Adlibris Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu har jeg oplevet, for 3. gang, at have bestilt nogle tegneserier på Cdon, som skulle leveres med Adlibris, hvor der står at det er på lager og så efter en cirka en uge blev de annulleret med besked... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt håpløst å kjøpe garn hos dem. Kjøpte garn der, og trengte mer garn etterhvert. Tok kontakt og spurte om de kunne sjekke om partinummeret på det tidligere garnet stemte med det garnet jeg skulle b... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Den ringeste service nogensinde

Den ringeste service nogensinde. Cd’en burde droppe deres samarbejde med adlibris.com.
De opgav en leveringstid på 2-5 hverdage. 11 dage efter stadig ingen pakke, pengene trukket og de skriver jeg skal vente yderligere 14 dage før jeg kan klage. Jeg må købe ny gave, da jeg jo ikke har fået pakken. Dertil står der i deres track and trace pakken er leveret men det står der ikke på post Nords hjemmeside.
Frygter dette er en fusker hjemmeside og vil aldrig købe eller anbefale denne hjemmeside til andre. 1 stjerne er for meget

22. August 2020

Forfærdelig service.

Forfærdelig service.

De angiver leverings tid på 2-5 dage, men det tager i stedet en lille måned.

Track and trace er fejlagtig, og de kan ikke fortælle, hvor pakken er.

Pengene kan de godt finde ud af at trække.

Elendig kommunikation over e-mail.

22. August 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte en bog,hvor der stod 3-5…

Jeg bestilte en bog,hvor der stod 3-5 dages leveringstid. Efter en uge havde jeg ikke modtaget den. Da så pengene blev trukket,tænkte jeg. Nu kommer den. Efter 3 dage rykkede jeg dem.Fik svar med det samme. Samne dag modtog jeg bogen. Jeg tænker det er fordi det fra Sverige, at det tog længere tid

20. August 2020

Alt for lang leveringstid

Jeg bestilte den 26. juli 3 bøger fra Adlibris over CDON. Alle bøgerne have 1-3 dages levering, og jeg har stadig ikke modtaget bøgerne i dag d. 11. august. Efter omkring en uge stod der, at mine bøger var blevet leveret på min adresse, hvilket jeg ikke kunne forstå, så jeg skrev til dem d. 10. august. De svarede i dag, d. 11. august, at det er noget, der automatisk sker på hjemmesiden (?), og at de endnu ikke er blevet sendt. Derefter fik jeg at vide, at jeg skulle kontakte dem, hvis bøgerne endnu ikke er dukket op d. 18. august.
Jeg synes simpelthen det er for dårligt, at de ikke leverer til tiden, og jeg kan også se, at mange andre har haft samme problem. Jeg håber at bøgerne dukker op inden for den næste uges tid, og ellers må jeg jo til at skrive endnu en mail til dem.
Desuden får man udelukkende svar på svensk, hvilket kan skabe en vis sprogbarriere.

11. August 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Værste service og levering nogensinde!

Værste service og levering nogensinde!

Mit produkt har været undervejs i 4 uger. Efter 1 uge fik jeg i vide det var i postkassen, men der lå ingenting. jeg skrev til deres kundeservice(man kan ikke ringe til dem!!), og efter mange dage svarede de at den var på vej. Der skete ingenting og intet blev leveret. Jeg skrev til dem igen at jeg ville have pengene retur, de returnerer kun pengene for produktet, men ikke for fragten, da de vil have man skal bestille hos dem igen!! ALDRIG BESTIL FRA CDON ELLER ADLIBRIS!!!

1. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg må desværre også melde mig i koret…

Jeg må desværre også melde mig i koret af kunder, der oplever meget lang leveringstid. ØV! Jeg valgte specifikt at handle hos dem pga. den lovede, korte leverignstid, og venter nu på 2. uge på min bog, uden at have hørt noget som helst......

20. Juni 2020

Lang leveringstid

Der stod at levering var 1-2 hverdage på den bog jeg har bestilt. Jeg bestilte bogen d. 29 april, og jeg har ikke fået den leveret endnu (8. maj). Jeg kan se via track and trace at den ikke engang er blevet leveret til PostNords terminal endnu...

8. Mai 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville egentlig ikke give en stjerne

Ville egentlig ikke give en stjerne. Bestilte en bog den 18 april. Den er endnu ikke kommet og nu skriver de jeg skal vente og se om den kommer inden den 11 maj.
Endvidere har de trukket varens pris på mit kort og yderlige reserveret tilsvarende pris på min konto. Det ser ud som om jeg kommer til at betale for en vare 2 gange uden dog at modtage den.
Handler aldrig der igen og forstår ikke cdon samarbejder med dem

3. Mai 2020

Burde have nul stjerner

Burde have nul stjerner, skulle for lænst have modtaget en bestilt bog, men stadig ikke modtaget Track&trace etc. Prøv bare at kontakte deres kundeservice, jamen held og lykke ......

23. April 2020

De burde ha 0 stjerner.

De burde ha 0 stjerner.

Jeg har skrevt til dem 3 gange nu og fortsat ikke modtaget bogen som blev bestilt for ca 3 uger siden. Der er 2-5 dages leveringstid ifølge siden jeg bestilte på.

Så hvem ved, måske dukker den aldrig op. Måske kommer den om nogle mdr. jeg aner det ikke.

Men ingen service og ingen levering.

Find tingene et andet sted

21. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

For lang leveringstid og dårlig kundeservice

Bestilte en bog til en gave. Dårlig plan, da de ikke overholder den angivne leveringstid på 3-5 dage, og virker rimelig ligeglade med det faktum. Beder blot en om at se tiden an yderligere 5 arbejdsdage. Svarede heller ikke på mit konkrete spørgsmål om hvor pakken reelt befandt sig. Deres trackingsystem sagde at pakken var i min postkasse - det var den altså ikke!! PostNords track and trace sagde, den befandt sig på en sorteringscentral i Sverige. Kombinationen af forlænget leveringstid og ligegyldighed i deres kundeservice leder til, at jeg ikke kommer tilbage.

26. Februar 2020

ULTRA LANG LEVERINGSTID OG DÅRLIG KUNDESERVICE

Aldrig har jeg ventet så længe på en pakke!!! Fortryder stærkt, at jeg ikke læste anmeldelserne af firmaet først.

Bestilte 2 bøger den 26.1.2020, hvortil der oplyses levering indenfor 5 dage. d. 30.1.2020 er pakken stadig ikke afsendt. Jeg skriver til dem, og får at vide den ene bog var blevet udsolgt, og de ventede på, at den skulle komme på lager, og de slutter mailen med at skrive at den ville blive afsendt dagen efter d. 31.01.2020.

Tænker fint og venter, men den bliver ikke afsendt, og skriver til dem d.1.02.2020 at jeg gerne vil afbestille den udsolgte bog, som stopper afsendelsen af den anden. De skriver at det er fint og den anden vil blive afsendt.

I dag d.10.02.2020, ved jeg kun at den skulle være afsendt, men ved ikke hvor den er eller hvornår den kommer.

10. Februar 2020

Ekstrem lang leveringstid

Jeg bestilte en julegave d 7. december via cdon. Den er stadig ikke kommet. De skriver den ikke når at blive leveret inden juleaften. Simpelthen for ringe service.

20. Dezember 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en bog via cd.on,s danske…

Bestilte en bog via cd.on,s danske hjemmeside 8/12, Ordrebekræftelse er på dansk, men jeg da jeg modtager er bogen på SVENSKA! 19 dec. Kundeservice er svarer på svensk og forstår/læser ikke ordenligt ens mails. Ringe service, sagen endnu ikke løst. Køb aldrig via cd.on. det er blevet et såkaldt market place, hvor der har underleverandrører og fralægger sig ansvar.

20. Dezember 2019

Svindel

Hvis du har intentioner om at modtage din pakke indenfor en måned, så bør du finde en anden hjemmeside eller butik. Min pakke forlod først lagret efter 10 dage, en uge efter har jeg stadig ikke modtaget pakken. Ved ikke om fejlen ligger hos denne sælger eller hos CDON, men kan på ingen måde anbefale. Kan desværre intet sige om produktet, da de valgte aldrig at levere det, men trække mine penge alligevel.

16. Dezember 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr