Betteryarn Bewertungen 16

4. Hobby- und Berufsverbände
  5. Faden- und Garngroßhändler
  6. Garngeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Better Yarn er min danske engrosvirksomhed med tilhørende webshop og showroom i Sabro. Jeg arbejder med garn, jeg selv kan stå 100% inde for – både overskudsgarn fra Europas tekstilindustri og min egen serie af certificeret garn. Alt hos Better Yarn udspringer af det 12. verdensmål og et oprigtigt ønske om at gøre tingene lidt mere ansvarligt i en branche, hvor der ellers kan være meget spild. Jeg startede Better Yarn, fordi jeg elsker kvalitetsgarn, godt håndværk og gennemsigtige løsninger. Jeg bruger meget tid på at finde de helt rigtige fibre, besøge leverandører og sikre, at både kvalitet og produktion lever op til mine værdier. Når jeg importerer overskudsgarn, er det vigtigt for mig, at det rent faktisk er overskud – ikke garn, der er produceret til formålet. I webshoppen finder du et nøje udvalgt sortiment: garnpakker med den helt rette mængde garn til specifikke designs, strikkekits med opskrift, løse garnnøgler, store cones til større projekter og det tilbehør, jeg selv bruger i min hverdag. Jeg har også små, kuraterede produkter, der gør det nemt at komme i gang med et projekt uden at købe for meget. Better Yarn er et lille firma, og jeg driver det selv. Det betyder, at du altid får personlig service, hurtig hjælp og ærlige svar. Jeg gør mig umage – både når jeg pakker dine ordrer, udvælger nye garner og skriver nyhedsbreve. Hvis du vil se og mærke garnet, er du altid velkommen i showroomet i Sabro. Jeg holder åbent hver den første onsdag i måneden, og jeg elsker, når kunder kommer forbi og fortæller om deres projekter. Tak fordi du støtter en lille, ansvarlig garnvirksomhed. Uden jer ville der ikke være noget Better Yarn.

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hurtige og venlige svar

Hurtige og venlige svar på forespørgelse.
Kunne hente mine varer samme dag.

24. Februar 2026

Antwort von Betteryarn

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for mig som lille virksomhed 😊

Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive. Hvis garnet er på lager, kan jeg næsten altid have det klar til afhentning i Sabro inden for en lille time (også i weekenden 😉).

Rigtig god strikkelyst 🧶
Emma / Better Yarn

Rigtig god behandling og hurtig levering

Rigtig god behandling og hurtig levering

3. Februar 2026

Hej Ann
Tusind tak for de søde ord. Det betyder virkelig meget for mig, at du har følt dig godt behandlet. Jeg håber, du nåede at blive færdig med dit Mary svøb, inden dit lille barnebarn kom til verden 💛 De bedste hilsner og lykkeønskninger Emma

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service - nærværende hjælpende og forklarende på den bedste måde også har hun bare kvalitets garn der tænker på miljøet og samfundet - jeg vil helt sikkert handle der igen

3. Februar 2026

Hej Carina
Tusind tak for din fine anmeldelse. Rigtig god fornøjelse med Trapez Sweater fra Knit & Relax Cph – og tak for din støtte 💛
// Emma

Super god service

Jeg havde et stort problem, idet jeg manglede 1 nøgle garn til en igangværende trøje.. MEN Better Yarn var klar til at redde mig på bedste vis. Var endda klar til at gå i butikken på en helligdag - for at tjekke, om garnet var der.. Det var det :-). Sendte det, så hurtigt hun kunne. Sikke en sevice ;-)

31. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Trine
Tusind tak for din anmeldelse. Jeg bestræber mig på, at ordrer modtaget før kl. 11 sendes samme hverdag, så det er dejligt at høre, at du har oplevet hurtig levering.
Mange hilsner,

Rigtig fint look

Rigtig fint look, og spændende designs. Fine opskrifter, og lækkert garn.

29. November 2025

Hej Anne
Hvor er jeg glad for din fine anmeldelse – tak fordi du tog dig tid. Det betyder virkelig meget at høre, at både design, opskrifter og garn falder i din smag.
Kærlig hilsen,

Gode råd om produkterne

3. Dezember 2025

Hej Allan
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at du har haft glæde af mine råd og vejledning.
De bedste hilsner og et ønske om en dejlig jul til dig og dine nærmeste 🎄
Hilsen Emma

Super godt service

Super godt service, og god til at løse problemer på en rigtig god måde 😊

24. September 2025

Hej Britta
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg er virkelig glad for at høre, at du har oplevet god service, og at vi fandt en løsning, der fungerede for dig.
De bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Emma er altid god til at vejlede og…

Emma er altid god til at vejlede og hjælpe med mønstre og servicen er i top

5. November 2025

Hej Tina
Tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive den. Det gør mig virkelig glad at høre, at både vejledning og service har levet op til dine forventninger.
Tak fordi du handler hos Better Yarn.
De bedste hilsner
Emma

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr