Klopt echt niet , wordt gesjoemeld . Eerst stond ik bij reactie op 67 vervolgens werd deze verandert naar 236 Direct kans is niet voor urgentie maar bij omschrijving staat dan nietinaanmerking urgent... Mehr ansehen
Ben al 8 jaar ingeschreven bij Woonnetrijnmond, als ik reageer op een woning die wel past qua smaak of ruimte wordt mijn positie bijna altijd verschoven van laagste naar een redelijke plek. Moc... Mehr ansehen
Nu weet ik het zeker, dat woonnetrijnmond een oplichters site is. Ik heb een woningpas van 16jaar, ik heb gereageerd op 2 huizen waar ik nummer 1 stond en 1 uur voordat de huizen van de site gaan kom... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wat een drama dit zeg!
Wat een drama dit zeg!! Je maakt nergens kans op en er staan zoveel huizen voor boven 65+ (zelf ben ik 55+ en maak geen kans op deze woningen, hoe dan?!!) Voelt alsof er inderdaad een hoop huizen op staan waar je geen kans maakt, de huizen waar ik op reageer zie je week later weer en wederom reageer je en niets!!
Klopt echt niet
Direct kans is niet voor urgentie maar bij omschrijving staat dan nietinaanmerking urgentie gaat voor ! Er klopt niets van wie controleert deze handelingen .jullie bieden woning waar je gaan kans op maakt maar laat ons leuk reageren voor noppes! Pas jullie site aan aub en bied de woning die bij profiel past!
Wie het meest verdient, krijgt het.
Mocht ik reageren op een woning waar ik de binnenkant niet ken zien en bijna meer dan 900 euro huur betaal als starter voor een kleine ruimte, dan wordt ik wel uitgenodigd.
Het lijkt wel op een Monopoly of wie het meest verdient gunnen we een fatsoenlijke woning geven.
Ben al 3 jaar bezig en heb het meerdere keren laten vallen en weer opgepakt maar ik verlies de hoop en vooral nu met statushouders die voorrang krijgen.
Nog steeds geen wachtwoord reset…
Nog steeds geen wachtwoord reset ontvangen al maanden niet . Vandaag weer geprobeerd, maar niks hoor. Sta toch gewoon ingeschreven want heb ik okt. betaald voor een jaar. Waarom blijft dat zo? Nou ben ik weer genoodzaakt om de woningbouw vereniging te bellen en dat kost mij tijd, kost me zo een half uur.
Je moet ook steeds op 'meer laden' drukken, dus je blijft aan de gang en ik krijg pijn in mijn arm ervan. Je hebt geen overzicht. Moet 80 keer op die knop druk..wie heeft dit in Godsnaam bedacht??
Die hele site doet het niet.
Het is dat ik een ster moet geven maar…
Het is dat ik een ster moet geven maar liever geef ik ze geen ster. Zo heb ik ze gebeld voor een afspraak en dit is een. Jaar geleden. Tot heden heb ik nog steeds geen afspraak. Zo hebben ze van mn vriend 10 jr inschrijving af genomen. En dat krijgt hij niet terug maar wel het geld wat hij betaald heeft. Houden. Ze laten huizen plaatsen die er niet op mogen staan en er word met urgentie op gereageerd krijg een uit nodiging. Maar door financiële omstandigheden kon hij niet komen. En 2 dagen later kreeg hij de mail dat het huis er niet op mocht staan maar ze hebben wel een afwijzing op z'n urgentie staan. Wat niet terecht is. Waarder hij nu in problemen komt met 2 woningen waar hij op heb gereageert dan ga je bellen eerst maasdelta. Die geven aan dat je naar woonnetrijnmond moet je kan ze niet belle. Of een email sturen alleen via contact formulier op de website. Woonnetrijnmond stuurt je door naar suwr. De werknemer van suwr was heel vriendelijk en werd ook boos op woonnetrijnmond want ze hadden dit niet mogen doen. Nu uitzoeken hoe nu verder voor a.s maandag. Aan gezien woonnet rijnmond totaal niet mee werkt aan een oplossing.
申请大家白申请
申请大家白申请,比上月球还难,以前网站还好上网,现在乱七八糟,难上网不好呵呵,难道是里层有鬼。
Mijn revieuw over woonnet had ik al…
Mijn revieuw over woonnet had ik al gedaan hier nog een schofterig viezerikken dieven totaal ongeschikte medewerkers dan hoop ik dat ze terminal zijn degene die daar werken hoop dat ze dit lezen
Onterechte uitschrijving
Jaren ben ik al ingeschreven bij Woonnet Rijnmond. Kortgeleden kwam er een appartement in beeld en hebben gereageerd, Uiteindelijk hebben we dit appartement toegewezen gekregen, Kort geleden een brief
CITAAT: Je bent op 5 februari 2026 uitgeschreven bij Woonnet Rijnmond voor:
- Sociale huur
- Vrije sector
Je kunt niet meer reageren op het aanbod op WoonnetRijnmond en jouw inschrijfduur is vervallen.
Jouw inschrijving is beëindigd omdat u een woning heeft geaccepteerd. Einde CITAAT
Dat mijn inschrijfduur vanaf het accepteren van een woning vervalt snap ik volkomen, maar dat ik totaal uitgeschreven wordt van Woonnet Rijnmond snap ik niks van cq vind ik onterecht. Ik heb betaald om ingeschreven te staan en eenzijdig de inschrijving beëindigen vind ik niet juist. Ik wil als de kans zich voordoet een garagebox huren via het aanbod van Woonnet Rijnmond. Heb via de helpdesk geprobeerd de uitschrijving ongedaan te maken. Of ze snappen het niet of ze willen het niet snappen. Ik zal weer € 15 moeten dokken.
Ik ben al sinds 16 januari bezig om een…
Ik ben al sinds 16 januari bezig om een persoon van mijn profiel te ontkoppelen. Dit moet tegenwoordig via jullie mailservice. Na het versturen van het bericht krijg je direct te horen dat er een wachttijd van 2 weken geldt. Vervolgens ontvangt de persoon die verwijderd moet worden een bericht met het verzoek om haar rekeningnummer door te geven, zodat de €15,- kan worden afgeschreven om het proces af te ronden.
Zij heeft dat keurig gedaan, maar er wordt niets afgeschreven en je hoort verder helemaal niets meer. Na een week mail ik opnieuw en het hele proces begint van voren af aan: weer een verzoek om het rekeningnummer (dat we al gegeven hadden), weer geen afschrijving, en de persoon staat nog steeds gekoppeld aan mijn account. Daardoor kan ik niet correct reageren op zaken en al helemaal niet op een huis reageren , lopen de huurprijzen in de war en ontstaan er problemen.
Je kunt nergens direct terecht bij de website alleen een vage mail: geen telefoonnummer, geen chat, geen snelle helpdesk – alleen maar het advies om weer een bericht te sturen via de website. Sinds de website is veranderd, werkt het systeem ronduit slecht. Ik zie online heel veel vergelijkbare klachten van andere huurders: het proces duurt eindeloos, de procedure loopt vast, betalingen worden niet verwerkt en niemand helpt echt verder.
Dit is niet normaal meer en het frustreert enorm veel huurders. Doe er alsjeblieft iets aan! Zorg voor een snellere en betrouwbaardere manier om dit soort wijzigingen door te voeren, bied eventueel telefonische ondersteuning aan of communiceer duidelijker over wat er misgaat. Alvast hartelijk dank voor jullie aandacht en hopelijk snelle actie! Sven Werner
Waardeloos!
De website is verworden tot een ratjetoe...Onmogelijk om duidelijk overzicht te verkrijgen en zoeken op 'kaart' is ook niet meer beschikbaar. Kortom...'n degradatie van de eerste orde!
Waardeloos en frustrerend
Sinds de website is verandert is het onoverzichtelijk en kom je ook nergens meer voor in aanmerking, zelfs niet voor lotingen. Waardeloos!
De vernieuwde site
De vernieuwde site is in één woord:
VERSCHRIKKELIJK !!!!!
Ik blijf wel in mijn hele grote superdelux huis wonen als jullie níet met een normaal aanbod komen.
Ik verrek het om in een voormalige verpleeginrichting te gaan wonen om daar dood te gaan.
Doe je moeder er maar in.
Jullie hadden de website nooit moeten veranderen!
Sinds dat ze de website hebben veranderd, wat een onoverzichtelijk zooitje. Snap niet dat ze de website hebben veranderd! Waarom dingen veranderen als het prima werkt!
Zeer teleurstellend dit
Website
De nieuwe website is echt bagger slecht! Het was eerst goed, overzichtelijk en duidelijk, nu is het onduidelijke bagger bende.
De website is zo slecht.
De website is zo slecht.
Zelfs na de vernieuwing van hun pagina is het niet sneller geworden, sterker nog 10m later ben ik nog niet ingelogd.
Tevens werkte mij inloggegevens helemaal niet meer.
Bedankt he woonnet...
Ps. Misschien zou ik als ik jullie was wat aan jullie server capaciteit doen ipv het geld in een website vernieuwing steken.
Zeer slecht
Wat een waardeloze site
Wat een waardeloze site. Volgens mij krijgt niemand een woning hier en moet je eens proberen je geboortedatum in te vullen. Dan moet je 300 keer terug tikken. en een mede persoon verwijderen dat lukt helemaal niet. En de hele site is zowel op de telefoon Android als op een snelle computer zeer traag. Totaal niet gebruikers vriendelijk. Dat mensen hier nog in geloven is onbegrijpelijk. Ik ga me snel uitschrijven want dit is zonde van mijn tijd.
Een hele slechte klantonvriendelijke…
Een hele slechte klantonvriendelijke organisatie
je staat al zoveel jaren ingeschreven voor jan joker
en ze veranderen de regels continu om het je lastig te maken een huis te vinden
LOTING WONINGEN! Woningen voor mensen vanaf 23 tot 27 dan weer woningen voor mensen vanaf 55 jaar dan weer woningen voor mensen met een bewijs van goed gedrag dan weer woningen voor mensen die wel of geen hond hebben!
EN DAT ALLEMAAL OMDAT ER WONINGNOOD IS!
JE KUNT HET ZO GEK NIET BEDENKEN OF ZE VERZINNEN HET!
Nu weer het inschrijfgeld verhogen van 10 naar 15 euro
ik kan maar 1 ding zeggen een schofterige organisatie
die je nergens mee wil helpen laat staan enig begrip heeft voor jou situatie!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.