Verdacht! Zegt Goed, maar als je een advertentie ziet, bij meerdere websites waarvan een aantal op een lege pagina uitkomen zoals : woonnet huurwoning/dronten/de-grutto-dronten En je EERST... Mehr ansehen
FAKE SCAM SITE This website lures people into getting a subscription by posting perfect houses on facebook. The advertised houses are often no longer available on funda or priced better on this websi... Mehr ansehen
Ik ben normaal geen persoon die reviews zal schrijven, maar ik ben echt ontzettend blij geweest met de services die Woonnet verstrekt. Ik heb mij aangemeld voor de EXCLUSIEF advertenties, wat maar een... Mehr ansehen
Ongelooflijke chaos website. Een schande dat men durft te denken dat mensen dit een goede website vinden. Leuk hoor als je een woning moet zoeken en aangewezen bent op de sociale sector. Zelfs al be... Mehr ansehen
Woonnet.nl is een van de grootste huurplatforms van Nederland met dagelijks nieuw aanbod huurwoningen in geheel Nederland. Alle advertenties zijn afkomstig via product feeds vanuit affiliate netwerken, dus afkomstig van andere websites. Wij verhuren de woningen niet zelf en wij bemiddelen hier ook niet in. Deze website is geen onderdeel van de woningcorporaties Woonnet-Rijnmond en Woonnet-Haaglanden.
Niederlande
- woonnet.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede site met bijna allemaal gratis…
Goede site met bijna allemaal gratis advertenties, ook reacties teruggehad en uiteindelijk iets gevonden. Ben er erg positief over!
Waardeloze website
Waardeloze website. Na twee maanden te betalen en 15 mails te hebben gestuurd, nog steeds geen enkele reactie. Ik laat graag het tegendeel bewijzen, maar heb nu het idee dat deze site oplichterij is.
Reageren niet op emails
Ik heb al zo vaak contact opgezocht met Woonnet via de website en Facebook, maar heb nooit antwoord gekregen. Er staan ook woningen op de website die allang verhuurd zijn. Zonde van je geld!
Het is moeilijk zat om ook maar iets te…
Het is moeilijk zat om ook maar iets te vinden en ook toegewezen te krijgen maar na 2 maanden heb ik toch eindelijk iets gevonden. Voor mij heeft deze website in ieder geval geholpen!
Goede site met een zeer ruim…
Goede site met een zeer ruim huuraanbod. Zonder aanmelding kon ik op veel advertenties gratis reageren. Voor de Exclusief advertenties een maand toegang betaald en uiteindelijk een leuk appartement voor mij en mijn vriendin gevonden. Heel blij mee!
Mijn appartement had ik razendsnel…
Mijn appartement had ik razendsnel verhuurd. Enig minpunt was de vele reacties maar ja dat krijg je met de huidige woningnood!
Er wordt altijd veel over huizensites…
Er wordt altijd veel over huizensites gezegd en geschreven, maar wat ik aan deze site fijn vindt, is dat bij veel advertenties alle contactgegevens openbaar staan en je hiervoor niet hoeft aan te melden.
Prima site en makkelijk in gebruik
Prima site en makkelijk in gebruik. En nog gratis ook! Snel een studio gevonden in Hilversum.
Fijn al die gratis advertenties…
Fijn al die gratis advertenties tegenwoordig, leuk appartement in Hilversum gevonden!
Possibly a scam - no new home, no viewing invitation and bad "customer service"
I had an account with them for two months. All the apartments I was checking out (lower priced apartments up to 1100€) never had any phone numbers posted, just email addresses. I have sent out many emails but received only like 1/5 of replies all sounding similar, already saying they had viewings and had made their choice already. The answers also came all in the same unusual font. So, after 2 months unsuccessful looking (not even 1 invitation) I decided to contact the company via Facebook. I first posted on their page, no reaction for nearly 2 weeks. Then I went on to send them a message. After 2 days of waiting for an answer, I started commenting on their pictures, also asking for people if they had problems with the website and not receiving invitations. Only then I received an answer from them, with a weak apology and the suggestion that if I am unhappy, I can simply not use their service. I suggested coming by their office, which does not exist according to their own words as they are only an online platform, but also then they did not want to come to an agreement and understand my trust issues with my previous experience. Thus, all I received were some lame excuses and they offered to refund me the money I had paid, which hopefully will find its way back to my bank account.
NEP WEBSITE!
zeer slecht! ze laten je betalen voor een account, maar vervolgens blijken alle email-adressen die je te zien krijg nep te zijn (telefoonnummers van verhuurders worden niet eens vermeld).
Bovendien is er geen mogelijkheid tot het contact opnemen met woonnet.nl, want zowel via het 'contactformulier' via de website, als via Facebook krijg je geen reactie.
Verspil je geld dus niet aan Woonnet!!
Opgelicht
Opgelicht. Veel mails gestuurd voor woningen. Geen enkele reactie.