Albert Bewertungen 210

TrustScore 1.5 von 5

1.5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Onlangs voorgesneden kip gekocht, maar tijdens het eten stuitten we op een fors en scherp botfragment. Mijn partner beet er hard op; dit had slecht kunnen aflopen voor het gebit of bij doorslikken. Na... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik had online boodschappen besteld bij AH (24 februari) is het bezorgd.Maar wat was nou het probleem? De bezorger was buitenlands en sprak amper Nederlands.Ik kon niet communiceren met die man.Ik had... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze klantenservice. Er wordt totaal niet meegedacht aan een oplossing. Blijkbaar is men bij AH niet competent genoeg om een bestelling die over twee dagen gepland staat en uit slechts twee prod... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

vandaag boodschappen gedaan AH, van Heekplein 1 op de 10 klanten droeg geen mond neus masker 1 op de 5 medewerkers droeg het mondneus masker verkeerd 1 medewerker droeg een gezichtsmasker doch... Mehr ansehen

1.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er zijn alleen zelfscan kassa's…

Er zijn alleen zelfscan kassa's aanwezig. Het is super klantonvriendelijk als een kar vol met boodschappen en dit moet gaan scannen bij een zeer klein scankassa. Het is hierdoor ook super druk en chaotische winkel geworden. Er wordt ook niet gedacht aan ouderen of anfalbete mensen. Echt belachelijk! Vomar is beter voor de mens

9. März 2024

Bestelling zonder levering

Twee bestellingen gedaan via AH bezorgdienst. Aangezien ik moeilijk ter been ben heb ik dit gebruikt. Via email mijn nw adres doorgegeven, maar er werd bij mijn oude adres afgeleverd.
Aangezien het vlak voor kerstdagen (20dec23) was kon er niets meer nageleverd worden naar het nieuwe adres.
Geen spullen en geen geld terug ontvangen.

20. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bezorger van AH heeft hier schade…

Bezorger van AH heeft hier schade gereden. Niets gemeld en gewoon weggereden. AH klantenservice gebeld. Daar kreeg ik een hele waslijst wat ik allemaal moest doen. Ik? Jullie moeten moeite doen! Bel me op en zeg hoe je het probleem gaat oplossen. Nee ik moest eerst een mail sturen. Die wordt automatisch beantwoord. Ja we nemen binnen 3 werkdagen contact op. Verlaten plaats ongeval is een strafbaar feit! Op zn minst kan je iemand langs sturen die het komt regelen!

12. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service

Top service!
Ik snap de slechte reviews niet.. bezorger stond net voor de deur op mijn oude adres, helemaal vergeten om mijn adres te wijzigen. Bezorger kwam alsnog bezorgen op het nieuwe adres. Dat noem je pas top service!
Natuurlijk gaan er wel eens dingen kapot en of niet compleet.(personeels zijn ook maar mensen, die kunnen fouten maken) Kwestie van aangeven bij de klantenservice en je krijg je restitutie, zo simpel is het. ( naar mijn mening)

21. November 2023

Alweer een dag later

Ik had mijn boodschappenlijst in gevuld en ik wilde nog wat bij bestellen en wat bleek dat er niets was ingevuld. Toen heb ik snel een bestelling van Pampers ingevuld voor een bedrag van 50 euro, dan mag je tot woensdag 12 uur nog wat bestellen. Daarna om precies 10 uur gebeld en kreeg weer een medewerkster aan de lijn en toen werd mij verteld , dat ze daar niets aan konden doen en ik moest maar zorgen dat ik het maar aan iemand anders moest overlaten die het wel kon doen.

15. November 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Wij gaan terug naar een concurent winkel afhalen

Het bezorguur(en te weinig keuze-uren + vertraagde website) ) wordt de laatste maanden amper nog gerespecteerd(laatste keer 2,5uur te laat ) en het feit dat vele goederen(ei-yoghuort...) letterlijk in zakken worden gegooid met beschadigingen tot gevolg, is voor ons de reden om terug naar een concurent winkel te gaan afhalen. .Personeel is steeds vriendelijk. Op klachten wordt NOOIT gereageerd, telefonisch en online amper bereikbaar. Wij spendeerden 800,- per maand aan AH-Belgie, dat nu naar een andere winkel zal gaan...

14. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De helft van de bestelde producten niet bezorgd

Vandaag een groot deel van de bestelling niet ontvangen. Verhaal van de bezorger was: ze hebben de koelbox niet meegegeven. Wel het bedrag er af gehaald, maar dat boeit niet want ik heb de producten gewoon nodig om de week door te komen.

Klantenservice niet bereikbaar. Telefonisch kan niet in het weekend en online wordt het onmogelijk gemaakt om een klacht in te dienen. Bij invulling wordt gesteld dat de niet geleverde producten niet berekend zijn en kan je de klacht niet doorsturen.

Mijn hemel: dan heb je zo'n Premium abonnement afgesloten met vast bezorgmoment, ben je nog niets waard als klant.

14. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bier flesjes gevuld met water

Wederom vandaag een bestelling ontvangen van AH.
Leeg fust werd niet meegenomen omdat hij zogenaamd een klein busje bij zich had ….het was een normale city box zoals altijd.
Vervolgens weer diverse flesjes bier met losse dop en hervuld met water ( al sinds 2020 hebben we dit probleem ) hebben dit ook al een paar keer gehad terwijl de bezorger erbij stond en die zegt dan k9mt helaas heel vaak voor.
Wie heeft er hier nog meer hetzelfde probleem?

7. September 2023

Plots bezorg moment geschrapt

Plots bezorg moment geschrapt. Mijn 95 jarige vader moet een week langer doen met wat er in de koelkast is? AH is onbereikbaar. 45 minuten op een chat gewacht, geen enkele reactie. Geen mogelijkheid iemand te bellen of te mailen. Geen service.

11. Juli 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

slechte service ongeinteresseerde bezorgers

Helaas service en kwaliteit steeds meer achteruit bij online bestellen. Bonus aanbiedingen kunnen op het laatste moment niet worden geleverd al staan ze op ge geaccepteerde bestelling, So wie so kunnen veel producten niet worden geleverd. De kwaliteit van fruit met name is steeds slechter. Bezorging steeds nonchalanter, maar welk steeds duurder

8. Juli 2023

Kapotte levering

3 keer op rij meegemaakt dat er producten in mijn bestelling kapot waren geleverd. Ik kon een hele tas weggooien omdat alles doorweekt was. Voortaan ga ik weer bij Picnic bestellen. Jammer van een groot bedrijf als AH

26. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit is de vierde keer dat de bezorger…

Dit is de vierde keer dat de bezorger veel te laat komt. Ik zit nu al 2 uur te wachten!
Na tig keer veranderen van bezorgtijd krijg ik nu de volgende tekst te zien:
Door een technisch probleem kan momenteel geen bezorgtijd worden getoond.

27. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al jaren laten wij de boodschappen…

Al jaren laten wij de boodschappen thuisbrengen door AH. Het lege kratje wordt altijd mee terug genomen. Maar op 12 juni hadden we een bezorger die geen leeg kratje mee terug nam. Het begon al dat hij heel wilt zwaaide met de tassen en mijn bril raakte. De volgende zware tas gooide hij keihard tegen de grond. Er was duidelijk iets mis met deze man. Maar wat we ook vroegen hij nam geen lege kratjes mee terug. Want hij was anders dan andere waren zijn woorden. Heb gezegd dat ik AH hiervan zou berichten.
Toen de bezorger beneden was ging hij mij bellen.
Het kwam allemaal zeer bedreigend over.
Drie keer heb ik gebeld met de klantenservice en drie keer is mij beloofd dat ik terug gebeld zou worden door de betreffende afdeling.
Maar helaas gebeurd dit niet. Zeer kwalijk dat AH dit soort mensen laat bezorgen.
En dan ook nog geen verantwoordelijkheid neemt.

12. Juni 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er is altijd wel weer iets!

De levertijd zijn altijd mooi optijd maar er is bij elke bestelling wel wat. Veelal zijn er geen producten op voorraad en dus niet te leveren, daarom moet je alsnog naar de winkel zelf. Verder is er nooit plek om je lege kratten mee te nemen. Je koopt 2 kratten maar 2 lege meenemen is dan weer niet mogelijk. Dan werkt de computer van de bezorger niet waardoor statiegeld niet verrekend wordt. In het begin was de service erg goed maar die loopt hard achteruit de laatste weken! Het overwegen waard om te stoppen en naar een ander over te stappen

20. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inmiddels 30x besteld bij AH online…

Inmiddels 30x besteld bij AH online bezorging; en dit was 25 keer ellende. Elke keer kapotte producten, kapotte verpakkingen, ontbrekende producten, maar vandaag spande echt de kroon waarbij gewoon alle stoommaaltijden en salades kapot waren. Hiernaast kiezen ze slechte een houdbaarheidsdatum. Mensen, bestel NIET bij AH online, ga gewoon zelf je boodschappen halen, bespaar je de ellende van AH online. Het meest bizarre is nog dat wij inmiddels ongeveer 12.000 euro+ uitgeven aan boodschappen per jaar, waarvan het allermeeste bij de AH, en dat je dan zulke baggerservice krijgt.

10. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

AH weigert een factuur of…

AH weigert een factuur of betalingsbevestiging te verstrekken. Vervolgens wordt je onbeschoft door een dame met een Surinaams accent behandeld, die je niet wilt helpen, doorverbinden en leugens verteld om van je af te komen terwijl je met wettelijke feiten komt. Vervolgens zet ze een toon op en wanneer je haar daarop aanspreekt hangt ze in je oor op.

7. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alleen nog met digitale betaalpas betalen

Vanaf 30 mei alleen nog bestellen mogelijk als je een digitale betaalpas activeerd waarmee AH direct het geld van je rekening af haalt.
Geen bericht vooraf
Hebben bezorgmoment tot 25 oktober 2023
Is gewoon eenzijdige wijziging van de voorwaarden.
Bestellen alleen nog mogelijk als je de pas activeert
Zeer slechte ervaring dus met AH thuis bezorgen

31. Mai 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr