Adlibris Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu har jeg oplevet, for 3. gang, at have bestilt nogle tegneserier på Cdon, som skulle leveres med Adlibris, hvor der står at det er på lager og så efter en cirka en uge blev de annulleret med besked... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helt håpløst å kjøpe garn hos dem. Kjøpte garn der, og trengte mer garn etterhvert. Tok kontakt og spurte om de kunne sjekke om partinummeret på det tidligere garnet stemte med det garnet jeg skulle b... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis du har intentioner om at modtage din pakke indenfor en måned, så bør du finde en anden hjemmeside eller butik. Min pakke forlod først lagret efter 10 dage, en uge efter har jeg stadig ikke modtag... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en bog via cd.on,s danske hjemmeside 8/12, Ordrebekræftelse er på dansk, men jeg da jeg modtager er bogen på SVENSKA! 19 dec. Kundeservice er svarer på svensk og forstår/læser ikke ordenligt... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg go god service

Billigt, effektivt, brugervenligt og et kæmpe udvalg af både skøn- og faglitteratur. At fragten oveni er gratis og man kan følge sin pakke hele vejen - plus at fragtmanden ringede mig op da jeg ikke var hjemme og vi aftalte hvor han skulle lægge pakken. Meget tilfreds! :)

21. Februar 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ok, men lang leveringstid.

Jeg har bestilt her fra et par gange nu. Priserne er meget fine, og udvalget det samme. Dog synes jeg siden er lidt uoverskuelig, og deres levering tid er ofte ret lang (omkring 1 til 2 uger) ... men saa er det selvfoelgelig et plus at fragten er gratis.

10. Februar 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kræver CPR nummer for at købe en bog!

Bestilte en bog og betalte med Dankort. Bestillingsformularen bad om CPR nummer eller 6 første cifre. Jeg ønsker ikke at oplyse nogen af delene, så jeg indtastede en konstrueret men gyldig fødselsdato og bestillingen gik igennem - samme konstruerede fødselsdato virkede i øvrigt for et år siden da jeg bestilte hos dem sidst. Dagen efter kom følgende mail:

"Tak for din bestilling. Vi kan devsærre ikke behandle / ekspedere din ordre når du som det fremgår af vores hjemmeside - ikke har oplyst dit personnummer eller som minimum de 6 første cifre (Betaling med Kreditkort)"

WTF? Jeg vil købe en bog og betale med Dankort! Jeg skal ikke oprette en kreditaftale eller anden abonnementsordning. Hvad skal I med mit CPR nummer?
I den følgende mailudveksling skriver kundeservice så at "sådan er reglerne og det ikke er noget adlibris.com har fundet på".
Jeg handler næsten dagligt på nettet og INGEN andre steder beder man om disse personfølsomme oplysninger.

4. Februar 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Varer ikke på lager og langsommelig tilbagemelding

Jeg bestiller d. 15/1 en bog og en dvd hos Adlibris. De står til at kunne leveres på hjemmesiden. D. 18/1 får jeg besked om, at bogen er udsolgt. Jeg venter i spænding på dvd'en...

D. 22/1 får jeg besked om, at dvd'en er forsinket fra forlaget, men snart afsendes. D. 23/1 sender Adlibris mig en mail om, at de ikke kan levere den alligevel.

Jeg synes det er en ærgerlig proces, og jeg ville ønske, jeg havde handlet et andet sted fra starten.

Jeg anbefaler ikke firmaet, og handler her ikke selv igen.

23. Januar 2013
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alt for længe levering, og dårlig tilbagemeldinger

Har d. 28.12.2012 bestilt bogen "Low carbs", med ordrenummer: 28978736. På hjemmesiden stod der (indtil igår hvor jeg IGEN påpegede det) afsendes inden for 2-5 dage.

De er klar over at bogen er i rest, og giver kun info når man skriver til dem. Jeg vil på ingen måde igen købe fra dem, og vil bestemt heller ikke anbefale dem til andre.

14. Januar 2013

DÅRLIG SERVICE (LEVERINGSTIDEN)

HAR STORT SET HVER ENESTE GANG JEG KØBER PÅ NETTET - OG DET ER EN DEL - ER VAREN BLEVET SENDT DAGEN EFTER - VED GODT MAN FÅR OPLYST AT DET TAGER 2-4 DAGE, MEN JEG TILFØJEDE SOM KOMMENTAR, OM IKKE DET VAR MULIGT BØGERNE BLEV SENDT SENEST 2 DAGE EFTER BESTILLING, DA DE SKULLE BRUGES TIL UNDERVISNING - MEN NEJ DER SKULLE GÅ 4 DAGE!!!!!!
BARE IKKE I ORDEN.

10. Januar 2013
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God service, men lang leveringstid

Super at de har så stort udvalg og billige priser (også på levering).

Men deres leveringstid er alt for lang. Jeg ventede 14 dage på min bog (selvom de havde den på lager). Nu får min far så ikke lige sin julegave til tiden desværre :/

21. Dezember 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Nemt og billigt

Nu har jeg bestilt bøger flere gange på siden - De har altid været billigst (jeg har brugt bogpriser.dk). Det eneste lille bitte minus er, at leveringstiden er nogle dage længere end andre steder. Jeg har bestemt ikke handlet her for sidste gang.

19. Dezember 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Læg mærke til leveringstiden

Jeg bestilte en bog søndag den 9/12, og modtog den fra Sverige tirsdag den 18/12 - altså 6-7 hverdage. Virksomheden lovede, at leveringen ville tage i alt 4-9 hverdage, så den har levet op til sit løfte.

Men det er en ret lang leveringstid, som man skal være meget opmærksom på, hvis man skal have en gave frem før jul eller fødselsdag.

Alt andet - pris, bogens tilstand osv. var meget fint.

19. Dezember 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Endte med at afbestille...

AdLibris tog over en uges behandlingstid, for at finde ud af, at de ikke kunne skaffe bogen. Vi afbestilte de andre bøger, som blot var blevet tilvalgt for at spare porto...Vi kan nu ikke nå at købe bøgerne andet steds og få dem inden jul! De kunne have reageret prompte og spares os for en masse bøvl!

12. Dezember 2012

Leveringstid på 22 dage!

Jeg bestilte en bog d. 15 november og modtog den d. 7 december..
Da jeg havde ventet på min pakke i 10 dage, henvendte jeg mig til Adlibris og fik at vide, at pakken var blevet væk i forsendelse, men at de ville genbestille den, jeg skulle bare bekræfte min adresse pr. mail, hvilket jeg gjorde fem minutter senere. Der gik en uge, hvor jeg intet hørt, og jeg henvender mig igen og får at vide, at de stadig venter på, at jeg bekræfter min adresse.. Dette gør jeg så igen og fortæller, at jeg allerede har bekræftet min adresse for en uge siden, da de jo bad mig om det.. Her efter går der en god uge, og så bliver bogen leveret - 22 dage efter bestilling!
Kundeservice var hele vejen igennem forløbet lidt ligegyldige overfor mine henvendelser, og jeg er ikke imponeret af, at de først mister min pakke, hvorefter de misser min bekræftelse af adressen, så jeg må vente yderlig en uge..
En mere serviceminded betjening havde hjulpet en del, eller at Adlibris selv havde gjort noget i forhold til at kontakte den kunde, hvis pakke de har mistet, en pakke der var betalt, men det bliver kun til to stjerne. Desuden forstår jeg ikke, at de benytter Bring som leveringspartnere, firmaets dårlige ry og anmeldelse taget i betragtning..

11. Dezember 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ok Handel

Alt i alt er det en god hjemmeside med bøger på flere sprog. Købte en norsk bog til julegave den kom 3 dage efter bestilling. Mangler dog track&trace for at være helt i top.

9. Dezember 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr