Watts Bewertungen 307

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Update: Support helped to reinstall the card which was not registered properly in the system. The issue is now fixed. Appreciate the help. ————————— I purchased and installed a Watts Live card... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brilliant with staff! Couldn’t ask for any better, very caring very understanding. Honestly don’t have one bad thing to say about watts marketing. Everyone gets a long like a family, everyone’s very... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter besøg fra Watts ændre jeg mine stjerner i anmeldelsen, problemet er blevet løst og der var en god dialog om mulighederne. Lader teksten være fra første anmeldelse for historien. Denne ene stjern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Watts Live kortet blev leveret hurtigt. Jeg havde fra start problemer med at etablere kommunikationen mellem måler og kort. Og det var ikke tydeligt om problemet skulle løses af netselskabet elle... Mehr ansehen

1. Energieerzeugungsunternehmen
  2. Softwareanbieter

Über Watts

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Watts skaber vi energiløsninger for en lysere fremtid. Vores teknologi giver dig overblik over dit energiforbrug og hjælper dig til at reducere det - til glæde for både klimaet og din pengepung.

En del af Andel.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

307 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Fin service tak

Hej Michael

Mange tak for din flotte anmeldelse af Watts

Ha' en skøn dag!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg var een af de første der fik watts…

Jeg var een af de første der fik watts live. Og siden har jeg adskillige gange skrevet direkte til Jer, at I skal lave det sådan at dem der er fritaget for elafgift, pga. varmepumpe, skal have mulighed for at vælge det fra.
Og det betyder at jeres priser er forkerte og jeg kan således ikke tjekke min elregning.

Ellers udemærket app.

Svaret har hver gang været - vi sender det ønske til vores udviklingsafdeling.

Det er ikke lykkedes endnu!!!!!

Hej Bjarne

Mange tak for din anmeldelse af appen – vi værdsætter virkelig din feedback, da den hjælper os med at gøre appen endnu bedre for brugerne :)

Vores udviklingsteam arbejder konstant på at optimere både funktionerne og brugeroplevelsen i appen. Som et resultat af dette, er vi snart klar med en helt ny version af appen, som vi kalder Watts On. Denne version har været tilgængelig som BETA-udgave siden starten af året, og vi har allerede indsamlet værdifuld feedback.

Watts On byder på flere spændende nye funktioner, som f.eks. en reduceret elafgift-funktion og muligheden for at angive, om man har en elbil og/eller varmepumpe. Det gør sammenligningen mere præcis og relevant. Nogle af de nye funktioner vil blive tilføjet løbende med kommende opdateringer.

Hvis du oplever problemer med appen eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@watts.dk.

Du ønskes en fantastisk dag herfra! :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ved ikke hvorfor den dukker op igen.

Ved ikke hvorfor den dukker op igen.. men synes ikke den nye app er ret god, der mangler stadig mulighed for at ændre til reduceret elafgift, skift til varmepumpe og elbil.. så sammenligner er ikke retvisende

Hej Christian

Tak for din anmeldelse af appen
- Vi sætter stor pris på feedback, således at vi kan forbedre brugeroplevelsen :)

Vores udviklere arbejder løbende på at forbedre både oplevelsen og funktionerne i appen. Det har bl.a. resulteret i, at vi meget snart er klar med en helt ny version af appen, kaldet Watts On. Denne har været tilgængelig som BETA-version siden årsskiftet, og vi har siden da indsamlet feedback.

Med Watts On følger flere nye features, herunder bl.a. reduceret elafgift og muligheden for at angive, at man har elbil og/eller varmepumpe. Dermed bliver sammenligningsgrundlaget mere retvisende. Nogle af de nye features vil blive lagt ind løbende med opdateringer til appen.

Du er altid velkommen til at skrive til os på support@watts.dk hvis du oplever problemer i appen eller har spørgsmål.

Ønsker dig en skøn dag :)

Giver et godt overblik

Giver et godt overblik, specielt når det er kombineret med watts live

Hej Henrik

Mange tak for din flotte anmeldelse af appen og Watts Live
- den sætter vi stor pris på!

Ha' en dejlig dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bruger watts dagligt til at overvåge…

Bruger watts dagligt til at overvåge forbrug og belastning

Hej Torben,

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Watts
- den er vi meget glade for!

Dejligt at høre, at du bruger appen dagligt :)

Du ønskes en skøn dag herfra

Rigtig god kundesupport.

14. Februar 2025

Hej Benny

Tusind tak for din anmeldelse!
- den sætter vi stor pris på hos Watts :)

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Support.

Ha' en dejlig dag,

Camilla / Watts

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Anmeldelsen drejer sig om Watts Live.

Anmeldelsen drejer sig om Watts Live.
Sendte 5 mail med spørgsmål vedr. Watts Live, fik hurtigt brugbart svar på alle spørgsmål fra Nanna. Har nu bestil en Watts Live, er spændt på hvordan det er at konfigge enheden.

6. Februar 2025

Hej Ole

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Watts!
- den er vi meget glade for :)

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support. Du må endelig kontakte os på support@watts.dk, hvis du har spørgsmål undervejs i installationen af dit Watts Live-kort.

Ha' en skøn dag :)

Camilla / Watts

Fin og hurtig handel.

Fin og hurtig handel.
Hurtig levering.
God support.

22. Januar 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
- den sætter vi stor pris på her hos Watts :)

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Live og supporten.

Du ønskes en skøn dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en Watts Live som havde en…

Bestilte en Watts Live som havde en fejl i en af benene og det knækkede af under montering.

Jeg fik pengene retur da de kunne se problemet og der er en ny på vej. Super god service!

24. Januar 2025

Hej Claus

Tak for din flotte anmeldelse af Watts Live
- Den er vi meget glade for!

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Support. Du må endelig kontakte os, hvis du oplever problemer med kortet eller appen.

Ha' en skøn dag,

Hurtig reaktion

8. Januar 2025

Mange tak for din flotte anmeldelse af Watts
- den sætter vi stor pris på :)

Du ønskes en skøn dag

Fantastisk service og hjælp fra Watts Support

Jeg vil gerne give Watts og især Camilla fra Watts Support en stor anbefaling. Jeg stod med nogle udfordringer med en elmåler og et Watts Live-kort, og Camilla var både professionel, hjælpsom og hurtig til at finde løsninger.

Hun sørgede for at sende fragtlabels, fulgte op og guidede mig hele vejen. Camilla gjorde virkelig en forskel og leverede en kundeservice, der var både effektiv og imødekommende.

Tak for en god oplevelse!

De bedste hilsner,
Michael

9. Januar 2025

Hej Michael

Tak for din flotte anmeldelse af Watts
- vi sætter stor pris på din feedback!

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Support.

Du ønskes en skøn dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Watts kortet kom rimelig hurtigt.

Watts kortet kom rimelig hurtigt.
Support virker. (Inden for nogle dage)
Installation virker bare super.
Ingen mulighed for telefon support.

6. Januar 2025

Hej Sten

Mange tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på hos Watts :)

Dejligt at du har haft en god oplevelse med Watts Live og vores support.

Rigtig god dag herfra :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Forkert bestilling endte alligevel godt.

Jeg bestilte ved en fejl to ens watts live målere, istedet for 2 forskellige som jeg skulle bruge.
Efter kontakt til support, hjalp Camilla mig med at få bestilt den korrekte og sikret at den ene af de modtagne kunne returneres igen på en god måde.

Super kundeservice!

3. Januar 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse - det sætter vi stor pris på hos Watts :)

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Live og vores support.

Rigtig god dag herfra :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En finprodukt og dejlig app.

En finprodukt og dejlig app.
Glæder mig til man kan læse total salg og køb direkte.

8. Januar 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse af Watts-appen
- Vi sætter stor pris på din feedback :)

Du ønskes en dejlig dag herfra,

Kom nu Watts!

Kom nu Watts!! Jeg elsker appen og har også købt live meter! Men har fået el bil ! Og er totalt uforståelig, i ikke har lavet en opdatering eller ændring i appen så den forstår jeg ikke bruger 1200% over mit estimeret elforbrug! . Hvor svært kan det være?

Ps alt det finde udstyr i har på hjemmesiden! Hvorfor kan jeg ikke finde udstyr priser noget info om det på Google og YouTube!?

1. November 2024

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på :)

Jeg kan godt forstå frustrationen.
Vi er bevidste om, at flere og flere får elbil og at dette kan både ses og mærkes i appen med den konstante røde farve. Derfor har vores udviklere arbejdet på en ny version af appen, hvor elbil bestemt er tænkt ind. Den nye version er lige nu ude i en BETA-version, og elbilsfunktionen skulle gerne blive en del af appen på sigt.

Med hensyn til priser på vores produkter, vil du på hjemmesiden kunne finde priserne på fx Watts Live.
Watts Homegrid er en del af en skræddersyet, samlet løsning, som udarbejdes individuelt til kundens behov. Derfor fremgår prisen ikke på Watts Homegrid på hjemmesiden - og Google kan dermed ikke indhente info om dette til søgemaskinen.

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte supporten på support@watts.dk.

Ønsker dig en dejlig dag

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Spændende hjemmeside

Spændende hjemmeside, hvor man som forbruger kan få svar på spørgsmål om fremtidens intelligente brug af strøm.

16. Dezember 2024

Hej Peter

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Watts

Ha' en dejlig dag
Og god jul herfra

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afsendt samme dag som bestilt .

Afsendt samme dag som bestilt .. hurtig service

13. Dezember 2024

Hej Mogens

Mange tak for din flotte anmeldelse af Watts - vi værdsætter din feedback :)

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Live og vores service.

Rigtig god dag herfra

Danmarks bedste support

Danmarks bedste support. Svarer altid og løser problemet hurtigt. De er desuden altid smilende og venlige.
Tak for altid god support.

8. November 2024

Hej Henning

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
- den sætter vi stor pris på :)

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Supportteam.

Ønsker dig en skøn dag herfra!

Nanna // Watts

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr