Onlangs voorgesneden kip gekocht, maar tijdens het eten stuitten we op een fors en scherp botfragment. Mijn partner beet er hard op; dit had slecht kunnen aflopen voor het gebit of bij doorslikken. Na... Mehr ansehen
Ik had online boodschappen besteld bij AH (24 februari) is het bezorgd.Maar wat was nou het probleem? De bezorger was buitenlands en sprak amper Nederlands.Ik kon niet communiceren met die man.Ik had... Mehr ansehen
Waardeloze klantenservice. Er wordt totaal niet meegedacht aan een oplossing. Blijkbaar is men bij AH niet competent genoeg om een bestelling die over twee dagen gepland staat en uit slechts twee prod... Mehr ansehen
vandaag boodschappen gedaan AH, van Heekplein 1 op de 10 klanten droeg geen mond neus masker 1 op de 5 medewerkers droeg het mondneus masker verkeerd 1 medewerker droeg een gezichtsmasker doch... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Niet eens 1 ster ze vroegen bij…
Niet eens 1 ster ze vroegen bij levering netjes is dit je eerste keer dat je besteld bij AH .. jaa zeg ik .. vervolgens is het betaal apparaat kapot en de scanner! Mijn spullen zouden "Na" geleverd worden maar dat is echter niet het geval met als gevolg 60 euro betalen en maar spullen geleverd voor 27,38 + 4,99 voor de krat en ondanks premium lid alsnog 2,99 voor verzending betalen bel je op met 20 min in de wachtrij hangen ze gewoon op zonder geholpen te zijn zodra je vraagt waar de nageleverde krat bljjft! Na dit voorval zijn we elders gaan proberen mijn advies lekker naar JUMBO of PLUS gaan daar ervaarden we deze problemen niet
Slecht ongelooflijk slecht!!
Slecht ongelooflijk slecht!!! 30 cent statie geld en maar 15 cent als ik hem inlever...puur slecht!!!!
Ik ben klaar met ah na de flop van 4…
Ik ben klaar met ah na de flop van 4 april 2023. Bezorger was keurig op tijd, maar zonder mijn bestelde diepvriesproducten. Hij heeft 3x gezocht, maar ze waren er niet bij.
Doordat ik een nieuwe knie heb gekregen ben ik sowieso afhankelijk van online bestellen en bezorgen. Ik had de producten vandaag nodig, terwijl ik als antwoord vandaag krijg dat ik maar opnieuw moet bestellen.? Ik heb het vandaag nodig en moet dan weer voor minimaal 50 euro bestellen?
Laat maar zitten en ik ben er klaar mee met AH. Totaal niet meedenken om het op te lossen.
Helaas niet klantvriendelijk
Helaas niet klantvriendelijk, niet meedenkend alleen hun oplossing mogelijk
Weinig online producten of maar keuze uit 2 merken.
Bestel al wat jaren online bij de AH. Maar er worden steeds minder product en merk opties aangeboden. Zelfs de bloemen zijn zonder uitleg weg gehaald. Vroeger wanneer een product er niet was , werd er op tijd een alternatief geboden. Nu kom ik daar op de pakbon er achter. Zelf lijkt het of AH langzaam mee doet om klanten te laten voelen dat burgers mogen leren aan assortiment keuze op de 2e rang te komen. Want dat is het algemeen beleid van Nederland voor 2e rang burgers geworden: weinig producten en lage kwaliteit. Word WAKKER mensen !
De meest simpele dingen zijn NOOIT op…
De meest simpele dingen zijn NOOIT op voorraad bv Cola of Sprite. AH wil geen zware dingen leveren, mag je zelf voor naar de winkel. Maar daarvoor heb je juist online. Andere hebben dit “probleem” niet
Bonusaanbiedingen weer niet leverbaar
Zoals gewoonlijk zijn de bonusaanbiedingen niet leverbaar op vrijdag. Dit is ons vaste bezorgmoment en meer dan eens krijgen we de mededeling dat niet alles leverbaar is. Vandaag zelfs pas op de dag zelf. We nemen aanbiedingen niet mee in ee winkel, masr bestellen online, om vervolgens teleurgesteld te worden. AH moet dit echt verbeteren
Heel vaak niet op voorraad!
Bezorgen gaat prima, maar advies is altijd betalen met pin (andere systemen zijn constant lastig). Echter ontbreken er altijd dingen, dus die worden ineens last minute gecancelled. Hun voorraad is verder ook erg raar, want als ik juist bestel wegens pakken drinken (zondag de week voor de aanbieding) krijg ik gelijk al te horen dat ze maar 4 pakken op voorraad hebben. Als dit zo is vind ik dat maar raar (welke bezorgdienst heeft zo weinig van een aanbieding in voorraad). Voelt meer alsof ze niet willen dat je veel van een aanbieding besteld.
Ik ben er klaar mee 🤬
Producten niet leverbaar (vandaag 13 stuks), producten ontbreken bij de bezorging en dat iedere week. Ik ben er klaar mee. 🤬 Vandaag contact gehad met een medewerker hij begreep mijn probleem maar hij kon er niets aan doen. 🤬
Er worden elke keer producten gecanceld…
Er worden elke keer producten gecanceld op de dag voor bezorging. Erg irritant...
Oja als je denkt voor een week melk of andere verse producten te bestellen dan denk je verkeerd. Vaak is iets minder dan een week houdbaar namelijk.
Niet bezorgen door ah
Nooit
Maar dan echt nooit gaat het goed altijd wel wat mis ,nu weer groene schimmel op de mandarijntjes van 4 euro wat al belachelijk duur is
Zeer ontevreden!
Laatste paar maanden achteruitgang van de verse producten (beschimmeld en zelfs kapot). Daarnaast heb ik 2 weken vantevoren een bestelling geannuleerd en die werd toch geleverd. Kreeg een uur voor levering een bericht dat ze eraan kwamen en geen mogelijkheid om (nogmaals!) te annuleren. Consequentie? Ik moest 50 euro betalen aan annuleringskosten als ik de bestelling niet zo aannemen. Waanzin omdat ik al eerder de bestelling heb geannuleerd. Klantenservice tevens slecht bereikbaar. Ik heb daarom de bezorgbundel stopgezet en zal de bezorgservice van AH zeker afraden om bovenstaande punten. De bezorgers zelf zijn wel altijd netjes en vriendelijk.
Eerste keer online boodschappen besteld…
Eerste keer online boodschappen besteld bij de AH. Kostte €8 voor de bezorging. Prima, kies ik zelf voor. Maar....er zaten gewoon 6 producten NIET bij de bestelling. En de bezorger sprak alleen Engels. Oplossing? Ik hoefde voor die 6 producten niet te betalen. Tja, niet meer dan logisch toch?! Eerste en laatste keer dus.
Online bestelling via externe partner
Online een Philips Espresso apparaat besteld. Dit wordt geleverd via Philips. Na bestellen erachter gekomen dat we een verkeerd type besteld hebben. Er is geen enkele mogelijkheid de order te annuleren voordat er geleverd wordt. Dan retour aanmaken....AH zegt je moet bij Philips zijn en Philips zegt je moet bij AH zijn. Uiteindelijk via tel.klantenservice een adres gekregen om het artikel retour te sturen. Blijkt dat op dit adres geen pakketten aangenomen kunnen worden midden op de dag. Week geleden mail gestuurd naar AH met de vraag hoe nu verder. Nog steeds geen oplossing. Bar slechte informatievoorziening en klantenservice. Zeker geen aanrader.
Supergoede bezorgservice
Supergoede bezorgservice
Op tijd en onwijs vriendelijke bezorger
Bezorger van AH heeft op 17 augustus in…
Bezorger van AH heeft op 17 augustus in mijn tuin schade gereden. Meerdere stukken naar de klantenservice gestuurd zoals een getuigenverklaringen. Tot op heden is de schade niet vergoed en wordt ik van de kastje naar de muur gestuurd tussen het Wagenpark en de verzekeringsmaatschappij. Wat een schande Albert Heijn!!!!!!!!
Telefonische wachttijd van 30 minuten…
Telefonische wachttijd van 30 minuten kun je dat nog klantenservice noemen?
Beste AH
Beste AH, ik ben sinds kort rolstoelafhankelijk en daardoor afhankelijk van anderen, helaas ook met mijn boodschappen. Ik kreeg elke keer de graag: waarom doe jij je boodschappen niet online? Daar heb ik vandaag het antwoord op gekregen. Nadat ik mijn bestelling geplaatst had (al extra boodschappen besteld om aan die €50,- te komen) kreeg ik de melding dat er verschillende artikelen niet het gewenste hoeveelheid leverbaar waren. Zij zijn uit mijn boodschappenlijst gehaald maar toen kon ik mijn bestelling niet plaatsen omdat ik weer niet aan die €50,- kwam elke keer als ik een ander product in het mandje deed en het was elke keer een actieproduct dan was het niet leverbaar. Dit is mijn tweede keer dat ik een poging waagt om online boodschappen te doen (eerste keer waren er helemaal geen leverings momenten) en nu dit weer 🤬
Ik weet niet hoe het bij andere bezorgdiensten is (wel vind ik bij allemaal dat je een te groot bedrag moet bestellen) AH voor mij nooit meer. Via de app geprobeerd om een klacht te sturen en zelfs dat lukte niet.
Wat een bende
Chocomel in de reclame 60 pakken besteld in begin van de week zouden vandaag(zaterdag geleverd worden)vanmorgen mail gehad dat ze niet konden leveren.
Tot zover al niet zo netjes op de laatste dag cancelen maar het wordt nog gekker.
Tussen de oorspronkelijke afgesproken tijd komt de chauffeur van ah langs zonder chocomel of we wel even de bezorg kosten willen betalen hahaha.
Ze moeten niet gekker worden .
Vandaag een bezorging van Albert heijn…
Vandaag een bezorging van Albert heijn gehad, zeer onpersoonlijke bezorger, sprak gebrekkig tot geen Nederlands. Alles veelal in het Engels. Een goedemiddag kon er niet eens af. Boodschappen werden net over de drempel gezet en snel gelijk pinnen, en weg was hij weer.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.