1. Fachhandel für Bodenbeläge

Vom Unternehmen geschrieben

Vloer Utrecht is een vloerenspeciaalzaak met een mooie moderne ruim opgezette winkel waar klanten gastvrij worden ontvangen. Persoonlijke aandacht is ons speerpunt waarbij wij graag met de nodige humor de klant van vakkennis en eerlijk advies voorzien. Dat wij waarde hechten aan kwaliteit blijkt uit ons assortiment. Wij zetten in op het leveren van totaalpakketten. Dit doen wij door de inhuur van professionals als het gaat om interieurstyling of om vakmensen bij de uitvoering van de opdracht. Wij staan voor kwaliteit en de scherpste prijs. Vloer Utrecht kies bewust voor een beperkt aantal leveranciers waar wij mee samenwerken. Hierdoor ontvangen wij goede ondersteuning, prijzen en service en dit voordeel zetten wij door naar onze klanten.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

14 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zo lang het goed gaat prettig bedrijf. Anders niet.

Ik zie een trend in de onderstaande ervaringen. Zolang alles goed gaat is het een prettig bedrijf om zaken mee te doen, maar zodra er iets fout gaat weten ze niet goed hoe dit te fixen en trekken ze hun handen er dan maar van af en schuiven ze verantwoordelijkheid af. Incidenteel slechte dienstverlening kan gebeuren, is part of the business, maar dit hoor je ook gewoon goed op te lossen als bedrijf zijnde.

Zo ook bij ons. De gelegde PVC-vloer kraakt. En deze kraakt heel erg, ook tot groot verdriet van onze onderbuurvrouw. Volgens Vloer Utrecht ligt dit aan de ondervloer. Dit terwijl een medewerker tijdens het inmeten van de vloer in een onderonsje met onze aannemer zijn fiat had gegeven dat dit de correcte ondervloer was voor PVC. Ik was hierbij toen dit werd overeengekomen. Dus er zijn 2 scenario's mogelijk:

1) Deze vloer is niet geschikt en had niet door Vloer Utrecht aan ons verkocht mogen worden.
2) De medewerker had de ondervloer niet mogen goedkeuren op het moment van inmeten, zodat de aannemer toen nog aanpassingen had kunnen doen.

Beide scenario's worden door Vloer Utrecht aan de kant geschoven. "Niet hun verantwoordelijkheid", zeggen ze dan. Onbegrijpelijk in mijn optiek. Je mag er als bedrijf niet zomaar van uitgaan dat iedere klant bij hun bouwkundig onderlegd is en je hoort daarin een bepaalde zorgplicht te hebben. Maar helaas, het is een ordinaire verkooporganisatie die stopt met rennen voor je zodra ze hun geld binnen hebben. Onze jurist is hier nu mee bezig, maar dit had überhaupt nooit zover mogen komen. Erg betreurenswaardig.

Mijn advies: niet kopen hier! Of hopen dat het in 1 keer goed gaat, dan heb je hier waarschijnlijk geen last van.

Update: Onderstaande ‘inspectie ter plaatse’ in de reactie van Vloer Utrecht betrof iemand die nog niet eens door de deuropening was en al beweerde dat het aan de ondervloer lag.

28. Februar 2025

Geachte heer Methorst,

Hartelijk dank voor uw feedback. We vinden het oprecht jammer te horen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen.

We willen graag benadrukken dat wij de door u genoemde geluiden in uw vloer zeker serieus nemen. Tijdens onze inspectie ter plaatse hebben wij inderdaad kraakgeluiden geconstateerd, maar deze zijn afkomstig uit de opbouw van uw vloerverwarmingssysteem dat u door een derde partij heeft laten installeren. De afwerkingslaag boven op dat systeem was vlak en dat is wat wij hebben gecontroleerd. De door ons gelegde pvc vloer kraakt zeker niet.

Het is voor ons niet mogelijk om het onder de afwerkingslaag liggende vloerverwarmingssysteem inclusief opbouw te controleren en dit ligt ook buiten onze verantwoordelijkheid. De door ons geplaatste vloer ligt goed in elkaar en volledig volgens de richtlijnen.

U heeft eerder aangegeven dat u de vloer door een onafhankelijk deskundige heeft laten beoordelen. Hierop hebben wij u gevraagd naar de rapportage, echter deze hebben wij nooit ontvangen.

Ook heeft u diverse malen aangegeven dat u uw rechtsbijstand zou inschakelen, maar tot op heden hebben wij nog niets vernomen.

Mocht u twijfelen aan de kwaliteit van de door ons gelegde vloer dan raden wij u nogmaals aan om uw klacht aan te melden bij de geschillencommissie van het CBW.

Met deze reactie willen wij graag een feitelijke weergave doen om een realistisch beeld te schetsen van uw klacht.

Team Vloer Utrecht

Prachtig resultaat; vriendelijke service

Blij met resultaat, maar vooral ook met de geleverde service. Niet teveel poespas of verkooptrucjes. Goed geholpen bij het uitzoeken van een vloer en ook goede service gekregen bij het leveren van de vloer. De vloer is ook perfect gelegd. Een tevreden klant!

23. November 2024

Mooie vloer vriendelijke service

Dit is de tweede keer dat we hier een vloer kopen. Opnieuw super goed geholpen bij het uitzoeken van de vloer, hele vriendelijke mensen. Ook toen we uiteindelijk last minute meer nodig hadden dan gepland kregen we een extra doos mee inclusief een plint. We zijn heel tevreden met onze nieuwe vloer!

31. Oktober 2024

Alles klopte

Alles klopte, de ontvangst, de collectie, de belangstelling en de service. Een ruime collectie, waaruit gekozen kan worden. Geen push gedrag, maar absoluut belangstellend. De bestelling kon op de afgesproken tijd opgehaald, onze eigen keuze, worden.

Het aan dit bedrijf gekoppelde legbedrijf is eveneens top. Keurige medewerkers, die fantastisch werk hebben afgeleverd. Ook zij hebben zich keurig aan de gemaakte afspraken gehouden.

Kortom, alles klopte en wij hebben een prachtige vloer. Zeker aan te bevelen.

Chapeau!!

24. Oktober 2024

Erg tevreden!

Wij zijn erg tevreden, de prijs en kwaliteit van de pvc is top! En ook mag gezegd worden dat wij in de winkel warm werden ontvangen en goed geholpen zijn!

21. September 2024

De beste keus

Alles klopte de vloer boven los visgraat de vloer beneden plak visgraat. Alles goed uitgelegd en uitgevoerd. Mooi geëgaliseerd op een slechte ondervloer.
Ik ben zelf parketteur geweest maar had het niet beter gedaan.vakmensen.

22. Januar 2024

Beste Rob,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn verheugd om te horen dat u tevreden bent met onze diensten en dat alles naar wens is verlopen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in ons!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou hier niks bestellen is mijn…

Ik zou hier niks bestellen is mijn advies,Ik heb hier onlangs een pvc vloer besteld gezegd dat de ruimte 44 m2 was toen werd gevraagd met 10% ik zei nee heb ik er nog niet bij gerekend.. nou dat kwam goed zei hij vandaag de leggers gekomen en ja hoor 2 m2 te kort bellen met de zaak kost me nog even 390 euro om erbij te betalen ik zei jullie hebben die fout gemaakt,maar nee hoor je kan gewoon betalen zeggen ze... nu weet ik waarom je alles al vooruit moet betalen het voelde al niet goed nu mijn les geleerd.. mijn ADVIES HIER NIKS BESTELLEN!! En nu antwoorden dat ik tevreden ben nou dat ben ik dus niet!! En nog steeds niet jullie hebben een verkeerde berekening gemaakt en dan nog geeneens iemand tegemoet komen ! Ik blijf bij mij mening niks bestellen daar

28. Dezember 2023

Beste Gerda,

Het spijt ons te horen dat u niet helemaal tevreden bent met onze service. We willen graag verduidelijken dat eventuele extra werkzaamheden altijd worden doorberekend, zoals ook duidelijk vermeld bij de aankoop(voorwaarden).

Helaas kunnen we niet kosteloos extra materiaal of montage leveren. Desalniettemin zijn we blij dat we het project snel hebben kunnen voltooien en dat u tevreden bent met het eindresultaat!

Als u verdere vragen heeft of als er iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om onze klanten van dienst te zijn.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kregen open pakken met beschadigde…

Kregen open pakken met beschadigde vloerdelen en vloerdelen in andersoortige kleur er in. Na klachten en onbeantwoorde mails liet het bedrijf liet ons geen keuze dan de volle mep er voor te betalen. Heel slecht.
Zou een andere aanbieder nemen op de woonboulevard in Utrecht voor wel een goede vloer en een goede service.

Onderstaande reactie van deze Peter klopt niet. Ik herken me hier niet in. Bijna een jaar na dato is er helaas geen oplossing geboden, we hebben de vloer met beschadigde vloerdelen moeten leggen en de winkel wilde geen verantwoordelijkheid nemen voor het probleem. Het verrast mij dus om deze reactie te lezen.
Mijn advies om een deurtje verder te kijken bij de aankoop van een vloer blijft staan.

23. Juni 2023

Beste Tessa Schopman,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze diensten. We hebben ons best gedaan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, doorgaans binnen 2 werkdagen.

Het is jammer dat er soms schade optreedt tijdens transport, en we betreuren het dat u hier de gevolgen van heeft ondervonden. Vooral omdat het beschadigde pakket zich in het midden van de pallet bevond en dit over het hoofd is gezien.

Gelukkig hebben we snel nieuwe pakketten kunnen leveren en de vloer netjes kunnen afwerken. Al met al zijn we verheugd dat u tevreden bent met het eindresultaat van de gelegde vloer!

Als u verdere vragen heeft of als er nog iets is waar we u mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Spijt, Spijt en nog eens Spijt bij aankoop vloer bij Vloer Utrecht

Op voorhand dachten wij bij dit bedrijf goed aan de pannen te zitten, echter niets bleek minder waar. Wij moesten voldoen aan afspraken die wij eigenlijk niet gewend waren o.a. het betalen van de TOTALE aankoopsom inclusief levering en montage, Na veel vieren en vijven hieraan gevolg gegeven wat achteraf niet een al te beste keus is geweest. Op het moment van de montage bleek dat de monteurs niet aan de voorwaarden van ons wilde voldoen, waaronder het niet in de woonkamer zagen. Daarop zijn deze vertrokken omdat de winkel niet bereikbaar was. Vervolgens wilde wij een nieuwe afspraak maken maar hiervoor zouden wij opnieuw de volledige montagesom van meer dan 800 moeten voldoen. Dit terwijl er bij het eerste bezoek niets door de monteurs is gedaan , zijn maar een kwartier bij ons geweest. Vervolgens wilde wij afzien van montage en de reeds betaalde som van de niet geleverde montage retour ontvangen daarop werd geen gevolg gegeven, Na heel veel heen en weer gedoe uiteindelijk 250 euro terug ontvangen. Ik vind dit een schandelijke manier van service

5. April 2022

Beste Cora,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent.

Zoals we in de winkel en ook tijdens ons gesprek met klanten altijd benadrukken, is het gebruikelijk en bent u akkoord gegaan met het betalen van de totale aankoopprijs, inclusief levering en montage. Het leveren van vloeren zonder betaling is helaas niet haalbaar voor ons.

Onze monteurs hebben ruimte nodig om te werken, en in sommige gevallen, zoals bij slecht weer, kunnen ze niet buiten werken.

We plannen meerdere monteurs in voor een volledige werkdag, en deze kosten moeten gedekt worden, zelfs als ze hun werk niet kunnen uitvoeren.

Al om al zijn wij erg verheugd dat we een mooi resultaat hebben kunnen leveren en zelfs een financiële compensatie hebben kunnen aanbieden. Wij zijn blij dat u uiteindelijk tevreden bent!

Als u nog verdere vragen heeft of als er nog iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Vloer Utrecht

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr