BRF

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter rigtig mange år som tilfreds kunde i BRF ser tingene nu helt anderledes ud! Fra at have fået god betjening af medarbejdere i BRF, som kendte os er man med et den nye dreng i klassen(Jyske Bank... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har nu i dagevis forsøgt at om komme kontakt med BRFKREDIT , uden held. ligemeget hvormange gange jeg ringer, så ender jeg max. med at blive "nr2" i køen, hvorefter der ikke sker mere, selv... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi modtog som formentlig mange andre husstande en reklame fra BRF kredit med tilbud om et gratis hjemmebesøg, hvor vores boligøkonomi kunne blive gennemgået. Dette takkede vi ja til og fik a... Mehr ansehen

1. Hypothekenmakler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Realkreditinstitut med Internetbank, finansiering og lån, herunder realkreditlån, boliglån, banklån og erhvervslån samt lånetjek

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

BRF-kredit har en elendig kundeservice

BRF-kredit har en elendig kundeservice. Ringede for en måned siden for at få tilsendt en seperat opkrævning for hvert af mine lån. Har intet hørt, selv om det blev lovet.
Ringede i dag, men selv om jeg var nummer et i køen, kom jeg ikke igennem på 20 min og så opgav jeg op.
Blev dagen efter ringet op af BRF. Medarbejderen viste intet og kunne derfor ikke hjælpe.
Jeg mener fortsat, at BRF ikke kan tilmelde et nyt lån til betalingsaftale uden at jeg har godkendt det.
Det er ikke alene noget jeg mener, men forbrugerombudsmanden bekræfter min påstand.

20. Juni 2017

uproffesionelt

Læser og ser ikke regnskab igennem, fik skyld for at stå i rki trods et fint regnskab i mit firma ...du kan ikke låne !!! vi beklager vi tog fejl var ordene bagefter , det var en tidligere ejer på matriklen, var svaret fra økonomi afdelingen ...tænk at anklage folk inden de overhovedet har undersøgt alt til bunds...pinligt !! Glem Deres reklamer i radio med forhåndsgodkendelsen , min tog 14 dage, de så først på den da købsaftale var underskrevet, min drømmebolig smuttede til en anden glad køber:( jeg havde ikke en chance for at nå en ny kreditforening på kun 6 dage... det skal siges jeg har været kunde her i 15 år men nu kunne jeg ikke låne trods 2 forsinkede betalinger de selv havde sagt ok til...og trods en ok stor egenbetaling oven ikøbet... skynd jer at finde et andet sted, !!! Her vil de ikke have kunder ... jeg er så målløs :( men mest rigtig ked af det fordi boligen som var lige mig smuttede mellem mine hænder ! Skam jer brf

10. Juni 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

umuligt at få kontakt med rådgiver

Har nu siden slutningen af februar, forsøgt at få fat i min rådgiver, vedrørende et møde vi havde i februar. Der skulle gå en uge, og så ville jeg høre fra hende, men nu er der gået tre mdr. Jeg skriver mails og ringer hver dag, men der bliver ikke gjort andet end at der bliver lagt beskeder til hende, som hun ikke svarer på. Når jeg får fat i en anden rådgiver, og fortæller at jeg ikke synes det er okay at jeg har ventet så længe, bliver jeg mødt med irritation. Jeg har kun haft en enkelt i røret, som kunne forstå min frustration.
Hvis jeg kunne, havde jeg givet 0 stjerner. Hele mit forløb hos Brf har været til grin, og nu kan jeg ikke en gang få fat i min rådgiver.

16. Mai 2017

Total uprofessionelle medarbejder

Total uprofessionelle medarbejder. Nu har jeg brugt min 1,5-2 måneders tid til at sende dokumentationer som det krævede flere og flere. Sidst vi snakkede med en medarbejder, skulle vi få sendt vores legimations oplysninger og dermed ville vi få en forhåndsbevis til at se på huse.
Vi får desværre vide at, vi lige skal sende en sidste dokumentation til før medarbejderen kan komme videre. Da jeg så siger, og stadigvæk holder masken på hvor irreterende det har været. "Jeg skal nok sende den sidste dokumentation klar til dig". Men ender også med at sige. Det er virkelig noget l..t for jeg havde jo forventet en svar, end et spørgsmål til. Ja men så bliver jeg truet med at han ikke vil gå videre med sagen, hvis ikke jeg snakket pænt til ham. Undskyld snakke pænt? Hvordan i alverden kan man snakke mere pænt end det her.

Det var mig der hele tiden sagde ok, og blev lovet men blir behandlet som en forbryder, selv om jeg har sendt alle dokument for at jeg er ligeså lovlig som loven.

Hvor usselt, uprofessionelt, dårlig servicemindende, dårlig behandling.

Jeg fraråder hver enkelt mand, at holde sig væk fra BRFkredit.

11. April 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Diskriminering og forskelsbehandling af den ældre generation

Trofaste kunder i mange mange år med mange penge i friværdi men afslag på lån i friværdi. Vi tjener godt og har penge på kistebunden men vi nærmer os de 60 år og så bliver vi forskelsbehandlet og diskrimineret. Vi må ikke få adgang til egen formue. Det er velkendt nu at de opererer sådan. Helt igennem ussel og uværdig opførsel overfor trofaste kunder (25 år)

9. April 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter have brugt mere end 2 måneder på …

Efter have brugt mere end 2 måneder på at sende papirer til dem. hvor de blot krævede mere og mere dokumentation. Gik der fuldstændig radiotavshed i den, ingen tilbagemelding, på trods af flere rykkere. Har indsendt en klage, via deres klage mail, har nu ventet i 3 uger uden reaktion. Så nok bedst at finde et andet sted at handle.

6. April 2017

utrolig dårlig vejledning

Får et brev fra BRF om afdragsfriheden udløber på mit lån og jeg skal ringe for at få noget vejledning vedr. nyt lån.
Jeg kommer til at tale med en utrolig arrogant medarbejder som hele tiden afbryder mig. Han fortæller kun hvad der ikke kan lade sig gøre. Han ved endda hvad mit hus er værd. Undrer mig, da mit hus ikke har været vurderet i flere år.
Han ved endda hvad aftale der er indgået mellem sælger og ejendomsmægler vedr et hus til salg i nærheden.
Desværre får jeg overhovedet ingen vejledning i hvad der er af forskellige
lån med afdrag. F.eks løbetid, fast rente i hele løbetiden, variabel rente
m.m.
Først da jeg tilsidst spørger hvad der er af lån, nævner han et lån ikke hvad løbetiden eller renten er
Jeg sidder tilbage og aner ikke hvad BRF har af lånetilbud med afdrag. Dette til trods for jeg skulle ringe og få et godt råd
Lisbeth

15. März 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke godt nok

De får en ekstra stjerne for trods alt at være flinke, og have lange åbningstider.

At man derimod bliver kastet rundt iblandt 100 medarbejdere, der alle skal have forklaret det samme, sende årsopgørelser, fuldmagt, lønsedler i flere uger - for så til sidst at få at vide at de slet ikke kan låne penge ud til det lån jeg søger er godt nok amatøragtigt for et realkreditinstitut der burde leve af at låne penge ud.

13. März 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Glæder mig til renteaftalen udløber, så jeg kan komme væk :)

I gav mig et lånebevis, lod bankforbehold udløbe og fortalte derefter at lejligheden skulle vurderes efter rentabilitetsberegning.
Jeg lagde ca kr 100.000 mere ind kontant.

I overså den korrekte overtagelsesdato og mit brf lån startede en måned fortidligt. Jeg bad jeg i kompensation tilbageføre kr 3000 i lånesagsgebyr svarende til mine omkostninger ved en ekstra måned - og i gav mig fingeren og henviste til at min advokat skulle have opdaget det (trods jeg kun havde betalt hende for at lave skøde.

Jeg ville hellere anbefale et quicklån via GE Monneybank - renten er måske højere, men de holder da hvad de lover (tror jeg - men lige gyldigt hvad kan det ikke blive ringere end jer...)

12. März 2017

Uacceptabel afslag

Alt det som står nedenunder er fup , de vil ikke hjælpe og ikke flytte noget som helst . Man kan heller ikke booke et personligt møde, kun på telefon. Jeg var meget skuffet og ked af det .
BRF skriver Som den eneste finansielle virksomhed tilbyder vi rådgivning hjemme hos dig selv. Uanset om du vil købe ny bolig, låne ekstra i din friværdi eller noget helt tredje. Vores senior kunderådgivere er eksperter i boligfinansiering og autoriserede køberrådgivere, så de kan hjælpe dig med at føre dine planer ud i livet.
Lige nu oplever mange boligejere, at omkostningerne på deres lån stiger. Gælder det også for dig, kan du måske spare mange penge ved at skifte realkredit til BRFkredit - Danmarks måske billigste realkreditinstitut.
Fordele ved at flytte dine realkreditlån til BRFkredit
Vi tilbyder lave bidragssatser
Du kan flytte dine realkreditlån til BRFkredit uden nødvendigvis at skifte bank

8. Februar 2017

EKSTREMT dårlig service

Jeg har igennem 3 uger forsøgt at få en aftale i stand med en lånerådgiver hos BRF..
Meningen var at få tilbud på en mellemfinansiering på køb af en byggegrund og derefter et realkreditlån på ca 2,5 mill.

Aldrig i mit liv har jeg været udsat for så dårlig service fra en virksomhed som jeg egentlig troede var ok..

Det lykkedes mig aldrig af få bare 1 enkelt aftale i stand....rådgiveren jeg snakkede med ringede aldrig tilbage og jeg har gentagne gange , vi snakker nok 6-7 gange talt med kundeservice og fortalt at personen jeg skal tale med enten altid er optaget på telefonen eller også bliver der ikke ringet tilbage når jeg lægger en besked....jeg har flere gange modtaget sms om at rådgiveren sidder i møde og derefter vil kontakte mig, men det er bare aldrig sket..
Så idag gav jeg det endnu et forsøg, ringede til kundeservice og bad om at tale med en anden rådgiver end den jeg havde fået telefonnummeret på...det kunne ikke lade sig gøre da jeg nu var blevet tilknyttet ham ???? jeg insisterede på at tale med en anden rådgiver da personen altid er optaget og ringer aldrig tilbage....det kan desværre ikke lade sig gøre at tale med en anden, blev der sagt.....kundeservice manden slog derefter mit tlf nr op og kunne fortælle mig at de gentagne gange havde ringet til mig uden den blev taget.....nåh ok, men så er det jo sjovt at jeg ikke har haft nogle ubesvarede opkald eller nogen fra BRF der har lagt en besked på min telefonsvarer...
Alt i alt må man bare konstatere at det er umuligt at få en aftale i stand med en rådgiver i BRF.

Det er dybt underligt at BRF kredit kører med radioreklamer osv, men når man så som potentiel ny kunde ønsker at få en aftale i stand omkring lånemuligheder, så er det komplet umuligt at komme igennem til dem..
Enten har BRF kredit for travlt eller osse er de bedøvende ligeglade med nye kunder.

31. Januar 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Velkommen til det 20. århundrede

Vi fik et godt lån efter besøg af en konsulent, men efterfølgende foregår al korrespondance ved hjælp af Post Nord, som jo mister en del post. Jeg ringede til BRF kredit og fik den oplysning at de ikke brugte E-boks, da de havde den politik at alt skulle sendes som brev. De stolede ikke på E-boks. Det overraskede mig da alle offentlige instanser bruger E-boks samt banker, forsikringsselskaber og andre kreditforeninger. Måske skulle jeg blive urolig nu ??? Da jeg gerne arkiverer alt digitalt spurgte jeg så om man ikke kunne sende det pr. mail så jeg ikke behøvede at scanne alt ind i min pc. Stor var min overraskelse da jeg fik at vide at dette gjorde man ikke så jeg måtte bare acceptere at BRFkredit endnu ikke var kommet længere. Ikke den bedste kundeoplevelse men lånet gik jo fint. Kun kundeservice mangler. PS jeg er 68 år og er kommet i det 20. århundrede hvilket BRFkredit endnu ikke er kommet :-(

5. Januar 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nogle gange bliver man bare rigtig skuffet.

Min kone og jeg kontaktede dem for et tilbud ifm. udskiftning af vores bolig. Jeg er mildest talt lamslået over deres måde at drive forretning på.

Vi er en god og klassisk børnefamilie med gode uddannelser, jobs, høj indtægt og lav gæld og os formår de alligevel at skræmme væk lynhurtigt. Fatter ikke den forretnings-strategi.

Vi kommer ikke til at handle med dem og anbefaler, ud fra det vi har oplevet, ikke BRF til nogen. Pris og kvalitet hænger åbenbart sammen.

6. Dezember 2016

uvurderlig dårlig

Blev indkaldt til retten på et lån, som jeg har betalt på i 7 år? Men Brf glemte at sende girokort og de har heller ikke gjort sig den ulighedhed at sende mig en mail, selvom jeg netop har været i kontakt med dem, heller ikke en rykker eller noget..
Synes I ikke, at I har tjent nok på mig??
Jeg har forsøgt at lave lånet om i årevis, men har kun mødt afvisninger, så min foragt for BRF er meget meget stor

2. Dezember 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

virkelig god og troværdig rådgivning og låneløsning

Jeg har de sidste 4 år været kunde i BRF og haft en formidabel dygtig og troværdig rådgiver (Kasper Kirk) han har lyttet til mit problem og mine ønsker og ydet top-professionel rådgivning. Han har givet sig tid til at forklare mig alle detaljer i "låne-junglen" så jeg selv var i stand til at træffe den beslutning jeg følte mig tryg ved. Når man indgår i en aftale med så store beløb på spil, er kontakten mellem rådgiver og kunde alt afgørende for oplevelsen af tillid.
Jeg har haft hus i 45 år og selvfølgelig i alle årene været kreditforenings kunde, men først efter mit møde med BRF/Kasper Kirk føler jeg mig for alvor tryg i forhold til det at have kreditforenings-lån og hvilke konsekvenser det har for mig i årene fremover.
Jeg kan på det varmeste anbefale BRF og jeg har mange gange anbefalet venner og bekendte at kontakte BRF, senest idag har jeg fortalt en nabo om mine gode erfaringer, og foreslået hende at gøre som mig
Jeg har senest valgt også at flytte min lønkonto til BRF/Jyske Bank og også her har jeg fået virkelig god (og tålmodig :-) rådgivning denne gang fra Bettina Hansen.
Bedste hilsner fra Tine Arctander

30. November 2016

Ikke vælg BRF kredit

Ikke vælg BRF kredit hvis du du ser efter en kreditforening med god og reel service. Du kan ikke lave aftaler med dem.

Har boet i et hus gennem 25 år, har betalt det vi skulle, der har nu
været problemer med én PBS betaling, pga. banken. Har kontaktet
dem og sagt fra om det. Betalt det som der var sket en fejl med. Har der efter fået brev fra Advokat om,at vi ikke har betalt. Har ringet BRF omkring dette. Men kan nu få lov til at betale for Advokat. Ikke en seriøs kredit forening. Og skal skiftes ud snart

16. November 2016
BRF-Logo

Antwort von BRF

Hej Rikke.

Det lyder mærkeligt, du er meget velkommen til at kontakte mig på mail fer@brf.dk, så må vi se om vi kan finde en løsning.
Med venlig hilsen Frederik Erritzøe, afdelingsdirektør.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Formidabel service.

Vi har netop købt hus finansieret gennem Brf, vi fik tildelt Lena Anker som rådgiver, og hun har simpelthen bare leveret en service udover det sædvanlige, fra dag et har hun været imødekommende og hun har formået at løse selv de mest kringlede problemstillinger. Hun er simpelthen fantastisk . Vi kan i den grad varmt anbefale Brf kredit.

26. Oktober 2016

Dårlig kundeservice

BRF har konstrueret et omstændeligt bureaukrati med spandevis af papir for at kunne omlægge lån, og samtidig taler dem i hovedkvarteret ikke ordentligt sammen med vurderingsfolkene. Man risikerer i den grad at spilde sin tid, når man har med BRF at gøre.

13. Oktober 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr