Efter godt 2 år slog træbordpladen i sommerhuset sig i en grad så vasken revnede. Selv den plade som lå over fritstående køkkenelementer gav sig 0.5 cm. Bordpladen.dk's vurdering var at det var vo... Mehr ansehen
bordpladen.dk a/s
Vil bestemt ikke anbefale bordpladen.dk, hvis man er hurtig og ikke læser handelsbetingelserne for man ikke sit depositum retur for at besøge deres lager, hvis man laver en bankoverførsel, det kan god... Mehr ansehen
Dyrt og priser der stiger undervejs. Jeg købte laseropmåling og fik som der står i tilbudet en laseropmåling uden tegning - dvs. tilbudet går kun på at de måler op, de laver ikke engang tegningen for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi ville ud og se bordplade udstillingen i kirke Hyllinge og på vej dertil finder vi så ud af at man skal modtage en mail, betale et depositum på 500 kr for derefter at modtage en kode så man kan ko... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Oprindeligt startet som tømrervirksomhed i 1991. I 2003 bliver bordpladen.dk kørt i stilling og fra denne ændring sker, foregår udviklingen af systemer og produkter næsten dagligt. Til oplysning; Vi betaler ikke kunder for positive anmeldelser på Trustpilot.
Hornsherredvej 448, 4070, Kirke Hyllinge, Dänemark
- bordpladen@bordpladen.dk
- www.bordpladen.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Flot corianbordplade til vores køkken
Vi købte en ny bordplade hos bordpladen.dk. God personlig betjening ved opmåling og fra kontoret. Bordpladen passer perfect i vores nye køkken. At vi sparede mange penge gør kun hele oplevelsen bedre.
Vi vender tilbage når vi skal have nyt badeværelse.
Utroligt nemt - sparede mange penge
Vi havde kigget på forskellige badeværelseselementer i de store køkken og badbutikker. Endte som så mange hos Ikea. Købte et pænt element og tog det under armen. Fandt bordpladen.dk efter lidt søgning og lagde en ordre ind på en Corianbordplade.
Næste dag modtog jeg en produktionstegning. Jeg havde glemt udhænget men det blev rettet lynhurtigt. Der gik ca. 4 uger så blev bordpladen leveret. Nu har jeg det flotteste badeværelse.
Tak til bordpladen. det kan ikke gøres bedre.
Elendigt produkt, brudte aftaler, umulig at få fat på, horribelt!
Vi står og skal åbne en lille restauration og skal have lavet et stykke arbejde udført af professionelle, hvorfor vi kommer i kontakt med ejeren/direktøren fra Bordpladen.dk - KlickclaK A/S. Ejeren/direktøren kigger forbi og vi fortæller om vores behov og ønsker, særligt levering indenfor en bestemt dato da vi har sat weekenden et par dage efter som åbningsweekend. Direktøren giver et tilbud (100.000kr) der er ret højt, men vi vælger at tage imod tilbuddet efter gentagne løfter om at Bordpladen.dk kan levere på den dato - det er netop en afgørende forudsætning for os om vi vil lægge ordren hos direktøren at han kan levere før eller på den dato pga. vores åbningsdeadline. For at bekræfte ordren det fulde beløb (dvs. hele beløbet inden levering), hvilket vi skynder os at gøre.
Herefter begynder det at gå galt, først og fremmest da vi nærmer os datoen og kontakter direktøren for at få detaljer om levering. Direktøren svarer at tingene er i fineste orden og vi kan se frem til at få leverancen som aftalt. På den aftalte leveringsdato er direktøren sunket i jorden, han tager ikke telefonen og er umulig at få fat på, hvilket forløber over nogle dage indtil vi endelig får fat i ham. Katastrofen er indtruffet, vi kan ikke nå den planlagte åbning og må aflyse alle vores arrangementer den weekend, hvilket først og fremmest er en rigtig uheldig start for vores lille sted, men også en økonomisk blodtud for vores lille forretning.
Vi er lammede og kan ingen vegne komme førend der sker en levering af det vi har bestilt fra bordpladen.dk, hvilket først sker ugen efter.
Da det bestilte ankommer kan vi konstatere at det er uhørt ringe udført arbejde med en elendig finish, komplet uegnet til at tage i brug. Under design-fasen har vi kommunikeret elektronisk med direktøren med tegninger frem og tilbage og det viser sig at han på den endelige tegning har udeladt nogle af de ændringer vi var blevet enige om tidligere og da vi en sen aften efter en hel dags byggeri godkender den endelige tegning, ser vi ikke at det er en tidligere version han har sendt - eller udeladt de vigtige ændringer. Vi er målløse og står nu med et elendigt produkt til en hamper pris, leveret fuldstændig uden respekt for den aftale vi indgik.
Samtidig har vi bestilt nogle granitplader (også betalt inden levering) og mahogni-lister fra bordpladen.dk
Da vi er presset på tiden er vi nødt til at entrere og betale 3. mand til at rette op på arbejdet på den leverede ordre så den kan tages i brug. Vi er ret utilfredse med direktøren og Bordpladen.dks måde at gøre forretning på og kontakter direktøren for at få et afslag på prisen, hvilket bliver afvist. Vi foreslår at mahogni-listerne kan være uden beregning, hvilket blot er en dråbe i vandet (ca. 5-6.000kr ud af det den samlede ordre på ca. 130.000kr). Det afviser direktøren overraskende også og da vi nægter at betale sætter direktøren inkasso og advokat på der truer med fogedretssag osv. Vi er et lille firma og har ikke råd til at gå ind i en stor kamp mod Bordpladen.dk, så vi vælger i sidste ende at betale da sagsomkostningerne hurtigt kan vokse sig kæmpestore.
Alt i alt en meget ubehagelig oplevelse ved at handle med Bordpladen.dk og vi vil på det kraftigste fraråde alle at bruge Bordpladen.dk og hans services, men i stedet finde nogen med bedre forretningsmoral.
Præcision og super kvalitet
Stor tilfredshed med resultatet. Ville dog foretrække, at Bordpladen.dk KlicclaK A/S ville påtage sig ansvaret for bordpladen indtil pladen er montereret i stedet for at man som kunde er ansvarlig for at få bordpladen fra gaden til lejligheden.

Antwort von bordpladen.dk a/s
Super service & kvalitet
For 6 år siden købte vi for første gang bordplader hos bordpladen.dk og var meget tilfredse med service og kvalitet.
I efteråret (2011) lavede vi nyt køkken og handlede igen hos Bordpladen.dk - og er igen meget tilfredse med både service og kvalitet.
Vi har fået vores bordplader helt skræddersyede til det vi kunne tænke os og til en konkurrencedygtig pris.
Næste gang vi får brug for bordplader vil vi igen handle hos bordpladen.dk
Super kvalitet og god service
Fra start til slut en god oplevelse. Ingen problemer overhovedet. god service og super kvalitet. Kan virkelig anbefales. Bordpladen passede perfekt og kom til tiden.
God service og rådgivning - super flot resultat
Vi har netop fået leveret og monteret bordplade til nyt køkken fra Bordpladen.dk og vi kan i den forbindelse kun anbefale virksomheden.
Alle aftaler er overholdt og vi fik god rådgivning ved valg af bordplade type. Det endte med en hvid Corian plade og Ole formåede at samle den lange plade med nærmest usynlige samlinger - godt arbejde!
det var ok
der var god service og altid klar til at svare på spørgsmål
leverede forkert vask, krævede betaling, leverede derefter 2 ødelagte vaske
Jeg kan på ingen måde anbefale denne virksomhed. de lavede en forkert bordplade til os. selvom de indrømmede at deres tegning manglede mål og vi derfor ikke havde kunne godkende det, krævede de fuld betaling. for os var det en katastrofe da vi stod med en ubrugelig vask. derefter gik de med til at lave en ny og rigtig en til os med 20% afslag, da vi ikke havde noget valg gik vi med til det. i løbet af de næste 3 måneder blev denne korrekte håndvask leveret 3 gange, de 2 første gange var den smadret da den ankom. nu hvor vi endeligt har den, har de fortalt os at der nemt kommer ridser i (corian sort) og at de kan sende en ud og fixe ridserne. hvad de så glemte at fortælle os er at det koster 800 kr for at denne mand skal starte bilen og selvom han brugte lige over 1 time, takserer de for 1,5 (hver påbegyndte halve time)..... så en ekstra regning på næsten 2000 kr. og hele tiden forsvarer de sig med at det står med småt, i deres 20 siders Terms and Conditions. Jeg kan på INGEN måde anbefale dette firma.

Antwort von bordpladen.dk a/s
Super rådgivning
Vi fik i forbindelse med opførelsen af et nyt hus, leveret bordplader fra bordpladen.dk. Under hele forløbet var der professionel rådgivning fra butikkens medarbejdere og tømeren, som stod for opmålingen. Leveringen blev levert til den aftalte tid og bordpladerne passer perfekt og lever fuldt ud op til det forventede. Tilmed var prisen 30 - 40% lavere end, hvad vi kunne finde andre steder.
Ser man på rådgivning, kvalitet og pris som et samlet, har det været et perfekt køb for os
perfekt
bordpladen er bare perfekt , prikken over ièt som man siger, jeg er så glad , den passer lige på millimeterne og arbejdet er udført så professionelt så det er en fryd for øjet. bordpladen har lige gjort det sidste , så mit køkken er hvad jeg havde ønsket mig. Det er dejligt når man bliver gladeligt overrasket over resultatet. Jeg kan kun anbefale at få købt og lagt bordplade af Klic claK DER BLIVER INGEN FORTRYDELSE DER.KUN GLÆDE OVER RESULTATET.
Perfekt
Det er gået fuldstændig som det skulle. Fra enden til anden. De få udfordringer, der har været, er blevet løst nemt.
Billigt, men lidt firkantet
Alt spiller bad, fra tegneprogrammet til levering
En rigtig god oplevelse
Super betjening og kompetent rådgivning. Levering og hjælp til indbæring ligeledes i top
SUPER SERVICE - FANTASTISK VARE!!!!
Servicen var helt i top, der var altid god kommunikation med forretningen, og deres arbejde med tegninger og opmåling af vores køkken gik helt efter bogen!!
Da bordpladerne kom, blev oplevelsen helt enorm!!
WAW... Sikke et syn, og det hele passede bare!!! Nu ejer vi den fineste bordplade!
super pris, levering til tiden
vi har brugt Bordpladen.dk flere gange til begge vores badeværelser og tiltænker snart, at bruge dem igen til vort køkken. Perfekt resultat hver gang.
Godt!.. Ganske enkelt :)
Fin levering af stålplade! :) Manglede bundventil til vask,.men den blev efterleveret :)
Også denne gang blev der leveret kvalitet til tiden!
God dialog omkring bestilling, og nemt at man selv kan beregne prisen på hjemmesiden.
Bordpladerne i høj kvalitet, blev leveret på dagen som aftalt.
Seriøs, hurtig og pålidelig leverandør
bordpladen.dk har leveret en granitbordplade og samtlige detaljer blev ordnet online. Hurtigt og effektivt. Meget anbefalelsesværdig.
SUPER service og produkt!!!
Jeg kan på det varmeste anbefaler dette firma - meget flinke og kompetente medarbejder. De yder en super serverice og overholder deres levering UG+ :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.