www.boligalarmer.dk Bewertungen 295

TrustScore 3.5 von 5

3.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bliver ved med at modtage spam mail trods gentagende afmeldelser af deres "nyhedsmail" trods vi aldrig har tilmeldt os.... :(

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Køb: Et stk. røgalarm m. 230 V forsyning + dåse. Det grundlæggende Bestilling, betaling, levering mm. er i orden, men det havde været perfekt, hvis der havde været oplyst i beskrivelsen af røgala... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg opbygget en alarm system vha. 3 leverancer fra BoligAlarmer. Først grundpakken HouseGuardPro+ som jeg legede med en uges tid, inden jeg begyndte at indkøbe stumper til hele huset. Dag-til-dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik i tirsdags installeret alarmer i hele hytten af Bo.. Han informerede mig ang. en funkfejl, hvorefter jeg kontaktede boligalarmer dagen efter med henblik på udbedring af fejlen.. De sige... Mehr ansehen

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

En af Danmarks største og ældste onlineforhandler af alarm- og sikringsudstyr. Vi har siden 2003 solgt trådløse tyverialarmsystemer, røgalarmer, videoovervågning og andet sikringsudstyr til private kunder og virksomheder i Danmark og dele af norden.

3.3

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke tilfredsstillende.

For ca. 5 år siden købte vi den, på daværende tidspunkt, dyreste privatalarm, som Boligalarmer.dk førte deres hjemmesiden – en HouseGuard Pro – der med ekstra tilkøb kostede godt og vel kr. 10.000.-
Få uger efter vores investering fjernede Boligalarmer.dk alarmen fra deres hjemmeside, og fjernede samtidig med muligheden for, at man kunne købe reservedele, hvilket vi desværre har haft behov for flere gange siden!
Alarmen har været et problemfyldt og utilregneligt bekendtskab, og har så sent som i sidste måned (2. til den 28. aug.) været ”ud af drift”, og den har dermed ikke kunnet alarmere i tilfælde af indbrud. At alarmen i aug. var ”defekt” blev denne gang observeret ved en tilfældighed, da det ikke umiddelbart kunne ses på panelet – alt så ud og lød, som det skulle. Det var først, da jeg manuelt rekvirerede et billede, at jeg blev opmærksom på, at der var noget galt.
I en af panelets programmeringsmenüer kunne jeg så se, at panelet ikke havde GSM signal. Jeg kontaktede herefter Boligalarmer.dk kundeservice, men har ikke modtaget svar.
Jeg trækker anmeldelsen op på 2 stjerner, da vi tidligere har modtaget svar fra kundeservice.
Vi er selvfølgelig nødt til at købe en ny alarm, men jeg må desværre sige, at den ikke bliver købt hos Boligalarmer.dk!

2. September 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God alarm men skidt kundeservice

Vi har benyttet Boligalarmer/Houseguard gennem mange år. Vi har haft alarmerne i 3 huse nu. Vi bestilte denne gang alarmerne med parring, således at alt var klar til opsætning. Det fungerede stort set. Dog blev udendørssirenen ved med at bippe og lave sabotagealarm. Ved kald til Boligalarmer fik vi af vide, at den skulle sidde plant og når den sad under udhæng, så kunne det være årsagen. Opkaldet blev modtaget med ligegyldighed og lidt nedladende. Vi gjorde som aftalt og parrede enheden, hvorefter at den lavede sabotagealarm igen. Så ringede vi igen og blev igen mødt med en lidt nedladende attitude. Nu skulle vi bare bukke fjederen. Det turde vi ikke begynde på. Det mente vi jo måtte være klart fra start. Så vi aftalte at sende sirenen retur (for vores regning). Og så hørte vi ikke mere, før vi rykkede efter ca. 14 dage. Man havde glemt, at vi havde returneret pakken og wupti så fik vi besked om, at pakken var på vej, nu med bukket fjeder. Sirenen virker nu, men når man betaler for parring mv. så bør alt være lige til. Desuden bør tiltaleformen være lidt pænere, så man ikke sidder med en følelse af, at man er helt dum.

28. Februar 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangler levering af vare

Har bestilt, betalt og fået bekræftigelse på at den bestilte vare vil blive sendt indenfor 1-3 dage. Da alt dette skete d. 18. november og jeg nu 7 dage senere endnu ikke har modtaget varen - er der gået væsentligt længere tid med levering - uden at firmaet har ulejlighedet sig med at sende en mig en mail eller på anden på kontakte mig.

Så pas på - de vil gerne have betalingen men har svært ved at overholde leveringsaftalerne!!

25. November 2015

Hurtigt og nemt

Jeg fik lavet et par gode tilbud på et alarm system og købte et af dem.
Der manglede et par ting ved modtagelse af varerne, men det blev efterleveret kort efter (en ting blev endda opgraderet pga ulejligheden).
Jeg har fået en masse god vejledning til opsætning af systemet og det som jeg ikke har kunnet få svar på, skyldes selve alarmen (men så fik jeg et tip til at løse min udfordring på manuel vis, indtil alarmen får en ny firmware).
Det bliver nok også her jeg køber udbygninger til mit system i fremtiden.

6. Oktober 2015

God service!

Ville få en stjerne mere, hvis der var mulighed for track and trace.....

19. September 2015

Super serivce

Varerne kom uden problemer og efterfølgende har der været kompetent og hurtig hjælp til besvarelse af et par tekniske spørgsmål. Absolut et sted jeg vil handle igen.

31. Juli 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Boligalarmer er et super godt produkt !

Jeg har nu haft "HouseGuard trådløs GSM alarmpakke plus" i 4 år i mit sommerhus. Det fungerer perfekt både som alarmsystem og til styring af radiatorer, og når man så også får en professionel og venlig hjælp når man ringer med spørgsmål, så kan jeg kun give 5 stjerner.

18. Mai 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr