Watts Bewertungen 307

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Update: Support helped to reinstall the card which was not registered properly in the system. The issue is now fixed. Appreciate the help. ————————— I purchased and installed a Watts Live card... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brilliant with staff! Couldn’t ask for any better, very caring very understanding. Honestly don’t have one bad thing to say about watts marketing. Everyone gets a long like a family, everyone’s very... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Efter besøg fra Watts ændre jeg mine stjerner i anmeldelsen, problemet er blevet løst og der var en god dialog om mulighederne. Lader teksten være fra første anmeldelse for historien. Denne ene stjern... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Watts Live kortet blev leveret hurtigt. Jeg havde fra start problemer med at etablere kommunikationen mellem måler og kort. Og det var ikke tydeligt om problemet skulle løses af netselskabet elle... Mehr ansehen

1. Energieerzeugungsunternehmen
  2. Softwareanbieter

Über Watts

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Watts skaber vi energiløsninger for en lysere fremtid. Vores teknologi giver dig overblik over dit energiforbrug og hjælper dig til at reducere det - til glæde for både klimaet og din pengepung.

En del af Andel.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

307 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Hurtig og god support

Havde problemer med Watts app'en og sendte en mail til deres supportere.
Fik svar næste dag, hvor Watts havde løst problemet for mig.

5. November 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Kjeld

Tusind tak for din flotte anmeldelse
- Vi sætter stor pris på din feedback :)

Det glæder mig, at du har haft en god oplevelse med Watts Support.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis noget driller i appen.

Ønsker dig en dejlig dag og en god weekend ;)

Hurtig og hjælpsom

Hurtig og hjælpsom

5. September 2024

Hej Connie

Tak for din anmeldelse - den er vi meget glade for!

Rigtig god weekend herfra :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, fedt produkt, klart en anbefaling herfra

12. Juni 2024

Hej Martin

Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af Watts
- den er vi meget taknemmelige for!

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkt :)

Du ønskes en dejlig dag herfra.

Ville anbefale dette firma 100%

Det hele fungerede fint og virker 100%.

26. Juni 2024

Hej Jan

Mange tak for din anbefaling og anmeldelse af Watts.
- det betyder meget for os!

Du ønskes en dejlig dag herfra.

Super professionelt firma

Super professionelt firma - med personlig rådgivning og rare medarbejdere.
Jeg har fået installeret Danmarks bedste solcelleanlæg med Homegrid der styrer det hele :-)

4. September 2024

Hej Ole

Mange tak for din flotte anmeldelse af Watts
- den er vi meget taknemmelig for!

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Homegrid og solcelleanlægget :)

Rigtig god dag herfra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra tilbud til færdig montage

Fra tilbud til færdig montage og idriftsættelse har der være klar og tydelig dialog og rigtig god support ved idriftsættelse og app support

19. Juni 2024

Tusind tak for din anmeldelse
- Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at skrive den!

Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med Watts.

Du ønskes en dejlig dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Instruktionerne er lette at forstå

Instruktionerne er lette at forstå. Produktet fungerer med det samme.

25. Juli 2024

Tusind tak for din anmeldelse
- den er vi meget glade for!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Live-kortet :)

Ønsker dig en dejlig dag.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I har fået 4 stjerner og det betyder at…

I har fået 4 stjerner og det betyder at jeg er tilfreds

Hej Jes

Tusind tak for din flotte anmeldelse - Den sætter vi utrolig stor pris på.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din oplevelse og brug af Watts.

Ønsker dig en dejlig weekend :-)

Plug and play oplevelse

Hurtig levering og meget nem installation og opsætning. Dejligt med fuldt overblik over elforbrug og solcelleproduktion.

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse! Det er så dejligt du deler din oplevelse - Det er virkelig værdsat :)

Ønsker dig den bedste weekend.

Mange hilsner

Hej Claus

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det sætter vi enormt stor pris på :-)

Super dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores personale.

Ønsker dig den bedste weekend! :-)

Mange hilsner

Ok produkt

Ok produkt. Interessant at følge el forbrug. Giver indsigt. Let at montere.

Hej Jens

Tak fordi du har taget dig tid til at give os en 5-stjernet anmeldelse! :-)

Det er dejligt at høre, at du får noget ud af vores produkt og du fik Live kortet installeret uden problemer.

Ha' en dejlig weekend.

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Watts live virker som det skal!

Eneste minus; Unødvendig kompliseret at oprette MQTT adgang, men det er nok også lidt unikt.

Fedt at få live data direkte i Home Assistant!

1. Juli 2024

Hej Mikkel

1000 tak for din positive anmeldelse - Det er værdsat!

Fedt at høre, at du får data i din Home Assistant, trods den måske lidt bøvlede MQTT adgang!

Ønsker dig en dejlig weekend :-)

25 stjerner findes ikke - så derfor 5

25 stjerner findes ikke, men den support vi har fået i forbindelse med vores Watts live kort, som viste sig at volde mig problemer er uhørt. Watts valgte faktisk at dukke op på min adresse hvor vi testede sammen. Det endte med et nyt kort, som vi satte op sammen, tilmed også i Home Assistant som vi ydermere kan bruge til det smarte hjem. Jeg kan ikke andet end sige, det er en fornøjelse at mærke Watts er drevet af ildssjæle og gør en forskel for vores muligheder på energi området som forbrugere, også til 299kr - Tak Watts

Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Martin

Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse
- den er vi meget taknemmelige for!

Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts og vores Live-kort.

Ønsker dig en dejlig dag :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside meget fin app…

God hjemmeside klar og tydelig instruktion.

En meget fin app god at blive klog på ved. ens strømforbrug.
Kan kun anbefales

Hej Per

Tusind tak, fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden og vores app.

Ha' en dejlig dag.

Det fungerer!

God brugervejledning. Nem installation. Glimrende app. med relevante data.
Kort sagt: Perfekt!

1. August 2024

Hej Flemming

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
- Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til det.

Jeg er glad for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med både Watts Live-kort og vores app.

Ønsker dig en dejlig dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produktet virker ikke.

Produktet virker ikke.
Watts henviser til at porten er lukket samt jeg ikke behøver en krypterings nøgle, men N1 oplyser at jeg skal bruge en nøgle (der er for kort i følge watts app) samtidig siger de porten er åben .

Så jeg kan ikke bruge produktet st jeg bliver henvist frem og tilbage sol mellemmand - desværre

Hej Christian

Jeg beklager, at du har haft en oplevelse af at være mellemmand i installationsprocessen.

Hvis du under installationen af dit Watts Live kort, bliver bedt om at indtaste krypteringsnøgle, selvom du har en Echelon måler, oplever vi i langt de fleste tilfælde, at det er porten på måleren som fejler.

Du skal derfor i dette tilfælde kontakte dit netselskab, N1, som kan be- eller afkræfte om der er fejl på måleren.

Vi vil meget gerne hjælpe dig videre i processen, så du er velkommen til at kontakte os på support@watts.dk.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Gik hurtigt efter bestilling

Var lidt bøvlet med af af det det til at virke

1. August 2024

Hej Johnny

Tusind tak for din anmeldelse
- den sætter vi stor pris på!

Vi hører naturligvis gerne fra dig på support@watts.dk, hvis du har brug for hjælp med Live-kortet eller har spørgsmål til appen.

Rigtig dejlig dag herfra :)

Det fungere bare!!

Hurtig reaktion og levering og så fungere det bare!!

1. Juli 2024

Hej Thor

Tusind tak for din flotte anmeldelse
- den sætter vi stor pris på!

Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med Watts Live-kort og vores app.

Ønsker dig en dejlig dag :)

Nanna / Watts

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr