www.boligalarmer.dk Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bliver ved med at modtage spam mail trods gentagende afmeldelser af deres "nyhedsmail" trods vi aldrig har tilmeldt os.... :(

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Køb: Et stk. røgalarm m. 230 V forsyning + dåse. Det grundlæggende Bestilling, betaling, levering mm. er i orden, men det havde været perfekt, hvis der havde været oplyst i beskrivelsen af røgala... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg opbygget en alarm system vha. 3 leverancer fra BoligAlarmer. Først grundpakken HouseGuardPro+ som jeg legede med en uges tid, inden jeg begyndte at indkøbe stumper til hele huset. Dag-til-dag... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik i tirsdags installeret alarmer i hele hytten af Bo.. Han informerede mig ang. en funkfejl, hvorefter jeg kontaktede boligalarmer dagen efter med henblik på udbedring af fejlen.. De sige... Mehr ansehen

1. Sicherheitsausrüstungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

En af Danmarks største og ældste onlineforhandler af alarm- og sikringsudstyr. Vi har siden 2003 solgt trådløse tyverialarmsystemer, røgalarmer, videoovervågning og andet sikringsudstyr til private kunder og virksomheder i Danmark og dele af norden.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Godt Firma

Jeg kan godt anbefale dig Boligalarmer .Jeg købte en alarm i 2009 den har virket godt .Jeg har lige købt noget tilbehør og da jeg ringede til dem fik jeg en god behandling .

13. August 2013

Præcis som forventet

Jeg kan kun anbefale at handle hos Boligalarmer.dk. De leverede vores røgalarmer til punkt og prikke. Endnu bedre, så lå der også batterier med til røgalarmerne - total uventet, men dejlig overraskelse.

Jeg kommer gerne igen.

12. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling og hurtig levering.

Jeg har i forvejen et produkt fra firmaet, som jeg ville supplere. Og det var nemt at finde og bestille på hjemmesiden, fin service med ordre tracking og hurtig levering.

5. August 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte bevægelses censor-brik læser med 2 brikker og en extra brik ,men der manglede 2 brikker fra kassen med brik læseren ringede til dem næste dag var de kommet med posten super service

13. Juli 2013

Et firma der virker!

jeg har købt div. alarmer og tilbehør herinde, og jeg har altid kunne lave opsætningen selv, rimeligt nemt og enkelt, og meget virksom! jeg vil også handle herinde i mange år frem!
God Sommer
Tim T.

7. Juli 2013

Super tilfreds

Det var nemt hurtigt og jeg blev godt informeret hele vejen til jeg havde varen

2. Juli 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Beklage eller undskylde fejlforsendelse...

Fejl kan vi alle lave - beklage eller undskylde fejl , det kan de fleste også :-/

Købte alm. røgalarmer hvor forsendelsen på en eller anden vis gik galt, pakken blev væk og var længe om at dukke op. Firmaet siger at pakken skulle komme med GLS, hvilket den ikke gjorde, derimod modtog jeg en mail fra Post Danmark om at pakken var undervejs.... derefter hørte jeg ikke mere.. jeg rykkede Post Danmark som efter nogle dage fandt en adresseløs pakke fra Boligalarmer. ( Det var min pakke)
Jeg kontaktede derefter Boligalarmer som ikke følte trang til at undskylde eller beklage, men som blot konstaterede, at pakken ved en fejl måtte være havnet i bunken til Post Danmark i stedet for til GLS.

9. Juni 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alarmerende god behandling og service !

Først og fremmest ros til suporten,da man altid mødes meget venligt uanset problemstilling og får meget kvalificerede svar.
OBS at inform. om at køber skal checke mail ang. inform. fra postvæsnet ang. forsendelsen, så forsendelsen ikke ligger flere dage på posthuset.
Jørgen

22. Mai 2013

Hurtig levering - god service

Har handlet 2 gange.
Den første gang (alarmsystem) var der lidt uorden i leverancen, men dette blev meget hurtigt og helt uden problemer afhjulpet. Jeg installerede selv komponenterne uden problemer v.h.a. den medfølgende vejledning.
Anden gang levering i løbet af et par dage.
Gode produkter, der fungerer upåklageligt.

15. Mai 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

INGEN TILBAGEMELDING

Jeg har henvendt mig 2 gange via mail for at få svar på nogle spørgsmål vdr.en GPS Tracken jeg havde købt hos Boligalamer. Jeg fik ingen tilbage melding så ringede jeg til dem og talte med en herre han kunne ikke svare på mine spørgsmål og han sagde at de ville ringe tilbage det er heller ikke sket. Så nu har jeg sendt Trackeren tilbage. Jeg syntes det en meget dårlig service jeg har fået

24. April 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og forsendelse.

En af mine dørkontakter (DC) var blevet defekt i mit bestående HouseGuard Plus system. Hjemmesiden er meget overskuelig og i løbet af kort tid, kunne jeg bestille en ny model af DC. Jeg hentede min bestilling næste dag på posthuset. I løbet af en halv time kørte systemet 100% igen. Det er betryggende, at jeg stadig kan købe nye dele, der passer i konceptet - og så med kort leveringstid.

23. April 2013

behaligt sted at handle

det var nemt at bestille via nettet to dage sener var pakken der og alt i fineste orden
eneste minus var jeg selv skulle downloade instruktionen fra deres hjemmeside

10. April 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr