Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een prettig bezoek aan de showroom, met genoeg keuze uit diverse vloeren en goed advies, een mooie PVC vloer uitgekozen. Deze is gelegd en netjes afgewerkt met plinten. De mannen hebben netjes ge... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vloer en raam Amersfoort. We hadden een traprenovatie net Grey houtlook. Vanaf de eerste afspraak tot het inmeten en plaatsen van de trap was de communicatie goed. Monteur die de renovatie deed we... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fachhandel für Bodenbeläge

Vom Unternehmen geschrieben

Vloer-raam.nl is dé vloeren- en traprenovatiespecialist van Nederland!

3.2

1 Stern

Hat 14 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Slechte zaak

Wij hebben eind 2024 een parketvloer uitgekozen bij Vloer en Raam Alkmaar. Vanaf het begin was de communicatie lastig, afspraken voor inmeten waren lastig, de leggers kwamen een uur te laat en waren met enkele uren al klaar.
Meteen vanaf het begin een aantal problemen, hoofdprobleem was de vloer die op meerdere plekken omhoog komt terwijl deze verlijmd zou moeten zijn. Bijkomend slechte afwerking, lijmresten op de vloer, muren en plafond beschadigd door leggers, kopse kanten van de planken waren ongelijk waardoor de naden niet op elkaar aansluiten, witte doffe waas op de vloer.
We hebben de problemen meteen gemeld en leken serieus te worden genomen door Vloer en Raam, ook de leverancier kwam meteen langs en heeft een rapport gemaakt. Echter, al snel werd de schuld bij ons neergelegd, de problemen zouden komen door vocht. Omdat er nergens in het huis een vochtprobleem is en de ondervloer gemeten is op vocht voor het leggen geloofde wij hier niets van. Het bewijs hiervan is nooit geleverd en ook het rapport van de leverancier is niet met ons gedeeld. Vloer en Raam was op geen enkele manier bereid om ons te helpen met de problemen en gaven steeds maar halve antwoorden op vragen die wij hadden. Telefonisch is Vloer en Raam slecht bereikbaar.
Het is uiteindelijk zo ver gekomen dat we een zaak hebben aangespannen via ‘Uitgesproken Zaak’, deze hebben we gewonnen, er is te weinig lijm gebruikt en de verkeerde lijmkam.
Een jaar!!!, en een hoop stress, later is de vloer voor een tweede keer gelegd. Wel met een hoop gedoe door het meermaals leveren van dezelfde badge met een productie fout erin!!!
Het was een vreselijke ervaring.

25. Oktober 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bij vloer en raam een PVC vloer gekocht…

Bij vloer en raam een PVC vloer gekocht en laten leggen door Mustafa. Vloer en raam wilde persee dat de keuken eerst geplaatst werd voor zij de vloer wilde leggen, dus dit zo afgesproken met hen. De keuken was helemaal afgesteld op de dikte van de vloer. Mustafa heeft echter de vloer gelegd tot de keukenplint en een plint geplaatst voor de keukenplint. Dit zag er echt niet uit en daarnaast kon de keukenplint dus niet vastgezet worden, doordat hij lager uitviel omdat de vloer niet was doorgelegd tot onder de keukenplint zoals afgesproken. Hier kwam ik achter toen ik de oven aanzetten en de keukenplint zo op mijn voeten viel doordat deze werd opgeblazen door de lucht van de oven. Volgens Thomas de leidinggevende/eigenaar had ik dan maar zelf de keukenplint moeten weghalen voor Mustafa de vloer kwam leggen. Heel bijzonder dat de klant dit zelf moet doen en dit ook niet gecommuniceerd wordt naar de klant vooraf, zodat dit voorbereid kan worden... in de hal stond het profiel helemaal bol doordat er resten van de ondervloer onder bleken te zitten. Dit bleek later bij het herstellen van de vloer. Wederom een fout van Mustafa. Dan het allerbelangrijkste de manier van leggen "trapvorm". Dit is een manier van leggen die volgens Thomas volgens de richtlijnen is. Uit een klein beetje online research blijkt het tegendeel waar te zijn. Deze methode is ongebruikelijk en wordt zelfs afgeraden, zeker ook met zo een duidelijk groef die erg opvalt. Als de klant hier specifiek om vraagt dan begrijp ik het. Maar ik heb de vloer laten leggen juist omdat ik het goed wilde hebben en ik dacht erop te kunnen vertrouwen dat de vloer ook goed gelegd zou worden zoals het hoort. Bart een professionele parcateur die werkt voor vloer en raam heeft vandaag 2 van de 3 aangegeven problemen keurig opgelost. Echter mocht hij de vloer van Thomas niet opnieuw leggen. Dit was wel wat hij mij en ook Thomas geadviseerd had vanwege de fouten van Mustafa. Echter koos vloer en raam helaas vor de goedkope oplossing door enkel 2 fouten te herstellen en niet zoals gevraagd, de vloer opnieuw en juist te leggen. Dit maakt dat ik uitermate tevreden ben over de service die verleent is door Bart maar erg telleurgesteld ben in de geboden oplossing door Thomas. Geen reclame voor je zaak wetend dat ik duidelijk heb aangegeven niet tevreden te zijn met de geboden oplossing.

Bart bedankt voor de herstelwerkzaamheden en Thomas ik hoop dat je tevreden bent met de goedkoop mogelijkste oplossing die je mij kon bieden en als dank hiervoor bij deze een terechte negatieve recensie.

20. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geschil via Uitgesproken Zaak gestart n.a.v. aankoop bij Vloer & Raam B.V.

LET OP: Ontzettend slechte en teleurstellende ervaring bij Vloer & Raam B.V. te Amersfoort. Mijn vriend en ik hebben bij dhr. E. Bokhorst (verkoper) een parketvloer uitgekozen. Op de inmeetafspraak kwam dhr. T. Ebbelink niet opdagen. Deze afspraak was evenmin geannuleerd. N.a.v. een nieuwe afspraak zou dit keer de parketlegger tussen 14:00 - 15:00 uur langskomen om de ondervloer te beoordelen. De parketlegger stond uiteindelijk om 17:15 uur voor de deur. Ik was toen al vertrokken omdat dhr. E. Bokhorst mij i.v.m. mijn oproep had laten weten dat een nieuwe afspraak zou worden ingepland.

Twee dagen voorafgaand aan de levering ben ik door dhr. T. Ebbelink gebeld dat er kosten voor de ondervloer bijkomen. In de winkel heeft dhr. E. Bokhorst gezegd dat er nimmer kosten zouden bijkomen. Dhr. T. Ebbelink had eerder laten weten dat de parketvloer boven kon worden gelegd zonder extra materialen. Later bleek dat de bovenverdieping volledig moest worden geëgaliseerd. Omdat ik graag wilde dat de vloer op de juiste manier zou worden gelegd ben ik akkoord gegaan. Kort daarop wordt op dezelfde dag mijn vriend gebeld door dhr. T. Ebbelink. Dhr. T. Ebbelink liet toen weten dat wegens een fout in de bestelling de planken van het parket langer waren en vroeg of dit akkoord was. Mijn vriend heeft nagevraagd of het parket nog steeds hetzelfde was (parkettype LS861). Hierop is door dhr. T. Ebbelink bevestigend beantwoord.

Vloer & Raam B.V. werkt met een betaling vóór levering. Het product wordt in zijn volledigheid betaald nog voordat het geleverd is. Zo is de totaalsom van € 8600,- voldaan.

Tijdens de legwerkzaamheden heb ik geconstateerd dat het geleverde parket niet het bestelde parket is.

Ik ben met drie planken naar de winkel afgereisd om ter plekke bij het uitgekozen wandpaneel LS861 te vergelijken. In de winkel heeft dhr. E. Bokhorst tot op het laatste moment volgehouden dat wij de bestelde vloer geleverd gekregen hebben en dat het kleurverschil uitsluitend kwam doordat het gekozen wandpaneel (LS861) in de zon had gestaan. Wat opviel was dat de geleverde planken qua uiterlijk volledig overeenkwamen met wandpaneel LS810. Ik heb dhr. E. Bokhorst gevraagd of hij mij via het systeem kon laten zien dat wel degelijk LS861 besteld en geleverd was.

Daaropvolgend heeft dhr. E. Bokhorst een pakbon uitgeprint. Met deze pakbon ben ik teruggegaan naar de wandpanelen en tot mijn verbazing bleek aan de hand van de specificaties dat de maten van parkettype LS810 overeenkwamen met de pakbon. Pas toen kon dhr. E. Bokhorst eerlijk vertellen dat wij inderdaad een andere vloer geleverd hebben gekregen. Dhr. E. Bokhorst griste toen de pakbon uit mijn hand. Aan het einde van dit gesprek vroeg ik of ik de pakbon mocht meenemen. Dit mocht van dhr. E. Bokhorst niet omdat dit ' interne bedrijfsinformatie' zou betreffen. Bij de levering is evenmin een pakbon verstrekt.

Enfin, dhr. E. Bokhorst zou in overleg gaan over een oplossing, de legwerkzaamheden zouden worden stopgezet en ik zou diezelfde dag nog worden teruggebeld. Dit is niet gebeurd. Ik ben de dag daaropvolgend zelf naar het betrokken adres toegegaan en tot mijn verbazing waren de legwerkzaamheden die dag daaraan voorafgaand niet gestopt. Toen verscheen de parketlegger in de ochtend. De parketlegger wist van niets.

Wij hebben toen samen met dhr. E. Bokhorst direct na openingstijd gebeld. Toen is door dhr. E. Bokhorst aangegeven dat wij toestemming zouden hebben gegeven voor een andere vloer. Ik heb n.a.v. dit gesprek zelf per direct de legwerkzaamheden stopgezet.

Onze pogingen om tot een oplossing te komen zijn stuk voor stuk ontmoedigd. Vloer & Raam B.V. toonde geen enkele bereidheid om mee te denken of verantwoordelijkheid te nemen voor hun fouten. In plaats daarvan kregen wij te maken met een muur van onbegrip en een gebrek aan klantgerichtheid. Het leek Vloer & Raam B.V. totaal niet te interesseren dat wij een woning betrekken waar deels een verkeerde vloer en deels geen vloer ligt. Deze ervaring heeft ons vertrouwen in Vloer & Raam B.V. volledig ondermijnd. De klantgerichtheid en professionaliteit lieten ernstig te wensen over. De onwil van Vloer & Raam B.V. om fouten op een redelijke manier op te lossen maakt hun een zeer onbetrouwbare keuze. Bij Vloer & Raam B.V. staat, ten koste van hun klanten, het winstbelang voorop. Wij raden ten zeerste af om zaken te doen met Vloer & Raam B.V. Bespaar jezelf lichamelijke ongemakken en kies voor een bedrijf dat wel om zijn klanten geeft.

6. November 2025

Er ging veel mis!

Er ging veel mis!
Geen aanrader. Slechte communicatie. Men komt de afspraken niet na.
We zijn, dat is duidelijk, niet tevreden.
Uitzondering was de monteur van de plinten.
Het betreft vestiging Amersfoort.

9. September 2025

DOE HET NIET!!!!

Komen afspraken tot 6 keer niet na.
Communiceren is erg lastig en onbeschoft. Leveren veel te weinig materiaal terwijl er iemand langs is geweest om de woning op te meten?!?
Ik zou zeggen doe nooit zaken met vloer en raam in Alkmaar!!!!!

1. August 2025

Beste Ted,

Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo is verlopen. We kunnen uw gegevens helaas niet terugvinden in ons systeem.

Zou u contact willen opnemen met ons filiaal in Alkmaar, zodat we dit samen kunnen oplossen?

Vloer&Raam Alkmaar

Super tevreden

Goede service, komt afspraken na, goed vakwerk, allemaal voor een betaalbare prijs

12. September 2025

Amateuristische bedoeling

V&R Amersfoort

Aankoop gedaan in de winkel. Hier afspraken over gemaakt over bezorg tijd en datum. Nadat ze er een uur later nog niet waren maar gebeld. Toen te horen gekregen dat deze vertraging op had gelopen en pas over 3.5u zouden komen. Opzich geen probleem maar communiceer dit even.

Vervolgens blijken verkeerde wandpanelen te zijn bezorgt en waren deze beschagdigd ook geen probleem als dit maar wordt opgelost. Zouden dinsdag komen om de nieuwe panelen te brengen maar de oude ophalen was een probleem ivm het strakke tijdschema van de bezorgservice. Of ik ze niet zelf even kon brengen aangezien ik een auto heb en meneer alleen een fiets!? Dinsdag vrij genomen om de panelen dus te ontvangen echter om 11:00 nog niks gehoord dus maar weer bellen. Krijg ik te horen dat ze vandaag niet kunnen leveren dus dat het donderdag wordt. Wederom niet gecommuniceerd wat mij dus een vrije dag heeft gekost en mogelijk een 2e voor het nieuwe moment.

Aangegeven dat het van mij niet meer hoeft en dat ik dan die Verkeerde panelen maar hou maar dat ik daar wel korting op wil aangezien het de verkeerde zijn en ze zijn beschadigd. Geeft meneer aan dat ik er niet vanuit kan gaan dat ze onbeschadigd worden geleverd omdat dit kan gebeuren tijdens het vervoer!? Tevens zegt hij dat de panelen 2.60 lang zijn en niemand 2.60 muren heeft dus dat je toch niet de gehele panelen nodig zou hebben!? ( mijn muur is 2.75m) dus dat ik het moet doen met € 5 korting per paneel.

Echt nog nooit eerder met een verkopende partij zulke rare discussies gehad over een geleverd product.
Zeer amateuristische bedoeling met geen oog op klant tevredenheid.

11. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, vakman en komen afspraken na.

We kwamen daar binnen en werden al netjes geholpen. Toen eerst nog verder gekeken naar uiteindelijk de vloer bij vloer en raam Amersfoort gehaald.

Het inmeten ging goed, de monteur kwam op tijd aan. De monteur neemt overal de tijd voor en je ziet dat die plezier heeft in zijn werk. Een echte vakman.

10. Juni 2025

Zeer onbetrouwbaar

Ze verkopen je van alles, vloeren, plinten en traprenovatie. Je tekent ervoor en vervolgens maanden later wanneer het geplaatst moest worden, is er niks op voorraad, oplossing was betaal maar bij voor een duurdere vloer. bijbetaald en vervolgens, weer niks leverbaar. Weer extra moeten bijbetalen en vervolgens na 5 keer langskomen en 5 keer de verkeerde plinten meegegeven te hebben en alleen voor 2 verdiepingen, ipv 3 zoals afgesproken zit ik nog steeds met een vloer dat niet af is maar wel betaald heb! Vervolgens zijn wij zeer asociaal behandeld in de winkel en geweigerd om ook maar een manager of eigenaar erbij te laten komen. Ze vinden dit allemaal heel normaal en wij zijn gewoon zeikerds. Gekozen voor traprenovatie, zou uiterlijk 23 mei geleverd worden. Dat werd 27 mei en nu ineens 10 juni, misschien. Hoe vaak willen jullie mensen belazeren?! Ik adviseer niemand maar ook niemand hier überhaupt iets te kopen. Schaamte kennen jullie ook niet want jullie blijven gewoon doorgaan!!!

20. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vloer & Raam Alkmaar, top service!

Onlangs een laminaat vloer gekocht bij Vloer & Raam Alkmaar. Helaas bleek er iets mis te zijn met de vloer, waardoor deze compleet vervangen diende te worden. Dit hebben ze keurig opgelost en ben super goed geholpen! Ivan ten Voorde die de vloer heeft neergelegd heeft uitstekend werk geleverd, harde werker en werkt heel netjes! Ik raad Vloer & Raam aan, goede communicatie en ze komen hun afspraken na! Bedankt!

8. April 2025

traprenovatie

Zaterdag goed advies gehad over mijn traprenovatie.
Er zijn genoeg mogelijkheden in kleurcombinatie. vandaag de knoop doorgehakt en besteld

19. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Communiceren is bijna onmogelijk omdat…

Communiceren is bijna onmogelijk omdat je alleen voicemail krijgt. Inmeten ging helemaal mis. Eerst afspraak vergeten en hoeveelheid laminaat en plint was helemaal verkeerd. Geen track en trace code gekregen voor levering vloer. Kwamen ruim 3 uur te laat om vloer te leggen.

4. Oktober 2024

Vloer en raam Alkmaar.

Vloer en raam Alkmaar.
Vertrouwd gevoel bij binnenkomst, afspraken gemaakt.

Leg datums werden niet gehaald. Afspraken werden niet na gekomen.
Trap renovatie zit er schots en scheef in. Onprofessioneel en intimiderend gedrag over de telefoon.

Kortom, NIET DOEN!

Edit:
Reactie hier onder is volstrekt onprofessioneel.
Het is leuk dat jullie vinden dat het knap is op geleverd maar daar hebben de klanten geen boodschap aan. Dus als jullie vinden dat het goed is dan is het ook zo?
Verder bieden jullie alleen oplossingen aan die jullie uit komen. Afspraken die zijn gemaakt vooraf en later niet nagekomen zijn laten jullie voor het gemak maar achterwegen. Ik zou echt hier NOOIT een vloer meer kopen.

9. September 2024

Beste Marcel,

Het spijt ons te horen dat u opnieuw ontevreden bent en een 1 ster review heeft geplaatst. We willen graag reageren op uw opmerkingen en enkele belangrijke punten verduidelijken.

Ten eerste willen we benadrukken dat de traprenovatie niet scheef of onprofessioneel is uitgevoerd, zoals u beschrijft. We hebben ons aan de gemaakte afspraken gehouden en ons uiterste best gedaan om de klus naar tevredenheid uit te voeren. Intimidatie is absoluut niet acceptabel en wordt in ons bedrijf dan ook ten zeerste afgekeurd. We zijn altijd eerlijk en respectvol in onze communicatie.

Daarnaast hebben we meerdere oplossingen aangeboden om de situatie te verbeteren, waaronder het herstellen van de trap in overeenstemming met uw wensen. Het is spijtig dat deze voorstellen niet zijn geaccepteerd, wat ons in staat zou hebben gesteld om een oplossing te bieden.

We hopen dat toekomstige klanten begrijpen dat we ons inzetten voor kwaliteit en klanttevredenheid, ook wanneer er uitdagingen zich voordoen.

Sanne
Vloer&Raam Alkmaar

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte communicatie en afwerking ver onder de maat

PVC vloer gekocht bij de winkel in Amersfoort. We werden goed geholpen en ze kwamen betrouwbaar en kundig over. Helaas bleek dit niet het geval. Vloer werd niet op afgesproken datum geleverd, bleek aan andere klant te zijn gegaan en voor ons nieuwe besteld die niet op tijd aan kwam. Planning met de rest van de verbouwing liep in het honderd. Daarna gelegd door mannen die geen woord Nederlands of Engels spraken en waar niet mee te communiceren of te overleggen was. Deel van materiaal was niet geleverd en afwerking plinten zeer slordig en ondoordacht. Ik zou nooit meer mijn vloer hier kopen!!

8. Juli 2024

Beste Mascha,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling en de uiteindelijke afwerking niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn als afspraken niet worden nagekomen en communicatie tekortschiet.

We willen graag benadrukken dat we altijd ons best doen om klanten de beste service te bieden en problemen op te lossen wanneer deze optreden. Het is teleurstellend te horen dat de levering niet op de afgesproken datum heeft plaatsgevonden en dat er bovendien communicatieproblemen waren met de monteurs. Dit is zeker niet de norm die wij nastreven.

Uw feedback over de afwerking van de plinten en het ontbreken van materialen nemen we zeer serieus. We willen dit verder onderzoeken, zodat we in de toekomst verbetering kunnen aanbrengen.

We zouden graag met u in contact komen om de situatie te bespreken en een oplossing te vinden. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we dit kunnen rechtzetten.

Chantal
Vloer&Raam Amersfoort

mooie vloer

mijn man en ik waren blij met de hulp voor het uitzoeken van de vloer en bijbehorende plinten. Zeer goede ervaring met de personen die de vloer hebben gelegd. De algehele ervaring was perfect!

6. März 2024

Beste Brenda,

Bedankt voor de positieve review!

Met vriendelijke groeten,

Team Vloer&Raam

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr