Welles Tuinhout Bewertungen 83

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een geweldig goed hulpzaam bedrijf. Wij hebben ons speelhuis hier gekocht en onze kinderen vinden het geweldig. Ik ben zelf hovenier en ga mijn klanten zeker hier naar toe sturen als ze eem speelh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fijn geholpen Goede service en even meedenken met inkorten van een bovenbalk van een schommel geen probleem. Top bedrijf en erg mooie kwaliteit schommel.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prima service. Wel jammer dat er niemand rondloopt om je te helpen. Leuk huisje om te zien, maar wat een verschrikking om in elkaar te zetten. Hele onduidelijke handleiding waar niet duidelijk uit... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer zeer slecht. Slechte kwaliteit hout, heel veel stukken hout scheef. Stukken beschadigd bij levering, ze hebben wel die stukken na geleverd maar 2 vaste panelen waren kapot en hebben... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Garten

Vom Unternehmen geschrieben

Welles Tuinhout is specialist in houten speelhuisjes, speeltoestellen, trampolines, skelters, en overig buitenspeelgoed zoals schommels, zandbakken en picknicktafels. Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in tuinhuizen, overkappingen, veranda's, schuurtjes e.d.. Wij hebben een grote showroom/showtuin waar bijna alle producten opgesteld staan. Wij bestaan sinds 2015 en staan bekend om onze gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

83 Bewertungen

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Zeer tevreden klant.

Goed advies en snelle levering. Bedrijf nam keurig contact op over de levering en bijgevoegde notities worden goed opgevolgd. Bouwpakket klopte keurig en was met de instructies eenvoudig op te bouwen. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Enige minpuntje: de trapdelen waren niet geschuurd, dit hebben we zelf nog even gedaan voor montage.

18. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hele mooie speeltoren Bonobo in Douglas…

Hele mooie speeltoren Bonobo in Douglas hout.
Vlotte en duidelijke communicatie bij elke vraag voor de bestelling.
Correcte en heel snelle levering . Klein minpuntje, geen verwittiging van levering gekregen... gelukkig waren we huis.
Mijn zoon had deze toren en schommel Boerderij Koe (6 haken) in Douglas hout al aangekocht verleden jaar. Heel tevreden over, heeft de winter prima doorstaan.

Beetje puzzelwerk om alle onderdelen te controleren in het pakket, zou handig zijn moest er een nummer op het onderdeel staan zoals op het montageformulier.
Moeten nog de toren opbouwen, hopelijk loopt alles even vlot.

17. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Prima speelhuis met roestige schroeven.

Het speelhuis op zich is prima. Toen ik enkele planken verwijderde, merkte ik dat de schroeven flink verroest waren. Ook de bevestigingsschroen van de voetstappen van de klimwand roesten enorm. Omdat de wand schuin staat en de voetstappen ook, blijft er altijd water in staan. De voetstapjes zijn dus blijvend lelijk door de roest. Ik heb contact hierover gehad met Welles Tuinhout. Men zei dat de schroeven niet bedoeld zijn om los te draaien?! Door de leverancier van de schroeven zijn ze veilig verklaard. De optie die ik aandroeg om de klant te laten kiezen voor roestvrije schroeven werd weggewoven. Zou te duur worden. Kan de klant toch zelf beslissen!

1. Mai 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Niet duur, maar kwaliteit is matig.

Een tuinschommel besteld die niet al te duur was. Wel jammer dat de bouten niet afgebraamt waren, waardoor een moer vast kwam te zitten en deze ook niet meer lost te krijgen was. Daarnaast is de stijfheid in de zijwaartse richting niet zo heel groot waardoor ik een aantal extra latten heb bij moeten zetten.

10. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

prima bedrijf, communicatie kan beter

Levering liet iets langer op zich wachten dan verwacht/beloofd. Volgens de mail was de levering al onderweg, echter was dit niet het geval.

12 mei besteld 30 mei geleverd. iets langer dan de beloofde 6 werkdagen.

Qua communicatie valt er nog winst te behalen. verder uiteindelijk het pakket ontvangen. moet nog in elkaar gezet worden. maar tot dusver ziet het er netjes uit.

Bedankt!

30. Mai 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer fijne speelhuis voor de kinderen

Zeer fijne speelhuis voor de kinderen! Heel degelijk materiaal, vlotte levering, zeer mooi hout en een uitstekende dienst na verkoop! Raden we absoluut aan.

De handleiding bestond uit een paar deeltjes, waardoor het eerst wat verwarrend was, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.

23. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Houden zich niet aan de afspraken wat betreft levering. Totaal niet vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk ook nog de verkeerde daklijsten van het huisje ontvangen en nog een onderdeel wat we missen maar wel overal op de foto’s staat.

18. Mai 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een leuk product maar slechte service

Een leuk product waar kinderen heel veel lol van hebben.
Kwaliteit is in orde, het hout heeft weinig fouten en dimensies kloppen over het algemeen goed.
Wat fout gaat is een onvolledige handleiding voor de extra’s - het bevestigen van een glijbaan is geen wetenschap maar bij de trapleuning hoort een en ander wel goed te worden aangebracht. Het ontbreken van een handleiding van deze onderdelen maakt de bouw ineens giswerk. Onnodig.
De bijgeleverde schroeven zijn van goede kwaliteit - het aantal benodigd en schroeven laat te wensen over. Soms teveel, soms te weinig en vooral misgrijpen is vervelend.
Er moet beter worden gecontroleerd op de geleverde onderdelen; grondankers leveren van 70x70 bij palen van 90x90 is niet oké. Het pakket kan online hierop niet worden beoordeeld en ook niet wanneer het pakket geleverd wordt (want ingepakt). Het leverde een extra rit naar de bouwmarkt op.
Het leveren van het pakket is een lachertje en gebeurd ARBO-onveilig: 1 man op pad sturen met een aanhanger vol speelhuispakketten (4 stuks, dit huisje weegt 230kg) is onverantwoord. Het pakket werd dmv een paar balken van de aanhanger gewrikt om vervolgens erlangs naar de straat te glijden. Resultaat; schade aan wat planken en een vervoerder met een ernstige bloeduitstorting op zijn knie nadat hij klem kwam te zitten tussen pakket en aanhanger. Zo ga je niet met mensen om.

4. April 2024

Uitstekend

Schommel eenvoudig te bestellen, snel antwoord op mijn vraag per mail. En heel snelle levering. Kwaliteit ook heel goed.

26. März 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Periscoop besteld maar krijg een…

Periscoop besteld maar krijg een telescoop opgestuurd...

Na even contact te hebben gehad hierover is het betreffende item alsnog opgestuurd en ter compensatie mogen we 'verkeerde' artikel houden. Nu hebben we een periscoop EN telescoop op ons speelhuisje 🙂

5. Dezember 2023

Fijn bedrijf!

Fijn bedrijf, telefonisch snel bereikbaar. Ben verder niet langs geweest. Klein verbeterpuntje; de bezorger kwam veel eerder dan de planning was. 9:30 ipv tussen 14 en 16 uur. Gelukkig was ik thuis. Bezorger was erg vriendelijk!
En het zou fijn zijn als de montage handleiding direct bij de levering meegeleverd wordt. Ben erg benieuwd hoe de schommel is zodra die staat!

17. Oktober 2023

Tevreden koper!

Duidelijke site. Leuke foto’s. Ook foto’s van hoe de kopers hun huisjes nadien hebben geschilderd of geplaatst. Snelle en correcte levering.

28. Juni 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, vriendelijke kerel kwam het speelhuis brengen. Het was compleet, en de instructie die bij het pakket zat was ook duidelijk.

11. Juni 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr