Bliver ved med at modtage spam mail trods gentagende afmeldelser af deres "nyhedsmail" trods vi aldrig har tilmeldt os.... :(
Køb: Et stk. røgalarm m. 230 V forsyning + dåse. Det grundlæggende Bestilling, betaling, levering mm. er i orden, men det havde været perfekt, hvis der havde været oplyst i beskrivelsen af røgala... Mehr ansehen
Jeg opbygget en alarm system vha. 3 leverancer fra BoligAlarmer. Først grundpakken HouseGuardPro+ som jeg legede med en uges tid, inden jeg begyndte at indkøbe stumper til hele huset. Dag-til-dag... Mehr ansehen
Jeg fik i tirsdags installeret alarmer i hele hytten af Bo.. Han informerede mig ang. en funkfejl, hvorefter jeg kontaktede boligalarmer dagen efter med henblik på udbedring af fejlen.. De sige... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
En af Danmarks største og ældste onlineforhandler af alarm- og sikringsudstyr. Vi har siden 2003 solgt trådløse tyverialarmsystemer, røgalarmer, videoovervågning og andet sikringsudstyr til private kunder og virksomheder i Danmark og dele af norden.
Bassinbuen 4, 4700, Næstved
- +45 7023 9966
- adm@boligalarmer.dk
- www.boligalarmer.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Fin og hurtig service
God alarm nem at opsætte
Jeg har købt HouseGuard Basis alarm for ca 6000,-
Super god information vedr. alarm anlæg.
Selve alarmen fungerer upåklageligt, nem opsætning.
Jeg havde dog problemer med Skal sikring, da jeg troede at det var de følere der skulle være aktive ved skal sikring der skulle kaldes SKAL SIKRING, det var det ikke men de inaktive ved SKAL SIKRING der skulle kaldes SKAL SIKRING.
Manglede en fjernbetjening i pakken, men sendte en mail og fik den med posten næste dag.
Jeg købte udover alarmen også 2 eksterne sirener, en til indendørs og en til udendørs. Når man sætter en indendørs kan man "gemme" sin alarm og kople sirenen fra i hovedenheden, så undgår man den bliver ødelagt i tilfælde af indbrud.
Alt i alt en fin alarm med alle de funktioner vi har brug for.
Rigtig fin service
Rigtig fin service. Den sidste stjerne ville være givet, hvis jeg havde fået pakken lidt hurtigere, men det var vist en engangsforseelse at der var problemer med installationen af min alarm på deres server. Jeg er rigtig godt tilfreds, og kan godt anbefale andre at handle på boligalarmer.dk
Godt tilfreds uanset et par smutter.
Bestilte varerne og fik dem hurtigt tilsendt. Alt kunne ikke leveres samtidig, men det blev løst super.
I instruktionsbogen en lille smutter på indstilling af koder til fjernbetjening fa tænd-sluk ur men ellers super udstyr.
Uden problemer
Har netop købt et alarmanlæg for ca. 4500 kr. Pakken kom hurtigt og opsætning m.m. var nem og lige til, ganske som beskrevet på hjemmesiden. Kan kun anbefales.
super. Havde mine varer næste dag.
Ringede/skrev ang. Et problem. De kunne ikke svarer på det, men undersøgte det ved grosisten og ringede tilbage med et svar.
Det er nok noget man forvendter, men IKKE noget man altid oplever hos andre.
Ville dog godt have haft en brugsanvisning på dansk, hvis jeg skal øffe lidt.
Er ikke super god til teknisk engelsk.
Super service selv om der var fejl i leveringen. :-)
Super service. Fik leveret en forkert disk i en kameraovervågningspakke, men hurtig tilbagemelding og vi fandt hurtigt en løsning. :-) Det er ikke sidste gang jeg handler her.
Nent at bestille og varen hutrig leveret :O)
Varene var hurtig leveret og god pris.
Eneste minus er at der ikke var leveret Dansk manual med produktet som købeloven foreskriver. (Jeg kan godt læse Engelsk men for andre ville det være irreterende det er eneste grund til der ikke kom lys i den sidste stjerne)
Ebbe Bundesen
Utrolig professionelt. Fantastisk hurtigt.
Kundeservice skrev respons til emails i weekend, hvor jeg forventet at de ville svare først på en hverdag. Varerne kom kun en dag eller to efter betaling. Vejledning inkluderet var lige til at gå til, og alarmen virker fint. Boligalarmer.dk kan varmt anbefales herfra.
Udmærket
Alt var som forventet, varerne var som forventet
Det duer, det der..............
Jeg har et alarmsystem fra boligalarmer og har engang imellem et spørgsmål eller to. Jeg har fået svar på alt og føler, at hjælpen er god, fra folk, der ved hvad de har med at gøre. Jeg kan kun varmt anbefale alarm fra boligalarmer.
Hvis jeg skulle sige noget knap så godt, kunne det være, at sidst jeg fik varer, var der kun Engelsk brugsvejledning. Der skulle man nok overveje, at få lavet nogle Danske vejledninger og sende dem med. Der var en Dansk vejledning med, da jeg købte selve alarmen i 2007, men nu er der kommet nye ting, der kan tilsluttes alarmen og det er disse ting(dør/vindues kontakter, fjernbetjeninger)der var på Engelsk. Jeg kan godt forstå og læse Engelsk, men ved, at der er mange der ikke kan, så derfor...
Fin butik med hurtig levering, om varen lever op til forventningerne, ved vi af gode grunde ikke endnu.
Afhentede selv ordre. Firmaet virkede til at være godt, reelt og velfunderet.
Afhentede selv ordre:
Firmaet virkede til at være godt, reelt og velfunderet.
God beskrivelse af produktet og meget hurtig levering
Jeg er meget tilfreds!
Anbefales varmt
Godt produkt og fin behandling. Hurtig levering.
Enkel bestilling, let afhentning
Bestilte via webshop, let oversigt, rimelige priser og udvalg. Bestilte til afhentning i butik i Næstved. Manglede åbningtider på butik og da jeg kom til butikken står der intet om boligalarmer, det er en el installatør. Men god betjening.
Vil rate 5 hvis oplysninger om åbningstider og skiltning på adressen var på plads
Opdatering: Svaret dækker åbningstid, men der mangler stadig en ordentlig skiltning på adressen

Antwort von www.boligalarmer.dk
Enkelt og hurtigt.
jeg har købt en røgalarm. Det var let at finde rundt på siden og den kom allerede dagen efter.
Super Service
Jeg skulle modtage en mindre forsendelse. Forsendelsen kom aldrig frem med posten. Boligalarmer fremsendte ganske enkelt en ny pakke! Særdeles flot service!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.