har rejst mange gange med atlantis og været så glade for deres produkter og service. Desværre har piben fået en anden lyd efter De blev købt af sun web. Kontaktet dem omkring vi havde haft problemer m... Mehr ansehen
Har altid været glad for at rejse med atlantis rejser, alt har fungeret. Men ak nu er der så solgt til sunweb,nok det værste der er sket 😒de er umulige og komme igennem til og priserne er steget med... Mehr ansehen
Dejligt hotel hvor personalet på hele hotellet kun tænker på deres gæsters ve og vel. Gode senge og fine værelser. Intet at klage over. Måske lige deres glas ved pool baren. Underholdningen om aftenen... Mehr ansehen
Vi fik nok den bedste oplevelse vi har haft nogen sinde. Vi kom for at få snorklet og scubadykket, coralrev lige uden for hotellets egen badebro. Fantastisk hotel meget velholdt, trods sin ald... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Atlantis Rejser er et rejsebureau med fokus på kvalitetsrejser til en pris, hvor alle kan være med. Vi tilbyder rejser til blandt andet Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna og Soma Bay samt Nilkrydstogter.
Per Henrik Lings allé 4, 2100, København Ø, Dänemark
- kundeservice@atlantisrejser.dk
- www.atlantisrejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Forfærdelig firma
Forfærdelig firma.
Vi bestilte en rejse hos Atlantisrejser.dk før corona krisen ramte. Vi valgte i første omgang at udsætte vores rejse. Men efter flere nedlukninger ville vi gerne have vores penge igen og vi talte med en medarbejder, som forstod os og sagde at det ville tage én måned at få vores penge. Efter et år, hvor vi har haft ringet til dem 5 gange og fået flere mail hvor de lovede os vores penge, så vi stadig ikke skyggen af vores penge.
Derefter fik vi en mail, hvor de påstod at have sendt en mail tidligere, hvor vi skulle have bestilt en ny rejse i fremtiden, for at få vores penge, hvis de gik konkurs. Men den mail har vi aldrig fået.
De gik konkurs og vi fik ikke vores penge igen. Men nu lever virksomheden videre på vores og mange andres penge.
ALDRIG bestil herfra.
Tyveri!
Efter de har reklameret med rejser på Instagram her i April 2021, tilføjede min mor en kommentar til deres billede af hendes oplevelse. Den blev fjernet og hun blev blokeret. Nu har jeg tilføjet en kommentar på deres Instagram og venter på at blive blokeret. De ved der er noget galt og de har svindlet. Magen til frækhed.
De hævder at vi bestilte gennem det svenske selskab, som var det der gik konkurs og de nu lever videre i ren dansk selskab. Men det har vi aldrig fået at vide!
Hold jer fra at bestille rejser herfra.!
Svindler firma af værste slags
Svindler firma af værste slags. Siden start på Corona har de løjet og snydt kunderne, for til sidst at erklære sig konkurs.
snyd og bedrag
snyd og bedrag de lover guld og grønne skove og vi skal nok få vores penge tilbage vi er de næste i køen men nop det er næsten 1 år siden dem ser vi desværre aldrig
Snydt og svindlet af Atlantis Rejser
Snydt og svindlet af Atlantis Rejser
I lovede mig, at sætte penge tilbage på min konto i flere måneder. Hvad I har gjort - går konkurs. I har snydt mig for penge. Jeg tvivler meget, at jeg får mine penge af rejsegarantifonden. Altså Atlantis Rejser er et rejsebureau med en dårlig kundeservice, dårlig moral og som bryder loven.
Billetnr.: 160660
Kundenr.: 119717
Bondefangeri og ingen tilbagebetaling
Atlantis Rejser overholder ikke den danske lovgivning de selv skriver om i deres mails med deres henvisning til pkkerejseloven. Jeg har heldigvis gemt alle mails de har sendt. De prøvede at presse mig til at tage tilgodebevis eller udskyde rejsen selvom jeg havde krav på tilbagebetaling. Atlantis rejser holdt mig hen med løgn for at trække tiden. Jeg fik hjælp af min banks Fraud Management afdeling så jeg fik mine penge. Svinestreger. Køb aldrig hos Atlantis Rejser!
Atlantis Rejser klagegruppe
Vi har siden den 3. maj hvor vi skulle have rejst til Dubai med Atlantis Rejser jævnlig været i kontakt med dem og fået den samme sludder for en sladder hver gang at de var først lige nu nået til marts måneds tilbagebetalinger. I november måned kontaktede jeg så Pakkerejse ankenævnet fordi min egen forsikring anbefalede det. Den 15. december modtog jeg en mail fra Atlantis Rejser, som I andre nok også har modtaget, hvori de undskyldte deres forsinkede udbetalinger på annullerede rejser, men man kunne kontakte det svenske Kammarkollegiet, eller bestille en nye rejse. Kammarkollegiet er det samme som Pakkerejseankenævnet her hjemme og da Atlantis Rejser er blevet et svensk rejsebureau, er jeg blevet anbefalet af Pakkerejseankenævnet at kontakte dem. Det gjorde jeg den 5.1.2021 og afventer nu svar fra dem. Desværre kan jeg se fra deres hjemmeside, at hvis sagen drejer sig om aflyst rejse, p.g.a. Corona, så dækker de ikke. Jeg har d.d. haft kontakt med Pakkerejseankenævnet igen og de har stadig sagen liggende, så vi venter fortsat på at der sker noget i sagen.
Det skal lige oplyses, at vi bestilte vores rejse allerede tilbage i begyndelsen af februar 2020.
Jeg har tidligere rejst med Atlantis rejser og uden problemer, men vil abolut ikke nogensinde rejse med dem igen.
Jeg er tilmeldt en gruppe på Facebook "Atlantis rejser klagegruppe" som jeg råder folk til at melde sig til denne gruppe. Vi er p.t. 107 medlemmer. Der kan man se hvad andre har gjort.
Jeg tænker også at måske man burde gå til Kontant.dk.
Lad os stå sammen alle os der har penge tilgode hos Atlantis Rejser.
mvh
Eva Flannigan Elm
Falske forhåbninger og lovninger
Jeg skulle ha været ude og rejse i foråret 2020. Min rejse blev aflyst og jeg snakkede med selvskabet om at jeg ville få mine penge retur. Det skete så ikke jeg tænkte at det var nok blot fordi at der stod nogle i kø til dette før mig, da der så var gået over en måned ringede jeg ind til dem igen for at hører hvornår jeg ville få mine pengene retur, de fik mine konto oplysninger og sagde at jeg ville få pengene i starten af næste måned.. dette skete ikke. Og jeg rykkede dem igen og igen med blot at få en svar om at pengene skulle nok komme snarest de havde blot lidt meget at se til men de kunne godt se at der var noget som ikke så helt rigtigt ud.
Jeg har senest sendt dem en mail, hvor jeg blot fik et svar jeg ikke kunne bruge til en skid.. Jeg syntes at jeg har vist så meget forståelse og være meget venlig men det er da i hvert fald løbet ud nu, jeg er mildest talt rasende og træt af at få lovning på lovning og intet sker! 🤯
Jeg er på vej med en politi anmeldelse…
Så er Atlantis rejser meldt til politiet. Dette fordi jeg endnu ikke har fået mine penge for aflyst rejse tilbage i juni 2020 og nu har jeg vips fået et rejsebevis til Ægypten i juni 2021 - jeg skal ikke til Ægypten
Vil aldrig rejse med dem igen.
Vil aldrig rejse med dem igen.
Det er helt forfærdeligt, så dårligt de behandler deres personale. De må ikke have en selvstændig mening om noget som helst, for så bliver de fyret. Mærkelig måde, at køre virksomhed på. Alt hvad der kunne gå galt gik galt på vores tur. Øv. Vælger helt sikkert et andet selskab næste gang.
Penge tilbage
Som andre der ikke har fået penge tilbage.
Har vi efter 6 mdr kontaktet PAKKEREJSE ANKENÆVNET d 26/10 og så kom der gang i den så den 2/12 var der penge sat ind på vores konto 👍👍
Så det er bare med at kontakte ANKENÆVNET
Rigtig flinke og hjælpsomme personer 😉😉
Som alle jer andre
Som alle jer andre, har jeg også penge til gode hos Atlantis (32.000) - Grundet Covid19, har jeg været meget overbærende, men nu er det 5 måneder siden vi skulle have været afsted. Har ringet og mailet med dem flere gange og de lover hver gang at pengene snart kommer. Nu fik jeg også den mail som flere andre har fået hvor de prøver at fraskrive sig returneringen, men den går ikke, da det ikke passer med deres egne regler f.eks. 6.3.2. Havde tænkt at få en form for medie til at dække dette, men vil starte med pakke rejse klagenævnet - de får min sag i morgen.
Atlantis Rejser er fup
Atlantis Rejser er fup! Bookede en rejse i februar måned 2020 - med afrejse i juli måned 2020.
De lovede, at ville få vores penge retur, men det har vi stadig ikke fået på trods af MANGE rykkere fra min side.
Rejs ALDRIG med Atlantis Rejser. Er rasende 🤬
Lovet penge, som vi aldrig fik.
Havde bestilt en rejse i start april som blev aflyst grundet corona. Jeg har ringet til Atlantis rejser hver måned for at høre hvornår vi fik pengene tilbage (som vi vel og mærket var blevet lovet), og hver gang fik vi samme svar “de kommer i denne her måned eller den næste måned”. Nu er der gået 9 måneder siden vores rejse blev aflyst, og først i dag får vi at vide at vi ikke kan få pengene tilbage alligevel! Jeg er så gal! Stop de falske forhåbninger! Vi køber aldrig hos dem igen nogensinde!
Refusion - marts måned
Skulle være rejst til Egypten i marts - stadig ikke fået refusion her snart 1 år efter. Mærkelig måde at behandle folk på, vi sidder her på SU og skal høre på jeres kundeservice fyre den ene frase af efter den anden - kom nu ind i kampen venner!!
Pakkerejsenævnet er kontaktet
🤯😡 har ikke ord for det
🤯😡 har ikke ord for det, bestilte rejse februar 2020, skulle afsted i maj 2020.. venter stadig på min refundering. Har ellers rejst 2 x årligt med Atlantis gennem flere år... det er så slut nu.
Har sidste måned fået oprettet en sag gennem pakkerejseankenævnet... Er bare SÅ træt af alle de undskyldninger, løgne og dårlige tilbagemeldinger de kommer med ved hver henvendelse.
Kunne ikke skrive en anmeldelse uden at give 1 stjerne de fortjeneste ellers absolut ingen
Pakkerejse ankenævnet
Hej
Vi har dags dato fået vores penge retur fra Atlantis, det var en rejse booket i januar og rejsen var i April.
Vi er sikre på, at tilbage betalingen kun skyldtes, at vi bad pakkerejse ankenævnet gå ind i sagen d 28-10.
Så opfordringen herfra er : bed pakkerejse ankenævnet overtage sagen, da alm borgers ringen og mails kommer der ingen respons på !!
Vi har stadig ikke set skyggen af de…
Vi har stadig ikke set skyggen af de penge Atlantis skylder os - vi skulle have rejst 4. april. Der er klaget til Pakkerejseankenævnet..
Vil lige komme med en opfordring til, at I tilslutter jer gruppen på Facebook “Atlantis Rejser klagegruppe” hvori der kan deles erfaringer mm.
Alantik rejser rejste til egypten i…
Alantik rejser rejste til egypten i marts måned. ifølge telefonsamtale skal vi have 15000kr retur. nu er der gået over 7 måneder penge stadig ikke modtaget. der skal ifølge trafikstyrelsen sættes en dato på udbetaling.nu er det sidste frist jeg beder om hvornår vores penge bliver betalt.....kurt nielsen
Jeg kan kun FRARÅDE ALLE at benytte dette selvskab
Jeg kan kun FRARÅDE ALLE at benytte Atlantis Rejser.
Tænk at fortælle at tilbagebetaling af rejse p.g.a. corona stadig ikke kan gøres. Vi har jo ikke fået nogen støtte .. snøft.. "Men banken kan jo trække beløbet tilbage..."
Sådan noget sludder når rejsen er købt og betalt tilbage i Januar kan det ikke gøres.
At holde unge mennesker hen og for nar i måneds vis, det er I åbenbart gode til.
En ting er 100% jeg kommer ikke til at benytte jer (har tidligere benyttet mig af jeres service).
Historien er jo den, at I er en del af en rådden branche der bør starte forfra men ærlige mennesker.
Nu vil vi se på muligheden for at politianmelde Atlantis Rejser så det kan I se frem til.
Har aldrig opleve noget så grotesk
Har aldrig opleve noget så groteske. Jeg ringe ind til atlantis rejser igen, som så mange gange før.
Vil høre om hvor mine penge bliver af, som de har lovet op til flere gange er på vej, også på mail. Så får jeg besked om jeg lyver, da de aldrig har sagt der er penge på vej, da de slet ikke ved hvornår de ville kunde overføre penge til nogen.
Kan slet ikke forstå de kan
få sig til opføre sig sådan folk.
Så kan ikke se anden udvej en Pakkerejse-Ankenævnet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.