Onlangs voorgesneden kip gekocht, maar tijdens het eten stuitten we op een fors en scherp botfragment. Mijn partner beet er hard op; dit had slecht kunnen aflopen voor het gebit of bij doorslikken. Na... Mehr ansehen
Ik had online boodschappen besteld bij AH (24 februari) is het bezorgd.Maar wat was nou het probleem? De bezorger was buitenlands en sprak amper Nederlands.Ik kon niet communiceren met die man.Ik had... Mehr ansehen
Waardeloze klantenservice. Er wordt totaal niet meegedacht aan een oplossing. Blijkbaar is men bij AH niet competent genoeg om een bestelling die over twee dagen gepland staat en uit slechts twee prod... Mehr ansehen
vandaag boodschappen gedaan AH, van Heekplein 1 op de 10 klanten droeg geen mond neus masker 1 op de 5 medewerkers droeg het mondneus masker verkeerd 1 medewerker droeg een gezichtsmasker doch... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ze zijn netjes en op tijd
Ze zijn netjes en op tijd. Ik vind wel dat de vers boodschappen van hele korte houdbaarheid datum zijn. Het heeft voor mij daarom geen enkel voordeel meer online te bestellen.
Vers producten die maximaal nog 2 dagen goed zijn.
Zonde maar ik ga er mee stoppen naar 2 jaar!
Erg moeilijk om weer op te zeggen.
Prettige bezorgservice maar het lijkt wel of Albert Heijn het onmogelijk maakt om m weer op te zeggen. Ben er nu voor de derde dag op een rij mee bezig (inclusief drie keer contact met de klantenservice). Erg onsympathiek en niet wat je van de Albert Heijn zou verwachten.
Beste AH,leuk online bestellen,de hele…
Beste AH,leuk online bestellen,de hele week boodschappen en bonus in het winkelwagentje gelegd,sluiting op zo voor 24.0p.Netjes gedaan,levering op ma avond.
Bezorging oke ,alleen de bonus kreeg ik niet omdat op ma de nieuwe bonusweek weer begon.Ja Duuuhhh,en die gratis maand bezorgen die is ook betaald.Beste AH zou fijn zijn als dit rechtgetrokken zou worden.Ondertussen ben ik woest ,online bestellen om tijd te winnen werkt dus niet bij AH B de Vries Nieuwegein
Chat AH klantenservice erbarmelijk…
Chat AH klantenservice erbarmelijk slecht.
Vanaf 12.43 tot 13.35 geprobeerd aan de dame uit te leggen dat:1. Ik wel betaald heb voor bezorgbundel terwijl ze adverteren met gratis.
2. Ik kan helemaal geen momenten reserveren want ik moet eerst volgens de dame betalen vanaf 9/10?? Uh wat??
Vijf zinnetjes heb ik gekregen van ze, maar geen bevredigend antwoord. Voor mij geen AH.
Ik lees net de reviews en schrik ervan
Ik lees net de reviews en schrik ervan. We bestellen al jaren bij AH via Albert. En ja, er is wel eens wat fout gegaan. Maar 98% is keurig in orde. En die 2%: stuur een bericht via de chat en het wordt bijzonder netjes opgelost. Wat AH-online bestellen vooral aantrekkelijk maakt is de breedte van het assortiment en de keuze-alternatieven in prijs en kwaliteit.
Producten uitverkocht…
Vorige keer een product te weinig geleverd, zou verrekend worden met de volgende bezorging.
Maar helaas veel producten zijn tijdelijk niet leverbaar (wat ik mij niet kan voorstellen, waarschijnlijk gewoon de Maximum voor de aanbieding wat ze willen bezorgen die week bereikt.
Maar nu heb ik dus een te laag bedrag voor bezorging, dus kan ik niet laten bezorgen en krijg ik ook het te veel betaalde geld niet terug.
Vreselijke systeem
Vreselijke systeem. Werkt nooit en dan heb je net je boodschappen erin staan voor je bestelling de dag erop en dan zijn er weer 'technische problemen'. Zoooo vaak dat we onze weekboodschappen niet konden bestellen. Helft niet op voorraad of dingen zijn 'alleen in de winkel' verkrijgbaar. Kansloos. Beter bij Jumbo bestellen of Picnic.
Vaak niks op voorraad!
Wat wij heel slecht vinden is je betaald veel voor bezorgkosten en waar we dan vaak tegen aan lopen is dat er vaak niks op voorraad is, waardoor we niet op die 50 euro zitten. Verder zijn de bezorgmomenten niet veel en vaak al vol. Wij moeten hierdoor nog steeds zelf naar de winkel, waardoor dit dus niet gaat werken!
De bezorging AH is bar en boos
De bezorging is bar en boos. Ik bestel al ruim 2 jaar en iedere week opnieuw wordt er 2 a 3x gebeld met een vraag naar het adres. Er is geen 2x dezelfde bezorger geweest! Een hele simpele route die ik al enkele malen doorgaf wordt genegeerd! Vaak uren te laat en dan ook nog incompleet. Extra's worden altijd vergeten: zegels en acties ed. Het wordt te gek! De klantenservice is vreselijk slecht bereikbaar!
Al lange tijd zeer tevreden klant
Al lange tijd zeer tevreden klant. Als er al een probleem is, wordt t zeer keurig opgelost! Vandaag ook weer een dikke top voor de bezorger! Grote dank voor de flexibiliteit!
Vandaag 18-7-2022
Vandaag 18-7-2022 , bezorgen van boodschappen kan ook op een normalen manier, als een idioot door de atjehstraat in Haarlem waar ook kinderen spelen.
Kan er ook norma.gereden worden?
Tijdstip 18:30 uur
AH bezorgers gaan onzorgvuldig met…
AH bezorgers gaan onzorgvuldig met boodschappen om .. elke week is er wel wat kapot of beschadigd. Denk hierbij vooral aan boter, toetjes en eieren.
Ik doe geen online boodschappen maar…
Ik doe geen online boodschappen maar wel gewoon in de winkel boodschappen. Ik koop vaak kleine water drinkflesjes bij de Albert Heijn. Deze flesjes heeft statiegeld. Meestal koop ik tree's van die flesjes "louise" En laatste had ik 260 flesjes opgespaard en die wilde ik terugbrengen. Sprak klanten hierover dat met zoveel flesjes wellicht via kraten afgerekend kan worden ipv de 260 flesjes door de automaat te halen. Maar toen kreeg ik laatst van de AH medewerker hard te horen nee dat doen wij niet, je moet die flesjes door de automaat halen. Wat ik irritant vind is dat ze niet de moeite doen, en ook al doe ik het door de automaat heen, er zijn vaak flesjes die de automaat niet pakt, Dus ik alsnog de medewerker moet bellen om die flesjes apart te rekenen. Daarnaast heb ik ook nog tientallen geirriteerde klanten achter me in de rij die ook flesjes willen terugbrengen. AH rekent lekker statiegeld makkelijk af bij de klanten maar het terugbrengen van die statiegeld gaat heel moeizaam, vaak belanden de flesjes ook in de prullenbak, als de automaat toch niet werkt, Wat het een soort van oplichting is van de Albert Heijn! Slecht dit en ze denken aan de mileu maar eerder aan hun eigen portemonnee want statiegeld is sowieso verplicht te betalen!
tegenwoordig is de aflevering slecht
tegenwoordig is de aflevering slecht, ieder week is er wel wat, vorigeweek kreeg ik te horen dat door technische storingen ik niets geleverd kreeg, deze week bleek bij mijn bestelling geen asperges te zitten, heb daar geen bericht van gekregen, vaak zijn de groentes slecht, mandarijnen waren al 2 maal rot, enz enz
Op het moment dat je niet thuis bent…
Op het moment dat je niet thuis bent voor de bezorging van de boodschappen (albert heijn) binnen de afgesproken bundeltijd krijg je 50 euro boete, ongeacht de reden. Als Albert Heijn niet binnen de bezorgbundel tijd de boodschappen brengt belt de klantenservice op: sorry maar de bezorger staat in de file dus is een uur te laat (21.00...file). De bezorger zegt naderhand: sorry, ik ben te laat, het bestel systeem is uitgevallen waardoor alle bezorgingen uitlopen. De consument te laat, 50 euro boete betalen. De bezorger te laat, een leugen aanhoren. Bravo voor de service!
5 mei 22 bij AH Groesbeek…
Wilde 5 mei 22 bij AH Groesbeek bij afdeling groenten en fruit "kiwi en spercibonen" kopen. Daar bestaan ineens geen losse plastic zakjes meer om je gekochte producten te verpakken... Ik moest hergebruik zakjes kopen voor € 0.30... (nog meer extra omzet en winst zo voor AH creëren?) En een probleem totaal op mijn bord als klant plaatsen..! Waarom deze "naar binnengerichte marketing" actie door AH bedacht? De klant is toch koning toch? Ik ben jarenlang een topklant voor AH (krt 2620573934434). Maar op deze manier jagen jullie mij snel naar Lidl....! Zeker weten: alvast geen AH groenten en fruit meer van AH.. Drempel naar low budget supermarkten maken jullie zelf zo lager, en dat in een periode dat de prijzen stijgen? Slim hoor die AH marketing lui...
Ik ben heel tevreden over de AH…
Ik ben heel tevreden over de AH bezorgservice, zijn altijd netjes op tijd je kan het via de app in de gaten houden. Als ik problemen met de producten hebt, en chat ik AH effe en het is zo geregeld met een foto erbij. Ik ben wel tevreden over de bezorgservice. Voorheen bij de picnic maar hun assortiment is zo weinig dat ik weer terug ben bij Appie.
In Januari hier Taste of the World…
In Januari hier Taste of the World Iberico ribs besteld (zo'n 10 kilo). Dit is diepvries, dus gingen pas mee ad slag een maand later, waardoor je ook geen klacht erover in kan dienen. Tevens is er alleen chat of naar een filiaal, niet ok om ook echt je klacht te laten registreren voor een fatsoenlijke afhandeling. Maar waar het op neer komt is dat de kwaliteit van deze spareribs buitengwoon slecht is. Heel dun / plat, bijna alleen maar bot, de rest is klein beetje vlees en laagjes vet, super, super, super slecht. Koop Taste of the World Iberico ribs niet bij AH !
Ziek zijn maar daar is AH om mij uit de brand te helpen toch ?
Ik ben zo ziek dat ik voor het eerst echt geen boodschappen kan doen en niet kan mantelzorgen. De oplossing AH online. Mijn aannames die ik eerder altijd had zijn uitgekomen. Producten niet op voorraad dus geen melk, yoghurt, verspakket en jawel: bedorven witlof! Ik ben boos, heel boos. Niet op de bezorger dat was een keurige jongeman die hier van baalde en heel timide zei: ik kan hier niets aan doen mevrouw, hier klagen veel mensen over. Remedie: niet meer ziek worden en niet meer online bij AH bestellen. En wil je een klacht indienen per mail succes ermee dat gaat niet je kunt alleen per product reageren, wat een idioterie. Ohja ik krijg wel 2,85 euro terug van de witlof, smaakt lekker op mijn bord!
Twee sterren voor de bezorger!
Onbegrijpelijk slecht opgelost
Onbegrijpelijk. Dag voor Pasen wordt de bestelling geleverd. Blijkt het koelblok te missen.bestelling kan niet worden afgegeven. Begrijpen we. Alternatief is dat we de boodschappen die niet geleverd worden niet hoeven te betalen (verrassing 😬) en 10 euro korting. Belachelijk aanbod natuurlijk. Nu heb ik voor niets bezorgkosten want ik moet alsnog naar de winkel. Dus die korting is al weg. Dan maar hopen dat ik de dag voor Pasen überhaupt nog kan vinden wat ik nodig heb in de overvolle supermarkt. Echt onbegrijpelijk slecht opgelost!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.