Onlangs voorgesneden kip gekocht, maar tijdens het eten stuitten we op een fors en scherp botfragment. Mijn partner beet er hard op; dit had slecht kunnen aflopen voor het gebit of bij doorslikken. Na... Mehr ansehen
Ik had online boodschappen besteld bij AH (24 februari) is het bezorgd.Maar wat was nou het probleem? De bezorger was buitenlands en sprak amper Nederlands.Ik kon niet communiceren met die man.Ik had... Mehr ansehen
Waardeloze klantenservice. Er wordt totaal niet meegedacht aan een oplossing. Blijkbaar is men bij AH niet competent genoeg om een bestelling die over twee dagen gepland staat en uit slechts twee prod... Mehr ansehen
vandaag boodschappen gedaan AH, van Heekplein 1 op de 10 klanten droeg geen mond neus masker 1 op de 5 medewerkers droeg het mondneus masker verkeerd 1 medewerker droeg een gezichtsmasker doch... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Weer niet alles geleverd
Voor de zoveelste keer een paar uurtjes voor de bezorging een mail dat ze helaas sommige producten niet kunnen leveren.
Producten die gewoon bestelbaar waren .
Dit keer waren het producten die we vanavond voor een bescheiden bbq wilden gebruiken .
We gebruiken deze besteldienst omdat we vanwege een hoog risico gehalte niet naar de winkel durven dus een alternatief was er niet.
We hebben tot oktober betaald voor deze dienst maar gaan nu toch maar eens bij de concurrentie lees jumbo kijken.
En ja we bestellen elke week voor tussen de 200 en 250€
"Niet leverbaar" pas bij afleveren bekend!
Ik had voor een feestje een paar dozen wijn besteld uit de bonusaanbieding. Bij het invoeren kreeg ik meteen een melding dat iets niet voorradig was. Die ben ik toen meteen gaan halen in de (fysieke) winkel. Over de rest kreeg ik geen melding meer en ik was dan ook sprakeloos toen bij de aflevering bijna een week later de helft niet leverbaar was! En toen was het natuurlijk te laat om dit nog in de winkel te krijgen, want inmiddels was het ook daar uitverkocht. De manier waarop ik te woord werd gestaan bij het afleveren vond ik daarnaast erg onvriendelijk. Ik ben zeer teleurgesteld en doe dit nooit meer!
Online bestellen werkte altijd al goed
Online bestellen werkte altijd al goed. Wat met name opviel is dat na de Corona maatregelen AH.nl het heel snel en heel goed had georganiseerd. Heldere richtlijnen, geen poespas, nog steeds op tijd, en hele goede service als er onverhoopt iets niet goed ging. Topfavoriet online supermarkt.
Bestellen bij AH is net Russische roulette!
Tot nu toe kreeg ik elke keer een melding dat producten niet leverbaar waren, maar pas nadat ik mijn hele lijstje al klaar had.
Soms hoorde ik dat ook pas als de boodschappen werden afgeleverd.
Vandaag spant de kroon. Op zaterdagavond, 18.20 u, vertelt de bezorger “dat ze vergeten zijn de versproducten in te laden”... dus géén zuivel, géén vlees, géén broodbeleg etc etc... nabezorgen kan niet want “alle bezorgmomenten zitten vol”.
Ik kan wél opnieuw bestellen (natuurlijk wéér voor minimaal 70 euro) en dan rekenen ze geen bezorgkosten en krijg ik 5 euro korting. Leuk bedacht maar daar heb ik dit weekeinde niets aan. IK kies voortaan voor Jumbo
Veel producten niet leverbaar
Veel producten niet leverbaar, tijdelijk of helemaal niet. Producten uit het assortiment en een ander alternatief ervoor toegevoegd maar ook weer niet verkrijgbaar. 30-50% van de boodschappen die wij willen bestellen zijn niet leverbaar en daar moet je een alternatief voor zoeken, vaak duurder. Je betaald 120 euro voor een bezorgbundel maar er staat weinig tot geen service tegenover, een tegemoetkoming al helemaal niet. Kortom, zeer, zeer slecht!
De bezorging in Eindhoven ,deze kunnen…
De bezorging in Eindhoven ,deze kunnen niet parkeren of 5 meter verder in een parkeerhaven te parkeren .
Slechte service als rest van het verkeer regelmatig 10 minuten staan te wachten.
We zullen zeggen dat de bezorgservice van Albert goed is voor de uitstoot en onderlinge verstandhouding!
Blokkade
Wekelijks komen ze met het vrachtwagentje de straat in om de hele boel een half uur te blokkeren. Ze weigeren het vrachtwagentje op een parkeerplaats te zetten, terwijl de ruim voldoende beschikbaar zijn. En wanneer je vraagt of ze de auto niet even ergens kunnen parkeren, krijg je een grote mond.
toppers
toppers, wat een klasse zijn deze bezorgers in tegenstelling tot picnic
Niet leverbare producten - drama
De bezorgers (althans hier in de Reeshof in Tilburg) zijn echt wel netjes ondanks de mega drukke tijd (zeker nu in de corona crisis), het assortiment is prima en de bezorging is punctueel.
Het is alleen hoogst irritant dat je steeds een paar uur voor de bezorging een mailtje krijgt met de melding dat sommige producten niet leverbaar zijn. Je kunt dan ook geen alternatief meer toevoegen. Echt een tekortkoming waar het AH management snel een oplossing voor moet bedenken, anders bestel ik voortaan alleen nog maar bij Plus of Jumbo (daar kun je wél aangeven dat ze een alternatief mogen gebruiken als het geselecteerde product onverhoopt niet aanwezig is).
Ik woon in een klein dorp en ben…
Ik woon in een klein dorp en ben meestal de enige die bediend wordt. Het is nu al weken dat alle data "vol" zouden zijn, zover als je vooruit kunt kijken. Ik geloof het niet. Ik heb de indruk dat mijn dorp niet meer bediend wordt.
Albert Heijn: Not customer friendly
Alberet heijn online is a not a customer-friendly company. In short if you miss delivery you pay 50 euros whatever the reason be. Also they get to deliver at the time of their choice
My delivery time was from 09:00pm to 10:30pm.
They changed it to 08:15pm to 09:15 pm. We moved our plan accordingly but at the last moment they moved it back to 09:00 to 10:30 pm again.
We could not change our plans and the delivery guys had to go back. Sneakily in the next bill Albert Heijn charged us 50 euros. This a classic case of looting people of their hard-earned money. Customer service is also not helpful, they rather blame you. Of course, I have to be at the service of AH and will wait at home whenever they want me to.
Vreselijk al die bezorgers die weinig…
Vreselijk al die bezorgers die weinig tot geen Nederlands kunnen
Boete omdat ik de bestelling niet kon annuleren!
Blijkbaar werd het legen van de order lijst in de app niet gezien als bestelling annuleren. Maar raad eens: er was geen annuleer Knop! En nu zou ik een fikse boete moeten betalen van 50 euro omdat ik te laat achter kwam (dankzij die ontbrekende functie) dat de bestelling niet geannuleerd is?! No way ga ik die 50 euro betalen voor iets wat ik 1( niet wil hebben. 2(niet kon annuleren
Alberthein heeft een nieuwe scam… En steelt uw geld met leugens waar geen bezwaar tegen gemaakt kan worden!
Alberthein heeft een nieuwe scam bedacht!
Ze stelen van hardwerkende mensen!
Bezorgers staan zogenaamd bij je woning en je was niet thuis, ik was gewoon thuis!
De hele dag!
Ik heb geen voicemail niks ontvangen van de bezorger, zelfs geen briefje gevonden in de brievenbus dat ze er waren geweest!
In het systeem staat dat bij mij geen voicemail aanwezig was, Vanwege mijn werk staat die altijd aan en luister het continue als ik een bericht ontvang!
Uiteindelijk wou ik bezwaar maken tegen de diefstal van 50 euro per automatisch incasso! Die gedaan was omdat ik zogenaamd niet thuis was!
Bezwaar maken kan dus niet bij de albert heijn!
Wat een verschrikkelijke borderline organisatie is het!
Ik hoop oprecht dat ze problemen krijgen met de FIOD!
Ik hoop oprecht dat de gene die deze scam heeft bedacht een hartaanval krijgt!
Stelletje criminelen zijn het daar, stuk voor stuk!
SCHANDALIG!!!!
Een 10
Regio nunspeet, jullie krijgen van mij een 10! Super aardig en altijd op tijd!
Een abbo lang
Een abbo lang.
Heb een ah abbo gehad en zolang je binnen een kort tijdbestek om bezorging vraagt is het redelijk op tijd vaak. Nu een x bezorging binnen een groot tijdspan (0800-1700 ofzo). Staat 's avonds, verwachten bezorging om 0800-1000, daarna 1000-1100, 1130-1230,1145-1215,1200-1230,1215-1245. Wou gewoon ff op de tu studeren 5 min van mn huis, maar zelf dat kan niet want ze wijzigen dit telkens pas 5 min voor het einde van het beoogde bezorgtijdinterval. Ik ging bij een groot tijdvak kiezen ervan uit dat ik op een door hen gekozen tijd ff thuis moest zijn, niet dat ik de hele dag thuis zou moeten bivakkeren.
Dan hebben we het nog niet eens gehad over dat er laatst 2 volledige kratten vergeten waren te leveren. Of ik ff de producten kon uitzoeken die ik miste en of ik dat bij de klantenservice aan de telefoon wou opdreunen. Vervolgens bleek ik 50 teveel te hebben betaald en naleveren kon pas na 3 dagen. Verder miste ik elke levering wel wat en heb ik ook een x kapotte shampoo over al mn boodschappen gehad.
An sich is de AH heel chill met al hun aanbiedingen e.d., maar nu Picnic een breder assortiment krijgt ga ik denk daar toch liever bestellen. Ben wel een beetje klaar met dit zooitje inmiddels
Kids cadeau kaart
Koop geen kids cadeau kaart bij a.heijn in oude tonge..misleidende reclame op de kaart hij staat vol met speelgoed maar geen speelgoed winkel wil deze kaart ..Dit gemeld bij a.heijn doen hier helmaal niets mee..slechte service..valt me tegen als vaste klant
Bestel wekelijks mijn boodschappen bij…
Bestel wekelijks mijn boodschappen bij ah. 9 van de 10 keer probleemloos maar wel al 2e keer dat ik net voor kerst te horen krijg dat een groot deel van het kerstdiner niet geleverd kan worden terwijl ik dit toch echt ruim van te voren besteld heb.. vind dit erg slordig.
Jaren bezorgbundel gehad
Jaren bezorgbundel gehad. Het ging met up en downs. Producten worden heel vaak beschadigd of niet compleet bezorgd, bijv. voor een etentje heb ik 3x biefstuk besteld maar 1x ontvangen. Geld werd met de eerstvolgende bestelling wel verrekend maar je bleef toch zonder de bestelde producten zitten. Ik moest alsnog naar de winkel. Zo zou ik ontelbare voorbeelden kunnen noemen. Klantenservice was telefonisch nagenoeg niet bereikbaar voor klachten. En als, dan meestal heel arrogant en onvriendelijk. Opeens begon AH bezorgkosten in rekening te brengen. Klantenservice heeft op mailtjes niet gereageerd. Uiteindelijk is me gelukt om telefonisch het klantenservice alsnog te bereiken. Blijkt dat AH de bezorgbundel eenzijdig heeft beëindigd. Zonder mij op de hoogte te brengen. Gewoon zo. Ze kunnen de klanten immers zelf uitkiezen. Snap ik niets van en moet nu een andere bezorgservice gaan zoeken. Lekker zo vlak voor de feestdagen.
Te laat en onbeschoft
Na een tijdje toch weer bij AH online besteld omdat ik niet zo tevreden was over de Jumbo. Nou, uiteindelijk doet Jumbo het 10x beter dan deze grootgrutter. Kreeg in eerste instantie netje een sms bericht dat de bestelling binnen een half uur geleverd zou worden. Vervolgens wachten, totdat de levering 1 uur na het beloofde tijdsvenster eindelijk eens kwam. En inderdaad: ook niet compleet. De bestelling daarvoor (in 2017) precies hetzelfde. Met klantenservice gebeld en uiterst koel behandeld.Wel 5 Euro compensatie gekregen. En nog eens duur ook nog! Nee hoor, niet meer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.