bordpladen.dk a/s

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Efter godt 2 år slog træbordpladen i sommerhuset sig i en grad så vasken revnede. Selv den plade som lå over fritstående køkkenelementer gav sig 0.5 cm. Bordpladen.dk's vurdering var at det var vo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil bestemt ikke anbefale bordpladen.dk, hvis man er hurtig og ikke læser handelsbetingelserne for man ikke sit depositum retur for at besøge deres lager, hvis man laver en bankoverførsel, det kan god... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dyrt og priser der stiger undervejs. Jeg købte laseropmåling og fik som der står i tilbudet en laseropmåling uden tegning - dvs. tilbudet går kun på at de måler op, de laver ikke engang tegningen for... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi ville ud og se bordplade udstillingen i kirke Hyllinge og på vej dertil finder vi så ud af at man skal modtage en mail, betale et depositum på 500 kr for derefter at modtage en kode så man kan ko... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Küchenbedarf

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Oprindeligt startet som tømrervirksomhed i 1991. I 2003 bliver bordpladen.dk kørt i stilling og fra denne ændring sker, foregår udviklingen af systemer og produkter næsten dagligt. Til oplysning; Vi betaler ikke kunder for positive anmeldelser på Trustpilot.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte bordplader og god vejledning

Vi har handlet hos bordpladen.dk for over 10 år siden og har været meget glade for vores træbordplader, som den dag i dag er smukke og lækre. Nu skulle vi bruge bordplader igen og vi har nu modtaget vores bordplader i corian og de er bare så flotte. Tusind tak for jeres proffesionelle måde at være på. Vi har følt os så godt behandlet under hele processen begge gange. Virkelig trygt med god vejledning i jeres udstilling og grundig betjening ved bestilling og levering. Og bordpladerne er bare super lækre og passer så flot efter jeres tilpasning efter opmålingen med Laserarm. Vi kan bestemt anbefale bordpladen.dk

19. Dezember 2017

Dårlig vejledning i butik

Dårlig vejledning i butik.
I butikken gør vi opmærksom på vi søger en mørk træbordplade og en keramisk plade og bliver vist en flot vareprøve på en mørk træplade. Ved levering modtager vi en bordplade med mange små revner og hvide nister. lyse brede striber på tværs af stavene hvor det tydeligt ses der ikke er kommet sollys ved opbevaringen. En keramisk plade der er tykkere end træbordpladerne. Bordpladen.dk mener vi skal oliere og slibe gentagende gange og vente år, så bliver de lyse nister mørke og revnerne udjævnes, og grunden til der ikke var revner og lyse nister i vareprøven er fordi den er 13 år gammel. Dette sagt efter vores reklamation. Vi havde forventning om en bordplade der ikke havde mange hvide nister og revner, samme tykkelse som den keramiske plade. ikke havde farveforskelle på tværs af stavene, og som ikke krævede andet end vedligeholdelse. Med andre ord færdigbehandlet plader. Ikke at vi gentagende gange skal slibe og give olie for at lukke revner. og fjerne lyse striber der går på tværs. Alt den service for den nette pris af 32000 kr. Ikke en ubetydelig skuffelse. Bedre vejledning og fortælling om hvad der må forventes af en plade der ikke har 13 år på bagen ville have givet os mulighed for et valg af anden træsort.

22. November 2017

Antwort von bordpladen.dk a/s

Hej Heidi. Det er helt korrekt som du beskriver det, man kan aldrig stole på, at en bordplade i massiv naturtræ ikke er som prøven. Sådan er det med et naturprodukt. Du kan til gengæld stole på, at kvaliteten er meget høj og holder i mange mange år fremover. Jeg så pladerne hos dig ved selvsyn i dag og da jeres bordplader er helt nye, så vil I se, at de forandrer sig i den første tid. Merbau har, som vores prøve i udstillingen også viser, en åben struktur. Forskellen i tykkelserne er indenfor de tolerancer alle fabrikker opererer med.
Hils Michael fra mig.
Kh. Ole

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Keramiskbordplade og vask købt hos Bordpladen.dk

Købte en dobblet keramiskbordplade, inkl. de fleste tilvalg bland andet laseropmåling, tranport, indebæring, tilpasning og opsætning. Det hele spillede fint, og både hul til vask og kogeplader passede perfekt. Også vasken blev købt her.
Hver eneste gang vi henvendte os på mail eller telefon fik vi altid gode relevante svar og information.
Når man tager alle tilvalg med, så bliver prisen også derefter, men ift. lign. tilbud fra to køkkenfirmaer har vi alligevel sparet 20-25%.(Hvis ikke mere)
Kan anbefales

12. September 2017
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produktet er flot, men pas på de vanvittige tillægspriser!

Vi har fået leveret en superflot granitbordplade, som vi er særdeles glade for.
Vi betaler up front forbordplade, levering, indbæring og montering. Levering 1700 kr!! Indbæring 3100 plus moms!! - Nu har jeg aldrig købt bordplade på denne måde før, og bordplader er ikke noget almindelige mennesker køber til hverdag, så da jeg nærstuderer prisen, synes jeg den er voldsom. Men med min uvidenhed in mente, tænker jeg at der kommer 4 personer fra et flyttefirma med bæreseler osv. Så havde prisen været dyr, men til at leve med.
Til min store overraskelse kommer 2 almindeligt byggede mænd, som med den ene hånd i lommen og den anden rundt om bordpladen, ad 3 omgange bærer pladerne fra bil til vores køkken. Ca 10 meter.
Her føler jeg mig virkelig uretfærdigt behandlet. 4000 kr for 10 minutters arbejde!!!! (Udover de 1700 kr for leveringen)
Jeg har taget en snak med Ole (direktøren) og har bedt om kompensation. Ole fastholder at jeg blot kunne have sagt nej tak til denne ydelse. Korrekt, hvis jeg havde vidst hvad jeg havde med at gøre!
Ole har skrevet sig ud af alle problemstillinger, og lytter ikke på saglig kritik. Med hans ord, kommer du til at betale for andre steder hvor de oplever problemer med indbæring!
Virkelig dårlig stil og i min verden, en besynderlig måde at drive en forretning, som ellers leverer kvalitet af høj klasse!

17. Februar 2017

Antwort von bordpladen.dk a/s

Kære Jan og Mette (som er vores kunde i denne sag)

Tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har fået leveret et produkt, du er tilfreds med.
At levere skræddersyede bordplader, der passer første gang, er noget vi er gode til.
Vi har igennem 14 år udviklet vores systemer i alle processer,
så vi kan levere skræddersyede unikke bordplader i høj kvalitet til faste lave totalpriser.

Du udtrykker alene, at være utilfreds med prisen på tilvalgsydelsen indbæring og oplægning.
Det er først efter levering at vi modtager din kritik af prisen for indbæring og oplægning.
En tilvalgsydelse er et tilvalg, som aktivt tilvælges i processen.
Du udtrykker din utilfredshed over prisen for indbæring og oplægning efter, at vi har leveret
jeres bordplader i granit inkl. indbæring og oplægning – altså ansvarsfri levering for dig som kunde.
Du kalder indbæringsprisen for vanvittig.

Vi yder den gode service, at vi fra første forespørgsel om priser, sender tilbud via vort Tegneprogram,
hvor alle priser kan læses i prislisten. I får derfor allerede fra første færd, oplyst prisen for indbæring og
oplægning af jeres bordplader.
Da jeg målte dine og Mettes bordplader op, spurgte jeg Mette, om vi skulle klare indbæring og oplægning
ved levering af jeres bordplader i Granit eller om I ville fravælge denne del, for at spare penge ved at gøre
denne del selv. Mette svarede, at det skulle vi gøre, da I intet ansvar ville have med levering og indbæring.

Da ordren bliver oprettet for bestilling af opmåling, d. 20, januar, modtager I et tilbud hvor ydelsen indbæring
og oplægning er medregnet i tilbuddet. I kan læse prisen for denne tilvalgsydelse i prislisten;
Teksten lyder:
Tilvalg ind/opbæring-oplægning af tunge bordplade(r) på opsatte skabe - prisen gælder massiv stål/granit/marmor//komposit/kalkstensbordplader.
Til denne pris skal der være nem adgang i stueplan. Spørg venligst hvis der gælder andre forhold hos dig. Pris. 3.960,00 inkl. moms.
Efter opmåling laver jeg et opdateret tilbud ud fra de opmålte detaljer og de aftaler der laves ved opmålingen.
I det tilbud jeg fremsender efter opmåling står der den samme tekst for tilvalgsydelsen indbæring og oplægning,
men med en lidt lavere pris: Kr. 3.864,00 inkl. moms, da prisen er rettet til efter opmålingens detaljer (areal).

For os er det en vigtig service, at man som kunde kan se prisen helt fra starten af (i jeres tilfælde faldt prisen endda lidt),
så det er muligt for jer som kunder, at gennemskue priserne for de forskellige dele af ordren og derved vælge tilvalgsydelser til og fra.

I vores mail hvori I oplyses om forventet leveringsdato, er der indsat et link hvori man kan læse vægten af pladerne ved en 30 mm. tykkelse.
I blev derved oplyst om leveringens detaljer i denne mail, så I kunne have aflyst tilvalgsydelsen indbæring og
oplægning på dette tidspunkt,
såfremt I med viden om vægten, ønskede at foretage indbæring og oplægning selv. Det gjorde I ikke.

Du finder ikke vores pris for indbæring rimelig, men I har som kunde fået prisen oplyst og har kunnet fravælge
denne tilvalgsydelse inden ydelsen er leveret.
Jeg beklager, at du havde en forventning om, at du kunne ringe bagefter, når ydelsen var udført, for at få pengene
tilbage for ydelsen, men i min verden gør vi intet forkert. I modsætning til mange af vores konkurrenter, har vi fuld
gennemskuelighed i vores tilbud/priser.

Jeg kan skrive tykke bøger om hvor tungt, sart, besværligt mange tunge typer bordplader er, herunder granit.
Men det vil jeg ikke trætte dig med her. Vi har udviklet og dygtiggjort os igennem mange år, så vi kan levere
unikke bordplader i høj kvalitet, og når vi får det til at se let ud når vi måler op, når vi leverer, når vi bærer ind
og når vores montører monterer, så er det fordi vi har udviklet systemer og opbygget erfaring igennem mange år.
Men det er ikke altid let, men når en kunde har bestilt og betalt for ansvarsfri levering (indbæring og oplægning),
så er det det vi leverer.

Din 3 stjerners vurdering af vores leverance finder jeg meget lav. I har fået en unik vare/ydelse der er forløbet
gnidningsløst og hurtigt for jer. Og I har betalt Den pris I har fået oplyst i processen.

God fornøjelse med jeres bordplader, på trods af din utilfredshed med, at vi ikke vil refundere en ydelse du har betalt, accepteret og fået udført.

Mvh. Ole Evert

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ny bordplade i eg langstav

Jeg har lige modtaget den smukkeste egetræs- og langstavs bordplade fra Bordpladen.dk. Pakket så flot ind, så den var beskyttet under transporten. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. De holder, hvad de lover med hensyn til leveringen. Der handler jeg gerne igen. Tak for jeres omhyggelighed. Det gør jer troværdige.

10. Februar 2017

Professionelt

Jeg har af Bordpladen.dk fået leveret bordplader til mit nye køkken til enkonkurrencedygtig pris. Jeg har sjældent mødt større imødekommenhed og fået bedre rådgivning. Man indsender en skitse og allerede dagen efter får man en tegning, som man skal godkende. Bordpladerne blev herefter leveret til aftalt tid. En rigtig god oplevelse som jeg vil anbefale.

23. November 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot bordplade og god service

Vi har i går fået monteret vores nye bordplade og er yderst godt tilfredse. Borpladen er super flot, og vi har hele vejen igennem fået rigtig god service, lige fra første telefonsamtale, opmåling med laserarm, alle de mellemliggende justeringer af ordren til levering og montering af bordpladen. Alle de personer vi har haft kontakt med fra bordpladen.dk har ydet en super god service.
Vi kan klart anbefale bordpladen.dk

6. November 2015

Tak for bordplader!

Hej Bordpladen.dk
Jeg har fået mine bordplader og tak for det.
Vi bor i et gammelt hus hvor alt - og jeg mener alt - er skævt.
Jeres opmåling med Laserarm har været vores redning.
Vores bordplader passer bare så flot!
Tak for god service.
Jeg kan varmt anbefale jer til alle.

7. September 2015

Dyrt og skævt

Jeg fik et tilbud på mail og via nettet på ca. 10.000 kr for en bordplade og en plade til mit badeværelse. Jeg endte på en regning på ca. 20.000 kr, hvilket dog var incl. en vask. Men de ekstra 5000 kr, skyldtes at jeg ifølge bordpladen.dk havde så mange skæve vinkler i mit køkken, derfor den ekstra pris. Det skal man så lige være forberedt på tænker jeg.

Der blev målt op med lacer, men det foregår åbenbart ved at montøren nærmest bolter lacer-armen fast og derved får en præcis måling. Dette kunne ikke lade sig gøre på mit badeværelse. Men jeg fik alligevel lavet en opmåling. Den første plade jeg fik til badeværelset var skæv og det tog lidt tid at overbevise bordpladen.dk om at der var sket en fejl. Den anden plade jeg fik tilsendt så bedre ud og lignede at den var skåret efter mål. Men der er stadig rimelig meget plads rundt om bordpladen. Jeg forestiller mig at det skyldes den skæve opmåling med en arm som ikke sad rigtig fast under opmålingen.

Bordpladen I køkkenet er rigtig fin og sidder perfekt. Den er jeg rigtig glad for. Men 20.000 er også mange penge for 2,5 m2 laminat køkkenbordplade med vask og og 0.5 m2 corian plade til badeværelset.

28. Juni 2015

Kære Martin.

Det var undertegnede der målte op hos dig d. 3/3-15. Ved opmåling i badeværelset fortæller jeg dig, at jeg ikke kan garantere at bordpladen passer præcist, da - som du selv skriver i din anmeldelse - Laserarmen står løst på gulvet. Dette accepterede du.

Da bordpladen leveres, viser det sig, at fabrikken ikke har lavet bordpladen efter vores tegning og derfor laver de straks en ny. Det sker meget sjældent så ja, vi skal være sikre i vores sag før vi starter produktion af en helt ny bordplade. Du klager d. 10. april og vi iværksætter en ny d. 15. april. (Det var henover en weekend)
Vi beregner normalt 3 mm. luft mod væggene men det kan være lidt større i dit tilfælde. Men da vi ikke har hørt nogen kritik over den anden leverance, må vi antage at du er tilfreds med den.
Mht. priserne: I det først tilbud du får fra os skriver min kollega følgende: "Ved denne beregning er der ikke medregnet tilpasninger mod ujævnheder i bagvæg eller skrå vinkler. Dette kan tilvælges mod merpris."
Det bør måske for andre læsere tilføjes, at du med i prisen også har fået en gratis opmåling.

Vi har dog alligevel taget kritikken til os og kan oplyse, at vi allerede fra idag vil indføre et helt nyt system, hvor man får slutprisen på tilpasninger mm. allerede i tilbudsfasen. Derved vil det eneste der rettes til efter opmåling være selve arealet på bordpladerne. Det er en udvikling vi har været undervejs med i lang tid.

Vi håber du får glæde af dine bordplader i mange år.

Mvh. Ole

Tak - er meget tilfreds

Kære bordpladen.dk
Tak for hjælpen med mine nye bordplader, som vi er meget glade for.
Det har været en rigtig god oplevelse at handle hos jer.
Jeg vil helt klart anbefale jer til mine venner og kollegaer.
Kh Maria

28. November 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Quality service, stunning bordpladen!

We were very happy with Ole's service from start to finish. Of all the companies we contacted for a quote, 'Bordpladen.dk' was the quickest to visit us and take measurements.
We liked the fact that the measurement fee was deducted from the final price (Unlike many other companies)

In the end the Bordpladen (work surface) fitted perfectly in place first time! The measurements were perfect. We were happy with Ole's recommendation of granite colour to suit our kitchen and with the choice of join he made in between the two pieces (diagonal) and the stanless steel kitchen sink.

Fine quality, great workmanship, and people that turn up on time to do their job! :)
Thank you

21. Juli 2014

Hvis bordplader har en gud, er det Ole fra Bordpladen.dk

Jeg har flere gange haft muligheden for at købe bordplader gennem Bordpladen.dk
Her er min erfaring :-)
Jeg har siden 1995 beskæftiget mig med bordplader, både som indehaver af butik og som chef i store køkkenbutikker. Alle der kender til køkkensalg ved at den ultimativt største udfordring er at for bordplader der passer i første hug. Jeg har været vidne til store kirkegårde af bordplader der ALDRIG kom til at hvile på de køkkener de var bestilt til. Det kan i yderste konsekvens drive en køkkensælger ud af faget.. og i andre tilfælde, mod en konkurs, da bordplader også kan være en meget dyr affære.
Ole har nu givet os stakkel køkkenfolk muligheden for at sove trygt om natten ved at tilbyde totalløsninger som består af både opmåling, produktion, levering og montering. Og i ALLE bordpladetyper og kvaliteter. Denne service er fantastisk og kan ikke sammenlignes med ANDRE PÅ MARKEDET. Bordpladerne passer, passer og passer bare for godt. Man kan ikke engang sige at de ikke bliver leveret til tiden, for det gør de også.. Jeg giver Bordpladen.dk min varmeste anbefaling og ønsker dem alt den god vind i ryggen de kan magte :-)
Mvh, Morten Georgsen, Butikschef, Multi-Living

21. Januar 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sidder lige i skabet, god og bred service, fornuftige priser på TOP kvalitet

Har brugt jer flere gange og hver gang har det kørt som på skinner.
Der er aldrig noget bøvl hos jer.
Lækre bordplader der bare passer lige på skabet og helt ind til væggen med en meget smal fuge der følger væggen. Fantastisk at I kan få det til at ske.
I er tilmed søde og rare.
Jeg kan varmt anbefale jeres virksomhed bordpladen.dk.
Første gang blev jeg lidt overrumplet over at I sender jeres betingelser med ud i mail om opmåling samt andre gange i forløbet bl.a. levering, men da jeg fik dokumenterne læst, følte jeg mig meget godt rustet til processen som jeg oplevede som tryg hele vejen. Så også tommelfinger opad, fordi I er så grundige med at informere kunderne.

13. November 2013

Flot bordplade

Kære bordpladen.dk.
Er meget tilfreds. Det var i øjeblikket irriterende at levering blev forsinket, men jeg synes at I var søde til at informere og begrundelsen til forsinkelsen var rimelig. Og nu har vi de flotteste bordplader.
Vi kan bestemt anbefale at handle ved dette firma.

29. August 2013

Bordpladen er perfekt. Super service

Tak - vi er utrolig glade for vores bordplader. vi handlede med jer i 2005 og nu igen. Samme søde mennesker og super service og høj kvalitet. Corian er oven i købet blevet billigere end sidste gang.
Vores skabsmontør havde sat skabene skævt op, men bordpladens opmåler klarede alligevel opmåling og gav rigtig god vejledning. Tusinde tak for hjælpen med det.
I har min fulde anbefaling.

28. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er glad for vores bordplader

Har lige fået vores bordplader og er meget tilfreds med både bordplader og hele processen. Ole, som målte op var sød og vidste hvad han talte om. Det var helt tydeligt at han har arbejdet med bordplader i mange år, for han kunne give os rigtig god vejledning både inden og under opmålingen.
Kan varmt anbefale dette firma, for de gør det nemt og trygt at handle på nettet.

19. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super smart og høj kvalitet

Fed hjemmeside med mange gode fotos. Gjorde det nemt at vælge hvilke produkter vi ville have. Ved opmåling så vi prøverne, så vi var helt sikre på vores valg.
Er meget glad for vores nye bordplader.

12. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høj kvalitet, nemt. billigt.

Dejligt at jeg har fundet bordpladen.dk på nettet, som nemt og hurtigt har leveret bordplader i stål og granit til vores køkken. Jeg er fuldt ud tilfreds. Også med prisen som billig i forhold til den høje kvalitet som bordpladerne er.
Opmåleren vejledte os i valg af produkt og løsning. Det er jo ikke så nemt at vide hvad man skal, når man handler på nette og aldrig tidligere har købt bordpladert. Men jeg har fået fin hjælp i hele processen.
I har min fulde anbefaling.

8. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryghed og høj kvalitet til rimelige priser

Har netop modtaget vores flotte bordplader fra bordpladen.dk til vores nye køkken, hvor vi selv har købt og monteret skabene.
Ole ved bordpladen.dk opmålte til bordpladerne, og var virkelig venlig og kompetent og gav os flere gode råd til vores løsning.
Det er rigtig rart at man kan få sine tilbud lavet i jeres Tegneprogram. Jeg har følt mig tryg ved at vide hvad tingene koster hos jer. Det kan tit være svært at gennemskue priser på nettet, men jeres tegneprogram gør det nemt at være kunde. Stor ros for dette.
Vi har nu fået vores flotte egetræsplader og er meget tilfredse.

2. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot bordplade og god service

Tak til bordpladen.dk for jeres dygtige og i særdeleshed prffesionelle håndtering af mit bordpladekøb.
Jeg har under hele processen følt mig som om jeg var jeres vigtigeste kunde.
Var i begyndelsen noget nervøs, fordi jeg aldrig før har købt en bordplade og derfor var bange for om den ville passe. Og så fik i fuld betaling inden min bordplade blev leveret.
Men alt er gået over al forventning og jeg er bare så glad.
Helt sikker topkarakter.

31. Juli 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr