Atlantis Rejser Bewertungen

2'246
TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har rejst mange gange med atlantis og været så glade for deres produkter og service. Desværre har piben fået en anden lyd efter De blev købt af sun web. Kontaktet dem omkring vi havde haft problemer m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har altid været glad for at rejse med atlantis rejser, alt har fungeret. Men ak nu er der så solgt til sunweb,nok det værste der er sket 😒de er umulige og komme igennem til og priserne er steget med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt hotel hvor personalet på hele hotellet kun tænker på deres gæsters ve og vel. Gode senge og fine værelser. Intet at klage over. Måske lige deres glas ved pool baren. Underholdningen om aftenen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik nok den bedste oplevelse vi har haft nogen sinde. Vi kom for at få snorklet og scubadykket, coralrev lige uden for hotellets egen badebro. Fantastisk hotel meget velholdt, trods sin ald... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Reisebüro
  2. Kreuzfahrtgesellschaft
  3. Anbieter von Kulturreisen
  4. Flugsuchmaschine
  5. Hotel

Vom Unternehmen geschrieben

Atlantis Rejser er et rejsebureau med fokus på kvalitetsrejser til en pris, hvor alle kan være med. Vi tilbyder rejser til blandt andet Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna og Soma Bay samt Nilkrydstogter.

Kontaktinformationen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

2246 Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Skøn ferie

Skøn ferie
Der var ikke noget at sætte en finger på, lige fra indtjekning af bagage i Aarhus lufthavn til Hurgarda til vi var hjemme igen. Guider fra Atlantis rejser var super professionel følte os super godt vejledt hele vejen. Kan kun anbefale at rejse med Atlantis rejser.

21. Januar 2023

Dejlig rejse

Dejlig rejse. God service allerede i flyet hvor en medarbejder var med på turen. Fantastisk service på Hotel Shearaton El Gouna.

28. Januar 2023

Meget trygt rejseselskab

Meget trygt rejseselskab, hvor personer står klar til at besvare alle de spørgsmål, der kunne dukke op. De var med på rejsen, så man føler sig tryg, og man kan bruge tiden på bare at nyde sin ferie.

28. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for en fantastisk oplevelse

At rejse med Atlantis, har været en ren fornøjelse.
Da vi ankom, blev vi afhentet af guiden Kirsten og blev ledt til bussen som skulle køre os til Falcon Naama Star hotel i Sharm El Sheikh. Vores guide Kirsten var helt fantastisk. Hun forklarede kort og godt, det vi havde brug for at vide.
Hotellet var et hyggeligt hotel. Personalet var søde og meget venlige. Mad og drikke var også perfekt.
Tak til Atlantis for en rigtig god oplevelse.

20. Januar 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Overordnet kritik - rejse til Hurghada/El Gouna - kort uge

Atlantis Rejser bruger Air Cairo til flyrejsen København-Hurghada retur. Mens fly, rejsetid og service er ganske udmærkede, er rejsetidspunkterne det desværre ikke.

Hos Atlantis Rejser flyver man fra København sidst på eftermiddagen - vi landede omkring midnat og var først på hotellet over kl. 1 mandag morgen og i seng kl. 2. Mandagen efter den korte nats søvn var lidt derefter.

Søndag den 22. blev vi hentet på hotellet kl 7.40 om morgenen - så lørdag eften gik med at pakke mv. Ankomst i København 18.40.

Atlantis Rejsers priser er konkurrencedygtige - hverken markant dyrere eller billigere end konkurrenternes, og servicen var upåklagelig på denne rejse. Men...

Hos konkurrenterne (der også er konkurrencedygtige) flyver man ud om morgenen/formiddagen og lander om eftermiddagen. På hjemrejsen flyver man ud om eftermiddagen og ankommer til Danmark om aftenen.

Det giver en eftermiddag/aftens ekstra ferie og en fuld nats søvn feriens første dag, mens man kan pakke og gøre sig klar til afrejse om morgenen inden check-out på feriens sidste dag - men bruge aftenen før til noget sjovere.

Til samme pris.

Jeg håber meget for Atlantis Rejsers fremtidige rejsende til Hurghada/El Gouna, at fusioneringen med Sunweb Group ændrer dette forhold.

Men indtil da - sammelign rejsetidspunkterne med markedets øvrige aktører. Vi ville i hvert fald gerne have haft en en eftermiddag/aften og en morgen mere i solen og en fuld nats søvn den første nat.

14. Januar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god og nærværende rådgivning…

Fantastisk god og nærværende rådgivning omkring rejsen og valg af hotel i Sharm. Atlantis tog sig virkelig tid til at fortælle om de forskellige muligheder. Vi blev anbefalet hotel Stella Di Mare, og det var helt fantastisk. Lækkert hotel, virkelig god mad og helt fantastisk god service! Virkelig højt serviceniveau både i restauranten og på stranden. Og super søde hele vejen igennem. Kan klart anbefales.

22. April 2022

Hej Rikke

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig i forbindelse med valg af rejse og hotel. Vi sætter en stor dyd i, at kunne rådgive vores gæster på bedst mulig vis.

Derfor er vi også rigtig glade for at høre, at i nød jeres ferie og hotellet til fulde.

Jeg håber, at vi høre fra jer igen i fremtiden.

Det var et eventyr

Der var nogle misforståelser mellem mig og atlantis i købsprocessen som kunne have været undgået, men vores guide på båden mohammad ayyad, var af en uvurderlig kvalitet. Uden hans viden, kompetencer og omsorg havde vi ikke haft samme fantastiske tur. Atlantis har fantastiske guides, hvilket også var tydeligt i Cairo med Jihan. De ting fungerer bare. Det er engelsktalende guides, men de kender ikke kun deres rejsende men også deres land, så deres erfaringer har været en klar fordel. Og for mig som arkæolog, så kan jeg genkende deres kvaliteter. Jeg kommer til at rejse med atlantis igen...

Hej Asgerd

Jeg er glad for, at vi sammen fandt en løsning på misforståelserne.

Jeg er glad for at høre, at i sætter lige så stor pris på vores guiders viden, kompetencer og omsorg, som vi gør.

De rosende ord varmer meget.

Vi glæder os til, at byde jer velkommen på en af vores destinationer i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har for første gang rejst med…

Vi har for første gang rejst med Atlantis rejser. Og det var på alle måder en perfekt oplevelse.
Stor ros hele vejen rundt.

Hej HN

Vi er rigtig glade for at høre, at det var en perfekt oplevelse i havde.

Vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen i fremtiden.

Vi har rejst de sidste 15 år

Vi har rejst de sidste 15 år, stor set hver år til Egypten med Atlantis rejser. Og har prøvet rigtig mange hoteller, og vi har lige været i Sharm El Sheikh på hotel "Sheraton Sharm", og det var det bedste vi endnu har prøvet. (og det siger ikke så lidt)
Perfekt hotel lige til koralrev, ældre, men fantastisk ren og meget venlige tjenere. Godt mad, flere restauranters. Rigtige madrasser på liggestole på strand. Ikke mange trapper, men elevator med udsigt til strand og spisesteder. Et flot skue.
Stor altan med vid udsigt til hele herligheden, samt havet selvfølgelig. En tur vi varmt vil anbefale, og servisen fra Atlantis Rejser var perfekt.
Venlig hilsen
Bjarne Justesen

22. Januar 2023

Hej Bjarne

Mange tak for de rosende ord. Vi sætter stor pris på, at i vender retur til os hvert år. Det varmer.

Det er dejligt at høre, at selvom i har været de rigtig mange gange, at vi så stadig kan imponerer jer :)

Jeg ønsker dig og dine kære en rigtig god dag.

Fantastisk rejse til Sharm

Fantastisk rejse til Sharm. Vi er en familie med en dreng på 10 år. Vi vil stærk anbefalde Sunrise Arabien Beach resort. Meget smuk og ren Hotel, rigtig god strand med god mulighed for at snorkle/dykke. Stor opvarmet pool for voksne og børn. Vejret var 20-25 grader, perfekt varme og masser af sol. Personalet på Hotellet er venlige og søde. Vil stærk anbefalde at spise på de 6 forskellige restauranter om aften i stedet for buffet, især den indiske og thai restaurant var gode! Vi glæder os til at komme tilbage næste år😍

13. Januar 2023

Hej Valentina

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at i sætter lige så stor pris på hotellet som vi gør.

Vi glæder os til at tage imod jer igen i Sharm el Sheikh.

God oplevelse

Netop hjemvendt fra Hurghada, efter første gang at have rejst med Atlantis. Vi boede på Sunrise Aqua Joy Resort, med egen pool. Fantastisk hotel som helt levede op til beskrivelsen. Meget rent hotel hvor der hele tiden blev holdt rent på områderne udenfor og i restauranterne. Der var 5 at vælge i mellem, hvor man kunne booke sig ind. Animations folkene lavede et fantastisk arbejde med masser af valgmuligheder så man ikke behøvede kede sig. Så helt sikker ikke sidste gang vi har rejst med Atlantis.

14. Januar 2023

Hej Merete
Det er dejligt at høre, at i havde en rigtig god ferie. Jeres fine ord som hotellets generelle rengøring, restauranterne og animation varmer meget både hos os og hotellet.

Vi glæder os til at se jer igen i fremtiden.

Behagelig rejse.

Behagelig afg./ank. fra Århus lufthavn, fin Guide modtagelse ved ank. til Hurghada, meget godt hotel med utroligt venligt personale, og tilfredsstillende all-inclusiv.
Atlantis tur til Luxor og Pyramiderne var god, men for mange indlagte stop ved salgs-steder (parfume, papyrus m.m, så kaldt "håndarbejde" ).

17. Dezember 2022

Hej Lars
Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig flyvetur både på udrejsen og hjemrejsen. Samt at hotellet var godt.

Det varmer, at du havde en dejlig udflugt til Luxor og Pyramiderne. Vi tager helt bestemt din feedback angående indlagte stop på udflugten til os, og tager det med videre i vores konstante arbejde på at forbedre vores produkter.

Jeg håber, at vi får lov at byde dig velkommen på en af vores destinationer igen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ulidelig støj fra strandoprådet

På stranden starter et vældig støjende musikprogram kl. 10 og slutter senere på eftermiddagen -med dybe ensformige basrytmer. Har man tænkt sig at nyde dagen fra den skønne terrasse med den vidunderlige udsigt, er det simpelthen ikke muligt. Vælger man I stedet for at gå ned på den skønne strand, kan man fortrække et par hundrede meter væk fra den larmende musik, og det hjælper men stadig uden at den dybe bas forsvinder. Det er meget generende og får virkelig kvaliteten af hotellet til at falme. Det er rigtig ærgerligt. Bashøjtaleren er vendt direkte og opad mod hotellets balconer, som derfor fungerer som en slags tragt. De siger, de har det for gymnastik på stranden, men i 95% af musiktiden foregår der ingen misikaktivitet. Jeg var heldigvis på 2 heldagsudflugter, og jeg havde derfor kun 4 dage, hvor jeg ærgede mig. Selv inde på værelset med lukkede døre kunne musikken på Sheraton Sharm ikke holdes ude. Nu ved jeg, at de har et specielt forhold til musik men dette overgår dog alt.

13. Januar 2023

Super go service

Super go service, super pris ift kvalitet.
Kanon hotel i Egypten, og stjerne dykning.

15. Januar 2022

Hej Jan

Tusind tak for de rosende ord. Vi er rigtige glade for, at i havde en rigtig god ferie med stjerne dykning undervejs.

Vi håber, at i kommer forbi igen og ser de smukke koralrev og farvestrålende fisk. 🐟🐡

Mvh. Atlantis Rejser 🌞

Virkelig god service

Jeg skylder at sige tusind tak, for dengang ( i 05) vi fik refunderet en dagstur med dykning fordi det blev uvejr så de ikke kunne sejle ud. Der var fuld forståelse fra Atantis rejser og vi fik refunderet 2× dagstur med det samme. Og i øvrigt et super dejligt hotel.

15. Juli 2022

Hej Katja

Tusind tak for, at du er vendt tilbage med din oplevelse på trods af at det er noget tid siden.

Vi vil altid vores gæster det bedste, og er glade for at kunne være behjælpelige i situationen.

Vi håber snart, at vi får lov til at byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en rigtig fin tur til…

Havde en rigtig fin tur til Hurghada-Hotel Bella Vista. Hotellet var langt bedre, end vi havde forventet. Midt i byen og med dejlig pool og strand. Pænt og rent, fin mad og venlige medarbejdere.

Hej N. Christensen

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at skrive disse fine ord. Jeg er glad for at høre, at hotellet overraskede jer positivt.

Vi håber, at vi får lov til at byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Misvisende beskrivelser - ingen kompensation trods alle kår opfyldt (ref Forbrugerombudsmanden)

Jeg søgte prompte efter hjemkomst ændring af beskrivelse af all-inclusive rejser til Hurghada (sunrise aqua joy) og økonomisk kompensation, da de reklamerer med all-inclusive med frit valg mellem 5 lækre restauranter, når der i virkeligheden er én forfærdelig fælles buffet, som mest af alt minder om en gymnasiekatine for tusindvis, hvor det er umuligt at få bord, total kaos, dårlig mad og larmen og trængslen var så slem at man ikke kunne føre en samtale. Mine unger og jeg fandt hurtigt ud af, at for at redde ferien, måtte vi søge ud at spise morgen/middag/aften, hvilket resulterede i en udgift jeg ikke havde budgetteret med, men som heldigvis for mig var mulig. Det var det ikke for de mange andre gæster på hotellet som umotiveret fortalte om samme oplevelse som jeg - dem har jeg ondt af. De fik ødelagt en betydelig del af deres ferie, da de af økonomiske årsager var nødsagede til spise i buffeten. Jeg søgte som sagt om kompensation, men fik i første omgang afslag, da jeg “skulle ha informeret Atlantis, så snart jeg opdagede “fejlen”. “
Da jeg kunne dokumentere at jeg havde gjort netop dette, fandt de på en ny undskyldning for ikke at give kompensation. Jeg har valgt at sige skidt pyt, men går fremover en stor bue uden om Atlantis og fraråder alle nogensinde at bruge det selskab ✌️
Havde heldigvis en vidunderlig rejse, men i alt beskedenhed vil jeg sige at det var pga ture på eget initiativ, omstillingsparate børn og økonomi til at bruge de ekstra 5k på mad uden for hotellet 3 gange om dagen i 5 dage.

9. November 2022

Kære Thea

Først og fremmest er vi selvfølgelig kede af, at maden og restauranten ikke levede op til jeres forventninger.

Som det fremgår i vores hotelbeskrivelse, så garanterer vi ikke at alle a la carte restauranter har åben i den pågældende periode. I den pågældende periode var 3 ud af 5 af a la carte restauranterne åbne.

Informationen her er ny for os i forhold til de informationer du gav nede på feriemålet.

Vi rejser GERNE med Atlantis rejser igen

Foranlediget af presse-skriveriernebom Atlantis rejser:
Vi var 7 dage i Sharm el Sheikh på 5-stjernet hotel Concorde All inklusive med Atlantis. Ankom 23.dec og fløj hjem 30. December.
Vi havde en vidunderlig tur med godt fly og fik fint dobbeltværelse m balkon og havudsigt.
Flot ældre hotel med rigtig godt køkken, dygtige og søde personalet, som sørgede for en god kolinarisk oplevelse.
Drikkevarerne i baren var europæisk kvalitet.
Dejligt fitnesscenter som blev benyttet flittigt.
Kæmpe pool område og skøn strand med 20 meter ud af en badebro til et 5-7 meter højt koralrev med masser af farvestrålende fisk.
Vi giver max stjerner og kommer gerne igen.
Villy og Marianna

22. Dezember 2022

Hej Villy og Marianne

Vi sætter stor pris på, at i har taget jer tiden til at dele jeres oplevelser. Vi er rigtig glade for at i havde en fantastisk tur. Det betyder meget for os, at vores gæster har en god oplevelse.

Vi ser frem til at hilse på jer igen nede i Egypten.

Altid fuld tilfreds

Vi har rejst med Atlantis mange gange gennem flere år, og har altid været fuldt tilfreds! Alt er gået smurt, fede dagsture og god kundeservice.

5 stjernet i Egypten vil aldrig være 5 stjernet som herhjemme, men det har Atlantis aldrig lagt skjul på. Sådan vil det være uanset, hvem man rejser derned med.

6. Dezember 2022

Hej Emma

Tusind tak for de varmende ord. Vi er glade for, at i har haft adskillige gode rejser til Egypten med os.

Vi håber, at vi snart får lov til at byde jer velkommen igen.

Rigtig god dag

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr