Atlantis Rejser Bewertungen

2'246
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

har rejst mange gange med atlantis og været så glade for deres produkter og service. Desværre har piben fået en anden lyd efter De blev købt af sun web. Kontaktet dem omkring vi havde haft problemer m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har altid været glad for at rejse med atlantis rejser, alt har fungeret. Men ak nu er der så solgt til sunweb,nok det værste der er sket 😒de er umulige og komme igennem til og priserne er steget med... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt hotel hvor personalet på hele hotellet kun tænker på deres gæsters ve og vel. Gode senge og fine værelser. Intet at klage over. Måske lige deres glas ved pool baren. Underholdningen om aftenen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi fik nok den bedste oplevelse vi har haft nogen sinde. Vi kom for at få snorklet og scubadykket, coralrev lige uden for hotellets egen badebro. Fantastisk hotel meget velholdt, trods sin ald... Mehr ansehen

1. Reisebüro
  2. Kreuzfahrtgesellschaft
  3. Anbieter von Kulturreisen
  4. Flugsuchmaschine
  5. Hotel

Vom Unternehmen geschrieben

Atlantis Rejser er et rejsebureau med fokus på kvalitetsrejser til en pris, hvor alle kan være med. Vi tilbyder rejser til blandt andet Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna og Soma Bay samt Nilkrydstogter.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

2246 Bewertungen

(2'246)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisk

Fantastisk. Vi er lige kommet hjem efter 1 uge i Hurghada, og vi kan varmt anbefale stedet, samt at bruge Atlantis Rejser / alt var i skønneste orden fra afgang til hjemkomst - virkelig professionelt og lige som vi havde set frem til. Det gør vi igen snart.

5. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hotel, top service af alle.

Vi fik nok den bedste oplevelse vi har haft nogen sinde.
Fantastisk hotel meget velholdt, trods sin alder.
Alt er altid rent og plejet ude som inde.
Alle værelser med havudkik.
Alt personaler uanset deres funktion, får vores bedste anbefalinger. Der er totalt service minded og altid med et smil.
Guider meget informative med råd og vejledning, samt beskrivelse af deres tur tilbud.

Kan virkelig anbefale Sheraton Charm

25. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal virkelig tænke sig om hvis man vælger dette firma

Man skal virkelig tænke sig om hvis man vælger denne rejsearrangør, har bestilt 2 ferie rejser til Egypten i maj og juni med direkte flyafgang København - hurghada 5 timer og 15 minutter flyvetid. Modtager nu mail om der er mellemlanding på vej hjem så rejsetiden er nu 7 timer og 10 minutter og ingen form for kompensation

1. März 2023

Misvisende online booking

Et spændende koncept med priser der ændre sig, det er der jo ikke noget galt i, blot om man har is i maven. Men når man så finder en rejse hvor der under datoen står speciel ris og man bestiller, hurra hvor heldig er man, men så ændre systemet lige datoen, øv hvor snydt føler man sig så ikke når det er vist som den pris og dato. Øv bøv det blev så ikke atlantis vi skulle skifte til. Desværre meget misvisende føler sig lidt snydt. Men man skal nok bare ikke tro på teknologi. Er noget for godt til at være sandt, ja så er det rigtigt.

27. Februar 2023

Super skøn ferie i Sharm el Sheikh

Er netop lige hjemkommet fra en super skøn ferie i Sharm el Sheikh hvor vi boede på Sheraton Sharm.
et virkeligt dejligt hotel med den bedste service vi har fået på et all inclusive hotel nogensinde, og vi har efterhånden været på mange!!!. Flyselskabet er også blevet kritiseret meget her på siden, men det forstår vi ikke rigtigt, nej du kunne godt nok ikke købe alkohol ombord, men du var velkommen til at medbringe det selv! Vi har overhovedet ikke noget at klage over, og vi rejser bestemt gerne til Egypten igen også med Atlantis rejser trods det at vi mødte mange forbehold mod netop Egypten, det forstår vi altså ikke!

17. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk ferie, et sandt eventyr

Fantastisk ferie, alt planlagt til mindste detalje og det hele gled fra start til slut. Store smil, masser af lokal venlighed og skønne oplevelser! Fantastisk mad, skøn båd og personale.
Skal vi finde “et minus” er det. 1. udflugt til Aswan dæmningen, vi kørte kun kort over den og selve “udflugtsstoppet” var godt nok i sammenhæng, men ikke det vi og det øvrige selskab forbandt med selve Aswan dæmningen,
2. Kunne også være rart hvis man havde fået oplyst at spisning på krydstogt skibet foregik som fællesspisning. Det kom bag på samtlige gæster vi talte med. Men vi sad heldigvis godt og har fået nye venskaber ud af det, men det er underligt at være på par ferie og så være tvunget til at sidde 6 fremmede mennesker sammen ved alle måltider, med small talk m.m.

3. Kunne have været rart hvis man havde haft mulighed for at tilkøbe All incl. som de øvrige gæster på båden, måske værd at overveje?
Derudover var der det fineste drink kort med alverdens øl m.m. men de havde intet af det, ud af fx 4 øl på drinks kortet havde de kun den lokale (som heldigvis var god)…

Men alt i alt den skønneste ferie med dygtige guider, fantastisk service på båden og skønne udflugter, masser af kultur og masser af spil. Et sandt eventyr! Vi har før rejst med Atlantis rejser og vi gør det helt sikkert igen!

Kære Atlantis Rejser...

Kære Atlantis Rejser...

Så er vi kommet hjem, og jeg har fået en lille survey, som jeg naturligvis har besvaret. Men det er jo slet ikke nok, for den giver slet ikke plads til al den ros, I skal have! 1000 tak for super rådgivning ifm vores ferie. Det var helt, helt fantastisk. Hotellet var lige i øjet til os på alle måder (og I har bare totalt styr på tingene - altid skønt at se sit navn på et chaufførskilt ❤️). Og det var klart jeres råd og vejledning, der gjorde forskellen. Endnu en gang tak!

Jeg har skrevet en lang og helt vildt positiv anmeldelse af Hotel Steigenberger Ras Soma på Tripadvisor. Det var SÅ godt!!

Mange hilsner
Charlotte og familie

18. Februar 2023

Skal du til Egypten

Skal du til Egypten? Så er der kun et selskab man skal rejse med og det er Atlantis Rejser! De er med hele vejen i flyet på vej ned og hjem igen. Fastboende guider med bla.Egyptisk baggrund. Perfekt hotel vi boede på men meget venlig betjening. Maden på dette femstjernede hotel var top

20. Februar 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lækkert hotel Steigenberger Alcazar hotel

Er netop hjemvendt fra en skøn ferie på Steigenberger Alcazar Hotel, Sharm El Sheik. Dejligt vejr, dog meget blæsende, med en kølig vind. Ved ikke om vi var uheldige, eller om det generelt er mere blæsende i den nordlige del af Sharm El Sheik. Desværre var det ikke muligt at snorkle ud fra hotellet dels pga blæst og dels fordi der ikke var meget at se på.
Men rigtig lækkert hotel, med flere pools, gode restauranter med rigtig lækker mad. Maden var klart over vores forventning, bar ikke præg af at være all inclusive. Værelserne var pæne og over alt var der lækkert rent. Servicen på hotellet var super god, meget venligt personale.
Havde booket en dagstur til Cairo gennem Atlantis - fantastisk tur med super guide. Super spændende tur til pyramiderne, det Egyptiske museum og sejltur på Nilen. Alt fungerede super på turen, hvor vi kun var en lille gruppe på i alt 7 personer. Informationen fra den lokale guide i Sharm el Sheik, var dog meget sparsom. Fik først afrejsetidspunktet (der var kl 04.05) kl 16.30 dagen før, efter at have kontaktet ham flere gange. Endte med at skrive til kontoret i København, der svarede med det samme - super service derfra.
Servicen fra Atlantis i København, har været rigtig god. De var venlige at kontakte os inden afrejse, for at høre om vores værelser skulle være ved siden af hinanden eller ej. Og da vi lavede ændringer i vores bestilling var de meget service orienteret.
Det eneste negative var, at vi havde en mellemlanding i Århus på vejen hjem, hvilket gjorde at hjemrejsen blev meget lang - det stop kunne vi godt have været foruden.
Kan klart anbefale at rejse med dem til Egypten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Stor anbefaling herfra

Vi er idag kommet hjem fra 1 uges dejlig ferie i Hurghada på The Old Palace Hotel. Meget venligt og imødekommende personale på hotellet og i restauranterne. De har styr på tingene, fra rengøring til hygiejne ved maden. Alle grøntsager skylles i flaskevand og kaffen laves på flaskevand. Der er stort udvalg af mad til alle måltider og kok der griller udenfor til frokost og aften.
Vi tog turen til Luxor og kongernes dal, Meget anbefalelsesværdig og en kæmpe oplevelse. Det er dog en meget lang dag, afhentning kl. 04:30 og vi var først hjemme 22:15, 2 timer senere end forventet.
Stor tak til Atlantis, der håndterede alle vores spørgsmål om alt fra hygiejne til maveonde inden afrejsen og tak for hjælp til opgradering af hotel i sidste øjeblik inden afrejse. Super at I havde en dansk guide med ombord på flyet også. Stor anbefaling herfra til både Atlantis og Hotellet.

18. Februar 2023

succesfuld Egyptenrejse

Alle væsentlige tidspunkter ,rejse og udflugter blev overholdt perfekt. vejret var dejligt (19-22 grader).
Guiderne var kompetente og nærværende, så man følte sig godt orienteret og informeret.
Mette, som ledsagede os på udrejsen gav en god og relevant info om hvad der skulle foregå og supplerede fint op om første dags i Hurghada.
Mamdouch A el Hagag var en særdeles god , kompetent og velorienteret guide på udflugterne til Luxor og Cairo/Giza og begge udflugter var vel tilrettelagte oh et par store oplevelser.
Sammenfattende var de atlantismedarbejdere og tilknyttede egyptiske medarbejdere alle venlige og sympatiske mennesker.
Stor ros og tak for en vellykket uge i Egypten.

Vi valgte Kefren-turen…

Vi valgte Kefren-turen (Hurghada-Nilen/Luxor mv.-Kairo-Hurghada), 14 dage. Sejlturen på Nilen & de forskellige seværdigheder undervejs var over al forventning! Personalet, maden kahytten og programmets sammensætning var fantastisk. Oprigtigt engagerede og hjælpsomme guider (dansker, bosiddende i Egypten + Egyptisk guide). Kairo: Godt sammensat program. Ny egyptisk guide, som var fantastisk. Hotellets beliggenhed kunne have været bedre, da aftensmad ikke var inkluderet, og mulighederne var meget begrænsede (hotel havde kun udendørs servering -og det var koldt om aftenen!) Hurghada: Dejligt hotel med adgang til stranden, godt og venligt personale. Buffeten kunne have været bedre (all inclusive) Gennemgående en oplevelse, vi ikke ville have været foruden. Kan varmt anbefales.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig guide, fløj med os hele veje fra DK…

Venlig guide fløj med os hele veje fra DK til Egypten og tilbage igen. Gav os tips til hvordan man færdes i Egypten i bussen på vej til hotellet og alle praktiske informationer om Hotel, kontakt og hjemrejsen kom papirsform så informationer var nemt at gå til. Heriblandt en oversigt over turistture i Egypten, som var nemt at booke.
Hotellet som de udbød tilbød det man betaltalt for, så ingen klager der heller.

28. Januar 2023

Rejse til Ægypten med Atlantis Rejser

Vi rejste med Atlantis Rejser til Hurghada i januar 2023. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse!

Vi tog også en endags tur til Kairo for at se pyramiderne og komme på et museum. Også denne tur var helt fantastik!

Super imødekommende personale både guider og hotel personale!

Vi kunne ikke vare mere tilfreds og glæder os til at komme afsted med Atlantis en anden gang 😍

Stor anbefaling herfra!

22. Januar 2023

2 uger med supergode oplevelser

En virkelig god, spændende og indholdsrig Kefren-rundtur med en af verdens ABSOLUT BEDSTE guider på Nilkrydstogtet. Han er en utroligt behagelig person og har samtidig en enorm viden, som han deler ud af på en helt specielt god måde, så alle bliver revet med. Samtidig var han hele tiden til at få fat på, uden på nogen måde at være påtrængende.
Turen er ret komprimeret, og først efter nogle dages “ro” er brikkerne ved at fald så nogenlunde på plads.
Fantastisk timing fra Atlantis’ side, at det nye fund blev offentliggjort, mens vi var der - og lige var kørt forbi udgravningen!
I kan roligt rejse med Atlantis og behøver ikke at frygte den oplevelse, de to influensere forsøgte at slå plat på!

28. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr