Atlantis Rejser Bewertungen

2'246
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har rejst mange gange med atlantis og været så glade for deres produkter og service. Desværre har piben fået en anden lyd efter De blev købt af sun web. Kontaktet dem omkring vi havde haft problemer m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har altid været glad for at rejse med atlantis rejser, alt har fungeret. Men ak nu er der så solgt til sunweb,nok det værste der er sket 😒de er umulige og komme igennem til og priserne er steget med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt hotel hvor personalet på hele hotellet kun tænker på deres gæsters ve og vel. Gode senge og fine værelser. Intet at klage over. Måske lige deres glas ved pool baren. Underholdningen om aftenen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik nok den bedste oplevelse vi har haft nogen sinde. Vi kom for at få snorklet og scubadykket, coralrev lige uden for hotellets egen badebro. Fantastisk hotel meget velholdt, trods sin ald... Mehr ansehen

1. Reisebüro
  2. Kreuzfahrtgesellschaft
  3. Anbieter von Kulturreisen
  4. Flugsuchmaschine
  5. Hotel

Vom Unternehmen geschrieben

Atlantis Rejser er et rejsebureau med fokus på kvalitetsrejser til en pris, hvor alle kan være med. Vi tilbyder rejser til blandt andet Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna og Soma Bay samt Nilkrydstogter.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

2246 Bewertungen

(2'246)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og lynhurtig hjælp at hente på rejsen!

Vi var i Egypten i november 2021, og senest i februar 2022. Begge rejser var med Atlantis. I februar havde vi booket hotellet Pyramisa i Sharm El Sheikh, som vi bestemt ikke kan anbefale. Det var beskidt og store dele af hotellet var lukket ned. Vi kontaktede Naggie fra Atlantisrejser som havde kørt med os til hotellet fra lufthavnen. Vores henvendelse angående Pyramisa blev taget meget alvorligt, og Naggie svarede meget hurtigt på både text og opkald. Efter kort tid hjalp han os med at blive flyttet til hotellet Stella Di Mare uden problemer. Der var en verden til forskel på de to hoteller. Vi måtte betale lidt ekstra for at blive upgradet, men det gjorde vi glædeligt. Stella Di Mare var et fuldstændig fantastisk hotel! Atlantis var super gode hele vejen igennem til at hjælpe med overflytningen. Kæmpe anbefaling af Atlantis herfra, og stort tak til Naggie for den gode hjælp og service! Vi glæder os til at rejse med jer igen :-)

11. Februar 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service fra kontoret.

Super service fra kontoret.

Jeg har gentagne gange måtte tale med kontoret hos Atlantis, qua visa til min kone.

Ikke en eneste gang blev Jan Lockhart derfra frusteret. Han forstod til fulde problem, og han løste det for os.

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået så god og professional service

10. Februar 2022

Juleferie Sharm el-Sheikh

Vi var 6 personer afsted mellem jul og nytår til Sharm el-Sheikh på Xperience Sea Breeze Resort. Dette var et dejligt sted og lige som vi havde drømt om. Da vi skulle hjem, blev vores fly aflyst. Vi fik en dag ekstra uden beregning og nyt fly dagen efter. Tak til Michael fra kontoret i Kbh, for alt hjælp med nye billetter til mine børn der skulle flyve videre til Færøerne. De kunne ikke nå det fly vi havde bestilt, grundet 1 dags forsinkelse, men dette blev klaret uden problemer.

Tak for denne gang og vi glæder os til at tage med jer på endnu en ny rejse i nærmeste fremtid :-)

21. Januar 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jul, Nytår og Opladning af solbatterierne

Lige kommet hjem fra en pragtfuld ferie på Three Corners Ocean Wiev Hurghada. Alt fungerede perfekt på dette skønne hotel. (Tak til Michael hos Atlantis rejser for at anbefale dette hotel). Vores bagage kom desværre ikke med hjem, grundet uvejr dagen før hjemrejsen, med omfattende strømafbrydelser i lufthavnen til følge, men 5 dage senere blev bagagen leveret på hjemmeadressen (yderst professionelt tacklet). Tak til Atlantis rejser og DAT for trods alt en god oplevelse, samt tak for en skøn ferie, og vi rejser gerne med jer igen. Mange hilsner fra Annette og Preben.

12. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen ved noget og man smider bare ansvaret videre til sine kunder…

Kom hjem fra hurghada i Søndags uden bagage, pga. strømsvigt i hurghada. Der er blevet sendt et par sms hvor de undskylder og giver besked om hvornår vi kan forvente vores bagage leveret. Det er nu torsdag aften og sidste dag, hvor vi kunne forvente vores bagage leveret, men intet har vi hørt…ringede tidligere idag til Atlantis og fik fortalt at de kun var salgssted og ikke havde noget med bagagen at gøre. Den ene fortalte man skulle kontakte sas callcenter og den anden sagde man skulle kontakte DAT service. Jeg prøver at ringe til sas callcenter, men efter en times venten i telefonen opgav jeg( de havde sagt ca.11 min. Ventetid). Jeg ringede til DAT service og en uvidende og en ikke bestemt service minded ung pige kunne hellere ikke fortælle mig noget om hvornår bagagen ville ankomme. Jeg spurgte hende om hun ville spørger ham som vidste noget, hvortil hun svaret ja og lovede at ringe tilbage, men har intet hørt fra hende..

Det er en virkelig sløv og vattede service og meget en meget uforskammede måde at behandle sine kunder på.

Det er sidste gang jeg rejser med Atlantis rejser!

6. Januar 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nej tak til Atlantis rejser - tak til personalet

Endelig kom vi ud og rejse, men med noget blandet fornøjelse. Kundeservice har haft svært ved, at svare på vores spm. og lover, at ringe tilbage, men det gør de ikke, så har måtte ringe nogle gange for, at få svar på vores spm.
Vi kommer afsted til Sham el Sheik på Old Vic Resort (det skulle heller hedde Old skidt Resort) på juleferie I 2021. Hotellet lever bestemt ikke op til de 4 stjerner vi fik, at vide det var (Ser nu på deres hjemmeside, at det er et 3 1/2 stjerne), men det svare mere til højst 2 stjerner, da det er et meget slidt hotel med lofte der hænger. (Har hørt, at det regnede meget ind den 1-2. januar 2022 både på hotellet og i deres restaurant). Derudover ser man kun rejseguiden når man ankommer og tager afsted ellers må man download en app. Så var der al for mange russer, som flyder så meget, at andre ikke kan holde ud, at være i holdsstuen om aften og der er ingen der griber ind fra personalet.
Så hotellet får kun ⭐⭐, men personalet får ⭐⭐⭐⭐ for deres hjælpsomhed (5 stjerner, hvis de havde grebet ind over for russerne). De var utrolig søde, smilende og som sagt behjælpelig. Ekstra plus - de var søde, at overraske mig med kage og fødselsdagssang til min fødselsdag.
Så tak til personalet og nej tak til Atlantis rejser.

3. Januar 2022

God og venlig service

Vi havde bestilt en rejse, som vi blev nødt til at ændre pga. coronasygdom. I den proces var Atlantis rejsers personale meget hjælpsomme med muligheder for ombooking (heldigvis var det muligt med vores rejsetype), så vi nu glæder os til at komme afsted på et andet tidspunkt i stedet for at miste rejsen.
God og personlig betjening.

17. Dezember 2021

Klag

Hej Atlantis Rejser

Der er under ALT kritik at jeg ikke får en tilbagemelding på min klag som sendt til Atlantis Rejser siden 1/11-21.
Fik en automatisk mail fra jer på behandlingstiden var på 3-4 hverdag ???:
"Kære xxxxx xxxx

Mange tak for din henvendelse.

Din henvendelse har fået referencenummer 165931

Vi besvarer din mail så hurtigt som muligt, men du må forvente en behandlingstid på ca. 3-4 hverdage.

Vores telefontider er:
Vores kontor er pt. lukket for gæster.

Vi har begrænset telefontid mandag-fredag kl. 10-15.
Telefonerne er lukket lørdag-søndag.

Global Travel Scandinavia ApS
Parken
Per Henrik Lings Allé 4
2100 København Ø
Denmark "

10. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har for over en uge siden

Jeg har for over en uge siden, efterspurgt en pris på en grupperejse for 11 personer, uden at få respons.
Derfor retter jeg telefonisk henvendelse efter dem og har netop sat i kø i ca. 30 minutter, som den første i køen, uden at komme igennem.

Det virker ikke helt seriøst. Med deres tidligere konkurs i betragtning og efter at have læst herinde, finder vi bare et andet selskab.

11. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er netop kommet hjem fra ferie i…

Er netop kommet hjem fra ferie i Hurghada med (det nye) Atlantis/DAT rejser. Alt har fungeret lige fra første henvendelse om rejsen i juni måned, god service fra bureauet ved bestilling, godt hotel (Stella Beach Resort & Spa) og god rejseleder.
Kan varmt anbefales.

26. Oktober 2021

Min gavekort er forsvundet

Jeg vandt en pris i november 2019- Søstersindprisen, en gavekort på 10.000 kr.- som kunne bruges hos Atlantisrejser. Jeg kunne desværre ikke rejse i den vinter, det vil sige i december 2019. Så kom Corona i 2020.
Nu er rejse restriktioner milde, og derfor tog jeg fat i Atlantis rejser for at bruge min gavebevis. De eksisterer stadigvæk. De påstår at de er gået i konkurs i januar 2021. De har startet et nyt virksomhed, med det samme navn, det samme hjemmeside, de samme destinationer, det samme firma adresse, men et nyt CVR nummer??? Ren hykleri og svineri. Jeg føler mig snydt, meget snydt. Corona kom i vejen, og nu jeg kan ikke bruge min velfortjent gave. Jeg ville forstå, hvis det var en rejsebureau, der var gået i konkurs, og eksisterer ikke mere. Men når de påstår at Atlantisrejser er gået konkurs og så åbner Atlantisrejser op igen, så lyder det i min øre, at de er her kun for at snyde folk? Det kalder jeg for svineri.
Jeg føler mig trist og meget snydt. Jeg Vil klage til forbrugerrådet.

8. Oktober 2021

Kundeservice med udfordringer

Tog kontakt til Atlantis Rejser med et par simple spørgsmål. Desværre ser kundeservicen ud til at have store udfordringer med at svare på det de bliver spurgt om. Selv efter flere forsøg var det uden held med spørgsmål de fleste burde kunne have håndteret.

Kære Atlantis, lær jeres medarbejdere at svare på det de bliver spurgt om og ikke alt muligt andet.

9. September 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hold jer væk

Føj, helt usmageligt og utroværdigt rejseselskab. Bestilte en rejse til sommer 2020 og så lukkede Corona det hele ned. De lover penge retur og så går de “pludselig” konkurs og overgår til at være et svensk firma (Atlantis resor) . Så åbner de pludselig op igen i dansk navn og udbyder rejser igen men vil ikke forholde sig til kunder før Corona.
Vi har stadig 15.000,- til gode.
HOLD JER VÆK

21. Juli 2021

Utroværdigt rejseselskab

Føj, helt usmageligt og utroværdigt rejseselskab. Bestilte en rejse til påsken 2020 og så lukkede Corona det hele ned. De lover penge retur og så går de “pludselig” konkurs og overgår til at være et svensk firma (Atlantis resor) . Så åbner de pludselig op igen i dansk navn og udbyder rejser igen men vil ikke forholde sig til kunder før Corona.
Vi har stadig 35.000,- til gode.
HOLD JER VÆK

16. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer væk fra det selskab.

Hold jer væk fra det selskab.
De er utroværdig.
Tager mod jeres bestilling.
De tager jer penge.
De aflyser rejsen og lover refusion.
Det sker ikke.
De lukker firmaet.
De åbner firmaet igen, og tilbyder jer en ny rejse mod betaling.
Det næste der sker, er vel de lukker firmaet igen, og så er de penge også tabt.

6. April 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr