Watts Bewertungen 307

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Update: Support helped to reinstall the card which was not registered properly in the system. The issue is now fixed. Appreciate the help. ————————— I purchased and installed a Watts Live card... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brilliant with staff! Couldn’t ask for any better, very caring very understanding. Honestly don’t have one bad thing to say about watts marketing. Everyone gets a long like a family, everyone’s very... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter besøg fra Watts ændre jeg mine stjerner i anmeldelsen, problemet er blevet løst og der var en god dialog om mulighederne. Lader teksten være fra første anmeldelse for historien. Denne ene stjern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Watts Live kortet blev leveret hurtigt. Jeg havde fra start problemer med at etablere kommunikationen mellem måler og kort. Og det var ikke tydeligt om problemet skulle løses af netselskabet elle... Mehr ansehen

1. Energieerzeugungsunternehmen
  2. Softwareanbieter

Über Watts

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Watts skaber vi energiløsninger for en lysere fremtid. Vores teknologi giver dig overblik over dit energiforbrug og hjælper dig til at reducere det - til glæde for både klimaet og din pengepung.

En del af Andel.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

307 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Troværdigt produkt

Troværdigt produkt, med spændende muligheder

3. März 2025

Hej Anders

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐
Vi er glade for, at du oplever Watts Live som et troværdigt produkt med spændende muligheder – det betyder meget for os.

Hvis der er noget, vi kan gøre endnu bedre, hører vi meget gerne din feedback! 😊

Ha’ en fantastisk dag!

Bedste hilsner,

Hvilken forfærdeligt opdatering 😖

Hvilken forfærdeligt opdatering 😖
Siden er blevet SÅ elendig og jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der synes det. Jeg kan se, at der bliver svaret, at man bare vænne sig til det, men hvorfor ind i alverden, laver man en app dårligere. Vedkommende der har udviklet denne her burde fyres på gråt papir 😖
Elendige farver, fuldstændig åndssvagt at man skal sidde og trykke på hver enkelt streg for at få prisen. Så at sidde og trykke på 10 streger for at se priserne fremadrettet 🤦🤦 Tag alle klager til jer og overvej om det er den rigtige vej i har taget. Jeg er sikker på, at I vil få mange flere klager og det har I virkeligt fortjent 😒

11. März 2025

Hej Dorrit

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med den nye version af appen.

Det er bestemt ikke vores intention at gøre tingene mere besværlige – tværtimod arbejder vi hele tiden på at forbedre brugeroplevelsen, og din feedback er meget værdifuld for os.

Vi tager naturligvis alle tilbagemeldinger til os og lytter til, hvad vores brugere siger. Vi er allerede i gang med at evaluere ændringer baseret på den feedback, vi har modtaget.

Hvis du har specifikke forslag til, hvordan vi kan gøre det bedre, vil vi meget gerne høre dem! Du er altid velkommen til at skrive til os på support@watts.dk.

Tak fordi du deler din ærlige mening.

Ha' en dejlig dag :)

Nøj en dårlig opdatering

Hvilken dårligere opdatering skal man lede længe efter. Er jo komplet umulig og finde rundt i, samt kedeligt design. Det er en ommer, eller gendan den gamle version som faktisk fungerede rigtig fint

9. März 2025

Hej Claus

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med den nye opdatering. Det er bestemt ikke vores intention at gøre din oplevelse dårligere – tværtimod vil vi gerne forbedre den :)

Vi sætter pris på din feedback - derfor vil jeg sørge for at give dine input videre til vores udviklere.

Du er velkommen til at skrive til os på support@watts.dk hvis vi skal hjælpe dig med at skifte til den gamle version, som fortsat er tilgængelig.

Tak fordi du tager dig tid til at dele din mening! :)

Ha' en skøn dag.

Uoverskuelig

Uoverskuelig, svært at se priser time for time. Designet er en ommer.

4. März 2025

Hej Peter

Tak for din ærlige feedback.
Vi forstår godt, at et nyt design kan kræve tilvænning, og vi er kede af at høre, at du oplever det som uoverskueligt.

Vi arbejder løbende på at forbedre appen, og vi tager gerne imod konkrete forslag til, hvordan vi kan gøre prisvisningen mere overskuelig for dig. Hvis du har input eller ønsker til forbedringer, er du meget velkommen til at dele dem med os på support@watts.dk.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde – din feedback er værdifuld for os!

Ønsker dig en dejlig dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den er bare go' og giver de oplysninger…

Den er bare go' og giver de oplysninger jeg har brug for, f.eks. mit tidligere forbrug om dagen, måned eller år, eller mit forbrug live, og selvfølgelig den daglige time for time Elpris.

Hej Finn

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Det er skønt at høre, at Watts giver dig de oplysninger, du har brug for – præcis som det skal være!

Vi håber, du fortsat får glæde af appen, og vi er her, hvis du har spørgsmål. 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wifi modtager for svag til at der kan…

Wifi modtager for svag til at der kan opnåes forbindelse, udvendig antenne var måske en ide.

Hej Peter

Tak for din anmeldelse af Watts Live.

Vi er kede af at høre, at du har haft problemer med at opnå forbindelse.

Der kræves en stabil 2,4 GHz Wi-Fi-forbindelse for at få det optimale ud af Watts Live, som beskrevet på hjemmesiden.
Vi anbefaler at sikre, at din router er sat op til at sende på dette frekvensbånd, da 5 GHz-netværk ikke understøttes af produktet. En extender til Wi-Fi-forbindelsen kan også være en løsning.

Vi sætter pris på din feedback og dine forslag til forbedringer i fremtidige versioner vil blive overleveret til vores udviklingsteam :)

Du er altid velkommen til at kontakte os på support@watts.dk.

Rigtig god dag herfra! :)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hvornår får i P1 moduler som passer til…

Hvornår får i P1 moduler som passer til de nye elmåler? Dem i sælger er en til udgået elmåler som ikke produceres mere ifølge Cirius.

21. Februar 2025

Hej Martin

Tak for din anmeldelse! :)
Watts sætter stor pris på din feedback.

Jeg forstår din bekymring omkring kompatibiliteten af vores nuværende Live-kort med de nyere elmålere.

Vi arbejder i øjeblikket på at udvikle et helt nyt Live-kort, der vil være kompatibelt med målere med P1-port. Vi forventer, at det nye kort bliver en del af vores produktsortiment i løbet af Q4 2025. Vi er opmærksomme på, at behovet for kompatibilitet med de nyeste målere er vigtigt, og vi gør vores bedste for at få dette produkt klar hurtigst muligt.

Du er velkommen til at holde øje med opdateringer fra os på hjemmesiden eller via nyhedsbrev. Skulle du have spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os på support@watts.dk :)

Ønsker dig en skøn dag!

Virker fuldstændig efter hensigten

Virker fuldstændig efter hensigten, dejligt at se forbruget i realtid og virker ret stabilt efter 3 års brug.
Godt produkt og kan kun anbefales

Hej Kjeld

Tusind tak for de 5 stjerner 🌟
Dejligt at høre, at du har en god oplevelse med Watts Live!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for noget fremover. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er rigtig glad for mit watts,får et…

Er rigtig glad for mit watts,får et godt overblik hvad der foregår på elforbruget på min matrikel.

Hej Bent

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for, at Watts Live er med til at give dig et godt indblik i dit elforbrug!

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for noget fremover. 😊

Det virker bare!

Hej Niels

Tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for, at Watts bare virker for dig!

Vi er her, hvis du har brug for noget fremover. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det virker fint,og der svares hurtig på…

Det virker fint,og der svares hurtig på spørgsmål.
👍👍

Hej Jens

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for, at du synes, det virker fint, og at du har haft en god oplevelse med vores support.

Vi er her altid, hvis du har spørgsmål! 😊

Det virker bare

Det virker bare

Hej Steffen

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐ Vi er glade for at høre, at Watts bare virker for dig.

Hvis du har nogen forslag eller oplevelser, du vil dele, er vi altid åbne for feedback. 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt og meg er overskueligt med div…

Nemt og meg er overskueligt med div funktioner så som forbrug og de kommende priser

Hej Christian

Wow, tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er superglade for, at du synes, Watts er nem og overskuelig – det er præcis dét, vi sigter efter!

Håber, du fortsat får glæde af appen og alle funktionerne. Tak fordi du er med! 😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deres app er rigtig god og de vender…

Deres app er rigtig god og de vender hurtigt tilbage, når man har konstruktiv kritik eller problemer😃

Hej Kjeld

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Det betyder meget for os at høre, at du er glad for appen – og at du oplever, at vi lytter og reagerer hurtigt.

Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for at have dig med på Watts-rejsen! 😃

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg giver ikke max stjerner

Jeg giver ikke max stjerner, da jeg
syntes deres nye logo er både grimt
og intetsigende, så man skal bruge
unødig energi for at gennemskue
hvad det betyder, og dermed finde det når man kikker efter Appen.
Selve programmet og enheden virker fint nok

Hej Erik

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! Vi er glade for, at du synes, selve programmet og enheden fungerer fint.

Vi forstår godt, at et nyt logo kan tage lidt tid at vænne sig til – og vi tager din feedback til os. Heldigvis er funktionaliteten stadig den samme, og vi håber, at Watts fortsat gør din hverdag lidt lettere.

Tak fordi du bruger Watts! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At man ikke kan følge når strømpriserne…

At man ikke kan følge når strømpriserne skifter, det kunne man tidligere!

Hej Preben.

Tak for din feedback! Vi forstår godt din frustration over, at du ikke kan følge strømprisernes skift, som du tidligere har kunnet. Funktionen er desværre ustabil i øjeblikket, men vores udviklere arbejder på at finde og løse problemet.

Vi håber, at du snart får den oplevelse, du forventer, og vi sætter pris på, at du bruger Watts. Tak for din tålmodighed! :-)

Virker perfekt

Virker perfekt. Nemt hurtigt og pålideligt

Hej Søren

Wow, tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er så glade for at høre, at du oplever Watts som nem, hurtig og pålidelig.

Vi fortsætter med at gøre vores bedste for at levere en god oplevelse – og vi håber, du bliver ved med at få glæde af appen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Næsten alt samlet i een app

Næsten alt samlet i een app.
Timepris vises bedre i den gamle end i beta.

Hej Jørgen.

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner! Vi er glade for, at du synes, Watts samler det meste i én app.

Vi tager din feedback om timeprisvisningen i beta-versionen med os – vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen og sætter stor pris på dine input.

Hvis du har yderligere forslag eller ønsker, hører vi meget gerne fra dig!

Nem og enkelt

Nem og enkelt, men samtidigt meget informativ værktøj.

Hej Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
- den er vi meget glade for :)

Du ønskes en dejlig dag herfra!

Meget let at installere.

Meget let at installere.
Let at aflæse, dog kun 4 stjerner, da prisen ikke passer, når du aflæser hvad ser skal betales fra el selskabet.

Hej Klaus

Mange tak for din anmeldelse
- vi sætter stor pris på din feedback! :)

Vores udviklingsteam arbejder konstant på at optimere både funktionerne og brugeroplevelsen i appen. Som et resultat af dette, er vi snart klar med en helt ny version af appen, som vi kalder Watts On.

Med den nye version af appen, vil det være muligt at se elprisen på forsiden inklusiv din elaftale, såfremt du har tilføjet en prisaftale i appen. Det er fortsat ikke muligt at vise dig den eksakte pris på dit forbrug, som svarer til prisen på din elregning, idet appen ikke medtager abonnement og eventuelle tillæg hos din elleverandør.

Ha' en fantastisk dag! :)

Nanna / Watts

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr