Update: Support helped to reinstall the card which was not registered properly in the system. The issue is now fixed. Appreciate the help. ————————— I purchased and installed a Watts Live card... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brilliant with staff! Couldn’t ask for any better, very caring very understanding. Honestly don’t have one bad thing to say about watts marketing. Everyone gets a long like a family, everyone’s very... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Efter besøg fra Watts ændre jeg mine stjerner i anmeldelsen, problemet er blevet løst og der var en god dialog om mulighederne. Lader teksten være fra første anmeldelse for historien. Denne ene stjern... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Watts Live kortet blev leveret hurtigt. Jeg havde fra start problemer med at etablere kommunikationen mellem måler og kort. Og det var ikke tydeligt om problemet skulle løses af netselskabet elle... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Brogade 19E , 4600, Køge, Dänemark
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Venlig og ærlig support, løste problemet for mig med god information undervejs.

Antwort von Watts
Allan Kørup har givet mig en uforglemmelig hjælp til opsætning af mit Watts live kort som jeg har i min elmåler data fra dette vil jeg gerne have ind i mit Home Assistent setup.
Mange tak for din hjælp Allan.
Mvh.
Lars

Antwort von Watts
Starten af processen har været god.
Hjælpsomme, venlige og dygtige.

Antwort von Watts
Helt umulige at komme i kontakt med efter køb. Har skrevet til support mailen flere gange for at returnere en julegave, men de vender aldrig tilbage.

Antwort von Watts
Hurtig ekspedition. Produktet i god kvalitet. Små udfordringer med vejledningen. Den passer ikke helt med hvordan produktet ser ud. Når den er installeret virker den perfekt.

Antwort von Watts
Produktet kom godt nok - men det virker ikke. Har været i dialog med support på deres “chat”. Men når man skriver til dem, så går der ofte op til en dag før man får et svar. Det er den langsomste chat jeg nogensinde har oplevet.
Men efter flere dages dialog sender de så et nyt produkt som heller ikke virker. Nu har jeg fået en besked om at de undersøger og at jeg høre tilbage på et uspecificeret tidspunkt.
Så I skal nok modtage jeres produkt, men ikke sikkert det virker, og der skal kæmpes med en tung og lang support. Mit produkt virker stadig ikke.

Antwort von Watts
Har skrevet til jer to gange og har intet hørt fra jer endnu.
Det er lidt spild af tid at udfylde en formular når der ikke bliver svaret .

Antwort von Watts
Fantastisk service, fra Allan Kørup fra Watts, da jeg ikke kunne få det til at virke, kom han forbi med et opdateret kort.
Det kalder jeg bare service.
Med venlig hilsen
Gert Gulløv

Very well made product.
The delivery was fast, and the product works as advertised. Easy installation an the companion app is very well made and useful.
On the downside, be careful the you risk an energy consumption anxiety.

Antwort von Watts
God mulighed at følge sit forbrug live (hvert 5 sek). Meget brugbart at kunne se hvor mange ampere der bliver brugt live. Speciel når der både skal lades på bil og batteri til huset.

Antwort von Watts
Det var nemt, at tilslutte eller montere printpladen til måleren. Det var også nemt, at få den koble til mobilappen. Det var godt beskrevet, hvordan jeg få die nødvendige oplysninger fra el-selsbaet.
Jeg er glad for, at jeg nu kan følge med mit aktuel forbrug.

Antwort von Watts
Virker super fint. Havde lidt problemer da jeg havde router skifte på et tidspunkt, men fik hurtig hjælp fra Watts

Antwort von Watts
Watts Live kortet blev leveret hurtigt.
Jeg havde fra start problemer med at etablere kommunikationen mellem måler og kort. Og det var ikke tydeligt om problemet skulle løses af netselskabet eller Watts, og jeg frygtede at blive kastebold mellem to parter.
Den frygt blev gjort til skamme.
Selvom der gik lidt tid med at få svar via mail-supporten hos Watts, så gav Nanna en både venlig og meget kompetent hjælp, så problemet hurtigt blev indkredset og løst i første forsøg.
Vejledningerne på hjemmesiden gjorde det let at sætte kortet op i Home Assistant efterfølgende, og det fungerer upåklageligt.
Så nu står jeg med en virkelig god løsning, og en lige så imponerende supportoplevelse.

Antwort von Watts
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.