Albert Bewertungen 210

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onlangs voorgesneden kip gekocht, maar tijdens het eten stuitten we op een fors en scherp botfragment. Mijn partner beet er hard op; dit had slecht kunnen aflopen voor het gebit of bij doorslikken. Na... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik had online boodschappen besteld bij AH (24 februari) is het bezorgd.Maar wat was nou het probleem? De bezorger was buitenlands en sprak amper Nederlands.Ik kon niet communiceren met die man.Ik had... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vandaag boodschappen gedaan AH, van Heekplein 1 op de 10 klanten droeg geen mond neus masker 1 op de 5 medewerkers droeg het mondneus masker verkeerd 1 medewerker droeg een gezichtsmasker doch... Mehr ansehen

1.5

1 Stern

Wij zijn erg blij met Albert Nl

Wij zijn erg blij met Albert Nl
Lees veel slechte revieuws
Maar wij herkennen ons daar niet in
Altijd in alles op en top
Natuurlijk gebeurt het dat er eens geen bezorgmomenten( corona tijd) zijn, of extreem weer(zondag)
Maar dan is er altijd wel een oplossing
Een dikke pluim, zeker voor de A.H chauffeurs.

10. Februar 2021

Bezorging geannuleerd

Wordt vanmiddag een sms gestuurd vanwege hevige sneeuwval kunnen we zondag niet leveren en ook niet in plannen voor latere dag daar zit je dan zonder boodschappen !!!! Het is al heel de week bekend dus AH had voldoende tijd daar wat mee te doen nee dan stuuren ze zaterdag middag laat een sms bedankt!
Wij bestellen niets meer bij AH we gaan wel naar andere supermarkt maar nooit meer naar AH ik ben zel ook chauffeur nou ik moet gewoon rijden hoor

6. Februar 2021

Boete

Zojuist bezorger van Albert Heijn aan de deur die behalve de boodschappen ook nog 50 euro boete kwam innen omdat ze de week ervoor voor een vaste deur stonden.

Het was natuurlijk niet netjes van ons dat we het de week ervoor vergeten waren, maar 90 euro betalen voor een bezorgabonnement en dan 50 euro boete op 70 euro boodschappen vind ik buitenproportioneel.

Dat ik het er niet mee eens was snapte hij wel. En dat het boetebedrag niet in verhouding staat tot de boodschappen vond hij ook.

Maar hij mocht de boodschappen niet achterlaten zonder ook de boete te innen. Dus hij heeft de boodschappen weer meegenomen. Daarbij vertelde hij om ons onder druk te zetten, na ruggespraak met zijn collega, dat als we weer bestellen dat er dan dus nog een keer een boete bijkomt.

3. Februar 2021

Gewoonweg slechte service

Wat een slechte service en een nog slechtere app. Voor de 5e keer kan mijn bestelling niet geleverd worden. Ondanks dat ik een abonnement heb.
Onduidelijk en totaal niet klantvriendelijk. Denken niet in oplossingen!!!
Ik ga wel när de concurrent!
Jammer AH, een klant minder zullen jullie vast niet wakker van liggen, maar ik wel om nu in deze tijd mijn boodschappen in de winkel te moeten doen. BAH!

27. Januar 2021

Regelmatig iets niet geleverd

Regelmatig zijn producten niet leverbaar bij het bestellen. Hier kan je nog een alternatief kiezen. Maar ook regelmatig ontvang ik enkele uren voor de levering een bericht dat producten helaas niet meekomen met de levering. Ik bestel een week vooraf dus dit is wel vreemd. Vandaag geen bericht vooraf gehad. Aan de deur werd medegedeeld dat alle gekoelde producten, dit waren er negentien, niet geleverd werden omdat er geen koelelementen beschikbaar waren. Moet ik toch nog naar de winkel omdat AH geen oplossing biedt en nalevering weigert.

24. Januar 2021

Echt niet doen

Besteld online vanwege ziekte. De goedkopere producten uitverkocht, duurder alternatieven aangeboden en dus uit overmacht maar gekocht. Ik praat niet over één product. Voor het bedrag doe ik normaal gesproken weekboodschappen, nu hoop ik er twee dagen mee te doen. Levering: Mijn aankopen zaten verdeeld over twee kratten, maar konden makkelijk in één krat. Dan ook nog allerlei plastic tasjes met een enkel product. Wel even bijna tien euro extra. Waarom? Waarom in kratten? Ik heb nergens gezien dat ik de kratten moest betalen. Zal er ongetwijfeld hebben gestaan, maar niet duidelijk. Ik mocht ze "de volgende keer" inleveren. Er komt geen "volgende keer". Chatten niet te doen. Hoe kort de boodschap ook is, het wordt door de computer niet begrepen. Wordt zelfs digitaal de vraag gesteld wat er moet gebeuren (?) Geen idee dus waar ik die kratten heen moet brengen. De computer verbindt je dan door met een medewerker "maar dat kan lang duren". Ik raad Picknick aan. Verzendt al vanaf 35 euro (Ah vanaf 70) en levert dit soort streken niet, levert gewoon in tassen met een redelijk bedrag. Ik heb nu een negatief gevoel bij deze winkel. Gelukkig voldoende alternatieven.

18. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer tevreden over de bezorging

Zeer tevreden over de bezorging. Zoiezo een fantastisch consept. Ik heb een bezorgbundel dus altijd plek. Op een paar niet leverbare artikelen na alles aanwezig. Goede service. Handige app. Allemaal fantastisch!!

29. Dezember 2020

Eigenlijk 0 sterren

Als ik 0 sterren zou kunnen geven zou ik dit doen. Naast dat de website en app vaak niet werken deleten ze ook gewoon je vaste bezorgmoment voor de kerst. "Nee hebben we niet gedaan, is gewoon een foutje van de computer". Dan kunnen ze mooi echt geld verdienen aan incidentele bestellingen waar ze dan 8.95 voor kunnen vangen. Terwijl jij een jaarabonnement met vast bezorgmoment hebt. SCHANDALIG om zo met je vaste klanten om te gaan. Het abonnement loopt helaas nog tot augustus, daarna gaan we wel naar Jumbo of Picknick.

20. Dezember 2020

Nooit meer doen

Nooit meer doen! Ik dacht 2. 95 bezorgen, krijg ik rekening bij bezorder verpakkingen 8.04 euro BIJ!!! STOND ECHT NERGENS BIJ DE AAP ...... AH blijft AH ....

6. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zowel de 1e en 2e bestelling die ik heb…

Zowel de 1e en 2e bestelling die ik heb geplaatst werden later aangepast door AH om dat spullen iet op voorraad zijn.

Je verwacht dat als je bestelt dat het op voorraad is. Zo niet meldt het dan gelijk. Zo kan men er niet op bouwen dat spullen die je bestelt geleverd worden.

6. Dezember 2020

Love it

Mocht gewoon zonder mondkapje binnen lopen. Heb astma en niemand die moeilijk deed. Mag gezegd worden. Bedankt

3. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Online boodschappen doen gaat echt…

Online boodschappen doen gaat echt SUPER!!! Enorm enthousiaste en zeer vriendelijke bezorgers! De bezorgers zijn enorm behulpzaam en correct!!! De bestelde spullen kloppen ook ALTIJD dit in tegenstelling van andere supermarkten hier in de ongeving! Kortom: een DIKKE TIEN!!! Ga zo door AH

29. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vaste klant is geen koning

Als je spullen besteld die in de bonus zijn wordt je niet als vaste klant behandeld en krijg je deze spullen niet omdat ze niet voor klanten worden gereserveerd. Daar krijg je geen bericht over dat zie je in de app of aan de deur. Mensen die in de supermarkt komen kunnen jou "bestelde" spullen mee nemen. Erg jammer bestellingen worden dus niet echt besteld maar je staat onder aan de lijst als vaste klant, ik ben nu over gestapt naar andere bezorgdienst. Het wordt ook bevestigd door de klantenservice dat je bestelling niet zeker is daar heb ik niets aan.

19. November 2020

Bestelling 75621834

Bestelling 75621834
17:16 Afgeleverd
Digitale assistent
Goedemiddag Ad, ik ben de digitale assistent van de AH Klantenservice.
17:16
Ik help je bij vragen over onze winkels of je online bestelling. Of ik stuur je vraag door naar een medewerker.
17:16
Daar kan ik je niet bij helpen. Ik vraag een medewerker van de AH Klantenservice om je verder te helpen. Het is erg druk. De verwachte reactietijd is op dit moment 35 minuten.
Bestelling gedaan 28-10-2020.
17:17 Afgeleverd
Geen bezorging op dat moment ,pas na het weekend, vandaag.
17:18 Afgeleverd
Ontzettend veel bonus artikelen besteld, en extra gratis bezorg producten.
17:19 Afgeleverd
Vandaag niet thuis, zoons bestelling aangenomen en betaald
17:19 Afgeleverd
Dan blijkt dat mijn bonus voordeel is vervallen ????? Besteld in de bonus alleen kan AH niet bezorgen in die periode. Dus betaal ik teveel op dit moment omdat AH niet kan bezorgen
17:21 Afgeleverd
Betaal nu wel bezorgkosten en geen bonuskorting denk rond de € 90,= teveel.
17:23 Afgeleverd

3. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan hier een enorm boekje open doen..

Kan hier een enorm boekje open doen... Heb jaren besteld via de site / app. De kwaliteit werd met de maand minder en is inmiddels enorm slecht. Alle concurrenten doen het beter!
Paar voorbeelden:
- betalingen lukken niet (storingen)
- producten onaangekondigd niet geleverd
- standaard 's middags een mail krijgen dat producten er 's avonds (of dezelfde middag) niet bij zitten en ook niet na geleverd worden (dus zelf alsnog naar de supermarkt)
- te laat komen (eigenlijk standaard)
- onbeschofte bezorger (met enige regelmaat)
- bedragen kloppen niet

etc etc. Ben helemaal klaar met de albert heijn! Ga tegenwoordig naar de Coop...

13. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maar liefst 24 producten dit keer niet…

Maar liefst 24 producten dit keer niet bezorgd (een hele koelbox met versproducten). Hebben ze deels van bedrag afgehaald maar blijkt na narekening nog niet te kloppen: we hebben dus ook nog een keer veel te veel betaald. Klantenservice niet meer bereikbaar. Kan dus morgen alsnog naar de supermarkt, want naleveren doen ze niet. En ook andere keren op het laatste moment producten niet leverbaar, sla bevroren, allemaal producten die uit het online assortiment gaan... We zijn vaste klant, maar vermoed niet lang meer

8. Oktober 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een slechte ervaring met de Bezorgbundel !!

Ik heb een slechte ervaring met de Bezorgbundel van Albert Heijn , je betaald van te voren een bedrag om vervolgens op een vaste dag en een vaste tijd de online boodschappen bezorgd te krijgen. Leek mij prima tijdens de maanden april t/m oktober , daarna zou ik verder kijken wat Corona voor ons in petto had. Maar ik heb 4x gebruik gemaakt van de bundel en daarna niet meer , dus hele hoge bezorgprijs betaald voor 4x bezorgen , reken maar uit ik heb € 57,00 betaald voor 6 maanden. Uiteindelijk was het een drama met constant produkten die niet leverbaar waren of ineens uit het assortiment , dus ging ik maar produkten bestellen die ik eigenlijk "nog"niet nodig had.( omdat ik aan de € 50 moest komen met bestellen.) Maar moest ik nog naar de winkel voor de rest. Op deze manier dwong Albert Heijn mij om tegen mijn zin in te hamsteren! Dus ben ik naar Picnic overgestapt , inmiddels al 10x besteld , nog geen enkel produkt gehad wat niet bestelbaar was. € 35 minimaal bestel bedrag en ze komen op de minuut de boodschappen brengen. Zonde van mijn Bezorgbundel bedrag wat ik van te voren bij Appie had betaald . Dus let op voordat je via een bundel laat bezorgen !!! Geen klant meer bij AH , maar zeer tevreden met Picnic , en o ja , elke bezorging een uitstekende kwaliteit ! C.Groot Leidschendam

4. Oktober 2020

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. Er wordt totaal niet meegedacht aan een oplossing. Blijkbaar is men bij AH niet competent genoeg om een bestelling die over twee dagen gepland staat en uit slechts twee producten bestaat te verzetten en/of te wijzigen. Ik ken geen enkele webshop waar dit niet kan. En vervolgens gewoon 50 euro aan annuleren te durven vragen, echt schandalig. Ga gauw eens kijken of Jumbo het beter aanpakt en stap dan zo snel mogelijk over.

4. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr