har rejst mange gange med atlantis og været så glade for deres produkter og service. Desværre har piben fået en anden lyd efter De blev købt af sun web. Kontaktet dem omkring vi havde haft problemer m... Mehr ansehen
Har altid været glad for at rejse med atlantis rejser, alt har fungeret. Men ak nu er der så solgt til sunweb,nok det værste der er sket 😒de er umulige og komme igennem til og priserne er steget med... Mehr ansehen
Dejligt hotel hvor personalet på hele hotellet kun tænker på deres gæsters ve og vel. Gode senge og fine værelser. Intet at klage over. Måske lige deres glas ved pool baren. Underholdningen om aftenen... Mehr ansehen
Vi fik nok den bedste oplevelse vi har haft nogen sinde. Vi kom for at få snorklet og scubadykket, coralrev lige uden for hotellets egen badebro. Fantastisk hotel meget velholdt, trods sin ald... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Atlantis Rejser er et rejsebureau med fokus på kvalitetsrejser til en pris, hvor alle kan være med. Vi tilbyder rejser til blandt andet Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna og Soma Bay samt Nilkrydstogter.
Per Henrik Lings allé 4, 2100, København Ø, Dänemark
- kundeservice@atlantisrejser.dk
- www.atlantisrejser.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Efter at have ventet 55 minutter som…
Efter at have ventet 55 minutter som nr. 2 i telefonkøen, har jeg valgt slet ikke bestille rejserne hos Atlantisrejser. Et selskab, som ikke har råd til at ansætte telefonmedarbejdere har nok heller ikke råd til så meget andet, så man risikerer måske, at de går ned inden man når hjem.
Som svar på Atlantisrejsers bemærkning kan jeg oplyse, at opkaldet blev foretaget den 22.7.2022 til nummer 7022 4840. Jeg lagde på, da jeg havde ventet i 55 min. Hvor I har de 4 min. fra vides ikke.

Hilton sharm el sheik
Boede på Hilton i Sharm sharks Bay.
95% af gæsterne var egyptere så alt på hotellet var med fokus på dem. Der var “fest” hver aften nede for vores vindue med egyptisk musik og deltagere var 4-6børn…… all inklusive fungere fint, bortset fra at der kun var is på stranden mellem 14-16…. Hilton er delt op i 2 afd og vi boede på den hvor der kun er 2 billeder i reklamen måske i skal opdater med flere billeder fra begge sider. Det positive var vi var tæt på stranden hvor vi snorklede hver dag og så flotte fisk/koraller.
Fly turen tur/retur med aircairo gik fint og ja det er ikke luksus med 4.5timer der skal overstås.

Rejse til Hurghada
Den 5 juni rejste jeg glad afsted til 14 dages ferie i Hurghada, rejste som ofte før alene. Allerede i flyet fra Århus blev jeg mødt af en storsmilende Mette, som var airguide og fik alle til at føle sig velkommen
Om lørdagen var jeg uheldig at falde og slå mig ret slemt. Mette kom straks, fik mig på hospitalet og blev der trods hendes travlhed, mens jeg blev undersøgt. Min skulder var gået af led plus nogle brud. Mette hentede ting til mig på hotellet og næste dag hentede hun mig, så jeg kunne komme tilbage til hotellet.
Trods Mette har en travl hverdag, kom hun troligt hver dag og hjalp mig med at skifte tøj, ja endda med at komme i bad. Samtidig holdt hun min mand orienteret om forløbet
Da jeg endelig kunne rejse hjem onsdag, var Mette igen klar til at hjælpe og fulgte mig i lufthavnen.
Set i bakspejlet har Mette en stor andel i, at jeg klarede tiden frem til hjemrejsen så godt , og både min mand og jeg er hende dybt taknemmelig for hendes hjælp og støtte. Af hjertet TAK Mette, du er virkelig GULD værd

Super god oplevelse
Super god oplevelse. Vi fløj til Hurghada og dansk guide var med allerede i flyet. Både derned og hjem. Det var rart, da Egyptiske lufthavne kan være lidt en anden verden.
Vi fik alle de nødvendige oplysninger om udflugter, hjemtransport ect allerede på vej derned i flyet. Evt spørgsmål kunne vi stille der. God service.
Vi deltog i en båd tur. Dansk guide gjorde meget ud af at sige at vi selv skulle vælge om vi ville give drikkepenge til crew. Dette var på ingen måde et krav. Meget godt, at man ikke blev presset til en masse.
En rigtig god oplevelse generelt og jeg kan kun anbefale Atlantis rejser til andre.

Bedste service 10 stjerner herfra
Vi har lige været en uge i hurghada med atlantis og vi havde de bedste folk til at guide os dernede, vi havde rigtig med meget med guiderne Mette og Maged at gøre.
Altid glade, omsorgsfulde og nærværende, kontakter man dem på messenge, var der hurtig svar og vi havde en tur der skulle ændres og det blev den uden problem.
Find dem på facebook Atlantis Hurghada
Hilsen fra Kasper og Jeanette

rejse til Egypten/sharm
Vi bestilte rejse til Egypten/sharm. Vi gik meget op i at rejse var fra lørdag (morgen) til lørdag, hvilket den var. Indtil de skiftet flyselskab og det blev fra søndag aften til søndag. Det måtte vi jo desværre bare acceptere hvis vi ville afsted.
Værst af det hele var at de har skiftet til et egyptisk flyselskab Nesma Airlines. Vi har aldrig oplevet noget værre - rejsen var forsinket begge veje. Vi fik knap nok noget information. Personalet var det mest ubehøvlet og ubehagelige personale vi nogensinde har stødt på. De tog selv de bedste pladser i flyet. De grinede flere gange af passagerne. Og meget mere.
Vi har altid booket gennem atlantis når vi skulle til egypten - men fortsætter de med at bruge Nesma airlines, så vil vi faktisk hellere droppe ferien dertil.
Stort set alle i flyet var utilfredse.
Vi fik heller ikke de pladser vi havde bestilt og betalt for. Da jeg efter hjemkomst ringede til atlantis fik jeg bare af vide jeg skulle sende en mail. Som de selvfølgelig ikke har svaret på - endnu.
Tilføjelse:
Atlantis rejser har efterfølgende svarede på vores mail med en undskyldning. Vi fik penge retur for mad, sædereservation + 500 kr oveni. Det gik længe inden vi fik et svar, men der kom da et plaster på såret. De har også stoppet samarbejdet med nesma airlines. 👍🏼

Antwort von Atlantis Rejser
Fantastisk rundrejse i Egypten!
Fantastisk rundrejse i Egypten!! Alt klappede og fungerede med engagerede og meget dygtige guider både i Kairo og på turen ned af Nilen.
Eneste forbedring kunne være at droppe den sidste overnatning i Kairo og i stedet rejse hjem fra Aswan- evt med transitstop i Kairo. På den måde var der også lidt mere tid til oplevelser.
Stor tak til Guide Allah i Kairo og Mohammed fra Luxor 👌👌

Antwort von Atlantis Rejser
Har aldrig i mit liv fået så ringe…
Har aldrig i mit liv fået så ringe service, hold jer langt væk hvis i har jeres penge kært.

Elendigt flyselskab
Elendigt flyselskab
Vi købte rejser til Sharm med Atlantis og var glade for at kunne se, at de samarbejdede med DAT. Det viste sig dog at vi skulle flyte med Nesma Airlines, som foruden at være forsinkede begge veje på grund af manglende slots, også var et fly af så ringe standard at vi aldrig har set mage. Flyet var ekstremt gammelt, og havde tæt på ingen benplads. Vi har aldrig prøvet noget lignende. Det var ganske enkelt elendigt.

Antwort von Atlantis Rejser
Usædvanlig ubehagelig kunde "service"
Ringer angående en rejse og ønsker hjælp til at få ALLE udgifter oplyst.
Manden nægter at fortælle hvad noget koster og bliver ved med at sige, meget irritabelt, at jeg bare skal booke rejsen så kom alle udgifter.
Han er irriteret allerede da jeg får ham i røret. Han hidser sig mere og mere op i løbet med samtalen.
Det var meget ubehageligt og meget grænseoverskridende.
Min mand og jeg var helt chokeret.
Absolut ikke et selvskab vi overvejer at bruge igen.
Efter en tur til Sharm på hotel…
Efter en tur til Sharm på hotel Pyramisa må jeg konstaterer alt jeg ALDRIG benytter Atlantis rejser igen. Jeg har rejst rigtig meget og på intet tidspunkt følt mig så snydt som nu. Havde jeg kunne give dem nul stjerne havde det været mindst en for meget.
Netop hjemvendt fra Hurgharda og…
Netop hjemvendt fra Hurgharda og MinaMark Spa Resort med Atlantis rejser.
Hotellet var i og for sig god nok, men heller ikke mere. Solvognene på stranden var i stykker og folk "reserverede" Solvognene ved poolen, selvom det ikke var tilladt. De gik ned kl. 6.30 om morgenen og smed deres håndklæder og brugte ikke selv Solvognene før 3 timer senere. Vi klagede til personalet, men intet skete!!
På vores værelse kunne døren til altanen ikke lukkes, selvom de kom og så på den 2 gange.
Rengøringen var meget dårlig i hjørnerne..
Maden i restauranten var uappetitlig og vi spiste i byen de fleste aftner selvom vi havde All Inclusive. 2 af restauranterne på hotellet var mod betaling Ora på hotellet og fiskerestauranten på stranden, men det blev maden ikke bedre af. Vi var blevet lovet at kunne spise gratis 1 gang på hhv en Italiensk og Libanesisk restaurant. Den Italienske var lukket og den Libanesiske var ikke eksisterende.
Vi ønsker kun at bo i centrum og skal vi rejse med Atlantis igen, så må de komme op med nogle bedre hoteller end MinaMark og Belle Vista!
Det samlede indtryk er dårlig. Den eneste formidlende omstændighed var det gode vejr og nogle søde tjenere!
Minamark Egypten Et 🤑 hotel
Minamark Egypten Et 🤑 hotel. All Inclusive. Men skulle selv betale flere steder
Og deres strandstole var i stykker
Vindue på værelset kunne ikke lukke
Maden var så ring
Spilt af penge
Kajverner kristiansen
Vil bare lige advare om at de benytter…
Vil bare lige advare om at de benytter sig af Aircairo til at fragte deres kunder til Egypten.
Dette selvskab er et af de værste i verden.
De er stort set altid forsinkede og I mange tilfælde over et døgn så man skal forbedre sig på indkvartering og et flyselskab som ikke udbetaler kompensation efter gældende lov.
Service?
Min oplevelse med Atlantisrejser har været noget være møj for at sige det kort. Mig og min kæreste bestilte en tur til sharm el sheik og det er første gang vi rejser på egen hånd. Vi finder et 4 stjerne hotel og som de selv beskriver det "første klasse hotel" Da vi kommer derned er hotellet ikke meget mere værd en 2 stjerner maksimalt!!! Det første værelse som der er blevet booket til os er låsen brudt op og vi kan derfor ikke låse ind til værelse, vi vælger derfor at opgradere til et andet værelse. Der er dog også mange fejl her, låsen til toiletet falder af den første dag, håndklæde knage samme dag og toiletrulleholderne falder også ned og går i stykker på en af de første dage. Vi betaler i øvrig mere for denne rejse end mange andre der har rejst til Egypten, men selvfølgelig i en ferie. hele hotellet er i det hele taget slidt gammelt og ret usselt. Da vi kommer hjem skriver jeg til atlantis en klage mail den 21/02. "få svar inden for 3-5 dage" jeg venter derfor lige lidt ekstra tid for at give dem "the benefit of the doubt" men der sker intet. jeg ringer så ind til dem og spørg om der sker noget, men jeg får bare afvide det ikke er dem der tager sig af klager men deres "kundeservice" som han så ville sende det videre til. Jeg venter en ekstra uge og høre stadig intet, jeg ringer derfor igen den 12/03 og får det samme afvide, men at jeg ville få svar inden for 1-2. I dag den 21/03 ringer jeg så igen og spørg om der sker noget, men nej igen ville han bare lige prikke til sin kollega og sige at de altså skulle gøre noget. Verdens langsomste og dårligste service!! hold jer langt væk hvis det er første gang i skal ud og rejse både alene eller i det hele taget bare til egypten!
Vi rejste med Atlantis rejser til…Hurgarda
Vi rejste med Atlantis rejser til Hurgarda. Af forskellige årsager var der forviklinger med vores bestilte rejse da vi kom frem.
Atlantis rejsers konsulenter hjalp os med at få bragt tingene i orden, så vi fik en dejlig ferie.
Vi vil med glæde anbefale Atlantis rejser som rejse arrangør
Vi har rejst MANGE gange med Atlantis…
Vi har rejst MANGE gange med Atlantis Rejser. Har altid været tilfredse. Dog oplevet at en overtjener på Nilkryds var noget patroniserende, da han tvang os til at sidde på præcis samme pladser til hvert måltid. Det er så ikke Atlantis’s skyld, da vi fandt os i det og IKKE klagede til rejselederen. Tænker også, at de andre ved bordet kunne have tænkt sig et mere afvekslende selskab end vort….!! Hehe….! Et GODT rejseselskab. Nok rejst med dem til Ægypten 25-30 x….! Tak Atlantis..!
Lad vær med at rejs med dem….!
Har rejst med Atlantis rejser mange gange og egentlig altid været tilfreds. Men det har helt sikkert ændret sig. Vi var på en tur til Egypten hen over nytåret - forfærdeligt hotel og forfærdeligt rejsebureau. Vi sendte en klage efter vi kom hjem og har endnu ikke hørt noget fra dem - trods jeg har sendt adskillige mails efterfølgende for at høre deres status.
Jeg vil absolut ikke anbefale Atlantis Rejser til nogen mere, tværtimod. Så vælg hellere et af de mange andre danske rejsebureauer der er med rejser til Egypten, de virker til at være mere eksperter end Atlantis Rejser er.
Vi har i dag været på messen ferie for…
Vi har i dag været på messen ferie for alle og faldt over Atlantis Rejser. Vi tænkte faktisk at vi aldrig ville vælge et lille rejsebureau, men efter at have snakket med dem er vi ret sikre på at vi skal bestille vores ferie til Egypten gennem dem.
Ufattelig smilende, varme og imødekommende folk, man føler mere man er venner end at man er folk de bare skal have skudt en rejse af til.
De er medlem af rejsegarantifonden og jeg er slet ikke i tvivl om og helt tryg ved at handle med dem.
Jeg vil selvfølgelig lave en opfølgning, men baseret ud fra andre beskeder her på trustpilot er jeg sikker på at den vil blive lige så positiv.
Hilsen Sabine og Lars
Kanon service
Hej Atlantis,
Først og fremmest skal i have stor ros for den hurtige service i leverer.
Vi tjekkede først ind på et hotel ved navn pyramids park resort.
Hotellet var under alt kritik og jeg anbefaler klart at man ikke tilbyder dette hotel længere.
Da det ikke leverer op til niveauet der blev lagt for dagen.
vi skrev en mail og en anmeldelse og der blev hurtigt reageret.
20 min efter blev vi informeret om at vi blev overflyttet.
Det nye hotel cairo pyramids hotel er verdens klasse !
Alt er blevet gjort hurtigt og smertefrit.
Jeg takker specifikt
Allah som er Atlantis guide i cairo.
Og Michael Christoffersen som var den danske kontakt der stod for overflytningen.
Stærk service.
Uheldigt hotel.
Kan varmt anbefale og vil højst sandsynligt bruge jer igen.
Mvh Mikkel Godiksen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.