WOWHD send me a wrong product. But after a couple of mails back and forward they agreed to send me the right product (DVD: Man With a Plan - season two) without receiving the Xbox game they send me.... Mehr ansehen
Jeg har gennem flere år købt mange cd'er, dvd'er og bøger over Wowhd.dk, og er meget tilfreds. De har et godt udvalg af varer, og leveres uden problemer. Blot 1 gang ud af over 100 har jeg opleve... Mehr ansehen
Har købt omkring de 40 musik CD'er i løbet af de sidste 2 år - Det har været helt problemfrit og henvendelse angående udgåede indspilninger (RCA Living Stereo) medførte at man fik støvet dem op ig... Mehr ansehen
En meget stor del af modtagne varer er beskadiget ved modtagelse pga. for dårlig emballering som butikken flere gange er gjort opmærksom på. Køber man en vare til annonceret pris kan man her... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Hold dig fra wowHD
For 1 år siden havde jeg givet siden en høj bedømmelse, men de har nu ændret på alt hvad der gjorde en handel hos dem til en positiv oplevelse. De er mindst 2 dage om at svarer hvis du skriver til dem, så hvis du skal bestille noget kan det godt være det virker som et godt sted at gøre det. Fordi det generelt er billigt, men du skal virkelig have god tålmodighed og være sikker på at du ikke får brug for at kontakte deres kundeservice. Jeg har aldrig oplevet værre kundeservice end den jeg over den service jeg har fået over snart en uge og stadig ikke fået løst da de ikke svarer.
Anbefales ikke!
Fin service på returprodukt
Skulle sende et produkt retur og der var ingen problemer. Desuden dækkede de også returportoen.
Rigtig god service
laaaaaaaaaaaaang leveringstid
jeg bestilte 4 cdér den 3 september. Efter 16 dage modtog jeg den første og efter 23 dage kom der en til. De sidste 2 kom efter 30 dage.Alle cdérne kom fra hong kong på trods af at de stod opført som lagervare på hjemmesiden.det er sidste gang jeg handler der , min tålmodighed rækker ikke til at vente så længe.
Nu gik det galt!!
Ny anmeldelse:
Efter det nye design er jeg færdig som kunde hos dem! Alle oplysninger er væk på den "nye" profil - gemte ordre, ønskeliste, selv de varer der lå i restordre (og som er betalt!)
Bestilte to dvd'er på den nye side til de billige penge som de plejer at have tingene til - ordrebekræftelsen lyder på DDK men jeg er blevet faktureret i USD. Det giver en HELT ANDEN pris :( modtager dvd'erne som pludselig er region 1 og ikke kan afspilles i Europa (deres dvd'er har altid været region 2 med mindre det specifikt var angivet som region 1 eller 3). Nu er de sendt retur med løfte om refundering ved ankomst. Afventer spændt om jeg får mine penge retur!
Pis at det er blevet så dårligt.. De var den eneste hjemmeside med hammer billige engelske bøger :(
Tidligere anmeldelse:
Spørg dig selv dette: vil du have gratis fragt og varer til MEGET billige penge?
Ja? Så må du have tålmodighed.
Nej? Så brug en dansk hjemmeside og betal fragt og fuld pris.
Man kan ikke forvente at få det hele ;)
Wowhd eller cdwow har været min foretrukne side i mange år. De har et stort udvalg af engelske bøger som koster 300+ herhjemme i butik, men som kan købes fra 49 og opefter derinde.
Ja, deres leveringstid er lidt ustabil, men hvis man vil have en vare hurtigt, kan man jo gå i en butik og købe den til fuld pris. Jeg venter hellere end gerne et par uger ekstra for at få varen billigere.
Har et par gange oplevet at meget populære dvd'er (typisk nyudgivne boxset) der er forudbestilt ryger i restordre pga. den store efterspørgsel, men så må man gøre op med sig selv om man vil spare penge og vente, eller betale fuld pris og få det nu. Jeg har henvendt mig til kundeservice med mine klager og har altid fået fint svar og pengene tilbage, hvis jeg ikke ville vente på at varen kom hjem.
Husk at give de 7 kr. for forsikring, for hvis din vare skulle blive væk i posten eller være beskadiget, sender de en ny vare til dig eller ombytter den for dig. Fragten er gratis, så de 7 kr. giver jeg gerne med hver ordre.
Har aldrig oplevet at skulle betale told på noget som helst, uanset hvor i verden det er sendt fra.
Spild ikke din energi
Varen tager riiigtig lang tid om at nå frem. Pengene trækkes ved ordrerafgivelse.
Når varen ikke når frem, kan du vente yderligere laaaang tid. Og de er yderst modvillige til at sende varen igen.
Svarer alle henvendelser på engelsk.
Jeg er helt færdig med at handle med dette firma. Undgå ærgelser. Undgå Wowhd.
billig men varen er sjældent på lager....
Har nu haft 3 ordrer hos wowhd og alle er røget i restordre. Seneste ordre var GTA 5 for en måned siden, hvilket så røg i restordre i dag.
WOWHD trækker i øvrigt pengene på kortet når ordren dannes, ikke når varen sendes... det kan vist ikke være tilladt?
Laaaaaang leveringstid
Handler der ikke mere. Selvom man bestiller varen flere uger før udgivelsesdatoen, har jeg nu to gange i træk først fået den en måned efter den udkom.
Billigt!
Wowhd har et stort udvalg af cd'er, som ingen dansk musikbutik kan matche.
Prisen er altid lav!
Leveringstiden kan variere, men til den pris og med det udvalg er det ventetiden værd.
Sløvt sløvt
Nu har jeg bestilt nogle cd'er et par gange , men det kan tage op til en hel Måned inden de kommer , syntes de skal Rette deres leverins tid fra 7- 10 dage til 30 eller der over, det er ikke i orden, syntes de skulle tage sig sammen og tænke på kunden og ikke kun på de penge de kan få, det er lidt at tage pis på kunderne.
BRUG IKKE DETTE FIRMA - varen kom først efter en måned.
Kundeservice er flere dage om at svare. Deres undskyldning er at jeg har byttet om på post kode og by ved bestilling, selvom adressen stod helt korrekt på ordre kvitteringen.
De var meget hurtig til at hæve pengene, men varen kom først efter en måned.
BRUG IKKE DETTE FIRMA.
eksisterer wowhd overhovedet?
Jeg fik et gavekort i julegave. Bestilt dvd er d. 29.dec med merpris på 80 kr. Beløbet bliver debiteret med det samme. D 12. Dec får jeg afsendelsesmeddelse. Varen ikke modtaget d.d. 29.jan. Har skrevet til wowhd. No reply!!
Er det en svindelshop? Nul stjerner herfra.(må man ikke)
Ingen returret som køber!
OBS: vær ultra sikker på dit køb gennem WOWhd - de yder nemlig ingen returpolitik over for deres kunder, medmindre varen er beskadiget eller leveret til forkert adresse. Med dette skal forståes, at man ikke får pengene retur alligevel, men modtager en ny af samme udgave. Bestilte en dvdbox til en julegave d. 04/12/12 og de trak pengene med det samme, men modtog aldrig en ordrebekræftelse eller kvittering på mit køb! Dvdboxen nåede frem efter jul og efter gentagende forsøg på kontakt af WOWhds kundeservice modtog jeg et engelsk gensvar på mine mails. Jeg fik ingen løbende information om min pakke, og kunne ved levering se den var sendt helt fra Hong Kong, hvilket virker iøjenfaldende misvisende, når WOWhds udsang via hjemmesiden lyder på "vare på lager - afsendes indenfor 24 timer". Man efterlades som kunde i den gode tro, at varen er fremme inden for et par dage, uden at vide varen først skal gennem den halve verden. Jeg har simpelthen valgt at tage dette tilfælde til Forbrugerstyrelsen, for at kende mine rettigheder som kunde.
Den danske Forbrugerstyrelse har nu bekræftet, at ifølge paragraf 17 i Forbrugerloven, har man altid 14 dages fuld returret, når man forhandler med en dansk hjemmeside - wowhd.dk. Sågar udsalgsvarer har du som kunde returret på!
Absolut bedste anbefalinger herfra, men vær opmærksom..
Lige en notits til alle som klager over lange leveringstider og evt. efterfølgende momsopkrævning - WOWHD er IKKE en dansk webshop, ej heller Europæisk. De ejes af Élan Media Partners og har hovedsæde i Sydney, Australien.
Alle varer bliver sendt derfra uden moms - eller fra deres fjernlager i Hongkong. Så regn nok med 2-3+ ugers levering. Samt vær opmærksom på de danske moms/toldregler. Køb inkl. forsendelse over 80 kr. kan blive fortoldet (160 kr. i gebyr + 25% moms af købsbeløb pr. forsendelse).
Jeg har selv handlet hos WOWHD over 10 gange nu med flere bestillinger pr. ordre, og hver gang modtaget alle varer enkeltvis og i komplet stand. (Alle under 80 kr. stk).
WOWHD har efter min mening et spændende udvalg af film, musik m.m - alt fra populær mainstream til små og skæve udgivelser som ikke findes mange andre steder - og samtidig har de tit ekstra stærke tilbud, rabatkupopponer og kampagner.
Så hvis I bare er opmærksom på ovenstående hensyn, så er der kun de bedste anbefalinger til WOWHD.
God til billige CD'er
Har handlet flere gange hos Wowhd og gjort mange gode køb. Flere gange har de solgt nye CD'er til 79 kr, som koster 150 kr i butikkerne. Nyder at forsendelsen er gratis. Sender også jævnligt små rabatkuponer.
Der er dog det problem, at de ikke sender varerne fra EU. Det vil sige, at hvis man køber for 80 kr eller mere (pr. CD) risikerer man en stor beskatning fra de danske toldmyndigheder.
Wowhd refunderede dog beskatningen, da det skete for mig. Men det betyder desværre, at "dyre" CD'er ikke kan bestilles hos wowhd.
Alt for sløvt!!
Jeg bestilte en CD d.4/12 beregnet til julegave og en d.9/12. Pengene bliver straks trukket på mit kort, men det er også det eneste der er gået hurtigt!! Den 13/12 ser jeg på min "ordre" på deres hjemmeside, at der står: " restordre" det stod der ikke noget om da jeg bestilte dem.
Den sidst bestilte CD fik jeg mail om var blevet afsendt d.14/12, den først bestilte skulle være afsendt d. 18/12. Nu har vi d. 20/12 og jeg har ikke modtaget nogle af dem endnu!! Jeg synes at man burde kunne regne med at have en vare til jul, når den er bestilt d. 4. Dec.!!! Ellers bør man gøre opmærksom på det på hjemmesiden. Nu bliver jeg nødt til at købe en anden julegave istedet, for at være sikker på at kunne lægge en gave under træet. Jeg handler IKKE med WOWHD mere!!!
Skuffende
Jeg har købt hos wowhd 5-6 gange i en periode på 6 år.Har været meget tilfreds (dog en enkelt gang hvor varen har været en smule beskadigt, men det var noget der kunne leves med). Men mit sidste køb har været det værste køb. Ligesom mange andre, har min varer været utrolig meget forsinket. Kundeservicen har været middelmådig. Det ærger mig at bedømme wowhd sådan fordi de plejer at være gode at handle hos. Men denne gang har de simpelthen skuffet mig og jeg er tydeligvis ikke den eneste. Så det undre mig selvfølgelig at der ikke bliver gjort noget ved det fra wowhd's team, når der nu har været lign. klager og problemer i så lang tid.
Skodbiks ...min værste webshop oplevelse!
En meget stor del af modtagne varer er beskadiget ved modtagelse pga.
for dårlig emballering som butikken flere gange er gjort opmærksom på.
Køber man en vare til annonceret pris kan man herefter modtage en mail
der fortæller varen ikke kan skaffes, og pludselig er prisen steget drastisk
på den nøjagtig samme vare som altså stadig kan købes! De mange tilbudsvarer
du kan modtage på annonce mail kan du gøre brug af og herefter risikere
at betale fuld pris med den besked at en eller flere af de købte varer ikke
er med på tilbudslisten selvom du på tilbuds mailen benytter et direkte link
til tilbudslisten. Reklamationer besvares ikke altid .Gratis levering ja..men kan absolut ikke opveje ovenstående. KØB DINE VARER ET ANDET STED!
målløs
Hej jeg er godt sur rent ud sagt.
Jeg sidder og bestiller
og 1 acceptere den ikke min adresse fordi den stave med ø
fandt jeg ud af.
2.i mens alt dette står på bliver en af mine varer s'rme udsolgt.
3.og da jeg ville betale kunne man ikke skrive min adreese
ved felt når man har indtastet sit betalings kort..
4..SAMT SKREV JEG EN KLAGE MAIL
PÅ DANSK .FÅR SÅ EN MAIL PLEASE WRITE IN ENGLISH LOL
DET ER EN DANSK SIDE,MEN KLAGE MAIL PÅ ENGELSK.
5så jeg skriver på engelsk på mine problemer
og den varer som gik væk under alt dette .
5DÆLME OM JEG SÅ IKKE FÅR EN MAIL PLEASE WRITE THE TITLE
OF THE BOOK!!!!!!lol jeg har lige skrevet det i forrige mail.
så kan ikke anbefale siden til dem,som har problmer med bestillinnngen
Super priser
Har gennem de sidste 7-8 år bestile en del ting på Wow HD - både film, spil og musik....
INGEN er bedre på priserne, og det koster ikke noget at få det tilsendt (fra GB)
At det så tager 5-10 hverdage inden det ankommer, betyder ikke noget - så har man blot noget at glæde sig til!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.