næste gang vil jeg hellere investere i en uvildig rådgiver og advokat, som man har tillid til.

Det eneste positive er at det lykkedes at købe huset og alle papirer var i orden. Måske var det også en fordel at advokaten, som virkede rimelig uerfaren på området, ikke fik mulighed for forhandle pris.

Til sidst vil jeg nævne at BRF har modtaget dette feedback (faktisk mere uddybet) og eneste reaktion var at jeg fik et standard brev med to biograf billetter som tak.

10. Oktober 2014
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Besværligt

Fik oprettet mobilbank! Jeg kan klare det meste på computeren over internettet, men det her var så kringlet og besværligt at der måtte en kunderådgiver til. Kunderådgiveren var til 5 stjerner, men resten var til et stort 0 så derfor gir jeg kun 2 stjerner.

8. September 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig, kompetent og venlig service

vi har netop skiftet til BRF. Service var hurtig og meget venlig - hver gang vi havde spørgsmål, sendte vi en mail og blev kontaktet inden for 1-2 timer.

Kompetent rådgivning, og alt kørte glat.

kan anbefales

10. Juli 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BRF er den dårligste kreditforning i danmark,de har ikke noget mellem ørerne!

Vi har handlet med BRF i mange år men på det sidste har de skuffet, på grund
af den dårlige rådgivning som de har. Man skulle tro at de var hentet lige fra gaden
eller de er topstyret og det går galt. Man skal se på de menneskelige egenskaber.
Vi er i gang med 280 boliger hvor de ikke får lov at byde med, for jeg hader folk
som kun ser på profit og ikke service.

Hilsen
Jørgen Christoffersen
Adm. direktør

11. April 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Middel modig Bank uden fokus på kundes behov.

Har siden 2008 ca. haft BRF som bank, til at finansiere mit obligationslån samt banklån i mit sommerhus jeg har sammen med min mor og bror, dvs. vi er 3 ejere til ca. 1.3 million.

Denne historie er så lang så jeg ikke orker at uddybe det i skrift, så derfor kommer den korte version her:

Skal lige først nævnes at vi som sagt er 3 ejere med en samlet indkomst på 1.6 million om året.

BRF har til at starte med været fair med at tilbyde os nogle fornuftige lån med "ok" vilkår.
Da vi så ville udvide sommerhuset og derfor skulle bruge nogle penge via forhøjelse af bank lånet gik altid også fint og vi fik vores penge, så vores banklån lå på 630.000 kr. og vores obligationslån på ca. 782.000 kr. dvs. at vi ca. fik ca.100.000 kr. ud til fornyelse.

Da der så var gået et par år og jeg blev opmærksom på hvad vi engenlig betalte om året i rente på vores banklån, ville vi jo ligger lånet om da renten hed 7.5 % af 630.000 kr. dvs. ca. 43.000 kr. i rente om året bare for lånet! - I de mellemliggende år havde vi udbygget sommerhuset for 2-300.000 kr. i materiale indkøb (Vi lavede ALT det håndværksmæssige selv). Vi vidste nu at tiden var rigtig til at omlægge da værdien af huset 110% måtte ha steget markant efter alt det arbejde og penge vi havde lagt i sommerhuset.
BRF ville komme og vurdere huset inden vi kunne snakke om hvordan vores låne type efterfølgende skulle se ud!!! fair nok !
BRF sendte en "kyndig" vurderings kvinde ud som var meget begejstret for huset og vi troede at prisen ville ligge derefter.
Vi får efter 10 dage tid en vurdering på 1.2 millioner?!, mindre end vi gav for sommerhuset, der nu har gulvvarme, 2 toilettet, 2 nye tilbygninger i alt 140 kvm. kontra de 72 det havde da vi købte det.
Vurderings kvinden gav mig ret da jeg vildt brokkede mig over den vurdering og hun mente også at det var langt mere værd en vurderingen hun havde givet, hvad man så skal ligge i det kan man selv tænke over... UD fra den vurdering ville BRF bank ikke pille ved vores lån da der jo intet var at hente i huset! og vi var stavnsbundet med det dyre lån!
Vi fik selvfølgelig en anden bank ind over og fik vurderet vores sommerhus til 1.6 millioner ca. (400.000 kr. forskellig fra BRF vurdering!). Vi lavede en aftale med den nye bank og vi har lige skrevet under på lånene og vi er færdige med bank lånet om 7 år, kontra BRK bank lånet ville vi andre blive færdige med da det KUN var rente vi betalte!! 3900 kr. om mdr.!! Skal lige sige det var afdrags fri bank lånet i BRF pga. vi også betalte af på vores obligationslån.

Vores vurdering af BRF er at de ikke havde interesse i omlægge vores dyre lån da de tjente styrtende af penge på det. = derfor den lave vurdering måske?

BRF skal virkelig oppe sig hvis jeg skal være kunde der igen..

1. Dezember 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

fin så længe man ikke behøver at kontakte dem

Jeg har som sådan aldrig haft problemer med BRFkredit, men jeg har heller aldrig været i en situation hvor jeg skulle kommunikere med dem, indtil fornyligt.
Ifbm. salg af min lejlighed havde jeg et spørgsmål som jeg skulle bruge deres hjælp med, og for søren da hvor er det dog svært at få at fornuftigt svar ud af deres kundeservice. Min oplevelse er at kundeservice spiser mig af med et generelt svar, som jeg ikke kan bruge til noget, og at jeg først får det svar jeg hele tiden har bedt om når jeg bliver vred over deres håndtering.
At een af de personer fra BRF jeg taler med også er fræk og siger "at det var jo ikke det der blev spurgt om" gør, efter mailkorrespondance og telefonisk viderestillen mellem forskellige afdelinger, ikke oplevelsen bedre. Det er skræmmende at et skrapt "det kan simpelthen ikke være rigtigt at I ikke kan...-gentagelse af mit spørgsmål-" gør et spørgsmål meget mere forståeligt for BRF's medarbejdere.
Hvis BRF's kundeservice ikke kan forstå hvad kunderne (som ikke taler fagsprog) spørger om, så har BRF et problem. Jeg selv syntes at jeg var meget klar i spyttet omkring hvad situationen var og hvad jeg ønskede af BRF, både i skrift OG tale.

26. November 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen bank men en maskine

BRF har en maskine til at kører deres "kundeservice". Har dem i forbindelse med bankskift og har oplevet at de tilbagefører hele termin til BRF kredit grundet et overtræk på under 1000 kr.

Det gambler med private folk liv. Man skal være skarp hvis man bruger denne bank. Hav kassekredit fra dag et for du er ikke i menneskehænder her.

6. Oktober 2013

ingen hjælp

brf er den dårligste bank der haves i danmark. brf både kunne sættes i fængsel som medskyldig i drab. idet brf ikke vil hjælpe med at få tag over hovedet, står med en lille nyfødt datter, tvunget til at leve på landevejens grøftekant, og brf kommentar: slå datter ihjel for så gives der tag over hovedet i form af fængsel.

19. September 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr