Bestilte batteri til Husqverna 310 Robotklipper på en mandag, mottatt på fredag i norge. Var på mail til de når jeg bestilte og spurte om seriøsiteten til nettsiden og batteri. Rask svar med at de var... Mehr ansehen
Virksomheden besvarer ikke mails vedrørende data anmodninger, og udfører dem ikke. Jeg har d. 10/2/2026 sendt dem en mail med en anmodning om sletning af data, og en opfølgningsmail igen d. 31/3/... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har en elrullstol och behövde nya batterier. Tog bild+mått på Mia gamla batterier och mailade det till dom och inom en timme så fick jag reda på vilka jag skulle ha. Skickade efter dom och vips s... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fick hemskickat ett Dyson V8 batteri som inte passade till min orginaldammsugare ingen retursedel inget öppet köp.Kontaktpersonen otrevlig och ej villig att betala för det returnerade batteriet inte... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
www.batterinet.dk er en dansk onlineshop med et stort udvalg af special batterier, batterier og tilbehør samt artikler til din bolig og have, altid til super skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. Lithium batterier i forskellige volt, og også genopladelige Lithium batterier. Du finder også blybatterier til f.eks. golfvogne, el biler og el-scocter fra flere mærker og i forskellige volt, afhængig af dit behov. Vi fører mange stærke brands som f.eks. Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort udvalg af alverdens batterier til f.eks. den almindelige husholdning eller bil, MC og marine batterier samt boremaskine og robotplæneklipper batterier. Mangler du en pool, mini drivhus eller vinkøleskab eller måske køkken og bad produkter har vi også dette. Du finder et bredt udvalg af LED-lyskæder, LED-stearinlys og julevarer. Mangler du en god gaveidé har vi f.eks. LED lygter, LED pandelygter og UV rav lygter fra Nitcore, som er produkter i høj kvalitet og flot design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med dag-til-dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig fragt fra 29kr og fri fragt ved 499kr. Vi sidder klar i kundeservice og hjælper altid gerne med spørgsmål, råd og vejledning på info@batterinet.dk
Virkevangen 48b, 8960, Randers SØ, Dänemark
- info@batterinet.dk
- www.batterinet.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Lover hurtig levering
Lover hurtig levering, og god kundeservice.
Virkeligheden er at de er langsomme til at levere, og de giver sure modvillige svar på spørgsmål.
Batterilageret.dk og batterinet.dk er samme forretning.
Snabb och bra leverans + trevlig kontaktman
Snabb och bra leverans .
Fick snabbt hjälp då det var två saker som var trasiga .
Trevlig support .
Jag är jättenöjd
Handlade från batterinet.se
L0rte kunde service!!!….
L0rte kunde service!!!….
Ikke et sted jeg skal handle ved.
Totalt nedladende og ubehøvlet mand der tog telefon
Ligegyldigheden vil ingen tage
Ligegyldigheden vil ingen tage også svar på min kommentar på Trustpilot er tegn på dårlig forretnings skik
Sådan svare batterinet efter de har ladet mig vente på varen i meget lang tid
Hej John, det bestilte produkt er ikke lager hos os eller hos leverandøren.
Det er sådan tiderne er pt, der er ikke så meget vi kan gøre desværre.
Hej John, ja det gør vi da det er virkeligheden lige nu. Vi kan kun forholde os til sandheden omkring den manglende levering, det er beklageligt men situationen lige nu desværre.

Antwort von Batterinet.dk
Batterier til tiden hurtig…
Batterier til tiden hurtig service.🙂tak🙂
Fik sjældent batteri, dagen efter …
Kunne ikke finde batteriet jeg skulle bruge noget andet sted. Det blev leveret dagen efter. Genialt, så er der ikke flere p-bøder. 😉
Minimumskøb på 100 kr
Minimumskøb på 100 kr bliver først oplyst når man er halvt igennem betalingsformularen, minus 1 stjerne. Ingen lavprisbatterier (Ikea / Harald Nyborg priser), minus 1 stjerne.
Service i forbindelse med fejlkøb.
Ved en fejl fik jeg købt og leveret 2 batterier til en el-scooter.. De blev leveret som lovet dagen efter.
Da jeg opdagede, at de ikke passede, bad jeg om hjælp til at få dem byttet. Dette klarede firmaet hurtigt og elegant - selv om det var min fejl - tilmed uden omkostninger af Michael C./Batterinet.
Flot og fin service. Tak/Valdemar
Fantastic customer service!
Fantastic customer service!
I bought some batteries from this company and they came delivered fast and safe. I unfortunately didn't find a use for them in the end and opted for a return which went grate. I can with assurance say that they have the best customer service I have ever experienced.
På hjemmesiden stod der dag til dag…
På hjemmesiden stod der dag til dag levering og at varen var på lager. Efter 4-5 dage kontakter vi dem og spørg hvad status er på leveringen. Varen er nu ikke længere på lager og de afventer deres lager bliver fyldt op en konkret dato. Vi kontakter dem på efter den nye dato da vi igen intet høre og de har ikke fået varen på lager endnu, den bliver altså derfor først sendt så vi har den 14 dage efter. Det er deres dag til dag og varen er på lager service. Skuffet.
Utilregnelig lagerstatus
Skulle bruge 2 nye batterier til vores babyalarm. Batterinet.dk havde dem på lager og dag til dag levering, så jeg bestiller. Der går 3 dage hvor jeg ikke høre noget omkring leveringen. Jeg kontakter dem og de informere mig om der går 3 uger da batterierne ligger i Kina. Få styr på jeres lagerstatus, eller i det mindste giv jeres kunder besked.
Hurtig og præcis
Totalt i orden....
Det må jeg sige:
Bestiller et speciel batteri til min boremaskine, da det originale dør, og dagen efter har jeg et nyt og bedre batteri med større kapacitet.
100% i orden :)
Hurtig levering hver gang
Hurtig levering hver gang
Det bestilte har virket de gange jeg har bestilt, og leveringen var super hurtig.
Hurtig forsendelse, men dårlig indpakning af produktet.
God og hurtig service fra virksomheden, men de halter gevaldigt mht. korrekt indpakning af deres produkter. Firmaet valgte og pakke et tungt UPS batteri ind i en bobleplast kuvert, istedet for en papkasse fyldt med ekstra beskyttelse omkring selve varen.
Ufattelig, at varen stadigvæk var intakt, ved levering.
Gode priser og super hurtig levering.
Ok priser, men...
Ok priser, men når man på hjemmesiden bestiller Maxell batterier og får Varta batterier i stedet er ikke helt i orden. Burde oplyses!
God handel
Nye hjul til gulvvasker robot.
# Fair pris.
# Fint website + god søgefunktion.
# Gratis levering.
# Hurtig levering.
# Modtog hvad jeg bestilte.
# Produkt forsvarligt indpakket.
Vil jeg handle der igen -> Ja.
Hurtig levering og god pris
Hurtig levering og god pris. Udmærket!
Perfekt
Dag til dag levering, perfekt vare og meget god indpakning, kunne ikke være bedre :-)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.