ABC Byg leverer altid et helt unikt og gennemtænkt resultat uanset opgaven. Christian er en yderst effektiv og dedikeret tømremester, som sikrer, der er kræset om selv den mindste detalje. Denne tilga... Mehr ansehen
Udover at være en flink fyr, så har min oplevelse med ABC Byg desværre ikke været god og kan derfor ikke anbefales. Sagen i korte træk: Takker ja tak til et tilbud d. 09.12.2020 (for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ABC byg har sat nyt Lindab topline tag (ståltag) på vores sommerhus. Det gamle eternit tag var revnet. Firmate var meget professionelt, og håndværkerne gav gode informationer undervejs. Prisen blev so... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
ABC Byg Næstved udfører tømrerarbejde efter principper om kundetilfredshed & høj kvalitet, og går ikke på kompromis med det gode håndværk. Vinder af Håndværker.dk prisen for 8. år i træk. Speciale i tagrenovering og lægning af nyt ståltag, lagt på KUN 3 dage og giver op til 30 års produkt garanti. Vi har opført over 1.250 Lindab ståltage rundt omkring på Sjælland. Vi er en af de eneste Lindab TageXperter på Sydsjælland, Midtsjælland og Lolland Falster, men kører på hele Sjælland. Derudover udfører vi tømrerarbejde, som udskiftning af vinduer & døre, facadebeklædning m.v. For 8. år (2018-2025) i træk har vi vundet Håndværker.dk prisen for "Bedst anbefalede tagdækker i Region Sjælland" og for 3. år (2023-2025) i træk har vi vundet Håndværker.dk prisen for "Bedst anbefalede Tømrer i Region Sjælland". Har over 25 års erfaring og Tilsluttet BYG GARANTI ordningen. Takket været vores pålidelige medarbejdere og rigtig gode leverandører, er vi særdeles konkurrencedygtige på pris og kvalitet. Tøv ikke med at ringe 20 73 91 51 for et godt tilbud.
Fodbygårdsvej 33, 4700, Næstved, Dänemark
- 20739151
- abcbyg@abcbyg.dk
- www.abcbyg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Vi er meget tilfreds med udførelse og…
Vi er meget tilfreds med udførelse og resultat. Venlig og dygtig håndværker.
Tak fordi at i udført arbejde efter vores ønsker og vi vil gerne anbefale jer til andre.

Virkelig flot arbejde
Virkelig flot arbejde, kan kun anbefales. Super flot tag. Tak.

Rigtig godt arbejde
Rigtig godt arbejde. Meget pertentlige med oprydning.
Venlige og altid parate til at besvare spørgsmål vedrørende arbejdet.

Dygtige og selvstændige håndværkere
Dygtige og selvstændige håndværkere, der kan deres håndværk. De er behagelige at omgås, og de griber ikke forstyrrende ind i beboeres tilværelse. Undtagen den støj og larm, der er uundgåelig, når der arbejdes.

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Fin service og arbejde med udskriftning…
Fin service og arbejde med udskriftning af teressedør

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Lindab Topline Tag på gammelt eternittag.
Meget tilfreds med arbejdets udførelse.
Vores hus med det nye tag er blevet så flot.
Kan varmt anbefale Abc Byg, venlige og dygtige folk.

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Underbrædder på udhæng sommerhus.
Underbrædder på udhæng sommerhus. Arbejdet er flot udført til vores fulde tilfredshed med stor præcision og omhu. De 2 håndværkere var vældig omhyggelige samt også nogle rigtig gode og tiltalende mennesker. Vi kan kun anbefale firmaet såvel som håndværkerne til andre.

Veludført arbejde.
Har for flere år siden fået nyt Lindab tag - og taget fremstår stadig som nyt. Veludført arbejde.
Har nu fået udskiftet tagrender - igen pænt og veludført arbejde. Kan kun give ABC Byg de bedste anbefalinger.

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Vi fik skiftet vinduer af abc byg
Vi fik skiftet vinduer af abc byg, hurtigt og super flot arbejde.
Vi havde en ekstra opgave med flytning af et skab, som de klarede med det samme med et smil på læben.
Alt i alt en 100 % positiv oplevelse, kun ros herfra. 👍

SMUKT Arbejde
Vi har fået lagt nyt tag, samt isat helt nye døre og vinduer, og opsat nyt køkken - bryggers og bad. Altsammen lavet af ABC Byg i Næstved.
Aldrig har vi følt os så godt behandlet af håndværkere, og alt blev lavet og var færdig gjort til tiden af ABC Byg.
Vi kan derfor med stor tilfredshed "ANBEFALE" ABC Byg i Næstved.
100 % smukt arbejde, og hele holdet bag ABC Byg er helt fantastiske.
KUNNE VI GIVE 10 STJERNER, ville vi gøre dette.

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Nyt sort ståltag med ned bygget…
Nyt sort ståltag med ned bygget solceller fantastiktisk flot arbejde og en super god service fra start til slut, inklusiv slut samtale på adressen

Nyt ståltag
Lige fået nyt ståltag lagt på. Top job, kan kun varmt anbefales. Kommer til tiden og gør det helt færdigt.

Kun positivt herfra
Vi har fået lavet tag, og det er med kæmpe stor tilfredshed!
Hos ABCbyg er de hurtige og yderst effektive. Derudover fik vi den bedste service! Og til en meget favorable pris!
Jeg kan uden tvivl anbefale dem

En meget positiv oplevelse
Effektivt, professionelt og ordentligt.
Jeg kontaktede ABC Byg omkring en opgave, som de behandlede med stor professionalisme og med stort øje for kundens behov og trængsler. Dette er en virksomhed som sætte en ære i at arbejdet er veludført og kunden sættes i centrum.
Virkelig en positiv oplevelse og der er ingen tvivl om, hvilket firma jeg vil bruge fremover

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Fantastisk og helt igennem professionelle…
Vi har tidligere fået skiftet vores øvrige vinduer af et andet firma, så valget af ABCbyg var ikke svært, da de sidste skulle skiftes.
Helt igennem professionelle håndværkere. Steen, Christian og Kasper har ydet et fantastisk stykke håndværk og en super service fra start til slut.
Vi fik udskiftet samlet 5 vinduer, og håndværket er tip top. Indvendigt er alle afslutninger helt perfekte, uden at man er nødt til at gå efter med hverken spartel eller maling. Fordi vi nu har et hus fra 60'erne er det nødvendigt med en afslutning udvendigt.
Under selve udførelsen af arbejdet, har de været super søde og sågar gjort rent efter sig. En meget positiv oplevelse, at håndværkere kan være så fantastiske.
Udskiftning terrassedør
Alt gik hurtigt, Steen kom til os dagen efter vi kontaktede dem, døren blev leveret 2 uger hurtigere end lovet, og blev sat i dagen efter. Resultatet er super flot.

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Professinelt arbejde til aftalt tid og pris
Vi har netop fået lagt et ny Lindab ståltag af ABC Byg og vil hermed gerne videregive vores bedste anbefaling af ABC Byg. Arbejdet er udført fuldstændig tilfredsstillende og professionelt. Slutresultatet er blevet meget flot og håndværkerne har gjort sig umage med at få det færdige tag til at fremstå som en helhed. Vores ønsker og behov har været i centrum gennem hele processen fra den første dag.
FLOT, SORT STÅLTEGLTAG / 100% GODT HÅNDVÆRK - ABC BYG
ABC BYG Næstved ApS overrasker positivt ved hurtigt at opsætte nyt tag fra Lindab A/S, Jels, i stålplader, der - i sort eller rødt - ligner et rigtigt tegltag. Taget udføres af de bedste og mest professionelle tømrer, jeg som arkitekt, har set i meget lange tider. Det tager, når stilladset er oppe - ca. 3 dage! Her er virkelig tale om et troværdigt, godt håndværksfirma, der ved, hvad tillidt og godt håndværk kan gøre for dig som husejer! Det er en fornøjelse. Derfor min højeste anbefaling.
(Lindab AB, en gammel solid svensk virksomhed, giver endog fra 20-30 års garanti oveni)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.