BRF

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter rigtig mange år som tilfreds kunde i BRF ser tingene nu helt anderledes ud! Fra at have fået god betjening af medarbejdere i BRF, som kendte os er man med et den nye dreng i klassen(Jyske Bank... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu i dagevis forsøgt at om komme kontakt med BRFKREDIT , uden held. ligemeget hvormange gange jeg ringer, så ender jeg max. med at blive "nr2" i køen, hvorefter der ikke sker mere, selv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter have brugt mere end 2 måneder på at sende papirer til dem. hvor de blot krævede mere og mere dokumentation. Gik der fuldstændig radiotavshed i den, ingen tilbagemelding, på trods af flere rykker... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi modtog som formentlig mange andre husstande en reklame fra BRF kredit med tilbud om et gratis hjemmebesøg, hvor vores boligøkonomi kunne blive gennemgået. Dette takkede vi ja til og fik a... Mehr ansehen

1. Hypothekenmakler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Realkreditinstitut med Internetbank, finansiering og lån, herunder realkreditlån, boliglån, banklån og erhvervslån samt lånetjek

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ringe kundeservice

I forbindelse med ønsket om at omlægge et Realkreditlån henvendte jeg mig via mail til BRF d. 12. september. Allerede dagen efter (den 13. september) fik jeg mail fra BRF kredit om at min henvendelse var sendt videre til deres "lokale senior rådgiver". Der stod desuden i mailen at: "Da BRFkredit har ekstraordinært travlt i disse dage, må du desværre påregne et par dages ekspeditionstid."
Dette er nu 16 dage siden og jeg har intet hørt fra BRF. Jeg synes det er dårlig stil, eller at man ikke er interesseret i at få nye kunder. Jeg har nu fået tilbud fra andet kreditselskab.

29. September 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

BRF nu blot en filial af Jyske Bank?

Fra at have fået god betjening af medarbejdere i BRF, som kendte os er man med et den nye dreng i klassen(Jyske Bank) som skal gennem analyseres og vurderes. Endda så grelt at spørger man een af de medarbejdere, som kender os i BRF bliver vedkommende forbudt at kommentere på vores sager. Vi har tidligere haft fuld tillid til BRF.

26. September 2016

Dårlige oplevelser hos BRF

For 4 år siden købte jeg det hus, som min søn bor i. Det havde tidligere været belånt for ca. 3.3 mill., men jeg købte det for kr.1.385.000. Men selv om jeg havde en god økonomi og min bank ville garantere for mig, var det ikke nok. Min mand skulle kautionere for mig og vi skulle begge udarbejde og indsende budgetter flere år frem i tiden, men det lykkedes. Kautionen blev fremsendt til godkendelse hvert år, men sidste år måtte jeg meddele dem, at min mand var død og derfor ikke kunne kautionere. De troede åbenbart ikke på mig, de krævede i hvert fald at få hans dødsattest som bevist. Yderst krænkende - hvem kunne finde på at lyve sin mand død.
Nu har jeg lige købt hus til min datter til 1.460.000 og har regnet med at udbetale ca. kr. 300.000. Jeg forsøgte først at komme igennem på deres hjemmeside, som skulle svare hele dagen. Den virkede ikke. Så ringede jeg til dem og spurgte om de var interesserede i. Det var de, men på betingelse af, at jeg udbetalte kr. 600.000. Jeg spurgte hvorfor og fik at vide, at det var fordi jeg var over 60 og ikke i arbejde. Hvor mange på 71 er det. Simpelthen diskrimination. De spurgte slet ikke til min økonomi - og jeg må lige indføje, at i de år, hvor jeg har haft huset, min søn bor i, er terminerne blevet betalt punktligt. Hvorfor spurgte jeg dem overhovedet - ja, det var også tåbeligt

2. September 2016

Under lavmålet

I forbindelse med huskøb mente jeg, at BRF køberrådgivning måtte være en god ide. Det skulle vise sig, at være den dårligste beslutning i hele processen.
BRFs "samarbejdspartner" OBH-gruppen sendte den vel nok ringeste medarbejder, de havde. Totalt uengageret. Egentlig blot et tjek af den eksisterende tilstandsrapport for kommafejl OBH-gruppen anmeldes særskilt.
Jeg klager selvfølgelig til BRF, men de fejer den bare på arrogant vis af og svarer, at det et mit eget problem med OBH.
Udover dette, så er sagsbehandlingstiden urimeligt lang og OBH og den anviste advokat stort set umulige at komme i kontakt med, efter betalingen er faldt.
Alt i alt en superdårlig oplevelse med BRF. Hold jer langt væk fra deres såkaldte tryghed med køberrådgivning.

5. August 2016

Respektløs adfærd

Til trods for at man står opført på Robinson, har sagt Nej Tak til reklamer, og har adressebeskyttelse i CPR, mener BRF alligevel at de godt kan tillade sig at fylde min postkasse med deres reklamer.

Når nu man så udtrykkeligt som det kan lade sig gøre har frabedt sig al deres ligegyldig papirspild, kan det godt undre, at de alligevel er bedøvende ligeglade og gentagende gange sender deres reklameskrammel.

Det må vist tolkes som det vi her i Jylland kalder respektløst københaveri. BRF er nu med på min liste over virksomheder, jeg ikke vil handle med, når de nu ikke kan finde ud af, at NEJ TAK til reklamer betyder NEJ TAK!

25. Mai 2016

Hold jer LANGT VÆK fra BRF

Til de kunder der ønsker at tage lån i BRF.Hold jer for gud skyld langt væk.Husk på at det er Jyske bank og Anders dam der står bag.De slipper jer ALDRIG.De vil bruge de mest beskidte metoder for at snyde jer.
Nu ser man Anders Dam sande ansigt når han lugter penge.Men til dem der har Totalkredit.Bliv for alt i verden hos Totalkredit.At tro på Anders Dam er det samme som at få livet smadret.Heller lave en aftale med Satan og Djævlen.Den kan i komme ud af igen.Men den "Anden" ! Han glemmer aldrig.Og det er jo beviseligt da at Jyske Bank tog penge fra en afdød person.

2. März 2016

Flabet og uvidende medarbejder

Jeg er kunde hos BRF og fik for nylig en mail fra dem om at det snart var tid til at slå til hvis jeg ville ændre mit RT lån. Jeg loggede derfor ind på brf.dk hvor man kan foretage nogle beregninger. Der var noget ved disse beregninger der så mystisk ud. Jeg ringede derfor til dem for at få en forklaring. Jeg kom til at tale med en medarbejder som sagde en masse, men dog ikke formåede at komme med en meningsfuld forklaring. Derfor skrev jeg til dem med mit spørgsmål og bad specifikt om at få et skriftligt svar. Lidt efter blev jeg ringet op af en (anden) medarbejder der fra starten havde en meget ubehagelig attitude. Vi diskuterede det et stykke tid et stykke tid, hvor han konstant talte ned til mig og afbrød mig, mens han forsøgte at overbevise mig om, at det mærkelig beregninger ikke betød noget, da jeg jo ville omlægge mit lån mange gange inden udløb. På et tidspunkt at komme med en forklaring, men den gik på det modsatte af hvad tallene viste. Endelig erkendte han, at han ikke kunne forklare de mærkelige tal og sagde at hvis jeg absolut ville have en forklaring måtte jeg jo ringe til en anden afdeling.
Efter den samtale har jeg totalt mistet lysten til at tale med, eller for den sags skyld være kunde hos BRF. Men det er jo desværre ikke så nemt eller omkostningsfrit at skifte selskab :(

28. Februar 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Home Loan process ok, don't buy their extra services

The overall process to get the home loan was ok, the BRF advisor was overall good at this point, however when it came to the added services they offer together with the loan, like lawyer to complete the loan then stay away. We could not use our regular lawyer because she was already on the seller side so we decided to take the lawyer service from BRF, even though it was quite a bit more expensive than our regular lawyer and were told it was a complete "turnkey" solution for the home purchase. So it turns out that they put us in contact with their partner lawyer firm Isaksen Nomanni (for which I should have checked their trustpilot ratings), and they were quite nice during the meeting, but they invented a whole bunch of extra jobs they wanted to do that were out of scope to increase the fee. These extras were rejected and they still came up with an additinal fee that they wanted to (and did invoice me), despite the fact that I never had a contract with them, as the contract was with BRF. The BRF advisor pretended not to receive any emails in this regard and just kept quite as the lawyers kept harrassing for extra payment. The lawyers kept asking for payment despite the fact that they had th money from my refusionsopgørelse in their posession. At the end if the day they kept part of money from my refusionsopgørelse because they said it was for their "extra" fees and the advisor from BRF just pretended it was ok, for their partner lawyers to do this. I will certianly not recommend their lawyer services, and I will not use BRF again (This is the second loan I have gotten with them and certainly the last).

21. Februar 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BRF kredit er kun for udvalgte

Havde indsendt samtlige dokumenter til BRF kredit og havde lave aftale om besigtigelse af vores hus ifm lån til sommerhus. En time før BRF skal komme, meddeler de os, at de ikke kan låne os penge, da vi er kunde i Jyske Bank. Det er da fuldstændig urimeligt, at man skal gå gennem sin bank, for at låne penge til sommerhus eller man er nødt til at skifte bank!

19. Februar 2016

Manglende motivation?

JEg var på boligmesse, for at hente en masse inspiration til et kommende boligprojekt. Jeg aftaler med kunderådgiveren på stedet, at vi skal mailes ved. Så langt så godt...

Jeg fremskaffer så de nødvendige dokumenter, så vi kan komme i gang. Dette er der ingen respons på. Så jeg ringer selvfølgelig til rådgiveren. Vedkommende siger, at hxn lige ringer tilbage lidt senere. Dette sker ikke. Der går nogle uger, hvortil jeg tænker, "nu må der ske noget"
Så skriver jeg en mail, for at høre om dette eventuelle samarbejde kunne blive til noget.
Det er en uge siden nu.

Er det normalt, at I ikke vil have nye, unge kunder?

21. Dezember 2015

Uforståelig behandling

Vi har lige fornyet vores lån. Vi valgte at fortsætte vores samarbejde med BRF, og det fortryder jeg. Særligt fordi det ikke var mit udgangspunkt, og jeg føler, jeg blev bondefanget samtidig med, at jeg er blevet bekræftet i, at den kreditforening i fremtiden ikke er den rigtige løsning for os.
Når vi alligevel valgte at fortsætte vores samarbejde, var det fordi, at vi var for sent ude i forhold til at undersøge andre muligheder. For lige den dag, vi ringede for at høre, hvor vi stod med fornyelse af vores lån, udløb deres interne deadlines. Så vi havde ikke andet valg, end at hoppe på toget, ellers kørte det. Egentlig fik vi en fin forklaring på, hvorfor vi ikke fik betænkningstid, og skulle sige ja eller nej til lånet med det samme. Det er også en forklaring, som jeg tror på. Men hallo "interne deadlines". Hvor er trygheden og gennemsigtigheden for kunden, når vores beslutninger styres af deres interne deadlines???
Efter deres vurdering ramte 300.000,- højere end de 80%, der skulle til for at vi kunne få fornyet vores afdragsfrihed, øjnede vi straks en mulighed for at afvikle vores huslån på 143.000 i vores bank på 9 %:-(((. Noget jeg allerede nævnte, da medarbejderen indledte vores lånfornyelse.
Vi ansøger, derfor om et tillægslån på 200.000 til afvikling af vores banklån som stadig holder sig indenfor de 80 %. De sidste 50.000,- er til udbedring af det sidste af vores vandskade, hvor af det meste er udbedret af vores forsikring og os selv. Det er også den sidste K3'er, der er tilbage i vores hus. Vi ved godt, at lånoptaget er på grænsen, da jeg er deltidssygemeldt. Men vi håbede på det bedste, da det er til afvikling af et eksisterende og meget dyrere lån, der er gået til forbedringer af boligen, som også har vist sig i vurderingen.
Efterfølgende modtager vi et afslag, da vi har for meget gæld vi ikke afdrager på....Ok, alle andre forklaringer havde jeg godtaget, men der blev jeg sku gal....BRF har for det første brugt ugennemsigtige metoder til at bevare os som kunder. De har på ingen måde tilbudt os rådgivning i, hvordan og hvorledes det kan betale sig at afdrage på lånet af hensyn til gebyrer og lign fx kun have afdragsfrihed op til de 60 % som jeg 3 dage efter kan læse i pressen kan betale sig. De ved, at pengene skal bruges til afvikling af banklånet, som de selv har et pantebrev på. Så det er højt 50.000-60.000 mere vi får i gæld. En meget mere billig gæld.
Vi er skide sure over deres usaglige svar. Vi sidder nu med en ok vurdering på vores hus, som vi ikke kan bruge til noget, en regning på 50.000-60.000 anskudt for at komme ud af vores samarbejde med BRF og få afviklet et dyrt banklån.
Mit råd er, hold jeg væk, hvis I søger gennemsigtighed, tryghed og rådgivning! Det ville jeg ønske jeg havde gjort!

5. November 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super rådgivning intet mindre. Kompetente medarbejdere og en rigtig god service - kan kun anbefale BRF

23. Juli 2015

Reel og kompetent rådgivning

Talte med brfkredits servicecenter tidligere på ugen. Tådgiveren tog sig tid til at sætte mig ind i teknikken omkring opkonvertering og fordele/ ulemper hhv variabel kontra fast rente.

En super god og grundig rådgivning der gjorde at jeg følte mig langt bedre rustet til at træffe valg omkring boliglån, efter samtalen.

10. Juli 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode råd og proaktiv sælger

Jeg ved godt, at de lever af det, men jeg blev taget i hånden gennem hele processen. Fik gode råd (der sidenhen viste sig at spare mig for ca. 400.000 kr).
Sælgeren kom med flere forskellige forslag og gjorde det hurtigt klart for mig, hvad der var fordele og ulemper ved hvert forslag. Også lånemuligheder jeg ikke blev præsenteret for andre steder (fx. opdeling med et kort og et langt lån, mulighed for at "tænde og slukke" for afdragsfrihed etc.
Alle aftaler blev sendt til mig på papir, så jeg i ro og mag kunne gennemlæse. Alle forløb blev detaljeret beskrevet og det gav et rigtigt godt overblik over processen.
Jeg undersøger naturligvis næste gang vi skal omlægge om det stadig giver mening at bruge BRF, men møder jeg samme service, så er jeg ikke i tvivl.

6. Juli 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Yderst uprofessionel ledelse, der gør grin med både deres kunder og deres rådgiverteam.

Inden hele denne sag, havde jeg et meget positiv indtryk af BRF kredit, det må jeg beklageligt sige at det er ikke tilfældet længere. Havde jeg kunne givet mindre end en stjerne, havde jeg så absolut gjort det.

Tilbage i maj måned ønskede vi at lægge vores boliglån om og kontaktede dengang både BRF Kredit og Arbejdernes Landsbank. Vi fik nogle gode tilbud begge steder fra, men valgte dog at gå videre med BRF Kredit da vi fik at vide at det så ud til at være muligt, samtidigt at realiserer vores drøm om en udestue.
Vi kontaktede to firmaer og fik tilbud på bygning af udestue og sendte det af sted. Herefter gik alt galt hos BRF. Grundet et skift fra deres egen bank til Finansnetbanken er behandlingstiden kommet fuldstændig ud af kontrol og efter næsten 3 uger, skal de pludselig bruge en servitut. Jeg tager fri fra arbejde og skynder mig hjem og får bragt det i orden, så vi hurtigst muligt kan komme videre med sagen - blot for at få en melding om at der nok vil gå yderlige 1-2 uger. Således bliver det ved.

I dag, 6. juli, får jeg så endelig besked om at vores sag er blevet trukket ud til kontrol vurdering. Chefen ikke er enig med seniorrådgiveren i vurderingen af vores hus, til trods for at vi har lavet meget ved huset siden vi købte det. Så efter over en måneds venten, Utallige mails frem og tilbage, bliver vores sag opgivet hos BRF Kredit og sendt videre til Jyske Bank, hos hvem vi så må se hvad de kan tilbyde os.

Hele denne sag har været dybt grotesk og vi føler os i allerhøjeste grad gjort dybt til grin af BRF.
Vi har under hele forløbet været meget tilfreds med seniorrådgiveren. Hun har, modsat BRF Kredit selv, fremstået yderst professionel og imødekommende, og det er uklædeligt af hendes arbejdsgiver at sætte hende og de andre rådgivere i så penibel en situation.

6. Juli 2015

Uprofessionelle rådgiver

Vi har haft en meget dårlig oplevelse med BRF. Vi søgte om et boliglån og i første omgang blev vi nærmest pressede til at skrive under på en grundpakke for at kunne få svar indenfor 48timer, ellers ville vi risikere at vente en måned. Efter vi fik skrevet under på at vi køber grundpakken til 10500kr var det nærmest umuligt at få kontakt til vores rådgiver. Vi blev ignoreret i halvandet uge. Da de ringede en halvandet uge efter manglede de oplysninger. Dem fik de med det samme. Efter yderligere 8 dage ringer jeg til rådgiveren hvor jeg få at vide de har travlt og det kunne hun ikke gøre noget ved, jeg skulle bare vente på at få en forhåndsgodkendelse, Det gjorde vi så, og efterfølgende blev afvist. Vi har fået lån hos en anden konkurerende firma på kun 3 dage.

9. Juni 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr