Watts Bewertungen 307

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Update: Support helped to reinstall the card which was not registered properly in the system. The issue is now fixed. Appreciate the help. ————————— I purchased and installed a Watts Live card... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brilliant with staff! Couldn’t ask for any better, very caring very understanding. Honestly don’t have one bad thing to say about watts marketing. Everyone gets a long like a family, everyone’s very... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Watts Live kortet blev leveret hurtigt. Jeg havde fra start problemer med at etablere kommunikationen mellem måler og kort. Og det var ikke tydeligt om problemet skulle løses af netselskabet elle... Mehr ansehen

1. Energieerzeugungsunternehmen
  2. Softwareanbieter

Über Watts

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Watts skaber vi energiløsninger for en lysere fremtid. Vores teknologi giver dig overblik over dit energiforbrug og hjælper dig til at reducere det - til glæde for både klimaet og din pengepung.

En del af Andel.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

307 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Super god service

Ikke vrøvl ved returnering Watt live passede ikke til min elmåler.

Hej Allan,

Tusind tak for din anmeldelse og fordi du delte din oplevelse!
Vi er glade for at høre, at returprocessen gik nemt, selvom Watts Live desværre ikke passede til din elmåler.

Fint

Alt gik fint, hurtig afsendelse og levering.

29. September 2025

Hej Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt gik som det skulle, og at du er tilfreds med både afsendelse og levering.

Dejligt produkt

Dejligt produkt, og hurtig forsendelse :-)

Kan kun anbefales.

Hej Martin,

Tusind tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet og leveringen.

Virkelig skidt

Virkelig skidt. De sidste 2 mnd. har de ikke kunnet vise forbrug. Appen er forvirrende og man kan ikke se ret langt forud.

9. Oktober 2025

Hej Dorte

Det lyder som om, at fuldmagten du har givet til Watts, er udløbet. Skriv til os i supporten på support@watts.dk, så hjælper vi dig hurtigt videre.

Til info frigives elpriserne hver dag kl. 13, for næstkommende døgn.

Hurtig levring

Hurtig levring. Super support da varen var defekt . Nem returnering og lev af nyt modul

23. September 2025

Hej Henning,

Tak for din gode anmeldelse. Vi er glade for at høre, at processen har været nem og effektiv!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Appen henter ikke data mere og det er…

Appen henter ikke data mere og det er umuligt at slette sin profil. Klar overtrædelse af gdpr.

Hej Torben,

Hvis appen ikke længere henter data, kan det skyldes, at fuldmagten til os er udløbet. Det kan vi hurtigt hjælpe med at løse.

Du kan også altid få slettet din profil og alle data. Skriv til os på support@watts.dk, så hjælper vi gerne.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Når først installeret

Når først installeret, så fungerer det rigtigt godt

18. September 2025

Hej Steen,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at din installation fungerer som den skal. Hvis du har spørgsmål til os, så skriv endelig til os på support@watts.dk.

Nem installation

Nem installation - appen virker godt - giver et godt overblik og er nem at bruge

4. September 2025

Hej Søren,

Tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre at installationen forløb nemt og at appen giver et godt overblik.

Bedste hilsner Simone/watts

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virker som det skal giver et godt…

Virker som det skal giver et godt overblik, dog er der begrænsninger i watts live men. Alt i alt er jeg ok tilfreds

8. September 2025

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse og fordi du deler din oplevelse 🙏

Det glæder os at høre, at du oplever, at Watts giver et godt overblik. Vi tager også din feedback om Watts Live med videre. Vil du dele med os hvilke begrænsninger du oplever? Så hører vi gerne fra dig på support@watts.dk.

Dejligt at du alt i alt er tilfreds – vi håber, vi kan gøre det endnu bedre fremover.

Virker bare

Virker bare

2. September 2025

Hej Jacob,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at det bare virker.

Totalt dårlig App.

Totalt dårlig App.
Mit varmeforbrug er sat til dårligt, med et forventet returløb på 0 grader...
Desuden er App'en bare totalt skrammel mht. overskuelighed.

16. September 2025

Hej Karsten,

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med appen.

Vil du ikke skrive til os på support@watts.dk, så vi kan kigge konkret på din sag?

Installation af solceller

I marts indgik jeg en aftale med Watts efter en god dialog med en sælger. Jeg havde en rigtig god mavefornemmelse om, at Watts var den rette partner, og jeg var begejstret for deres HomeGrid-koncept.

Efter aftaleindgåelsen gik der 4-6 uger, før en tekniker kom på besigtigelse. Alt var i orden, men der opstod en misforståelse om panelernes placering, som jeg ikke fik skriftligt. De statiske beregninger matcher derfor ikke den faktiske installation. Derudover blev jeg informeret om, at installationen ville blive "et par tusind kroner dyrere" end tilbuddet grundet kabeltrækning.

Herefter hørte jeg intet fra Watts. Pludselig en dag, mens jeg var hjemme med syge børn med skoldkopper, blev der leveret solceller uden varsel. Dagen efter stod både elektrikere og tømrere ved døren - stadig uden forudgående besked fra Watts.
Da jeg ikke havde modtaget et nyt tilbud, måtte jeg sende hele teamet hjem. Først da ringede Watts til mig, og ekstraregningen blev frafaldet.

Selve installationen har været problematisk. Vi har haft elektriker på besøg seks gange - hver gang manglede de dele eller udførte arbejdet forkert. Da solcellerne endelig begyndte at virke, var alt elarbejde omkring forsyning og inverter udført forkert. Elektrikeren trak desuden det 130 kg tunge batteri henover vores betongulv, hvilket har beskadiget gulvet.

Først ved syvende besøg sendte Watts to kompetente teknikere, som fik installeret strømmen korrekt, så alt nu virker.
I dag har jeg modtaget en regning, selvom:

- Vores gulv stadig ikke er repareret
- Panelerne ikke sidder i niveau
- Kabler fra solcellerne rammer taget
- Batteriet står midt i vores gang

Efter 6 måneder har jeg stadig ikke fået en fast kontaktperson. Hver gang jeg skriver en mail, skal jeg forklare hele sagen forfra.
I startede så godt, men tabte desværre bolden undervejs. Anlægget og HomeGrid virker dog efter hensigten nu, så mangler alt det andet dog fortsat.

1. August 2025

Hej Eik,

Tak for din meget grundige beskrivelse af dit forløb. Først og fremmest vil jeg gerne beklage det forløb, du har haft i forbindelse med installation af dit solcelleanlæg og din Homegrid Controller. Det er tydeligt, at vi ikke har leveret den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det er vi oprigtigt kede af.

Jeg forstår fuldt ud din frustration over både kommunikation og udførelsen af arbejdet. Det er ikke tilfredsstillende.

Det er dog godt at høre, at anlægget nu fungerer efter hensigten men vi er naturligvis ikke færdige før de resterende forhold er udbedret!

Jeg har undersøgt status på din sag, og du vil meget snart blive kontaktet med henblik på udbedring af de sidste forhold og skader. Fakturaen er naturligvis sat på pause fra vores side af, indtil det er sket.

Jeg har sendt dig en mail direkte, og du er meget velkommen til at svare på den, hvis du har yderligere spørgsmål eller kommentarer undervejs. Så vil jeg tage hånd om det, med det samme.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sløv service

Efter besøg fra Watts ændre jeg mine stjerner i anmeldelsen, problemet er blevet løst og der var en god dialog om mulighederne. Lader teksten være fra første anmeldelse for historien. Denne ene stjerne er kun på servicen ved support på fejl på homegrid systemet er meget sløvt, venter ofte lang tid på svar og problemet er ikke blevet løst. Lidt synd for sad med en god fornemmelse efter købet og installation i marts

15. September 2025

Hej Allan,

Tak for din ærlige feedback. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med vores support på Homegrid ikke har levet op til forventningerne især når du ellers havde en god fornemmelse efter købet og installationen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi vil meget gerne undersøge din sag nærmere, så vi kan finde en løsning! Hvis du skriver til vores support på support@watts.dk, så kigger vi på det med det samme!

Hej Marinus,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har oplevet vores support som både hurtig og udførlig. Det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen bøvl med garanti og support

Jeg fejlmeldte min Watts Live modul, og fik den ombyttet uden at skulle forklare yderligere. Top karakterer herfra. Super support
Fik nyt modul tilsendt uden beregning

19. August 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os virkeligt at høre, at du havde en god oplevelse med både garanti og support, og at udskiftningen gik nemt og hurtigt. Vi sætter stor prs på din feedback og vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Umuligt at se præcis forbrug Per time længere.

Umuligt at se præcis forbrug Per time længere.
Det kunne man på den gamle version.
Bruger man 24 watt på en time, så står der 0 i forbrug.
Bruger man 175 watt på en time, så står der 200 watt i forbrug.
Er meget ked at det ikke muligt længere.

8. September 2025

Hej Karina

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi vil gerne se nærmere på det du oplever. Skriv til os på support@watts.dk, så kigger vi på det med det samme!

Super App

Super App. Meget brugbare med live visning af forbrug og priser

18. Februar 2025

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Vi er glade for at høre, at du har glæde af den live visning af forbrug og priser – det er netop det overblik, vi ønsker at give.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig app der ikke giver et nemt…

Dårlig app der ikke giver et nemt overblik på en brugbar måde. Måske kan det være anderledes, hvis man som kunde tilkøber service for 300 kr, men det er vel ikke meningen?
Henvisninger fra FjernvarmeFyn om at se på Watts on´s hjemmeside giver intet positivt - måske er fjernvarmen ikke helt brugbar endnu.
Alt i alt en kæmpe skuffelse i forhold til den tidligere app fra FjernvarmeFyn

4. September 2025

Hej Franz,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du oplever appen som uoverskuelig sammenlignet med den tidligere Fjernvarme Fyn-app. Selve appen er gratis at bruge, og du behøver ikke købe ekstra services for at få glæde af den. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du får mere ud af appen. Kontakt os endelig på support@watts.dk, så finder vi en løsning.

Alt som forventet.

Hurtig levering, simpelt at installere, nemt at finde ud af om ens måler understøtter Watts.
Ikke noget at klage over.

20. August 2025

Hej Per.

Tak for at dele din positive oplevelse med os! Det glæder os at det var nemt at installere Watts Live kortet.

Bedste hilsner Simone/Watts

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr