4hotdogs.com Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Merle fra 4hotdogs.com fortjener faktisk mere end de 5 mulige stjerner. Hun har ydet en perfekt kundeservice ifbm valg af nyt hundebur 😊 Derudover lynhurtig levering - dag til dag 👌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet hos 4hotdogs.com en del gang. Og vender altid tilbage. Der er en god betjening/service, god hjemmeside, gode produkter og hurtig levering. Deres sortiment er perfekt til lidt ekst... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

er bare en super go side, med et rimeligt stort udvalg. de pakker altid tingene pænt ind i lidt papir og binder en sløjfe om og ligger en gratis godbid med også med en sløjfe om :) leveringen sker o... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

4hotdogs.com - en online shop med et stort udvalg af tilbehør til hunde og katte i top kvalitet. Alt det din hund og kat ville købe, hvis de kunne shoppe på nettet. Hip, unikke produkter til katte og hunde: holdbart legetøj, lækre godbidder, hundeseler, hundetegn med gravering og meget mere.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Superservice

Jeg havde lavet en ordre, da jeg kom i tanke om, at jeg gerne ville have mere for at undgå dobbeltfragt. Dette var intet problem og den ekstra varer blev nemt tilføjet. Dagen efter modtog jeg mine varer of jeg glæder mig til, at min kat får afprøvet dem for at se, hvorvidt de falder i hendes smag. Hun skal kun bruge dem ved juletid.

2. November 2017

Super

Bestilte et par ting - den ene ting kunne først leveres en uge senere og det ringede de straks og meddelte. Super god service. Vil helt klart gerne handle der igen og vil gerne anbefale det til andre

25. Juli 2017

5 stjerner hvad med 10 stjerner

Virkelig god service og sindsyg god kvalitet til pengene

Og så topper de den med at give en tykke stang med i pakken

Vil 100% handle der flere mange gange

Vis de kunne få 10 stjerner havde helt klart fået det af mig❤️❤️

17. Juli 2017

Fremragende service

Bedre service skal man lede længe efter. Jeg havde bestilt varer til afhentning i butikken søndag aften, og ikke nok med at varerne var lagt klar til afhentning mandag morgen, men de søde ejere ringede også og lagde en besked på min svarer om at de lå klar. Da jeg hentede varerne fik jeg også lidt ekstra godter og legetøj med til mine andre dyr. Handler helt sikkert her igen, kan varmt anbefales 😊

25. Februar 2017

Super!

Er virkelig tilfreds, billige priser, hurtig levering, og så have de givet en pose med lidt foder med, og de have pakket halsbåndet pænt ind med bånd om!!
Kan anbefales 😄👌🏼

16. Februar 2017

Sådan !

Aldrig har jeg før fået så god en behandling. Ringede til 4hotdogs, havde en del spørgsmål, som alle blev besvarede på bedste vis. Ikke i tvivl om at de går op i deres forretning, de ved hvad de snakker om. God hjemmeside, og varerne var der dagen efter. Jeg kommer til at handle der fremover.

4hotdogs, tusinde tak for en super oplevelse.

Kh Ham med den dejlige bulldog.

11. September 2016

Super god kundeservice.

Fantastisk kundeservice, vi modtog pakken dagen efter vi bestilte.
Vores varer var flot pakket ind, og en godbid til vores hund🐾 Har man spørgsmål svarer de altid hurtigt. Jeg kan kun anbefale 4hotdogs.com - ikke sidste gang jeg handler der.😊

16. April 2016

Super service :-)

Hej,

Jeg kan kun anbefale at handle hos 4hotdogs.com. Det var en hurtig levering og super sødt personale som var meget hjælpsomme. Dejligt med et lille kødben som overraskelse til min hund :-)

Jeg kommer helt klart til at handle her igen :-)

De bedste hilsner

Jennifer

3. März 2016

Fantastisk

Rigtig god kundeservice! Havde bestilt et hundetegn og en tyggepind til 4kr. Dagen efter ringer de og informere mig om at grunden til forsendelsen er så dyr, er at hundetegnet først skal til gravøren og bliver sendt direkte derfra, så tyggepinden på 4kr bliver sendt separat, så derfor løber portoen op. Jeg siger så nej tak til kødbenet, og spare en del penge i porto. Jeg synes det er rigtig god service at de ringer og fortæller mig at jeg kan spare penge.
Et par dage efter ligger der så en tyggepind i min postkasse, med en besked om at det var synd min hund gik glip af tyggepinden. Det var bare rigtig sødt gjort af dem :)

24. September 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

nemt at bestille og sød indpakning

Har handlet her e'n gang indtil videre. Men er ikke sidste gang! Havde den sødeste indpakning trods det blot var hvidløgsdråber. Nemt at bestille og fik varen . Dejligt med lidt ekstra service.

13. Juli 2015

Perfekt :-)

Nem side med masser af lækre varer - modtog min bestilling dagen efter, med en lille godbid samt varerne var pænt pakket ind. Det er bare lige efter bogen, og lidt til ;-)

25. März 2015

Ikke sidste gang!

Det her er en fantastisk butik!
- jeg skriver normalt ikke om mine oplevelser, men den her service er simpelthen i top. Jeg venter en lille hvalp til september og skulle derfor have en hvalpe sele. Den jeg ville have havde 4hotdogs og jeg bestilte lidt ekstra som jeg også stod og manglede. Jeg bor på bornholm, og når butikkerne siger man har pakken om 2 dage, så kan man godt ligge en ekstra dag til, men her, der havde jeg pakken dagen efter jeg havde bestilt!
Fantastisk service og jeg bestiller helt klart her igen!

5. August 2014

Verdensklasse service;)

Nu har jeg for 3 år siden købt en dyr seng til mine hunde og 2 gange er den gået i stykker desværre og da det var en seng til 1800kr ville ik bare smide ud, så er kørt ned på deres lager med den, og begge gange har man fået verdensklasse service og 2 søde smilende medarbejdere der tager i mod;)

Og begge gange har jeg fået den ombyttet, så det bestemt ik sidste gang jeg handler dernede:)

Og kan kun anbefale alle andre gøre det samme.

Kunne jeg give 100 stjerner fik de bestemt det:)

1. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt enkelt - fantastisk!

At bestille fra 4hotdogs var en fryd lige fra starten! Fandt hurtigt og nemt hvad jeg ledte efter og endda til en god pris! Pakken kom lynhurtigt og var positivt overrasket da jeg pakkede den op! De fleste online butikker smider bare det hele ned i kassen, men alt var pakket fint ind med sløjfe på og det hele ;-) blev virkelig glad da jeg så at der var en lille godbid til hunden, hunden blev også vældig glad! Her bestiller jeg helt klart fra igen, kan kun anbefale det! :-)

19. Juli 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og hurtig levering

Blev ringet op vedr. levering. Forsendelsen kunne ikke sendes som pakke samme dag, men blev istedet sendt som brev. Havde varen næste dag. Kan kun anbefale at handler her.
Per Haupt
Sønderborg

17. Juli 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr