Udover at være en flink fyr, så har min oplevelse med ABC Byg desværre ikke været god og kan derfor ikke anbefales. Sagen i korte træk: Takker ja tak til et tilbud d. 09.12.2020 (for... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ABC BYG Næstved ApS overrasker positivt ved hurtigt at opsætte nyt tag fra Lindab A/S, Jels, i stålplader, der - i sort eller rødt - ligner et rigtigt tegltag. Taget udføres af de bedste og mest pro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
ABC Byg Næstved udfører tømrerarbejde efter principper om kundetilfredshed & høj kvalitet, og går ikke på kompromis med det gode håndværk. Vinder af Håndværker.dk prisen for 8. år i træk. Speciale i tagrenovering og lægning af nyt ståltag, lagt på KUN 3 dage og giver op til 30 års produkt garanti. Vi har opført over 1.250 Lindab ståltage rundt omkring på Sjælland. Vi er en af de eneste Lindab TageXperter på Sydsjælland, Midtsjælland og Lolland Falster, men kører på hele Sjælland. Derudover udfører vi tømrerarbejde, som udskiftning af vinduer & døre, facadebeklædning m.v. For 8. år (2018-2025) i træk har vi vundet Håndværker.dk prisen for "Bedst anbefalede tagdækker i Region Sjælland" og for 3. år (2023-2025) i træk har vi vundet Håndværker.dk prisen for "Bedst anbefalede Tømrer i Region Sjælland". Har over 25 års erfaring og Tilsluttet BYG GARANTI ordningen. Takket været vores pålidelige medarbejdere og rigtig gode leverandører, er vi særdeles konkurrencedygtige på pris og kvalitet. Tøv ikke med at ringe 20 73 91 51 for et godt tilbud.
Fodbygårdsvej 33, 4700, Næstved, Dänemark
- 20739151
- abcbyg@abcbyg.dk
- www.abcbyg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
ABC Byg leverer altid et helt unikt og…
ABC Byg leverer altid et helt unikt og gennemtænkt resultat uanset opgaven. Christian er en yderst effektiv og dedikeret tømremester, som sikrer, der er kræset om selv den mindste detalje. Denne tilgang til opgaverne, samt et altid positivt og smilende væsen, er et DNA, der går igennem alle medarbejdere i hele virksomheden. Kan bestemt anbefales.
Skorsten ned og nyt tag hvor den havde…
Skorsten ned og nyt tag hvor den havde siddet. Flot resultat og igen er vi super tilfredse med udført arbejde.
Arrogant holdning uanset hvad man…
Arrogant holdning uanset hvad man siger. Bad om et tilbud på nyt tag. "Vi har nok at lave" var svaret.

Topprofessionelt firma.
ABC byg har lavet nyt tag hos mig og har også udført andet arbejde for vores ejerskifteforsikring.
Jeg har ikke andet, end ros for deres arbejde. Kvaliteten og professionalismen er helt i top. De kommer til tiden, er altid til at få fat på og har meget god kundebetjening.
Jeg havde primært lagt mærke til følgende, som var meget overraskende, fordi jeg har haft meget med håndværkere at gøre:
• Kvaliteten af arbejdet. Der er intet at sætte en finger på. Håndværkerne er dygtige og omhyggelige. Selv de steder, de kunne have sjusket uden at jeg havde opdaget det, er tingene lavet ordentligt. Jeg er yderst tilfreds med kvaliteten af deres arbejde.
• De kommer til tiden. Både ejeren, som skal besigtige forholdene for at give et tilbud, men også håndværkerne.
De sørger også for at få leveret materialerne til tiden, de går i gang til tiden og overholder den tid, de har lovet at bruge på opgaven. Det er lige som det skal være.
• Præcise tilbud. Det slutresultat, der bliver lovet, er også det, du får. Uden overraskelser og hovsa-regninger.
• Topprofessionelle håndværkere. De ansatte er meget professionelle, venlige, ordentlige samt omhyggelige i sit arbejde. Faktisk langt ud over, hvad jeg har set andre steder!
• Kundeservicen er i top. Jeg har ikke andet end gode oplevelser med ABC Byg. De svarer altid på mails og opkald, ringer tilbage hvis det er aftalt, og svarer på mails. Lover de at give et tilbud, så kommer der et tilbud. Det er virkelig fantastisk og næsten unikt i branchen. Man er på intet tidspunkt i tvivl om, at der bliver taget god hånd om opgaven.
Jeg kan kun anbefale dem og vil bruge dem igen.
ABC byg har sat nyt Lindab topline tag…
ABC byg har sat nyt Lindab topline tag (ståltag) på vores sommerhus. Det gamle eternit tag var revnet. Firmate var meget professionelt, og håndværkerne gav gode informationer undervejs. Prisen blev som aftalt, dog kom der ekstra regning undervejs i forhold til det oprindelige tilbud da der blev fundet flere fejl ved det bestående tagkonstruktion. Dette fik vi god dokumentation for samt rigtig gode forklaringer på. Det var tydeligt at man ikke kunne se disse fejl før det gamle tag blev fjernet.

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Har fået skiftet 2 terrassedøre og det…
Har fået skiftet 2 terrassedøre og det er top professionel arbejde og super behagelige medarbejdere.
Vil helt sikkert bruge dem igen.
Ellen & Lars

Hurtigt og professionelt
Hurtig, venlig og professionel betjening ifm ny yderdør fra KPK vinduer og døre.

En succes oplevelse
Har fået skiftet døre og vinduer i hele huset da det er et ældre hus med kampstens sokel skulle der også laves lidt mure arbejde på sokel alt gik igennem ABC byg og blev udført til fuld tilfredshed med materialer af høj kvalitet og af behagelige professionelle folk.
En virksomhed der klart kan anbefales og som vi vil bruge igen👍

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Fik skiftet vinduer på rekordtid
Fik skiftet vinduer på rekordtid - super flot lavet... glæder mig til de næste par projekter.
Tak Steen.

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Nyt tag på carport og værksted
Vi har fået lagt et Lindab stålprofilpladetag på vores carport/værksted.
Vi har tidligere fået et Lindab stålprofilpladetag på huset.
Igen har vi fået lavet et godt arbejde af ABCByg.
Flinke og omhyggelige personer.
God service af Steen.
Anbefales af os.

Lindab topline tag
Vi har haft en rigtig god oplevelse med ABC Byg - Næstved. Lige fra første kontakt til slut, hvor vi nu står med et flot nyt tag. Utrolig venlig og god service. Kan varmt anbefale firmaet.

Topprofessionelle
Topprofessionelle, faglig dygtige håndværkere.
Udskiftede vinduerne i vores udestue. Utrolig hurtige,
men samtidig meget omhyggelige med arbejdet.
Fantastisk rare og hensynsfulde at have på besøg.
Har tidligere udskiftet vores tag, som vi er meget tilfreds med. Vi kan varmt anbefale dem 👍!
Ulla og Willy Braun

Super firma!
Har lige afsluttet udskiftet af døre,vinduer samt beklædning m.m.i vores hus og kan ikke rose ABC Byg
Næstved nok for det fine arbejde samt samarbejdet omkring processen.
Den bedste anbefaling herfra.
Else og Poul Erik Karlsson

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
De laver et smukt professionelt…
De laver et smukt professionelt arbejde...😊

Top professionel
Top professionel
Godt stykke arbejde
Holder hvad de lover
Mere end tilfreds

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Melder pludselig afbud - vil alligevel ikke tage opgaven
Sagen i korte træk:
Takker ja tak til et tilbud d. 09.12.2020 (forsikrings-sag)
- Må gentagne gange bede om respons.
Christian har travlt og har dette som undskyldning - fair nok.
Efter flere mails, bliver jeg kontaktet og Christian fra ABC BYG vil gerne forbi, for at måle op igen, for en sikkerheds skyld (helt fint) - dette blev gjort fre d. 15.01.2021
Alt blev aftalt og materialer ville blive bestilt hjem osv.
Onsdag aften d. 21.01.2021 kl. 20:40 modtager jeg en mail om, at han alligevel ikke vil påtage sig opgaven, da han har travlt og iøvrigt havde mistet 2 mand.
Tjaa hvad skal jeg sige ?
Nu kan jeg så begynde helt forfra, da al min tid har været spildt til ingen verdens nytte.
Synes faktisk ikke det er okay!!
Det er da møg-irriterende og nej, jeg kan naturligvis ikke anbefale ABC BYG fra Næstved.
Ref: Tilbud_5326

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
En håndværker der ved hvad der skal…
En håndværker der ved hvad der skal laves og det bliver gjort som man ønsker.

Top professionelle og fleksible
Top professionelle, og yderst fleksible på trods af travlhed.
Skulle have koordineret murer, tømrer, VVS og maler til at lave 2 badeværelser og ABC byg gjorde alt hvad de kunne for at komme og lave det de skulle, på trods af forsinkelser fra andre håndværkere og med meget kort varsel. Og yderst tilfreds med resultatet! Kan kun anbefale ABC byg og vil helt klart bruge dem igen! 👌

Veludført arbejde, dygtige håndværkere
Vi er glade for at vi valgte ABC byg til opgaven med at få skiftet skydedør og vinduer, hoveddør samt karnap vindue som skulle genopbygges påny både indvendigt og udvendigt. Takket være 2 meget dygtige tømrere er resultatet blevet så flot.

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Som vanligt super betjening og arbejde

Antwort von ABC Byg Næstved ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.