Jeg fandt min nuværende andelsbolig gennem Andelsboliger.dk. Alt fungerede udmærket. Jeg oplevede at sælgeren fik færre henvendelser end hvis annonsen hade varet på dba. Dette gav mig en reell chanc... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det er dybt utilfredsstillende, at Andelsboliger.dk trækker betaling uden advisering før eller efter hver betaling, og uden fremsendelse af faktura. Er det overhovedet tilladt? Der gives ikke advis... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nu er det anden gang jeg bliver bedt om at om redigere min Trust pilot anmeldelse. De tåler åbenbart ikke at blive konfronteret med de oplevelser som kunderne udsættes for når man henvender sig. Jeg h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skriv til os direkte på kundeservice@andelsboliger.dk, hvis du ønsker få håndteret dit problem hurtigt. På hverdage svarer vi inden for 24 timer. Hvis du skriver i weekenden svarer vi om mandagen.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
God og hurtig kundeservice. Nu håber jeg blot, at der kommer nogle andelsboliger til salg, som jeg ønsker at bo i :-)

Antwort von Andelsboliger.dk
Proaktiv henvendelse om ønsker, hurtig opdatering og opfølgning fra Andelsboliger.dk

Antwort von Andelsboliger.dk
Der er mange udbud, men desværre er det blandet om de er udløbet eller ej når man klikker sig ind på dem

Antwort von Andelsboliger.dk
Super god service og rigtig dygtige.

Antwort von Andelsboliger.dk
Jeg er godt tilfreds med Andelsbolig.dk, fordi de svare og handler hurtigt på min henvendelser. De sender også mail om ledige boliger til mig.

Antwort von Andelsboliger.dk
På forhånd tak. Men jeg fik ikke brug for det, så lidt svært at bedømme.

Antwort von Andelsboliger.dk
Fik solgt privat inden siden blev anvendt

Antwort von Andelsboliger.dk
Meget struktureret i forhold til hjælp til søgning af vores drømmebolig. Yders venlig service :-) tak

Antwort von Andelsboliger.dk
Fungerer super fint til at finde ledige andelsboliger i Københavns området. Hvis man som køber skal finde noget uden for København, så er prisen kr. 225 for 7 dage ret høj, for herude skal man forvente noget længere mellem opslagene. Det kan tage halve og hele år at finde noget egnet.
Et forbedringsforslag kunne være at sælgerne uploader seneste regnskab og generalforsamlingsreferat. Så sparer vi alle tid. Der er ingen grund til at se en andelsbolig, hvis der er forhold i regnskabet, som er til ugunst for køber.

Antwort von Andelsboliger.dk
Godt indtil videre og håber så der bliver en bolig til os🤞🏼

Antwort von Andelsboliger.dk
Niveau af informationer er langt over forventet

Antwort von Andelsboliger.dk
Det er den første anmeldelse jeg nogensinde skriver på truspilot, fordi at I har en SÅ dyr ydelse, som er pænt ubrugelig og unødvændig, og fordi at kommunikationen med jer har været obehagelig.
Annoncerne linker til dba, eller til andre hjemmesider, så du kan lige så godt lede der uden at betale. Helt meningsløst at betale for at få det samlet hvis du leder lejlighed i kbh, da der alligevel ikke er så mange andelsboliger til salg.
Søgefunktionen fungerede ikke rigtigt og det er lidt random om bytteboliger kommer op eller ej (kommer flere bytteboliger op hvis du søger på bytteboliger, end hvis du søger salg inklusive bytteboliger...?).
Købte 2 dage for 25 eller noget ligneden, og ville afmelde efter de to dage, men et eller andet gik galt, så det skete ikke. Skrev til dem samme dag som min abonement startede at det var en fejl og at jeg ville returnere min vare (den dag gik jeg også ind på hjemmesiden for at se hvad som gået galt, og dette er blevet talt som at jeg har "brugt deres tjeneste"). Har ikke brugt hjemmesiden siden og de svar jeg har fået har været ganske useriøse og de bliver ved med at spørge om det samme (hvornår jeg fik det sagt op, og hvornår jeg senest brugt siden) og det er nu to uger siden jeg sendte min første mail. Hvad jeg ved har jeg ret til at returnere en vare i 14 dage...
Don't go there!
Svar til andelsbolig: Jo jeg forsøgte at opsige dagen før jeg skrev til jer, og jeg har ikke brugt den efter at jeg skrev til jer at jeg ikke ønskede jeres ydelse (samme dag som de 225 blev trukket). Det er rigtigt at et par timer før jeg skrev det mail klikkede jeg på to annoncer som jeg fået på mail, fordi at jeg prøvede at finde ud af hvorfor jeg stadigvæk fik mails, selv om jeg troede at jeg opsagt. Så det I mener men at jeg "brugt ydelsen" er to klick et par timer før jeg skriver til jer, samme dag som mine penge bliver trukket. Efter det har jeg ikke været inde på jeres hjemmeside.
Det er også rigtigt at v haft en mailkorrenspondance hvor I har været ekstremt utydelige, langsomme og uhøflige.

Antwort von Andelsboliger.dk
Vi stod på en interesse liste på Triatlonvej i Svenstrup og grundet et dødsfald , blev denne bolig ledig , og vi stod som nr 2 på listen , og vi blev så den heldige . For nr 1 på listen var ikke parat til denne bolig 😀

Antwort von Andelsboliger.dk
Overvældende hurtig levering og tæt på min bopæl Det h

Antwort von Andelsboliger.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.